Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sedaaaa rüyamda seni gördüm.eşim kadınlar kulübünden birşeye bakıyor anam bi bakıyorum senin gebelik takvimin var.ay varya böyle tüylerim diken diken oluyor gözlerim falan doluyor sonra hemen bizim topiğe giriyorum ama bi haber yok orda.sonra birden senin yanında oluyorum bana test çubuğunu gösteriyorsun 2.çizgi böyle ince çıkmış,çok heyecanlıydı. ya varya biz eşimle hep hayal kuruyoruz.bebeğimiz olunca ne yapacağımıza dair hatta geçen mağazalara gidip hep bebek eşyalarına baktık.beşik,araba falan havalı havalı sanki bebeğimiz evdeymiş gibi.eşim diyor ki belki birşey almadığımız için olmuyordur gel bişeyler alalım

ya ne çabuk geliyo anacım sizinn kontrolleriniz bana daha 20 gün varrrrrrrr pöfffffff

hayırdır inş. aslıı bak beklerim buyur gel
gelecem gelecemdün eşimede söledim bi kaç ay sonra Kayseriye gidecem die oda naapacan orda dedi arkadaşıma gidecem dedim

anammm bu aralar herkes birbirini rüyasın da görüyo hayırdır inşallah
burda çok vakit geçirriyoruz bilinçaltında gece de rüyada

Evet ya şimdi geçmişe baktım da herkes amma rüya görmüş Rabbim hayırlara çıkarsın

Canım ben Zuhal in tefriciyelerini bitirdim allah şifa versin inş Rabbim acısını gostermesin

ZUHAL'İN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE ACİL ŞİFA BULMASI İÇİN TEFRİCİYYE
24,05,2013 tarihine kadar tamamlanması gerekiyor
Aslı 1,550 okudu
Burcu 300 okudu
Bedriye 100
Tümay 400 okudu
Yasemin 200
Aylin 300 okudu
Nazan 44 okudu
Büşra 100 okudu
7verengül 50
Çiğdem 100 okudu
Gül 50 okudu
Tuba 1,000 okudu
Özlem 50 okudu
Buket 50 okudu
Mesude 100 okudu
Zeynep 50
TOPLAM 4,444
Kızlar hepinizden Allah bir değil bin kere razı olsunnnn Okuyan okuyamıyan herkestennn
Allah ta sizlerin muradını versin inşallahhh
KIZLAR ATLADIĞIM YADA YANLIŞ YAZDIĞIM OLABİLİR BENİ UYARIRSINIZ
OKUDUKÇA DA HABER VERİRSİNİZ Kİ NOT ALIYIMM

ya bu bati beklemek nekadar uzun sürüyor yaa. bat geliyor 28 gün sonraki bati düsünüyorum zamanda gecmiyor.
halbuki söyle olsaydi bugün bat yarin iliski ve bi sonraki gün bat olsa test yapmaya gerek kalmaz

banada gelsene almanyaya

anam ben bunu kacirmisim. varmi eksik okuyamayan??? Allah acil sifalar versin Insaallah

anam herkes birbirini görüyo maşallah..bende polisiye fiflm çeviriyom..kaçalar dolandırıcılar, bi ekşın bi ekşın..zaten fanfili finfon rüyamdan hiç eksik olmuyo ..desenki şu kadarçık istiyo musun..ıı yok:))ben ben olalı böylede bi kuşu kalkmaz görmedim:))))))))aayy delimiyim neyim:))

ya bu bati beklemek nekadar uzun sürüyor yaa. bat geliyor 28 gün sonraki bati düsünüyorum zamanda gecmiyor.
halbuki söyle olsaydi bugün bat yarin iliski ve bi sonraki gün bat olsa test yapmaya gerek kalmaz

gelir oda gelir birgün..bu gün senin dua günü herhal ..okudum duanı. allah kabul etsin..

ayyy gelirim valla zaten kocam çok istiyoo gelecez gelecez de ne zaman bakalımmm:26:
Sağol ikizimmm eksik yok canımm sadece bi kaç arkadaş kaldı onlardan haber bekliyorum canımmm çok mersi
o bi kac arkadas yetistiremiyorsa bana versinler bende okurum ok
iyi bekleriz bak. yanliz yyola cikmadan önce haber edinde sizi karsilamaya geleyim havaalanina

Allah razi olsun agzina saglik canim. gelirde nezaman gelir sabirsizlaniyorum iste

ya cok tembellestim ben ya bi haftadan beri evdeyim hastayim diye hic temizlik yapasim yok. biri beni gaza getirsede bi yerden baslasam.

Masaallah hamilelere cok özeniyorum bi temizlik yapiyorlar acaba bende öyle olurmuyum ya. bu hamilelikte olan bi enerjimi ne anlamadim. dogumu yakin olanlar basliyorlar temizlige nasil basariyorsunuz hanimlar??????

ben sana tarif edeyim kendimi sen bisey ciz kafanda
1.55 boyunda 60 kilo siyah sacli ama kapali, kahve gözlü beyaz tenli bazende kirmizi yanakli bi bayanim
38beden 36 ayakkabi numaram sonracima arabamin markasinida söylimmi

ya bi git ikizim yaaa dalgamı geçiyosun benimleee tmm ben canlandırdım kafamda bişelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…