Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya isim konusunu hiç açma canım çok dertliyiz bulamıyoruz beğenemiyoruz oğlumuza isim bu gidişle pişt mişt diye çağıracaz çocuğu enerjisizliğinin sebebi kansızlık falan mı acaba doktoruna sordun mu canım? yürüyüş falan yapsan belki iyi gelir havalar da güzel...

canım ben de tam o saatlerde kontrolde olucam cuma akşamdan veya cumartesi sabah dua ederim senin için...

tmm tatlım ederim evet bitti ya sonunda
evet sedoşum ya yaptık bitti işte şimdi rahat rahat doğurabilirim amin inşallah dediğin gibi olur sezeryan hiç istemiyorum çünkü
evet nazom yoruldum ama bitti çok şükür teşekkür ederim
ayy tontişim benim ya Allah razı olsun seninde rahim filmin çok kolay olur hiç hissetmezsin ve iyi sonuçlar alırsın inşallah Allah razı olsun dualar için cnm güzel yüreğine ağzına sağlık
ranana/ mesudecim duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum naip etsin amin
nartanesi/ ayşecim duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamilelik nasip etsin amin
allah razı olsun bitanem Ağzına sağlık
teşekkür ederim ayşem Rabbim kabül etsin dualarını bende senin duanı okudum Rabbim hakkında hayırlar versin haziran ayı senin yüzünü güldürsün muradına kavuştursun inşallah
ayy aslım ya Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık Rabbim senin de meleğine kavuştursun en kısa zamanda inşallah

amin cnm inşallah döner ne güzel dua ettin öyle elin ayağım dert görmesin bu ayy hamiş kalasın inşallah teşekkür ederim tatlım

Merhabalar arkadaşlar ben bişe sormak istiyorum şu ikili testler benim kafamı karıştırıyor yaptırmak istemiyorum bi yandan da yaptırayım mı diyorum yaa nasıl yapılıyo bu test yaptıran varmı bana yardımcı olun lütfen

korkulacak bişey yok kan alıyolar bi de ikili testte ultrasonda bebeğin ense kalınlığına bakıyolar bu kadar :)

korkulacak bişey yok kan alıyolar bi de ikili testte ultrasonda bebeğin ense kalınlığına bakıyolar bu kadar :)

Ya bilmiyorum ben korkmuyorum kan aldırmaktan falan ama bişe olurmu korkusu var yaaa ondan kararsız kaldım

ayyy bediş o cihaz neymiş bende ondan bulsam keşke, rahim filmi için diyosun dimi? hemen atladım ama ..

tatlım ben hiç rahim filmi çektirmedim bu ilk olacak, bugün arkadaşlara gittiğim doktoru sordum, ayy burcu o adam inanılmaz suratsızdır, hep negatif konuşur, işini çok iyi yapar ama çok itici bir adamdır dediler. Allah bir daha mecbur bırakmaz inşallah, senin dediğin çok mantıklı, o zaman pco lular hemen menepoza girmeliydi, işte bizi tüp bebeğe yönlendirmek için mi dedi, başka birşey için mi böyle yaptı hiç bilemedik, Rabbim güzel kapılar açsın hepimize

cnm ikili tarama testini muhakkak yaptır en önemli ve doğru çıkan zaten birşey yok bi ayrıntılı ultrasyona giriyorsun doktor inceliyor bütün organlarını ense kalınlığını falan ölçüyor birde kan veriyorsun bitiyor düşük çıkarsa zaten diğer testlere gerek kalmıyor inşallah güzel sonuçlar çıkar

canım benim özür ne demek, ben yazdıklarından hiç kötü birşey anlamadım...hiç böyle bir şeyin lafı bile olmaz...bugün dedim ki bu adamın karşımıza çıkmasında da mutlaka bir hayır vardır..bakalım Mevlam en güzelini nasip edecek...bugün biraz daha iyiyim, cuma günü için devlet hast randevu aldım gidip rahim filmini soracağım gün alacağım Allah kısmet ederse..kötü insan heryerde...bizde yarattıkları duygusal çöküşün farkında bile değiller....

Canım Allah senden de hepinizden de bin kere razı olsun

burcu devlet hastanesine gitcen hee cuma hadi inşAllah çokçok iyi gecer acaba gittinde çekerler mi hemen bitsin giitsin hayırlısıyla, burcumm o cihaz dediğim normal kullandıkları cihazların bir üst modeliymiş sen devlet hast de ki ben korkuyorum bu filmden gerçekten acılı mı geçiyor anezteziye gerek var mı de o da yok falan diye anlatır zaten rahatlatıcak bak seni burcu sen sadece spekulm varya onu takarken hissediyorsun geri kalanı bişey yok hoop diye geçicek Allaın izniyle, sen yarın mı gitcen haftaya cuma mı

Canım valla Meral'e yazdığın mesajı okuyunca Allahım keşke bende böyle bir yer bulsam diye içimden geçirdim, 370'i ben göbek ata ata veririm, çatala da yatarım

canım haftaya cuma gideceğim anvak o güne yer bulabildim zaten adetime 2 gün kalmış olacak , o gün ceker mi bilmiyorum, ben o spekulm'a çok alışığım bazen çok acıtıyor bazen hiç takıldığını hissetmiyorum demek ki benim kendimi kasmamla alakalı bir durum , haydi bismillah Allah'a sığınıyorum Bedriyem...dediğin herşeyi sorarım doktora

Canım valla Meral'e yazdığın mesajı okuyunca Allahım keşke bende böyle bir yer bulsam diye içimden geçirdim, 370'i ben göbek ata ata veririm, çatala da yatarım

çatala yatmıyorsun biliyor musun bunda sedyedesin, hoop diye çekiyor hiç korkma bee inan üzerinden bi yük incek sonrada keşke devletde devam etsen oradaki profa başlasan oradanda devam etsen işte..rahim filminden sonra hayırlı haberler inşAllah alıcaz burcum senden ama eşinle yumurtlama günlerinde lutfen çalış ona kiçiboynuzu içir sende çörekotunu yersin ohhh mis gelssin sağlıklı sperm ve yumoşlar.. bu arada gunde selatü selam okuyor musun burcum sen..

Sedoşum bugün zihnimimdeki bulanıklık ve yaşadığım şok gitti, daha iyiyim inşallah herşey çok güzel olacak, bu arada geçmişi tam okuyamadım ama sanırım sen öğrencilerinle bir sorun yaşadın, Allah kötü niyetli olan kim varsa ayağına dolar inşallah, sen doğry yolda olduktan sonra amirin dediğide boş Allah var...aaa bulgur pilavı süt mü yapar..bizim okuldaki aşçı kadı sürekli organik köy bulgurundan pilav yapar desene benimkiler şelale olacak

Kan veriyosunki bide normal usg.korkma niye korkuyosun ki??

Gamze hadi hayirli olsun.dualarımız seninle:)

oooo sedyeye mezdeke oynayarak yatarım ben heryerde sedyede mi oluyor acaba? zaten şuan bana en zor hsg, inşallah onu atlatırsam tüpdü aşılamaydı hoop balıklama dalarım, yumurtlama günleri değerlendireceğiz canım inşallah, ben eşime 2 ay keçiboynuzu içirdim, şuan kendimde 2 aydır sabahları aç karnına çörek otu yağı içiyorum..canım bir ara hergün çekiyordum, bu aralar başak tespihler çekiyorum sen deyince dank etti ben yeniden başlayayım, benim ya mümin, ya hafız en çok sevdiklerim, ama peygamber efendimize selatü selamda beni çok rahatlatmıştı, tamam yarından itibaren tekrar başlıyorum inşallah

Son düzenleme:

valla Tümay yanımda olsanda beni bir güzel evire çevire dövsen ama bir şartla hsg'de yanıma girer elimi tutarsın

Allah tüm dualarımızı kabul etsin ama selavatı lutfen çekmeye başla yarın evet.

Burcu ama keçiboynuzununda günleri vardı biliyrsun de mii 21 gün mü ne içiriyorsun eşine..

ayy inan gönlüm çok ferah, dualarımdasın güzel olucak herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…