Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bana doktor demişti..doğum yaklaştıktan önceki hafta hamilelerde bir enerji patlaması olurmuş..vücut enerjiyi depolamak istermiş..ama bizim hamişler kalkıp temizlik yaparmış, sonrada doktorlara temizlik yaptığım için mi doğum başladı diye soran çok çıkarmış:))

Mesude canımmmmmmm
Gülllll canımmmmmmmm
bugün sabah ikiniz için ayrı ayrı fetih suresini okudum ve size bol bol dua ettim Hayırlı ve kolay doğumlarınız olur inşallahhh Hayırlı ve sağlıklı evlatlarınız olur inşallahhhhh
Doğumu yakın olan 4 hamişimize de (hoş Gül dün itibariyle doğurdu ama) fetih surelerinizi tamamlamış bulunuyorum Dualarımız kabul olsunnnn

ciddimisin demek bu enerji doguma yakin oluyor ben hamileligimi ögrendigimin ilk gününden 7.haftaya kadar agirlik cökerdi

bizim hamileler coştu valla
tabi yeni hamişleri saymazsak onlar pasaklılıkta tembellikte tam gaz devam ediyorlar
Örnek:Buket,Nazan

ciddimisin demek bu enerji doguma yakin oluyor ben hamileligimi ögrendigimin ilk gününden 7.haftaya kadar agirlik cökerdi

ilk 3 ay hormonlar yükseldiği için ağırlık bulantı uyku olur. 4. ayda enerji patlaması yaşanır dedi doktor..son aylara doğru artık ağırlaşırsın..doğumdan önce doğumda kullanmak üzere enerji üretir vücüt..bu enerjiyi doğumda kullanmak üzere üretiyo ama tabi bizim hamişler temizlik yapıyo:))

ben daha bi tarafımdan enerji fışkıran aylara gelemedim..diğer topikte hissedenler bile var..bende 16 haftayı 4 gözle 5 kulakla bekliyorum:))

sen zaten anca rüya görrr
hissedeceğin zaman da gelecek kuzum bekle bekleee herşeyi doyaaaa doyaaaa yaşa bi bakmışsın 16.haftada gelmiş 26.hafta da inşallah

sen zaten anca rüya görrr
hissedeceğin zaman da gelecek kuzum bekle bekleee herşeyi doyaaaa doyaaaa yaşa bi bakmışsın 16.haftada gelmiş 26.hafta da inşallah

işşallah..bu cumartesi doktora gidecez teyzesi..inşallah video çekebilrim:))sonrasında izleriz doya doyaa.anaamm yerim ben onu:))

işşallah..bu cumartesi doktora gidecez teyzesi..inşallah video çekebilrim:))sonrasında izleriz doya doyaa.anaamm yerim ben onu:))

yasoooooooooooooooooo foto koyacaktın..foto foto foto foto foto:))

anaaaa bizlede paylaş videosunu bizde izleyelim oğluşumuzun görüntülerini
kuzum Yaso foto koymuş zaten sen daha ne fotosu istiyosunkine????

sağolun kızlarr safra kesesi ameliyatından sonra ilk defa hasta oldum.
bn ameliyat olmadan önce aslında üşütmemişim ciğerlerimi falan onlar safra kesesi nöbetleriymiş :)
çok şükür gectı o zamanlar gerci şimdide mide sorunlarım var ama o nobetlerden kat kat ıyıdır yani :)

bizde iiyiz çok sükür ama benim enerjim hiç yok sanki mesude gibi asla temizlik yapamam çok tembel biri oldum buraya yazmaya bile üşenir oldum dualara bile katılamadım aslında bu konu beni üzüyoo inş doğumdan sonra eski enerjik halime kavuşurum bend edoğum çantasını hazırlamaya başlıcam bu hafta bide isim düşündünüzmü biz ayşe şevval düşünüyoruz kızlar sizede sesleniyorum sizce bebişimin ismi nasıl

amanın demekki sen hamile olabilirsin grip oldun hamilelik geldi demektir,hımm seninki benimkinden beter benimki çok şükür hayallerime bişey demiyor anca dinliyor öyle herşeye hazırlıklı olacan falan asla demiyor

inşallah canım,rüyam çıksınki önünüzü açayım, bir ara yasemin herkesin önünü tıkıyordu şimdi sıra bana geldi

Canim listenin basinda sen varsin bi cik ordanda ac onumuzu transfer ol hamis listesine ya ben klomen kullandim catlatma ignesi oldum doktor bide adet tarihinden 10 gun once progestana baslatti oyuzden oyle soyluyor yoksa aslinda dondurma yedim ondan oldu heralde korkudan soylemedim dondurma yedigimi

adam umutlanmış demekki sen grip olunca dur bakalım inşallah hamilesindirde teziniz doğru çıkar

slm kızlar cumartesi günü yumurtalar toplanıcakmış ne olur dua edin saat 10:30 da yumurtaları toplucaz dediler... korkuyorum anestezi yapıcaklar offf sıkıntı bastı şimdden..

geçmişi yine okuyamadım... umarım herkes iyidir...

mesudeciğim duanı okudum canım rabbim kolay doğum nasipetsin,ağrıların sızıların geçsin bebişin dönsün inşallah
ayşeciğim canım senin duanıda okudum,inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın normal yolla olmasa bile aşılamayla hemencecik gelir inşallah bebişin

ayy hadi hayırlı uğurlu olsun şimiden inşallah çok kolay geçer, anesteziden korkma canım,hem biz sana dua ederiz çok rahat olursun inşallah, sende fazla strese girme lütfen

gül doğum yaptı canım haberin varmıydı şimdilik en önemli gelişme bu, haa bide burcu doktora gitti doktor onu ve bizi sinir etti başka doktora gidecek ve rahim filmi çekilecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…