Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canim hoşgeldin anaaaa rekor kırmişsın hemen bitkisel bir destek al bari, belki bir yardimi olur, soğan kürü falan..

Canım bizdeki son hamişler nazan, yasemin,buket

Ayşe ve ben aşılama yaptıracagiz inşallah, binbirgece gamze tüp yaptiriyor hatta yarın yumoşlar toplanacak

7veren gül, çigdem ve mesude yakin zamanda doğuracak inşallah

Topigimizin paşası oldu, 1982gül doğum yapti

Tumayin kardesi polislik sınavına girecek, asli'nin görümcesi zor bir rahatsizliğa yakalandi, bircan'in ilk aşilmasi tutmadi sanirim 2.ciyi deneyecek

Seda temmuza tüp bebek yatiriyor görüşmelere başladi

Buket'in kocası gecenin bir yarisi bebegın cinsiyetini öğrenmek için acile gitmek istemiş :))

öyle işte, sen neler yaptin?

Günaydin canların Rabbim tüm dularinizi kabul etsi, işlerin yolunda gitsin inşallah....ya evvel...

Günaydın kızlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun hayırlı cumalar Rabbim ne muradınız varsa versin bu sabah taburcu olcaktık ama dayanamadım zaten hastaneye gideli gözümü yummamıştım dün akşam taburcu olmak istedim ve şuan evimizdeyiz çok şükür.. Dünürüm Yasemincim geldi yanıma sağolsun bahsetmiştir zaten Allah razı olsun canım benim..öncelikle dün eşimden öğrendim be i çok üzülür die söylememiş kızlar benim suyum geldi hastsneye gittik ya 1cm açıklık vardı ve ntsede kalbi yavaşladı çok moralim bozuldu üstüne alttan muayene olayı normali bekleyemedim keşke diil iyiki diyorum sezeryan olmuşum çünkü ameliyatta Dr bi bakıyo kordon bebeğin boğazına 6 kere dolanmış herşeyde bir hayır vardır Rabbim Sizlerede sağlıklı hamilelik kolay hayırlı doğum nasib etsin İnşallah herşey younda ama sütüm az yetio kuzuma üzülüyorum gece 2dedayanamadı. Artık ağlaya ağlaya eşimi eczaneye yolladım aptamil aldırdım hem emziriyorum hem veriyorum sütüm gelene kadar idare eldicez dayanamıyorum ağlamasına ac kalmasına dua edin nolur kendimi toplar toplamaz atanıza gelincem İnşallah dualarımdasınız oğluşum ve ben sizi kocaman öpüyoruz.nette sorun var düzelince resmimizi albüme ekliyoruz Allaha emanet olun....

günaydın hayırlı sabahlar cumanız mübarek dualarınız makbül olsun kızlar biz uyuyyamadık pek sabahta erkenden kalktım bir kara sinek sayedsinde sağolsun sonra kalktım ve burdayım işte gece sütüm akmış ve tişörtüm leke olmuş ilk defa sütüm aktı önceleri sıkardımda gelmezdi acep doğum iyice yaklaştı mı onun işaretimi

günaydın sanada hayırlı cumalar haş geldin cnm evet yasemin durumundan haberdar etti bizleri sağolsun sezeryanda bir kaç gün gelmeye biliyor komşumda salı günü doğum yaptı hala sütü çok az geliyor bebek doymuyor e malum gecede uyutmamış açlıktan dün sabahta ateşi çıkmış hastaneye götürmüşler açlıktan olmuş dikkat et kuzum mamayı da kaşıkla ver biberona alışıp memeni almamazlık etmesin sonra çok kötü oluyor çabucak iyileş ve aramıza dön inşallah montofon ineklerine dönersin sütün bi gelir ve oğlun doyar cnm kendine iyi bak oğlunuda senide öpüyoruz

Aylin canım tepihini çektim, tosuncuk oğlun sağlıkla ve kolaylikla doğsun inşallah, bol bol proje geldin işiniz bereketlensin :)

canım yaptırmak istemezsen yaptırmazsın ultrasın ve kan ölçümüyle yapılıyor canım bi sakınca yok yani tehlike yaratmıyor

Gül hoşgeldiniz evinizeee, Emir de hoşgeldi evinee..

Allah sağlıkla onu kucağına almayı kısmet etti ya gerisi sütünde geldir hayırlısıyla.. Allah sizi nazarlardan korusun.. resmini heyecanla bekliyoruz Yaseminiz sağolsun geldi hastaneye sana ve dilinden düşüremedi damadım şöyle damadımm böylee, emir Fatih in ünü çoktaaann yayıldı yani buraya, Allah nazarlardan korusun, sağlık, sıhhat versin inşAllah. senin dikişlerin falan acıyor mu peki sendeki durum nasıl acaba?

tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum

Dualarınızı okudum, Rabbim kabul etsin inşAllah..

Aslı Tefriciyeni tamamladım, Allah Zuhale sağlık, şifa versin inşAllah.

Son düzenleme:

canıımm allah analı babalı buyutsun inş..

canımmm gözün aydın çok şükür rabbim kucağına almayı nasip etti dikişler falan çok mu canım kısa sürede toparlanırsın inş üzülme zaten doğumdan hemen sonra süt gelmezmiş 1 hafta falan sürer diyorlar minnakın nasıl ya yerim ben onu yumuk yumuktur şimdi o

cnm hamilelikle alakalı değil doğum olunca giden gelen olacak e mecbur temizlik şart bizimkisi zorunlu temizlik yani sende evine hic gelmeyen birini misafir ettin say ve temizliğe başla bi başladımmı gerisi geliyor
buket sende doktorunda çok bilmişsinice
hiçde enerjim yok valla aksine daha da ağırlaştım her saatim uykulu sanki bazen elimi bile kaldırmaya mecakim yok ama mecbur olacaktı yaptık işte
ciddimisin demek bu enerji doguma yakin oluyor ben hamileligimi ögrendigimin ilk gününden 7.haftaya kadar agirlik cökerdi
bende o enerji olmadığına göre benim doğumum yakın değil o zaman
doğumdan sonra ister istemez o enerji olacak mecbur yoksa bebeklere nasıl bakarız uykusuzluğa nasıl dayanırız inşallah o enerji patlaması doğumdan sonra oluyodur
herkese günaydın
sana da günaydın cnm nerelerdesin sen bakim nasılsın bugün aklımdaydın sen cıkageldin
bedişim ağzına sağlık tatlım Allah kabül etsin şu cuma vakti ne muradın ve isteğin varsa kabul etsin yüce Rabbim

Günaydın kızlar hayırlı cumalar. Öncelikle gülcüm Allah anali babalı büyütsün. Mecbur kalininca sezeryan olmaktan başka çare yok. Sağlıkla büyüt yavrunu. Benim canım sıkkın size bahsetmiştm hatırlarsanız eşimin iş durumu hakkında malesef doğru düzgün işçi bulamıyolar. Eğer bulamazlarsa batacaklar mis. Ben varimi yoğumu verdim eşime. Şimdi hiç bir şeyimiz yok doğru düzgün para da kalmadı ev ihtiyaçları zaten bitmiyo. Üstüne yavrum kabız oldu sanırım 6.gün ve hala kaka yapmadı yavrum

canım benim rabbim yardımcın olsun sabrını artırsın çok zor bi durum gerçekten inş hayırlısıyla yoluna girer işleriniz. şimdi herşey sana düşüyo canım çok güçlü olman lazım inş tez vakitte atlatırsınız bu sıkıntıları allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…