- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.701
Canim hoşgeldin anaaaa rekor kırmişsın hemen bitkisel bir destek al bari, belki bir yardimi olur, soğan kürü falan..SELAMUNALEYKÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM kızlaaaaarrrr napaysınızz:)))beaaa özledim sizlen konuşmayıııı cok uzak kalıyorum topiğğee hiç haberım olmuyor sizden. evdede net yok fazla gıremıyorumm ( ne var ne yok alnlatın kısaca bırınız. bu aralar hep bır seyler yetıstırme pesındeydım. anca yoluna dızdımm işlerimiiiii bu arada kızlaaar ıstanbuldan tasınıyorummmmmm 3 - 4 ayaaa kadarr :))) ankaraya gıdıyoruzzzzz :)))sevınsemmı uzulsemmı bılemıyorummm ve 94 gundur adet olmuyorummmmmm rekor kırıyorum anlayacagınızzzzzzzzz haşitoma hastalıgım cıktı onun ıcın doktora gıdecegımmm göyaaaa tüp bebek duşünüyoduk oda kaldı adet olamadıgım içinnn
günaydın sanada hayırlı cumalar haş geldin cnm evet yasemin durumundan haberdar etti bizleri sağolsun sezeryanda bir kaç gün gelmeye biliyor komşumda salı günü doğum yaptı hala sütü çok az geliyor bebek doymuyor e malum gecede uyutmamış açlıktan dün sabahta ateşi çıkmış hastaneye götürmüşler açlıktan olmuş dikkat et kuzum mamayı da kaşıkla ver biberona alışıp memeni almamazlık etmesin sonra çok kötü oluyor çabucak iyileş ve aramıza dön inşallah montofon ineklerine dönersin sütün bi gelir ve oğlun doyar cnm kendine iyi bak oğlunuda senide öpüyoruzGünaydın kızlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun hayırlı cumalar Rabbim ne muradınız varsa versin bu sabah taburcu olcaktık ama dayanamadım zaten hastaneye gideli gözümü yummamıştım dün akşam taburcu olmak istedim ve şuan evimizdeyiz çok şükür.. Dünürüm Yasemincim geldi yanıma sağolsun bahsetmiştir zaten Allah razı olsun canım benim..öncelikle dün eşimden öğrendim be i çok üzülür die söylememiş kızlar benim suyum geldi hastsneye gittik ya 1cm açıklık vardı ve ntsede kalbi yavaşladı çok moralim bozuldu üstüne alttan muayene olayı normali bekleyemedim keşke diil iyiki diyorum sezeryan olmuşum çünkü ameliyatta Dr bi bakıyo kordon bebeğin boğazına 6 kere dolanmış herşeyde bir hayır vardır Rabbim Sizlerede sağlıklı hamilelik kolay hayırlı doğum nasib etsin İnşallah herşey younda ama sütüm az yetio kuzuma üzülüyorum gece 2dedayanamadı. Artık ağlaya ağlaya eşimi eczaneye yolladım aptamil aldırdım hem emziriyorum hem veriyorum sütüm gelene kadar idare eldicez dayanamıyorum ağlamasına ac kalmasınadua edin nolur kendimi toplar toplamaz atanıza gelincem İnşallah dualarımdasınız oğluşum ve ben sizi kocaman öpüyoruz.nette sorun var düzelince resmimizi albüme ekliyoruz Allaha emanet olun....
bizim hamileler coştu valla
tabi yeni hamişleri saymazsak onlar pasaklılıkta tembellikte tam gaz devam ediyorlar
Örnek:Buket,Nazan
Aylin canım tepihini çektim, tosuncuk oğlun sağlıkla ve kolaylikla doğsun inşallah, bol bol proje geldin işiniz bereketlensin :)
işşallah..bu cumartesi doktora gidecez teyzesi..inşallah video çekebilrim:))sonrasında izleriz doya doyaa.anaamm yerim ben onu:))
slm kızlar cumartesi günü yumurtalar toplanıcakmış ne olur dua edin saat 10:30 da yumurtaları toplucaz dediler... korkuyorum anestezi yapıcaklar offf sıkıntı bastı şimdden..
geçmişi yine okuyamadım... umarım herkes iyidir...
Merhabalar arkadaşlar ben bişe sormak istiyorum şu ikili testler benim kafamı karıştırıyor yaptırmak istemiyorum bi yandan da yaptırayım mı diyorum yaa nasıl yapılıyo bu test yaptıran varmı bana yardımcı olun lütfen
Günaydın kızlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun hayırlı cumalar Rabbim ne muradınız varsa versin bu sabah taburcu olcaktık ama dayanamadım zaten hastaneye gideli gözümü yummamıştım dün akşam taburcu olmak istedim ve şuan evimizdeyiz çok şükür.. Dünürüm Yasemincim geldi yanıma sağolsun bahsetmiştir zaten Allah razı olsun canım benim..öncelikle dün eşimden öğrendim be i çok üzülür die söylememiş kızlar benim suyum geldi hastsneye gittik ya 1cm açıklık vardı ve ntsede kalbi yavaşladı çok moralim bozuldu üstüne alttan muayene olayı normali bekleyemedim keşke diil iyiki diyorum sezeryan olmuşum çünkü ameliyatta Dr bi bakıyo kordon bebeğin boğazına 6 kere dolanmış herşeyde bir hayır vardır Rabbim Sizlerede sağlıklı hamilelik kolay hayırlı doğum nasib etsin İnşallah herşey younda ama sütüm az yetio kuzuma üzülüyorum gece 2dedayanamadı. Artık ağlaya ağlaya eşimi eczaneye yolladım aptamil aldırdım hem emziriyorum hem veriyorum sütüm gelene kadar idare eldicez dayanamıyorum ağlamasına ac kalmasınadua edin nolur kendimi toplar toplamaz atanıza gelincem İnşallah dualarımdasınız oğluşum ve ben sizi kocaman öpüyoruz.nette sorun var düzelince resmimizi albüme ekliyoruz Allaha emanet olun....
Günaydın kızlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun hayırlı cumalar Rabbim ne muradınız varsa versin bu sabah taburcu olcaktık ama dayanamadım zaten hastaneye gideli gözümü yummamıştım dün akşam taburcu olmak istedim ve şuan evimizdeyiz çok şükür.. Dünürüm Yasemincim geldi yanıma sağolsun bahsetmiştir zaten Allah razı olsun canım benim..öncelikle dün eşimden öğrendim be i çok üzülür die söylememiş kızlar benim suyum geldi hastsneye gittik ya 1cm açıklık vardı ve ntsede kalbi yavaşladı çok moralim bozuldu üstüne alttan muayene olayı normali bekleyemedim keşke diil iyiki diyorum sezeryan olmuşum çünkü ameliyatta Dr bi bakıyo kordon bebeğin boğazına 6 kere dolanmış herşeyde bir hayır vardır Rabbim Sizlerede sağlıklı hamilelik kolay hayırlı doğum nasib etsin İnşallah herşey younda ama sütüm az yetio kuzuma üzülüyorum gece 2dedayanamadı. Artık ağlaya ağlaya eşimi eczaneye yolladım aptamil aldırdım hem emziriyorum hem veriyorum sütüm gelene kadar idare eldicez dayanamıyorum ağlamasına ac kalmasınadua edin nolur kendimi toplar toplamaz atanıza gelincem İnşallah dualarımdasınız oğluşum ve ben sizi kocaman öpüyoruz.nette sorun var düzelince resmimizi albüme ekliyoruz Allaha emanet olun....
cnm hamilelikle alakalı değil doğum olunca giden gelen olacak e mecbur temizlik şart bizimkisi zorunlu temizlik yani sende evine hic gelmeyen birini misafir ettin say ve temizliğe başla bi başladımmı gerisi geliyorya cok tembellestim ben ya bi haftadan beri evdeyim hastayim diye hic temizlik yapasim yok. biri beni gaza getirsede bi yerden baslasam.
Masaallah hamilelere cok özeniyorum bi temizlik yapiyorlar acaba bende öyle olurmuyum ya. bu hamilelikte olan bi enerjimi ne anlamadim. dogumu yakin olanlar basliyorlar temizlige nasil basariyorsunuz hanimlar??????
buket sende doktorunda çok bilmişsinicebana doktor demişti..doğum yaklaştıktan önceki hafta hamilelerde bir enerji patlaması olurmuş..vücut enerjiyi depolamak istermiş..ama bizim hamişler kalkıp temizlik yaparmış, sonrada doktorlara temizlik yaptığım için mi doğum başladı diye soran çok çıkarmış:))
bende o enerji olmadığına göre benim doğumum yakın değil o zamanciddimisin demek bu enerji doguma yakin oluyor ben hamileligimi ögrendigimin ilk gününden 7.haftaya kadar agirlik cökerdi
doğumdan sonra ister istemez o enerji olacak mecbur yoksa bebeklere nasıl bakarız uykusuzluğa nasıl dayanırız inşallah o enerji patlaması doğumdan sonra oluyodurilk 3 ay hormonlar yükseldiği için ağırlık bulantı uyku olur. 4. ayda enerji patlaması yaşanır dedi doktor..son aylara doğru artık ağırlaşırsın..doğumdan önce doğumda kullanmak üzere enerji üretir vücüt..bu enerjiyi doğumda kullanmak üzere üretiyo ama tabi bizim hamişler temizlik yapıyo:))
sana da günaydın cnm nerelerdesin sen bakim nasılsın bugün aklımdaydın sen cıkageldinherkese günaydın
bedişim ağzına sağlık tatlım Allah kabül etsin şu cuma vakti ne muradın ve isteğin varsa kabul etsin yüce Rabbimtmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
Dualarınızı okudum, Rabbim kabul etsin inşAllah..
Aslı Tefriciyeni tamamladım, Allah Zuhale sağlık, şifa versin inşAllah.
canım benim allah razı olsun akıllarda olmak çok güzel çok sevindim gerçekten benim de aklım hep sizlerde canım.ben acayip tembelleştim canım ya ağırlık var üstümde sürekli kızım hiç bişi yaptırmıyo annesine bir de daha once de sölemiştim canım benim tansiyon yükseliodu sürekli o yüzden gözetim altındaydım... çok şükür bu aralar iyi bu hafta gittim dr a muayeneye canım şimdi de dr kansızlık çok fazla dedi ya kan şurubu falan verdi oysa ki yememe falan da çok dikkat ediyorum pekmez falan her gün içiyorum ama böle işte. şükürler olsun bebişim iyi gelişimi falan çok güzel 1 hafta önde kilosu bi de bu sefer yüzünü de gösterdi minnakım öle işte canım benden. sen nasılsın nasıl gidiyo geçmişi okuyamıyorum canım bayağı birikiyo çünkü....
Günaydın kızlar hayırlı cumalar. Öncelikle gülcüm Allah anali babalı büyütsün. Mecbur kalininca sezeryan olmaktan başka çare yok. Sağlıkla büyüt yavrunu. Benim canım sıkkın size bahsetmiştm hatırlarsanız eşimin iş durumu hakkında malesef doğru düzgün işçi bulamıyolar. Eğer bulamazlarsa batacaklar mis. Ben varimi yoğumu verdim eşime. Şimdi hiç bir şeyimiz yok doğru düzgün para da kalmadı ev ihtiyaçları zaten bitmiyo. Üstüne yavrum kabız oldu sanırım6.gün ve hala kaka yapmadı yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?