- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.741
slm kızlar cumartesi günü yumurtalar toplanıcakmış ne olur dua edin saat 10:30 da yumurtaları toplucaz dediler... korkuyorum anestezi yapıcaklar offf sıkıntı bastı şimdden..
geçmişi yine okuyamadım... umarım herkes iyidir...
canımm senden haber bekliyordum bende bugün yarın toplanır yumurtası diye akşam dua edicem sana inşallah bol bol yumurtalar toplasınlar kaliteli bir sürü yumurtan olsun ama unutma önemli olan sayı değil kalite. Hiç korkma anestezi de hiçbirşey yok uyuduğunu bile anlamazsın sonrasında regl ağrısı gibi ağrılar oluyormuş onlarda akşamına geçiyormuş hafifliyormuş Rabbim kolaylıklar versn inşallah yumurtaların can olarak geri dönsün sana bu arada hastaneden transfer günü bir iki güne söylerler bize onu da haber ver canımm
evet sedoşum ya yaptık bitti işte şimdi rahat rahat doğurabilirim amin inşallah dediğin gibi olur sezeryan hiç istemiyorum çünkü
valla ohh mis gibi doğur şimdi hayırlısı nasılsa öyle olsun canım sezeryan istemem deme mecbur kalınınca yapılması lazım tabii ki önce normal denenmeli gönlüne göre olsun herşey sağlıkla gelsin bebiş önemli olan o.
Merhabalar arkadaşlar ben bişe sormak istiyorum şu ikili testler benim kafamı karıştırıyor yaptırmak istemiyorum bi yandan da yaptırayım mı diyorum yaa nasıl yapılıyo bu test yaptıran varmı bana yardımcı olun lütfen
bence yaptırmalısın o testler riski ölçüyor sadece belki önlem alınır bir şey yapılır üçlü falan var onları yaptırmazsın ama ikiliyi yaptır canım.
canım haftaya cuma gideceğim anvak o güne yer bulabildim zaten adetime 2 gün kalmış olacak , o gün ceker mi bilmiyorum, ben o spekulm'a çok alışığım bazen çok acıtıyor bazen hiç takıldığını hissetmiyorum demek ki benim kendimi kasmamla alakalı bir durum , haydi bismillah Allah'a sığınıyorum Bedriyem...dediğin herşeyi sorarım doktora
canım regline iki gün kala çekmiyorlar olası gebelik ihtimaline karşı hem de uygun olmuyor sanırım bana doktorum 8 ya da 9. gün demişti 8. gün çekilmiştim sanırım ki herkese öyle diyorlar önce bir git görüş zaten randevunu al gününü öğren sonra git çektir reglinden sonra.
Sedoşum bugün zihnimimdeki bulanıklık ve yaşadığım şok gitti, daha iyiyim inşallah herşey çok güzel olacak, bu arada geçmişi tam okuyamadım ama sanırım sen öğrencilerinle bir sorun yaşadın, Allah kötü niyetli olan kim varsa ayağına dolar inşallah, sen doğry yolda olduktan sonra amirin dediğide boş Allah var...aaa bulgur pilavı süt mü yapar..bizim okuldaki aşçı kadı sürekli organik köy bulgurundan pilav yapar desene benimkiler şelale olacak
canımm iyi olmana sevindim hepimizin karşısına çıkıyor dengesizler ben el kadar şehirde kaç dr değiştirdim bu suratsızlar yüzünden. Evet sorun yaşadım o da değil ben çocuğu uyardım başkasını hel ki kardeşini bırakıp bir yere gidemezsin diye çocuk hrşeyi uhu yapmış su şişelerime, öğrencinin unuttuğu gözlüğe makasa kadar belli ki çekmeceleri karıştırış ben bunu amire diyorum bana hep seni mi buluyor 3 öğrenci işçiyi idare edemedin ne var ki çekmecede devletin evrakı ne olacak falan demez mi pes dedim yaa ben bırakıyorum eve gidiyorum yani sonra öğrenci gözlüğü de uhu yapılmış falan deyince edince sinirlenince bir de ben çağır konuşayım dedi hayır ben mi abartıyorum 3 saatliğne gelen biri nasıl başkasını bırakır gider hemde liseye giden burada çalışmayan kardeşini verilmemesi gereken bir kitabı öğrenci alsa girse bir evrağım kaybolsa ne olacak işimizi sahipleniyoruz biz kötü oluyoruz başıma ağrılar girdi tüm gün neyse akşama bakan öbür arkadaş geldi dün akşam annesi iyileşmiş öbür çocuğu eski yerine yolladım rahatladım amire de gönderdim ne dedi bilmem.
SELAMUNALEYKÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM kızlaaaaarrrr napaysınızz:)))beaaa özledim sizlen konuşmayıııı cok uzak kalıyorum topiğğee hiç haberım olmuyor sizden. evdede net yok fazla gıremıyorumm ( ne var ne yok alnlatın kısaca bırınız. bu aralar hep bır seyler yetıstırme pesındeydım. anca yoluna dızdımm işlerimiiiii bu arada kızlaaar ıstanbuldan tasınıyorummmmmm 3 - 4 ayaaa kadarr :))) ankaraya gıdıyoruzzzzz :)))sevınsemmı uzulsemmı bılemıyorummm ve 94 gundur adet olmuyorummmmmm rekor kırıyorum anlayacagınızzzzzzzzz haşitoma hastalıgım cıktı onun ıcın doktora gıdecegımmm göyaaaa tüp bebek duşünüyoduk oda kaldı adet olamadıgım içinnn
kaçak nerelerdesin sen bakıyım. Hayırlı olsun şimdiden yeni yeriniz inşallah uğurlu gelir bak Bukette taşındı hamile olduğunu öğrendi sende neden olmasın tedbili mekanda ferahlık vardır derler. Canım o kadar gün çok fazla söktürücü falan veremiyor mu doktorun canım. Ben de kısmetse tüpe başlıyorum aşılamalar negatif olunca. Temmuz sonunu bulacak sanırım hakkımızda hayırlısı.
Günaydın kızlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun hayırlı cumalar Rabbim ne muradınız varsa versin bu sabah taburcu olcaktık ama dayanamadım zaten hastaneye gideli gözümü yummamıştım dün akşam taburcu olmak istedim ve şuan evimizdeyiz çok şükür.. Dünürüm Yasemincim geldi yanıma sağolsun bahsetmiştir zaten Allah razı olsun canım benim..öncelikle dün eşimden öğrendim be i çok üzülür die söylememiş kızlar benim suyum geldi hastsneye gittik ya 1cm açıklık vardı ve ntsede kalbi yavaşladı çok moralim bozuldu üstüne alttan muayene olayı normali bekleyemedim keşke diil iyiki diyorum sezeryan olmuşum çünkü ameliyatta Dr bi bakıyo kordon bebeğin boğazına 6 kere dolanmış herşeyde bir hayır vardır Rabbim Sizlerede sağlıklı hamilelik kolay hayırlı doğum nasib etsin İnşallah herşey younda ama sütüm az yetio kuzuma üzülüyorum gece 2dedayanamadı. Artık ağlaya ağlaya eşimi eczaneye yolladım aptamil aldırdım hem emziriyorum hem veriyorum sütüm gelene kadar idare eldicez dayanamıyorum ağlamasına ac kalmasınadua edin nolur kendimi toplar toplamaz atanıza gelincem İnşallah dualarımdasınız oğluşum ve ben sizi kocaman öpüyoruz.nette sorun var düzelince resmimizi albüme ekliyoruz Allaha emanet olun....
Canım hoş geldin evden iki kişi çıkıp üç kişi dönmek ne güzeldir dimi Yasodan aldık haberlerini çok güzel bir oğlun olmuş Allah'ım bağışlasın vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah. İyi ki sezeryan olmuş sağlıkla almışsın kucağına en kısa zamanda resimleri bekliyoruz. Süt için bol bol sıvı tüket su, hoşaf, soğan ve bulgur pilavı iyi geliyor süte ayrıca çok mecbur kalırsan malt içecekleri ya da milkpluslar var eczanelerde bulunur sanırım nette de satılıyor bak onlarda çok faydalıymış.
Günaydın kızlar hayırlı cumalar. Öncelikle gülcüm Allah anali babalı büyütsün. Mecbur kalininca sezeryan olmaktan başka çare yok. Sağlıkla büyüt yavrunu. Benim canım sıkkın size bahsetmiştm hatırlarsanız eşimin iş durumu hakkında malesef doğru düzgün işçi bulamıyolar. Eğer bulamazlarsa batacaklar mis. Ben varimi yoğumu verdim eşime. Şimdi hiç bir şeyimiz yok doğru düzgün para da kalmadı ev ihtiyaçları zaten bitmiyo. Üstüne yavrum kabız oldu sanırım6.gün ve hala kaka yapmadı yavrum
canımm kötü olmuş Allah bir kapı açar inşallah feraha çıkartır canım. Sen bebeğinle ilgilen dua et maddi manevi eşinin yanında olmuşsun zaten zor günde ne iyi bir eş olduğunu göstermişsin. Eşler bugünler için zoru görünce gideceklerden değilsin. Sevinçlerde üzüntülerde ortak evlilikte borçta olur sıkıntı da olur beraber elele verirseniz aşmayacağınız güçlük olmaz. Rabbim de görür inşallah bir yol gösterir canım benim..