Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canımm senden haber bekliyordum bende bugün yarın toplanır yumurtası diye akşam dua edicem sana inşallah bol bol yumurtalar toplasınlar kaliteli bir sürü yumurtan olsun ama unutma önemli olan sayı değil kalite. Hiç korkma anestezi de hiçbirşey yok uyuduğunu bile anlamazsın sonrasında regl ağrısı gibi ağrılar oluyormuş onlarda akşamına geçiyormuş hafifliyormuş Rabbim kolaylıklar versn inşallah yumurtaların can olarak geri dönsün sana bu arada hastaneden transfer günü bir iki güne söylerler bize onu da haber ver canımm

evet sedoşum ya yaptık bitti işte şimdi rahat rahat doğurabilirim amin inşallah dediğin gibi olur sezeryan hiç istemiyorum çünkü

valla ohh mis gibi doğur şimdi hayırlısı nasılsa öyle olsun canım sezeryan istemem deme mecbur kalınınca yapılması lazım tabii ki önce normal denenmeli gönlüne göre olsun herşey sağlıkla gelsin bebiş önemli olan o.

bence yaptırmalısın o testler riski ölçüyor sadece belki önlem alınır bir şey yapılır üçlü falan var onları yaptırmazsın ama ikiliyi yaptır canım.

canım regline iki gün kala çekmiyorlar olası gebelik ihtimaline karşı hem de uygun olmuyor sanırım bana doktorum 8 ya da 9. gün demişti 8. gün çekilmiştim sanırım ki herkese öyle diyorlar önce bir git görüş zaten randevunu al gününü öğren sonra git çektir reglinden sonra.

canımm iyi olmana sevindim hepimizin karşısına çıkıyor dengesizler ben el kadar şehirde kaç dr değiştirdim bu suratsızlar yüzünden. Evet sorun yaşadım o da değil ben çocuğu uyardım başkasını hel ki kardeşini bırakıp bir yere gidemezsin diye çocuk hrşeyi uhu yapmış su şişelerime, öğrencinin unuttuğu gözlüğe makasa kadar belli ki çekmeceleri karıştırış ben bunu amire diyorum bana hep seni mi buluyor 3 öğrenci işçiyi idare edemedin ne var ki çekmecede devletin evrakı ne olacak falan demez mi pes dedim yaa ben bırakıyorum eve gidiyorum yani sonra öğrenci gözlüğü de uhu yapılmış falan deyince edince sinirlenince bir de ben çağır konuşayım dedi hayır ben mi abartıyorum 3 saatliğne gelen biri nasıl başkasını bırakır gider hemde liseye giden burada çalışmayan kardeşini verilmemesi gereken bir kitabı öğrenci alsa girse bir evrağım kaybolsa ne olacak işimizi sahipleniyoruz biz kötü oluyoruz başıma ağrılar girdi tüm gün neyse akşama bakan öbür arkadaş geldi dün akşam annesi iyileşmiş öbür çocuğu eski yerine yolladım rahatladım amire de gönderdim ne dedi bilmem.

kaçak nerelerdesin sen bakıyım. Hayırlı olsun şimdiden yeni yeriniz inşallah uğurlu gelir bak Bukette taşındı hamile olduğunu öğrendi sende neden olmasın tedbili mekanda ferahlık vardır derler. Canım o kadar gün çok fazla söktürücü falan veremiyor mu doktorun canım. Ben de kısmetse tüpe başlıyorum aşılamalar negatif olunca. Temmuz sonunu bulacak sanırım hakkımızda hayırlısı.

Canım hoş geldin evden iki kişi çıkıp üç kişi dönmek ne güzeldir dimi Yasodan aldık haberlerini çok güzel bir oğlun olmuş Allah'ım bağışlasın vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah. İyi ki sezeryan olmuş sağlıkla almışsın kucağına en kısa zamanda resimleri bekliyoruz. Süt için bol bol sıvı tüket su, hoşaf, soğan ve bulgur pilavı iyi geliyor süte ayrıca çok mecbur kalırsan malt içecekleri ya da milkpluslar var eczanelerde bulunur sanırım nette de satılıyor bak onlarda çok faydalıymış.

canımm kötü olmuş Allah bir kapı açar inşallah feraha çıkartır canım. Sen bebeğinle ilgilen dua et maddi manevi eşinin yanında olmuşsun zaten zor günde ne iyi bir eş olduğunu göstermişsin. Eşler bugünler için zoru görünce gideceklerden değilsin. Sevinçlerde üzüntülerde ortak evlilikte borçta olur sıkıntı da olur beraber elele verirseniz aşmayacağınız güçlük olmaz. Rabbim de görür inşallah bir yol gösterir canım benim..

selam kızlar nasılsınız bakalım hayırlı cumalar cumanın hürmetine dualarımız kabul olsun inş
burcum inş sende bebişin ekvusacaksın tüm kalbimle istiyorum rabbim tez zamanda sana ve tüm arkadaşlarıma nasip etsin resimdeki tatlı şey benim kızım teyzesi syuyunu içerken yakalmaış drumuz 21 haftalıktı ozaman
aslı ve ayse o pasaklılardan biride benim hiç halim yok yatsam yatsam hiç kalkmasam tamamen o moddayım inanın
gülcüm sütun gelir sezeryandan sonra olabiliyormuş böyle sorunlar sen beslenmene dikkat ett sık sık emzir inş herşey yoluna girecek
gamzecim hayırlısı olsun inş emekleriniz sevginizle bebişinize kavuşturur az kaldı
oflum sabır canım herşeyde vardır bi hayır rabbim bi kapıyıo acar diğer kapıyı kapatır bebişinede zeytin yağı vermelisin ii geliormuş

sağol canım allah razı olsunn
allah razı olsun aslımm ne dıceğimi bilemıyorum..
Sela fverılsın oyle okuyayım dıyorum

sağol sedacım inşaallah duzelecekkk

verdım canm zeytınyagı ama bişeye yaramadı

Tamam canım sen bize haber ver namazini kilinca

ayyy Aslım süper bilgi bunlar, senin tefriciyen tamamlandimi?

ayyy Aslım süper bilgi bunlar, senin tefriciyen tamamlandimi?

canım Yaseminden ve Zeynep'ten haber bekliyorummm
ya biz bu tefriciyyeyi devam ettirelim valla ne güzel olur aslında tedaviye başlıyacaklara falan başlasak tam tedavi sırasında süper olur bence aslında Gamze tüp bebek yaptırıyor ona da başlayıp bitirebilirdik

aleyküm selam..sefa gel hoşgel ankarayaayrıca haşimatoluluar kervanına da hoş geldin..bende bir haşimatolu olarak önce buıunu çözmeni öneririm:))

ay bu nasıl bi özeetti bçyle..benden nasıl bahsetmiş:))
benden çok kocam malzemeoluyo zaten..küsülüyüz zaten..ama yarın bebikimizi görecez..lay lay lay

ohh çok şükür kuzum benim..gelir sütünde merak etme..dut hoşafı muhakkak iç.bulursan havuç yee..ama dut muhakkak:))şiddetle tavsiye ederim:))

yaaa buket ne çok gidiyosunuz kıskanıyorum benim üstüme bu ikinnci yaaaaa

anam benim adam dayanamıyo:))

hafta sonuna yemekli misafir al bişeycigin kalmaz aslııı
ay çok güldüm:)))

sündüz..profil resmini çözemedim..neresi:) resim küçük anlayamadım..yoksa çok becerikliyim dir bu konuda:))

gıtsin bir dahada gelmesin o örenci...evet canım bakalim doktor ne diyecek..hepimizin hakkında en hayırlısi olsun...

senin bu olluçun ne sık kabız oluyo..sen hala süt veriyosun demi?
senin yediklerinle de alakalı olabilir..ek gıdaya başladın mı sen??

Son düzenleme:
Senden deposun tatlim ya valla aklıma geldin demek ki icimedogdu gelecegin cok üzüldüm kuzum ya cok zor gercekten dikkat et kendine sen iyi olda gerisi mühim degil Rabbim şifalar versin sana simdi iyiymissin sevindim sahada iyi olursun insallah bebeğine de masallAh cok şükür onu etkilememiş hepimizde zaman zaman oluyor mesela dün ben iyleydim kolumu kaldıracak halim yoktu bı uyuşukluk vardı üzerimde normal birde tansiyon sorunun var yat bol bol dinlen boşver cnm bizde iyiyiz cok şükür bacak ağrım ve sancılarım dısında tabi kızımda ters ona biraz sıkılıyorum o kadar
Tontişim valla sabah kalktım görünce cok sevindim ya Rabbim ne kadar büyük o dogmadan rızkını veriyor tam dinlenecek vaktim ama bu gidişle dinlenemeyecegim yarın kayınvalide geliyor bu seferde yemek ekmek derdi oysa daha erken istemiyorum ben böyle iyiydim ya neyse napalim canımın sagolsun Allah iyilikler verdin daha da iyi ol sen kuzum cok sevindim alistir kendini say ki mecbursun ölüm kalim meselesi vakit daha da kolay olur tatlim
cnm benim ya senin gunün iyice yaklaştı normal zaten 1 haftaya kadar doğurursun gibi geliyor dikkat et kalkerken otururken Rabbim yardimcin olsun tez vakitte kurtarsın insallah gulum

Sedoşum dogru dıyordun mecbur kalınca yapacak birsey yok ama kizimla ben ilgileneceğim normal olursam daha çabuk toparlanırım sezeryanda hem benimle hem şe bebekle ilgilenecek biri lazım ve malesef oyle biri de yok o yüzden normalden yanayım bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

Büşra cnm cok zir bı durum Rabbim kimseye muhtaç eylemesin kocana Hayirli kapılar acsın rızkınızı genişletsin insallah sen Rabbimden ümidini kesme oğlunuzun rızkını kesmez her zorlukla beraber bir kolaylık vardır unutma Rabbim yardımcınız olsun

Aslim cnm demek boyun üzüyor masallAh yahic güleceğim yoktu havalardandir dün bende senin gibiydim havalar cok değişken kendine iyi bak tatlim

Son düzenleme:
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
canlar dualarınızı okudum rabbim tüm muradınıza kavuştursun...

KIZLAR BEN NAMAZI KILDIM BAŞLADIM 4 TANE OKUDUM BAŞLAMIŞ OLAYIM DİYE SİZE HABER VERMEK İSTEDİM..

EŞİM EMRAH İÇİN ; İŞLERİNİN HAYIRLISIYLA DÜZELMESİ VE HAYIRLI RIZK KAZANMASI İÇİN.. NİYET ALDIM..
okumak isteyen yardımcı olmak isteyen varsa lütfen bana bildirsin..

KIZLAr yaa size bişey sorcam karnımın içinde göbek deliğimin çevresinde içeride bi acı var.. tam ayağa bile doğrulamayacak gibi oluyorum nerdeyse yaa ne oldu acaba:18: eşime gittim sordum o gazdır dedi ama emin olamadım.. sizce gaz mıdır? Aralarda da geçiyor gibi..

bu halinle kayınvalidene senmi bakıcan kuşum işin zor

AMin cANIM sağolasın..
inşallah..

senin bu olluçun ne sık kabız oluyo..sen hala süt veriyosun demi?
senin yediklerinle de alakalı olabilir..ek gıdaya başladın mı sen??

tam olarak ek gıdaya başlamadık canım zaten arada elma ve havuc suyu verıyorum..
mama yı da gunde bırkez veriyorum ıkıncı defa kabız oldu

canım şimdilik bi 500 yaz cumaya kadar değilmi??

bedişim gaz olabilir karnın büyümeye başladıysa geriliyor olabilir sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…