- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.661
ya isim konusunu hiç açma canım çok dertliyiz bulamıyoruz beğenemiyoruz oğlumuza isim bu gidişle pişt mişt diye çağıracaz çocuğubizde iiyiz çok sükür ama benim enerjim hiç yok sanki mesude gibi asla temizlik yapamam çok tembel biri oldum buraya yazmaya bile üşenir oldum dualara bile katılamadım aslında bu konu beni üzüyoo inş doğumdan sonra eski enerjik halime kavuşurum bend edoğum çantasını hazırlamaya başlıcam bu hafta bide isim düşündünüzmü biz ayşe şevval düşünüyoruz kızlar sizede sesleniyorum sizce bebişimin ismi nasıl
slm kızlar cumartesi günü yumurtalar toplanıcakmış ne olur dua edin saat 10:30 da yumurtaları toplucaz dediler... korkuyorum anestezi yapıcaklar offf sıkıntı bastı şimdden..
geçmişi yine okuyamadım... umarım herkes iyidir...
tmm tatlım ederim evet bitti ya sonundaBurcu canım herkes öyle doğru ve güzel şeyler yazmış ki artık diyecek bir söz bulamıyorum.. Fakat pes etme, eşin ne güzel söylemiş sonuna kadar deneyin, uğraşın. Her yolu deneyin. Hsg.den de korkma, insanlar nasıl acılara katlanıyorlar onları getir aklına, senin ki sadece bikaç dk. sürecek. Rabbim yeter ki daha fazla aratmasın, en kısa zamanda versin inşallah canım gönlünüze göre
Canım çok sevindim inan ki haberini alınca. İnşallah en kısa zamanda toparlarsın kendini, Allah yardımcın olsun
Nihayet bitirdin şu temizlik faslını. Bak artık bundan sonra çok dikkat et, inşallah herşey yolunda gider
Nasıl imrendim anlatamam yaa ne güzel birşey yaptın seenKeşke benim yakınlarımda da kk.dan birileri olsaydı
Artık yasemini İstanbulda doğum yapan herkesin yanında görmek istiyoruzSıradaki kiiim?
evet sedoşum ya yaptık bitti işte şimdi rahat rahat doğurabilirim amin inşallah dediğin gibi olur sezeryan hiç istemiyorum çünküBurcu ikizim inanamıyorum ya manyak mı bu adam. Ne rezerv azalması hemen nasıl bu kanıya varır ki bunun için testler var bu bir. Bırak 2-3 yumurtayı ben pco teşhisi konduğundan beri sağlı sollu onlarca yumurta üretiyorum her ay her taraf dolu fıkır fıkır yumurta tabi küçükler biri gelişip çatlarsa şanslıyım ama sonuçta o yumurtalar regl ile atılıyor. Öyle olsa bana baştan derlerdi rezervin az diye o öye ultrasonda gözükmez hiçbir dr bana rezervin az demedi bu durumda bile menağoz rezerv azlığını çok başka şeyler.
Kaldı ki 31 yaş çok geç ha gülerim ben buna nesi geç yaa insanlar kaş yaşında doğum yapıyor onu bırak 2 3 çocuk yapanlar 36-37 ye kadar doğuruyor yahu. 35 ten sonra yavaş yavaş ihtimal azalıyor o da yiem tüp bebeklik değil hem sen bir kere normal kalmışsın ne demek kalamazsın bir kere kalan yine kalır. Rahim filmi için korkma bak anestezi almadan kürtaj olmuşsun bu daha kısa ama bence sorununu söyle anestezi versinler bende anesteziden korkmuştum hastane kendisi anestezili çekiyordu ama nasıl uyuyup uyandığını bile anlamıyorsun hatta hala işlem yapılöadı hiç uyumadın zannediyorsun. Gülüm mnce film işini hallet sonra doğru düzgün bir dr git başla tedaviye bu nedir yaa ben nefret ederim olumsuz insanlar tek ulttason görüntüsü ile bu denir mi.
canımm gözün aydıın Allah analı babalı büyütsün vatanına milletine,ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah biz d burada çok sevindik
Canım sen bu halinle bir de temizlik mi yaptın maşallah valla yaa. Ters dönmüş demek ama dur bakalım yine nornale dönebilir canım hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun tatlık yeter ki sağlıkla gelsin
Ya canım biz doktorlardan medet umuyoruz ağzından çıkaca kelimelere bakıyoruz en hakları var bilip bilmeden bunları yapmaya çöketmeye tek bir iyi sözü yok adamın. Sanki imkansızmış gibi ya daha önce hamile kaldığını söylemişsindir nasıl der sana bunları. Test yapmadan nasıl söyler kesin dille. Bak benim dr değişti ya tüpte 1 hafta da merkezin açılmasını bekledim o bir hafta dr değişşiyor diye mideme ağrılar girdi nasıl stres oldum kimdir nedir diye gittim şeker gibi bir insan anlattı ben anlattım muayene etti pco var ama sorun değil daha çok yumurta olur dedi, sorun çıkarsa dondururuz bir daha ki ay olur onlarda da şans fazla dedi ay bir mutlu çktım ki odasından tamam çok çok olumlu tablo çizdi ama benim de ona ihtiyacım var dr kesin olur demiyor ki zaten ama umut aşılıyor işte bir hafifledim sorma. İşte doktor bu bakımdan önemli bir dahiliyeye falan benzemez ki bizim morale de ihtiyacımız var tamam moral verecek diye yalan şeyler demesin ama bu düpedüz yalan yanii seni tüpe yönlendirmeye çalışmış. Hiç takma direkt başka doktora git bak nasıl güzel şeyler duyacaksın
Yapma Allah aşkına canım yaa hiç değmez boşverr sen şu adamı senin tüplük bir olayın yok en son aşama o haa olsa bile kötü birşey değil doktorların bunu mantıklıca anlatması lazım güzellikle herşeyin bir aşaması var pat diye tüp olur mu hele ki senin için ben hiç gebe kalamadım bu bir, yumurta takibi, klomenler, iki aşılama bu arada normal denemeler öyle geldim son aşamaya yanii daha çok uzun bir yolun var off dengesiz adam yaa nasıl sinir birşey
Anamm yerim onu ben damadın yakışıklı yani hadi yine iyisin kaptın damadı yani kızın olursa kaçarı yok kızına alırsın sen onu kızın da sever kesinnAyy nasıl mi gibi kokuyordur kimbilir yumuktur gözleri elleri maşallahhh Allah nazarlardan saklasın ailesine bağışlasın. Demek Gül e pek güzeldi eee oğluşunu güzel karşılayacak tabii hakkıdır. Merak etme o gece falan çıkarır gazını. Yarın çıkarırlar. Daha da yürür akşam alışır ayağa kalkmaya daha kolay olur. İlk birkaç saat en zorudur. Toparlar kendini o birkaç saatte kalkabildiyse ohıoo çabuk iyileşecek demektir. Resimleri sabırsızlıkla bekliyorum. Çok iyi ettin gitmekle canım. Ne güzel yaa. Benimö burada ıturan arkadaş yok maalesef ama Allah nasip ederse canlı yayın yaparım ben size de herkes dourup gitmemiş olursa
evet nazom yoruldum ama bitti çok şükür teşekkür ederimdaha giymedim canım ama bende utanırım gibi geliyo ama kızlar durmamış almışlar neyse bakalım
aptalya bu insanlar koskaca ünv. gelmişler lakayıt hareketler cık cık cık işin var valla seda
ayy aptal adam bogasım geldi inan allahtan başka kim bilebilirki prof olmuş ama adam olamamış o adam rabbim sanada asip edicek ben inanaıyorum ins. bu ay olurda gider çarpasın aptalın yüzüne
canımmm allah analı babalı buyutsun inş.
canım yaa ne kadar yormussun kendini neyse bakalım ellerine saglık
canımyaa aglama hsgye gelincede muayeeden korkan ben yaptırdıysam se hayli hayli yaptırırsın korkuda 6 ay erteledim e so tamam yapcam dedim inana bitti agladım bunun içinmi ertelemişim diye keşke buraya gelsen benim doktorumun eli çok hafif çektiririz
benden 1 000 tl istemişti acı badem 400 film 600 narkoz için
ayy tontişim benim ya Allah razı olsun seninde rahim filmin çok kolay olur hiç hissetmezsin ve iyi sonuçlar alırsın inşallah Allah razı olsun dualar için cnm güzel yüreğine ağzına sağlıkMesude ve Ayşe tespihleriniz cektim canlarım
Mesudecim inşallah hayirlisiyla kolaylikla ve korkusuzca kızını doğurursun hakkinda en hayirli ve en saglıklı olan dogum şeklini nasip etsin Allah, inşallah bol bol sütün olur bebeğin cok sağlıklı büyür ve eşin sana her işte yardım eder ve destek verir
Ayşecim inşallah bir dahaki aşılaman hayirlisiyla olur ve bebeğin sağlıkla tutunur, bu yolda harcadığin sabır, para, yorgunluk hepsinin karşilığını fazlasiyla görürsün inşallah, Rabbim kuvvet versin tevekkülü nasıp etsin
allah razı olsun bitanem Ağzına sağlıkranana/ mesudecim duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum naip etsin amin
nartanesi/ ayşecim duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamilelik nasip etsin amin
teşekkür ederim ayşem Rabbim kabül etsin dualarını bende senin duanı okudum Rabbim hakkında hayırlar versin haziran ayı senin yüzünü güldürsün muradına kavuştursun inşallahduamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
Kizlar dualarinizi okudum haber etmemisim sanirim Allah kabul etsin Insaallah
Bugün benim dua günümmüs yeni gördüm yarinda bat günüm gerci ben test yapmak zorunda kaldim antibiotik yutmam gerektigi icin ve negatif cikinca rahat bi sekilde ilacimi kullaniyorum
Benim icin okuyan okuyacak olan okuyamayan arkadaslarimdan Allah razi olsun. ettiginiz dualarin karsiligini kat kat versin Rabbim sizlerede.
burcum sagol yarin adet olunca randevu alcam asilama gününü belirlemek icin ama inan canim hic istemiyor asilaama yaptirmak Rabbim icimize ferahlik versin. esim cok istiyor o istiyor diye gidiyorum hani keske yaptirsaydim dememek icin
ayy aslım ya Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık Rabbim senin de meleğine kavuştursun en kısa zamanda inşallahMesude canımmmmmmm
Gülllll canımmmmmmmm
bugün sabah ikiniz için ayrı ayrı fetih suresini okudum ve size bol bol dua ettim Hayırlı ve kolay doğumlarınız olur inşallahhhHayırlı ve sağlıklı evlatlarınız olur inşallahhhhh
Doğumu yakın olan 4 hamişimize de (hoş Gül dün itibariyle doğurdu ama) fetih surelerinizi tamamlamış bulunuyorumDualarımız kabul olsunnnn
mesudeciğim duanı okudum canım rabbim kolay doğum nasipetsin,ağrıların sızıların geçsin bebişin dönsün inşallah
ayşeciğim canım senin duanıda okudum,inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın normal yolla olmasa bile aşılamayla hemencecik gelir inşallah bebişin
Merhabalar arkadaşlar ben bişe sormak istiyorum şu ikili testler benim kafamı karıştırıyor yaptırmak istemiyorum bi yandan da yaptırayım mı diyorum yaa nasıl yapılıyo bu test yaptıran varmı bana yardımcı olun lütfen
korkulacak bişey yok kan alıyolar bi de ikili testte ultrasonda bebeğin ense kalınlığına bakıyolar bu kadar :)
MARALIMMMM kuzummm yazdıklarını görmemişimm şimdi bircanın alıntısında gördüm tmm işte fındıkzadeden bahsediyorum bende yaşasınn oraya gitt işte dünden beri anlata anlata bitiremediğim yer orası orası uyutmayacakda ama sen anlamayacaksında çünkü onların cihazları şu an evet son modelmiş dolayısıyla sen anlamıyorsunn bööyle izliyorsun ayy çok sevindimm oraya yönlendirmelerine ohh beee..
kuzum ya vallahi çok sinirlendim doktoruna öyle bile olsa ( ki sanmıyorum sonucta fsh normal ) bu bu şekilde söylenirmi amacı seni tedavi etmek degil sitrese sokmak bence birdaha gitme o doktora bende pco var genc kızlıgımdan beri ve sayısız yumurtluyorum her adetimde, şimdiye coktan menopoza girmem lazımdı ama benimde fsh normal cıkıyor yani sen boş yere üzülme sıkma canını
hsg devlette çekiliyor canım sen düşükten sonramı çektirmiştin eger düşükten sonraysa bence acıktır tüplerin sonucta hamile kaldın ama düşükle kapanma olasılığı oluyormuş o ihtimale karşı çektir hiç de korkma korkulacak bir şey değil
Merhabalar arkadaşlar ben bişe sormak istiyorum şu ikili testler benim kafamı karıştırıyor yaptırmak istemiyorum bi yandan da yaptırayım mı diyorum yaa nasıl yapılıyo bu test yaptıran varmı bana yardımcı olun lütfen
Burcu ben salak gibi seninle aynı anda doktora gitmiş olduğmuzun verdiği heyecanla patır kütür yazdım...Ama doktorun söylediklerine hiç dikkat etmedim...bir tür algıda seçicilik anlıcan....yeryüzü moron doktorlarla dolu....oooo benim hem de acıbadem gibi bir hastane de yaşadıklarımı bir duysan inanamazsın....hala beddua ederim...ama burda tecrubeli çok fazla insan var ve bak eğitim almadan bir prof. u yalanlayacak çok veri var elinde....bunlar paraya tapan, insanların duygularını hiçe sayan, insana benzeyen yaratıklar....sana tüp tedavisi uygulayıp para koparmak için söylenebilecek herşeyi söylemiş pislik...ben 33 yaşında dış gebelik geçirdim di kimse bana geç kaldın hemen gel tedaviye başlayalım demedi...anca 34 üme geldim de duydum bu cümleyi...yahu 31 yaaa...yuh beee....terbiyesiz adam....Nolur hakkını helal et yazdıklarım utandırdı beni....senin derdini anlayamayacak kadar algım zayıflamış....
Not: ben nedense hep senle birlikte bu duyguyu yaşayacağıma inanyorum ya...bi de tesadüf aynı anda hastaneye gittiğimizi öğrenmek baya heyecanlandırdı beni....
Rahim filmini çektir çektirmedinse güler yüzlü kadın çeksin sabırlı davransın inşAllah.. dualarla biz onu böölle sabır küpü yaparız Allah ın izniyle, diğer doktoru boşver cidden sen, rahim filmini çektiiirrr hayırlısıyla sonra dene bak en azından 2 ay ama bu süreçte de amaann boşver deyip kafanı hep dağıt şimdi zaten tatile giriceksin kısmetse sen annişlere gidersin, kvlere gidersinnn ohhh enerji depolarsın ama bu arada çalışma yapmak şart tabi, hoopp bebiş göbeğe konmuş.. olucaksınn inşAllah. ayyy inan senin Allah ın izniyle hiç sağlık sorunun yok, bak bu formlarda bi doktor var soruları yntlıyordu o da çok iyi bir insan bende fsh yükselmeye başlayınca korkmuştum oda demişti ki adetlerin düzenliyse korkma adet gören insan mutlaka yumurtluyordur, yumurta olmazsa adet de olmaz dedi..
canım benim özür ne demek, ben yazdıklarından hiç kötü birşey anlamadım...hiç böyle bir şeyin lafı bile olmaz...bugün dedim ki bu adamın karşımıza çıkmasında da mutlaka bir hayır vardır..bakalım Mevlam en güzelini nasip edecek...bugün biraz daha iyiyim, cuma günü için devlet hast randevu aldım gidip rahim filmini soracağım gün alacağım Allah kısmet ederse..kötü insan heryerde...bizde yarattıkları duygusal çöküşün farkında bile değiller....
ayy inanır mısın dünden beri o acısız yeri tercih etmiyeceksin, sana tam güzelce canın yanmıyacak diye anlatamadım diye o kadar üzüldüm ki ve şu anda deyince ki fındıkzade çok çok sevindimm, hiç oyalanma randevu al dicem amaaaa adetinin 8.9. günü çağırıyorlar.. gebelik olma ihtimalini ortadan kaldırmak için.. senin ne zaman günlerin ama sen hemen randevuyu al yinede orası yoğun..
Burcumuda keşke kapıp buraya getirsek filmi çektirsekk bu arada nazanın dediği yer acıbademin hizmet prosedürlerinden dolayı yuksek burcumm yoksa rahim filmi bu ist ünlüolan yerle ilgili konuşuyoruz ya orada bile 370 tl.. 1000 tl cidden cok..
burcu devlet hastanesine gitcen hee cuma hadi inşAllah çokçok iyi gecer acaba gittinde çekerler mi hemen bitsin giitsin hayırlısıyla, burcumm o cihaz dediğim normal kullandıkları cihazların bir üst modeliymiş sen devlet hast de ki ben korkuyorum bu filmden gerçekten acılı mı geçiyor anezteziye gerek var mı de o da yok falan diye anlatır zaten rahatlatıcak bak seni burcu sen sadece spekulm varya onu takarken hissediyorsun geri kalanı bişey yok hoop diye geçicek Allaın izniyle, sen yarın mı gitcen haftaya cuma mı
Canım valla Meral'e yazdığın mesajı okuyunca Allahım keşke bende böyle bir yer bulsam diye içimden geçirdim, 370'i ben göbek ata ata veririm, çatala da yatarım
Ya fsh normalse sana acele etmeliyiz vaktimiz yok falan diyemez yani. Neye dayanarak söylüyor ki bunu.
Evet ben kaç senedir pcoyum bana hiç öyle bir şey diyen tek dr olmadı kimseye de olmamıştır menopozu ancak fsh belirler kanda da e2 hormonu mu ne var rezervi gösteriyor bunlar yapılmadan sana nasıl bunu söyler bak bilinçaltın nasıl bunlarla dolmuş ki rüyana bile girmiş. At kafandan inan gidip çektirince daha önce neden çektirmemişim diyeceksin
Ayy canımm rüyana da girdi demek eh normal tabii gittin gördün kafan onlarla meşguldü ne iyi ettin ama gitmekle.
Ya sorma canım amire de dedim bana diyor sen idare edemiyor musun öğrenci işçileri hep bir sorun çıkıyor ya dedim ben mi suçluyum şimdi ben bırakıp evime gidiyorum nerden bileyim dedim gündüzcülerin zaten başındayım bir yere kıpırdamıyorum ama sanki hep bende sorun varmış gibi konuşuyorsunuz dedim neyse işte çocuğu çağıracak konuşacak.
Canım Allah hayırlara çıkarsın çok güzel aslında rüyan hayırlı haberler alırsın inşallah gerçek olurr
Ayy canım hemen gelmeyebilir sütü yılmadan emzirsin emzirdikçe çoğalır malt içecekleri ya da milkpluslar var eczaneler de satılır internette de satılıyor onlarda sütü getiriyormuş. Alışır bebişte o da daha ilk gün normal hiç morali bozulmasın bol bol hoşaf içsin, bulgur pilavı ve soğan çok süt yapar
canımm geçmiş olsun sen ilgilenemeyince daha çok huysuzlanıyor ilgini çekmek istiyor demek ki paşana da geçmiş olsun canımm kıyamam ben ona.
çatala yatmıyorsun biliyor musun bunda sedyedesin, hoop diye çekiyor hiç korkma bee inan üzerinden bi yük incek sonrada keşke devletde devam etsen oradaki profa başlasan oradanda devam etsen işte..rahim filminden sonra hayırlı haberler inşAllah alıcaz burcum senden ama eşinle yumurtlama günlerinde lutfen çalış ona kiçiboynuzu içir sende çörekotunu yersin ohhh mis gelssin sağlıklı sperm ve yumoşlar.. bu arada gunde selatü selam okuyor musun burcum sen..
Canım bak benim amcamın kızı 41 yaşında evlendi herkes daha çocuğu olmaz falan diyordu şimdi bi oğlu bi kızı var ablası yer onları bide tatlılar sorma.onun ikiz kardeşi daha 1 sene önce evlendi nekadar geç kalmış olabilirsin sence daha 31 yaşındasın kızıyorum bak sana kendine gel
bu arada takvimde yazıyor ya kızlar sesinizi tanıyabilecek bebeğiniz diye tanıyor gerçekten hareketsiz kalınca biraz konuşuyorum seviyorum başlıyor pat küt vurmaya benim sıpam
oooo sedyeye mezdeke oynayarak yatarım benheryerde sedyede mi oluyor acaba? zaten şuan bana en zor hsg, inşallah onu atlatırsam tüpdü aşılamaydı hoop balıklama dalarım, yumurtlama günleri değerlendireceğiz canım inşallah, ben eşime 2 ay keçiboynuzu içirdim, şuan kendimde 2 aydır sabahları aç karnına çörek otu yağı içiyorum..canım bir ara hergün çekiyordum, bu aralar başak tespihler çekiyorum sen deyince dank etti ben yeniden başlayayım, benim ya mümin, ya hafız en çok sevdiklerim, ama peygamber efendimize selatü selamda beni çok rahatlatmıştı, tamam yarından itibaren tekrar başlıyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?