- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.641
ya cok tembellestim ben ya bi haftadan beri evdeyim hastayim diye hic temizlik yapasim yok. biri beni gaza getirsede bi yerden baslasam.
Masaallah hamilelere cok özeniyorum bi temizlik yapiyorlar acaba bende öyle olurmuyum ya. bu hamilelikte olan bi enerjimi ne anlamadim. dogumu yakin olanlar basliyorlar temizlige nasil basariyorsunuz hanimlar??????
bana doktor demişti..doğum yaklaştıktan önceki hafta hamilelerde bir enerji patlaması olurmuş..vücut enerjiyi depolamak istermiş..ama bizim hamişler kalkıp temizlik yaparmış, sonrada doktorlara temizlik yaptığım için mi doğum başladı diye soran çok çıkarmış:))
bana doktor demişti..doğum yaklaştıktan önceki hafta hamilelerde bir enerji patlaması olurmuş..vücut enerjiyi depolamak istermiş..ama bizim hamişler kalkıp temizlik yaparmış, sonrada doktorlara temizlik yaptığım için mi doğum başladı diye soran çok çıkarmış:))
ciddimisin demek bu enerji doguma yakin oluyor ben hamileligimi ögrendigimin ilk gününden 7.haftaya kadar agirlik cökerdi
bizim hamileler coştu valla
tabi yeni hamişleri saymazsak onlar pasaklılıkta tembellikte tam gaz devam ediyorlar
Örnek:Buket,Nazan
ben daha bi tarafımdan enerji fışkıran aylara gelemedim..diğer topikte hissedenler bile var..bende 16 haftayı 4 gözle 5 kulakla bekliyorum:))
sen zaten anca rüya görrr
hissedeceğin zaman da gelecek kuzum bekle bekleee herşeyi doyaaaa doyaaaa yaşa bi bakmışsın 16.haftada gelmiş 26.hafta da inşallah
işşallah..bu cumartesi doktora gidecez teyzesi..inşallah video çekebilrim:))sonrasında izleriz doya doyaa.anaamm yerim ben onu:))
yasoooooooooooooooooo foto koyacaktın..foto foto foto foto foto:))
anaaaa bizlede paylaş videosunu bizde izleyelim oğluşumuzun görüntülerini
kuzum Yaso foto koymuş zaten sen daha ne fotosu istiyosunkine????
hani nerde? nerde?
canım geçmiş olsun bana mı öyle geldi sen ne çok hasta oldun bu sene bağışıklığın mı güçlü degil acaba ee sen hasta olunca emirle cok ilgilenemiyorsundur huysuzluğu o yüzdendir, erzuruma hala yaz gelmedi arada bir bahar geliyor gibi oluyor sonra yine kış geliyorbenim memleketim adanada ne sıcaktır şimdi yazın çekilmiyor vallahi
Ya fsh normalse sana acele etmeliyiz vaktimiz yok falan diyemez yani. Neye dayanarak söylüyor ki bunu.
Evet ben kaç senedir pcoyum bana hiç öyle bir şey diyen tek dr olmadı kimseye de olmamıştır menopozu ancak fsh belirler kanda da e2 hormonu mu ne var rezervi gösteriyor bunlar yapılmadan sana nasıl bunu söyler bak bilinçaltın nasıl bunlarla dolmuş ki rüyana bile girmiş. At kafandan inan gidip çektirince daha önce neden çektirmemişim diyeceksin
Ayy canımm rüyana da girdi demek eh normal tabii gittin gördün kafan onlarla meşguldü ne iyi ettin ama gitmekle.
Ya sorma canım amire de dedim bana diyor sen idare edemiyor musun öğrenci işçileri hep bir sorun çıkıyor ya dedim ben mi suçluyum şimdi ben bırakıp evime gidiyorum nerden bileyim dedim gündüzcülerin zaten başındayım bir yere kıpırdamıyorum ama sanki hep bende sorun varmış gibi konuşuyorsunuz dedim neyse işte çocuğu çağıracak konuşacak.
Canım Allah hayırlara çıkarsın çok güzel aslında rüyan hayırlı haberler alırsın inşallah gerçek olurr
Ayy canım hemen gelmeyebilir sütü yılmadan emzirsin emzirdikçe çoğalır malt içecekleri ya da milkpluslar var eczaneler de satılır internette de satılıyor onlarda sütü getiriyormuş. Alışır bebişte o da daha ilk gün normal hiç morali bozulmasın bol bol hoşaf içsin, bulgur pilavı ve soğan çok süt yapar
canımm geçmiş olsun sen ilgilenemeyince daha çok huysuzlanıyor ilgini çekmek istiyor demek ki paşana da geçmiş olsun canımm kıyamam ben ona.
valla holywod yıldızlarına benziyor benim damadım, o saçları bi görecektin bircan, uzun uzun bide havaya kalkmış filan, sırfen karizma maşallah
ayyy kıyamam canım havalar dahada ısınacakmış Allah yardımcınız olsun canım yaa
anam bu çiğdem ve sen hangi hastaneye gidiyorsunuz çatladım meraktan
anammmm yeriz onu biz yaaa, arada bi karnında mausu gezdir bizleride tanısın
şükür canım sorun yok şimdilikinşallah da böyle devam eder hepimiz için... cumartesi kontrol var heyecanla sıpamı görmeyi bekliyorum ben 10 kilo aldım canım ya 1 gün kaçırsam zart diye 1 kilo geliyor artık daha dikkat etmek gerekiyor sanırım hızlandı kilo alımı hazırlık kısmında da hastane çantalarını hazırlamaya başlamayı planlıyorum canım çok sıcağa kalmadan bitireceğim hazırlıkları sen neler yapıyorsun? daha sık uğra buralara
Canim benim esim kadar olamaz heralde hamile olunca kendini kaptirmiycaksin tamammi diyor heran herseye hazirlikli olucaksin diyor cok negatif olursa soyle yaparizz desem hayal kurma diyor ..Bugun grip olmusum sabah kalkmis bagirip duruyor her hamilelikten onnce grip olmayi nasil basariyorsun diyor sanki ben isteyerek hasta oluyorumNe hikmetse her hamilelik oncesi bi grip atlatiyorum....
sonunda burdayımmmmm
ayyyy dün sular yoktu bugünde elektrikler sabahtan beridir çatladımmm valla Allahtan kuranı kerim meali vardı da onu okuyarak geçirdim zamanımı
Bende rüyamı anlatayım bari rüyamda Yasoyu ve Nazoyuuu gördümm
ayyyy karmakarışıktı nasıl yağmur yağıyo ve ben Nazan a kayseriye gitmeye çalışıyorummYaseminde vardı hayırdır inşallah dielim çok konuştuk rüyama girdiii
Kızzzzzz Özlemmmmmm inşallah bu ay hayırlı ve güzel haberlerini alırız canım benimmmRüyan hayırlara çıksınnnn
amanın demekki sen hamile olabilirsin grip oldun hamilelik geldi demektir,hımm seninki benimkinden beter benimki çok şükür hayallerime bişey demiyor anca dinliyor öyle herşeye hazırlıklı olacan falan asla demiyor
inşallah canım,rüyam çıksınki önünüzü açayım, bir ara yasemin herkesin önünü tıkıyordu şimdi sıra bana geldi
Canim listenin basinda sen varsin bi cik ordanda ac onumuzu transfer ol hamis listesine ya ben klomen kullandim catlatma ignesi oldum doktor bide adet tarihinden 10 gun once progestana baslatti oyuzden oyle soyluyor yoksa aslinda dondurma yedim ondan oldu heralde korkudan soylemedim dondurma yedigimi
slm kızlar cumartesi günü yumurtalar toplanıcakmış ne olur dua edin saat 10:30 da yumurtaları toplucaz dediler... korkuyorum anestezi yapıcaklar offf sıkıntı bastı şimdden..
geçmişi yine okuyamadım... umarım herkes iyidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?