- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.681
burcum sagol yarin adet olunca randevu alcam asilama gününü belirlemek icin ama inan canim hic istemiyor asilaama yaptirmak Rabbim icimize ferahlik versin. esim cok istiyor o istiyor diye gidiyorum hani keske yaptirsaydim dememek icin
anaam yerim ben o eşşek sıpasını..ay kızz ne güzel yaaa..bende hissetsem bir an önce.. yaa uyuyo benimki şimdi içerde öyle takılıyo kendi haline..bugünde biraz kasıklarım ağırıyo..aslında kasığım değil tam rahmim ağırıyo..yani doktorun ultrasonu koyup baktığı yerde bi gerginlik bi huzursuzluk hissediyorum yaff:))niye ki acep..??
Allah tüm dualarımızı kabul etsin ama selavatı lutfen çekmeye başla yarın evet.
Burcu ama keçiboynuzununda günleri vardı biliyrsun de mii 21 gün mü ne içiriyorsun eşine..
ayy inan gönlüm çok ferah, dualarımdasın güzel olucak herşey..
hatunlar ben yatıyorumm çok çok öptüm, yarına görüşürüz inşAllah..
meraaalll senin topikte olduğunu görünce hep aklıma şu gelinin annesi-kızkardeşi muhabbetin vardı ya o geliyo
Kuzuuummm....güzel dilli güzel kalpli kaderdaşım...tanımadığı birini bile mutlu edebilecek yüce ruhlu güzellik....ben hep şöyle söylüyorum kendi kendime...RABBİM bize acı çektirmek bizi mutsuz etmek için yaratmadı bizi...bence bizler YARADAN ımın sevmeyeceği kullar da değiliz...hatta tam tersi YARADAN ım bizi sevdiği için yaşıyoruz bunları...ama kabullenmek sindirmek çok zor bu durumu...ama Burcuuu yakınız ALLAH n izniyle hem de çok yakınız....accayip hissediyorum seni...kendimi de senden ötürü hissediyorum.....Nolur sende yaptır rahim filmini...aynı anda BİSMİLLAH diyelim...ben çook ama ok korkuyordum ta ki Bedriyem beni rahatlatana kadar....Keşke keşkeeeeee gelsen buraya birlikte gitsek...Dualarım seninle...
yaptır canım yaptır,içinde kalmasın hem Allah'ın ne zaman mücize vereceğini bilemeyiz, hem sen ilkinde oladı diye biraz ümidini yitirdin o yüzden yaptırmak istemiyorsundur belki, zaten nasip olmayacaksa ,yine bir engel çıkar bakalım Rabbim ne kısmet edecek, sen adım ati o adım hayırlıysa olur değilse engellenir..
canım çok şükür ki Allah inancımız var, bende derinden inanıyorum herşeyin çok güzel sonuçlanacağına..Ya Bismillah Ya Allah...bende hafataya cuma gün aldım devletten bakalım orası ne zaman yaparız diyecek..inşallah Allah'ın izniyle filmi çektireceğim canım...keşke keşkeeee inan ki peş peşe girer çektirirdik, ayyy kapıda beklerkende ben seni güldürürdüm, çünkü doktor kapısında beklemek beni korkutur korktukça da çok konuşurum ama çok lüzumsuz konuşurum
zor bizim için herşey zor ama napalım be tatlım bu yolldan geçmek lazım bak ben hsg den sonra hamile kaldım ondan önce hiç olmamışı % 25 lik kısıma girdim çok sükür yasadığın durum kolay değil ama bebeğine kavuşacağın bi adım olarak düşün belki sende benim gibi hsg den sonra hamile kalırsın nasip dua kaderi değiştirir rabbim sizide bebişinize bu ayların günlerin hürmetine kavuştursun canım
aynen öyle canim ya sanirim yine asilamam olmayacak bu ay cünkü ben bugün adet oldum ve 10 veya 11. günü gel demisti haftasonuna denk geliyor ne yazikki burda pazar heryer kapali olur. catlamaya 2 gün kala yani cumartesi yaparlarmi bilmiyorum. hatirlarsaniz asilamamdan 1gün önce catlamisti yumurtam ondan sonraki iliski haliyle tutmadi.
önümüzdeki ay icin hesap yaptim oda haftasonuna denk geliyor yahu ben anca temmuza kaldi. gerci o ay icin hesap yapmadim.
Allah Allah hayirdir Insaallah
canim narkoz ile olacaksan korkmana gerek yok ben gecen ay oldum
bizde iiyiz çok sükür ama benim enerjim hiç yok sanki mesude gibi asla temizlik yapamam çok tembel biri oldum buraya yazmaya bile üşenir oldum dualara bile katılamadım aslında bu konu beni üzüyoo inş doğumdan sonra eski enerjik halime kavuşurum bend edoğum çantasını hazırlamaya başlıcam bu hafta bide isim düşündünüzmü biz ayşe şevval düşünüyoruz kızlar sizede sesleniyorum sizce bebişimin ismi nasıl
slm kızlar cumartesi günü yumurtalar toplanıcakmış ne olur dua edin saat 10:30 da yumurtaları toplucaz dediler... korkuyorum anestezi yapıcaklar offf sıkıntı bastı şimdden..
geçmişi yine okuyamadım... umarım herkes iyidir...
canım bu yaşananlar kesinlikle senin kontrolünde olan şeyler değil, demek ki hayırlısı böyle, ama insan birazda kızıyor ,seni çok iyi anlıyorum, sen yine ovulasyon testini yap, güler yüz görürseniz ilişkiye girin, zaten aşılama için sperm verileceği zaman sadece bir gün önce ilişki yasak diyorlar, sende ona göre ayarlarsın değerlendirirsin ve tabiki rabbimin dediği olacak
anesteziyle yapan bir yer bulamadım canım
Ben çıkıyorum Ayşecim, yarın bir yazılı yapacağım onun sorularını hazırlamam lazım , hepiniz Allah'a emanet olun
SELAMUNALEYKÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM kızlaaaaarrrr napaysınızz:)))beaaa özledim sizlen konuşmayıııı cok uzak kalıyorum topiğğee hiç haberım olmuyor sizden. evdede net yok fazla gıremıyorumm ( ne var ne yok alnlatın kısaca bırınız. bu aralar hep bır seyler yetıstırme pesındeydım. anca yoluna dızdımm işlerimiiiii bu arada kızlaaar ıstanbuldan tasınıyorummmmmm 3 - 4 ayaaa kadarr :))) ankaraya gıdıyoruzzzzz :)))sevınsemmı uzulsemmı bılemıyorummm ve 94 gundur adet olmuyorummmmmm rekor kırıyorum anlayacagınızzzzzzzzz haşitoma hastalıgım cıktı onun ıcın doktora gıdecegımmm göyaaaa tüp bebek duşünüyoduk oda kaldı adet olamadıgım içinnn
Aleyküm selam canım..
Bizde haber çok, sen ne zamandır girmiyosun bilmiyorum ama hamişlerimiz arttı, doğurmayada başladık :)
Darısı hayırlısı ile sizlere inşallah, bizlere ve bekleyenlere inşallah
Hayırlısı olsun, Ankarada güzeldir. İnşallah alışırsın hemencecik.
Hem topikimizden Ankarada bikaç kişi var, bellimi olur belki buluşursunuz
Aslıcım ben okudum bu arada, haber bekliyomuşsun bildireyim dedim canım. Allah kabul etsin
kimler hamile ?? bilmek istiyorumm:)) gülün dohum yaptıgını bılıyorumm :)ay ne guzel masaallah yaa sanada cok az kalmiş kız vay bee Zaman ne hızlı akıyoo sen ıst.? damıydın
SELAMUNALEYKÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM kızlaaaaarrrr napaysınızz:)))beaaa özledim sizlen konuşmayıııı cok uzak kalıyorum topiğğee hiç haberım olmuyor sizden. evdede net yok fazla gıremıyorumm ( ne var ne yok alnlatın kısaca bırınız. bu aralar hep bır seyler yetıstırme pesındeydım. anca yoluna dızdımm işlerimiiiii bu arada kızlaaar ıstanbuldan tasınıyorummmmmm 3 - 4 ayaaa kadarr :))) ankaraya gıdıyoruzzzzz :)))sevınsemmı uzulsemmı bılemıyorummm ve 94 gundur adet olmuyorummmmmm rekor kırıyorum anlayacagınızzzzzzzzz haşitoma hastalıgım cıktı onun ıcın doktora gıdecegımmm göyaaaa tüp bebek duşünüyoduk oda kaldı adet olamadıgım içinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?