Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım 1 çay kaşıgı zeytin yagı içir heme yapar eşin içinde allah yardımcınız olsun bi kapı kapanır bi kapı açılır dua et canım

herkese günaydın hayırlı Cumalar...
Gül üzülme sütün gelir canım bu arada dikkat et Fatih paşamız biberonun rahatlığına alışmasın :)))

burcuu canım hsg için belli zaman var öyle istediğin zaman çekilmiyor galiba adet bittikten sonra 2-3 gün içindeydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam, birde çatalda değil hatta sedye bile değil resmen dümdüz bi uzun masaydı benimki öyle bildiğin semsert masa üzerinde döşeme falan yoktu

güül canım tekrar gözün aydın bak biz normal normal diye istiyoruz ama rabbim nasılda hayırlsını nasip ediyor çok şükür sağlıkla sıhhatle aldın kucağına inşallah senin ağrılarında bir an önce geçer,süt içinde bol bol su içmen gerekir sanırım sütü en iyi su bollaştırırmış

Günaydınnnn ve hayırlı cumalarrrr
Kızlarrr benim kolumu kaldıracak halim yok bu halsizlik iyice arttı valla bacaklarımda inanılmaz ağrıyo galiba boyum uzuyooo
ayyyy napacam ben böyle yawww yorgun yorgun nasıl geçecekse

Gülcüm sütün niyagara şelalesi olsun gürül gürül aksın inşallah, sezeryan doğumların kaçınılmaz sorunlari, ama Rabbim oğlunu korumuş ne güzel sende sakın stres yapma, stres sütü etkiler biliyorsun, bide bol bol su ve süt yapan besinler

Mesude canım seninde sütün gelmiş maşallah, kızin da sağlıkla kolaylıkla gelir inşallah kendini cok yorma her fırsatta yat uyu
bu arada beni sormuşsun ben iyiyim hamdolsun yaşadığım şokuda çoktan atlattim

Büşra canım hani sen eşin için tefriciye okuyacaktin, güzelce ilanını yap, süresini belirle Allah'ın izniyle okuyalım senden sonra da bizim küçük Burcu istiyordu ona okuruz inşallah

Ebru hoşgeldin canım tansiyon sorunun inşallah ciddi bir sey degildir bol bol dinlen, demir ilacin cok iyi gelecek sana hatta o halsizligini de azaltacaktır Allah'ın izniyle

selam kızlar yazıp kaçmış g,ibi oluyorm ama telden giriyorum.
şimdid bilgisayardan girdim emir gene uyandı.
sizde yardımcı olacaksanız ben bugün ALLAHIN izniyle başlayayım yoksa sonumuz kötü eşimde dua et dedi dün akşam

Canım tam olarak ne için okuyacagiz, eşinin adı ney, ne zamana kadar bitecek ayrintili yaziver, benden 200 tane tefriciye inşallah

Geçmiş olsun canım, her şeyde bir hayır vardır. Rabbim kuzunu size bağışladı, darısı bize inşallah hayırlısı ile.
İnşallah en kısa zamanda da sütün gelir, yavrunu sadece sütünle doyurursun

Artık bende doğurmak istiyorum, yatmak bir ayrı zor, oturmak bir ayrı zor, yürümek bir ayrı zor geliyor
Bu sabah resmen ağladım yatakta, kalkamadım çünkü, ayağa kalktığım an bi baskı hissediyorum aşağı doğru çok kötü oluyorum yürüyemiyorum Böyle giderse son 1 haftayı annemin yanında geçiricem

canım bak bugün cuma sen güzelce bi abdest al 2 rekat namaz kıl ne için okunmasını istiyosan niyetlen ve tefriciyye ye başla dur ben sana detaylı paylaşıyım
Allahın izniyle de haftaya cumaya kadar tamamlarız

Canım tam olarak ne için okuyacagiz, eşinin adı ney, ne zamana kadar bitecek ayrintili yaziver, benden 200 tane tefriciye inşallah

canım eşimin hayırlısıyla işinin düzelmesi için..
hayırlısıyla rızk kazanması için.
eşimin adı emrah..
şöyle yapalım kaynanam gelecek bugün o emire bakarken ben iki rekat namaz kılıp ondan sonra nıyetıme alayım sizlere haber veririm.
şimdiden sağolun okuyan okuyaman herkesten ALLAH RAZI OLSUN.

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir

tamam canım aldım ben bunu.
Sela ezan arasında başlarım inşallah

Bende katılmayı isterdim ama hani ne derler canım kendime hayrım yok. Ama kısa sürede sayıya ulaşıp tamamlanacağına eminim.
Rabbim kabul etsin inşallah.
Bebeğine sağlık sıhhat afiyet, eşinin işlerininde bir an önce hayırlısı ile yoluna girmesini, en helalinden kazanıp evinizi bereketlendirmesini nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…