- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.721
Günaydın kızlar hayırlı cumalar. Öncelikle gülcüm Allah anali babalı büyütsün. Mecbur kalininca sezeryan olmaktan başka çare yok. Sağlıkla büyüt yavrunu. Benim canım sıkkın size bahsetmiştm hatırlarsanız eşimin iş durumu hakkında malesef doğru düzgün işçi bulamıyolar. Eğer bulamazlarsa batacaklar mis. Ben varimi yoğumu verdim eşime. Şimdi hiç bir şeyimiz yok doğru düzgün para da kalmadı ev ihtiyaçları zaten bitmiyo. Üstüne yavrum kabız oldu sanırım6.gün ve hala kaka yapmadı yavrum
canım haftaya cuma gideceğim anvak o güne yer bulabildim zaten adetime 2 gün kalmış olacak , o gün ceker mi bilmiyorum, ben o spekulm'a çok alışığım bazen çok acıtıyor bazen hiç takıldığını hissetmiyorum demek ki benim kendimi kasmamla alakalı bir durum , haydi bismillah Allah'a sığınıyorum Bedriyem...dediğin herşeyi sorarım doktora
Günaydınnnn ve hayırlı cumalarrrr
Kızlarrr benim kolumu kaldıracak halim yok bu halsizlik iyice arttı valla bacaklarımda inanılmaz ağrıyogaliba boyum uzuyooo
ayyyy napacam ben böyle yawww yorgun yorgun nasıl geçecekse
hafta sonuna yemekli misafir al bişeycigin kalmaz aslııı
selam kızlar yazıp kaçmış g,ibi oluyorm ama telden giriyorum.
şimdid bilgisayardan girdim emir gene uyandı.
sizde yardımcı olacaksanız ben bugün ALLAHIN izniyle başlayayım yoksa sonumuz kötü eşimde dua et dedi dün akşam
Günaydın kızlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun hayırlı cumalar Rabbim ne muradınız varsa versin bu sabah taburcu olcaktık ama dayanamadım zaten hastaneye gideli gözümü yummamıştım dün akşam taburcu olmak istedim ve şuan evimizdeyiz çok şükür.. Dünürüm Yasemincim geldi yanıma sağolsun bahsetmiştir zaten Allah razı olsun canım benim..öncelikle dün eşimden öğrendim be i çok üzülür die söylememiş kızlar benim suyum geldi hastsneye gittik ya 1cm açıklık vardı ve ntsede kalbi yavaşladı çok moralim bozuldu üstüne alttan muayene olayı normali bekleyemedim keşke diil iyiki diyorum sezeryan olmuşum çünkü ameliyatta Dr bi bakıyo kordon bebeğin boğazına 6 kere dolanmış herşeyde bir hayır vardır Rabbim Sizlerede sağlıklı hamilelik kolay hayırlı doğum nasib etsin İnşallah herşey younda ama sütüm az yetio kuzuma üzülüyorum gece 2dedayanamadı. Artık ağlaya ağlaya eşimi eczaneye yolladım aptamil aldırdım hem emziriyorum hem veriyorum sütüm gelene kadar idare eldicez dayanamıyorum ağlamasına ac kalmasınadua edin nolur kendimi toplar toplamaz atanıza gelincem İnşallah dualarımdasınız oğluşum ve ben sizi kocaman öpüyoruz.nette sorun var düzelince resmimizi albüme ekliyoruz Allaha emanet olun....
selam kızlar yazıp kaçmış g,ibi oluyorm ama telden giriyorum.
şimdid bilgisayardan girdim emir gene uyandı.
sizde yardımcı olacaksanız ben bugün ALLAHIN izniyle başlayayım yoksa sonumuz kötü eşimde dua et dedi dün akşam
Canım tam olarak ne için okuyacagiz, eşinin adı ney, ne zamana kadar bitecek ayrintili yaziver, benden 200 tane tefriciye inşallah
canım bak bugün cuma sen güzelce bi abdest al 2 rekat namaz kıl ne için okunmasını istiyosan niyetlen ve tefriciyye ye başla dur ben sana detaylı paylaşıyım
Allahın izniyle de haftaya cumaya kadar tamamlarız
niyet sahibi:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve cenab-ı hakka arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra eûzü besmele çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
innallâhe ve melâiketehû yusallûne alennebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ der.
Ayet-i kerime bitince hemen salât-i tefriciyeye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir
diğer okuyacaklar:
önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "estagfirullah el aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "euzu billahiminesseytanirracim, bismillahi'r-rahmani'r-rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir
canım eşimin hayırlısıyla işinin düzelmesi için..
hayırlısıyla rızk kazanması için.
eşimin adı emrah..
şöyle yapalım kaynanam gelecek bugün o emire bakarken ben iki rekat namaz kılıp ondan sonra nıyetıme alayım sizlere haber veririm.
şimdiden sağolun okuyan okuyaman herkesten ALLAH RAZI OLSUN.
SAĞOL CANIM YA HAKKINIZI NASIL ÖDİCEM BİLMİYORUM ALLAH rAZI OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?