Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

burcum sagol yarin adet olunca randevu alcam asilama gününü belirlemek icin ama inan canim hic istemiyor asilaama yaptirmak Rabbim icimize ferahlik versin. esim cok istiyor o istiyor diye gidiyorum hani keske yaptirsaydim dememek icin

yaptır canım yaptır,içinde kalmasın hem Allah'ın ne zaman mücize vereceğini bilemeyiz, hem sen ilkinde oladı diye biraz ümidini yitirdin o yüzden yaptırmak istemiyorsundur belki, zaten nasip olmayacaksa ,yine bir engel çıkar bakalım Rabbim ne kısmet edecek, sen adım ati o adım hayırlıysa olur değilse engellenir..

aylık adet günün mü?

canım ibrahim saraçoğlunun tarifine göre yapmıştım evet sanırım 21 gündü ama 3 ay uygulamak gerekiyordu sanırım

hatunlar ben yatıyorumm çok çok öptüm, yarına görüşürüz inşAllah..

Allah rahatlık versin canım, sen güzel güzel kızında uyusun dinlensin, ikinizide çok öptüm

selavata tam gaz inşallah...

canım çok şükür ki Allah inancımız var, bende derinden inanıyorum herşeyin çok güzel sonuçlanacağına..Ya Bismillah Ya Allah...bende hafataya cuma gün aldım devletten bakalım orası ne zaman yaparız diyecek..inşallah Allah'ın izniyle filmi çektireceğim canım...keşke keşkeeee inan ki peş peşe girer çektirirdik, ayyy kapıda beklerkende ben seni güldürürdüm, çünkü doktor kapısında beklemek beni korkutur korktukça da çok konuşurum ama çok lüzumsuz konuşurum

aynen öyle canim ya sanirim yine asilamam olmayacak bu ay cünkü ben bugün adet oldum ve 10 veya 11. günü gel demisti haftasonuna denk geliyor ne yazikki burda pazar heryer kapali olur. catlamaya 2 gün kala yani cumartesi yaparlarmi bilmiyorum. hatirlarsaniz asilamamdan 1gün önce catlamisti yumurtam ondan sonraki iliski haliyle tutmadi.

önümüzdeki ay icin hesap yaptim oda haftasonuna denk geliyor yahu ben anca temmuza kaldi. gerci o ay icin hesap yapmadim.
Allah Allah hayirdir Insaallah

canim narkoz ile olacaksan korkmana gerek yok ben gecen ay oldum

sündüzcüm inşallah Allah'ın mucizesi hiç bitmez, senin hamilelik haberini verdiğin günü dün gibi hatırlıyorum..bu arada senin profil resmin bebeğin mi yoksa?

canım bu yaşananlar kesinlikle senin kontrolünde olan şeyler değil, demek ki hayırlısı böyle, ama insan birazda kızıyor ,seni çok iyi anlıyorum, sen yine ovulasyon testini yap, güler yüz görürseniz ilişkiye girin, zaten aşılama için sperm verileceği zaman sadece bir gün önce ilişki yasak diyorlar, sende ona göre ayarlarsın değerlendirirsin ve tabiki rabbimin dediği olacak

canim narkoz ile olacaksan korkmana gerek yok ben gecen ay oldum

anesteziyle yapan bir yer bulamadım canım

maşallah çok güzel bir isim ben ayşe ismini çok severim zaten

Allah güç versin tüm korkularını alıp götürsün canım, inşallah herşey yolunda gider Allah'a sığın, dualarımız seninle olacak inşallah

anestezisiz olurmuymus ya zor olur sanki ben yaptiramazdim. gerci sen rahim filmimi cektircen sadece ozaman olur yani mavi sivi verilirse sirf iyi. bende histeroskopi ile laparoskopi yaptilar yapisiklik varmis o acildi ve endometriosis temizlediler.

evet ya ben ov test yapim sonra haftasonuna denk gelirse gülen yüzü gördügüm an iliski

Ben çıkıyorum Ayşecim, yarın bir yazılı yapacağım onun sorularını hazırlamam lazım , hepiniz Allah'a emanet olun

SELAMUNALEYKÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM kızlaaaaarrrr napaysınızz:)))beaaa özledim sizlen konuşmayıııı cok uzak kalıyorum topiğğee hiç haberım olmuyor sizden. evdede net yok fazla gıremıyorumm( ne var ne yok alnlatın kısaca bırınız. bu aralar hep bır seyler yetıstırme pesındeydım. anca yoluna dızdımm işlerimiiiii bu arada kızlaaar ıstanbuldan tasınıyorummmmmm 3 - 4 ayaaa kadarr :))) ankaraya gıdıyoruzzzzz :)))sevınsemmı uzulsemmı bılemıyorummm ve 94 gundur adet olmuyorummmmmm rekor kırıyorum anlayacagınızzzzzzzzz haşitoma hastalıgım cıktı onun ıcın doktora gıdecegımmm göyaaaa tüp bebek duşünüyoduk oda kaldı adet olamadıgım içinnn

Aleyküm selam canım..
Bizde haber çok, sen ne zamandır girmiyosun bilmiyorum ama hamişlerimiz arttı, doğurmayada başladık :)
Darısı hayırlısı ile sizlere inşallah, bizlere ve bekleyenlere inşallah
Hayırlısı olsun, Ankarada güzeldir. İnşallah alışırsın hemencecik.
Hem topikimizden Ankarada bikaç kişi var, bellimi olur belki buluşursunuz

Aslıcım ben okudum bu arada, haber bekliyomuşsun bildireyim dedim canım. Allah kabul etsin

kimler hamile ?? bilmek istiyorumm:)) gülün dohum yaptıgını bılıyorumm :)ay ne guzel masaallah yaa sanada cok az kalmiş kız vay bee Zaman ne hızlı akıyoo sen ıst.? damıydın

kimler hamile ?? bilmek istiyorumm:)) gülün dohum yaptıgını bılıyorumm :)ay ne guzel masaallah yaa sanada cok az kalmiş kız vay bee Zaman ne hızlı akıyoo sen ıst.? damıydın

Nazan (melek2828), Buket, Yasemin, bedriye hamişlerimiz. Evet bana da az kaldı :)
Tüp, aşılama yaptıran arkadaşlarımız var. Doktora giderek bir yerden başlayalım artık diyen arkadaşlarımız var :)
Çok şükür dualarımıza devam ediyoruz. Keyifler yerinde, sende daha fazla gelebilsen keşke =))
İnşallah en kısa zamanda kırmızılar gelirler, sende başlarsın hayırlısı ile canım.
Yok ben istanbulda değilim ama Ankaraya yakınım

ve aleyküm selam cnm nerelerdesin sen bakim kaçak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…