- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.761
Bana yardim eden varmiii
Ağzına saglık tatlim ya Rabbim kabul etsin seninde gönlüne göre versin insallahtb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
canlar dualarınızı okudum rabbim tüm muradınıza kavuştursun...
normal normal bizde neler oluyor bı bilsen hamilelikte hersey normal korkma eşinin dediği gibi yazdır o telaş yapma kuzumKIZLAr yaa size bişey sorcam karnımın içinde göbek deliğimin çevresinde içeride bi acı var.. tam ayağa bile doğrulamayacak gibi oluyorum nerdeyse yaa ne oldu acaba:18: eşime gittim sordum o gazdır dedi ama emin olamadım.. sizce gaz mıdır? Aralarda da geçiyor gibi..
bu halinle kayınvalidene senmi bakıcan kuşum işin zor
benimde olsa siznki gibi ama olmıcak sanırım ya
EŞim EMRAH'in işlerinin hayırlısıyla düzelmesi ve hayırlı rızk kazanması için TEFRİCİYYE
Aslı=1000
Burcu=200
Tümay=500
Toplam=1700
KALAN=2744
ben okuduğumu yazıcam okuyan okuyamayan herkes sağolsun..
bedişim gaz olabilir karnın büyümeye başladıysa geriliyor olabilir sakin
Ağzına saglık tatlim ya Rabbim kabul etsin seninde gönlüne göre versin insallah
normal normal bizde neler oluyor bı bilsen hamilelikte hersey normal korkma eşinin dediği gibi yazdır o telaş yapma kuzum
ahh tumayim sözde o bana bakmaya geliyor ama esım anasına pek düşkündür daha gelmeden tembih ediyor aman ha sakin yemeği eksik etme pişir koy ne zaman isterse yesin diye bende diyecektim ki kim kime hizmet etmeye geliyor acaba eğer ben hizmet edeceksen gelmeseydi böyle iyiydim birde kayınpederin de gelme ihtimali var ben ne yapcam ya nasil kalkıp oturacam yanında eteklerinde olmuyo kapaliyim zAten yanıyorum fon atlet dolaşmaya yatmaya alıştım dua edin de kayınpeder de gelmedin kizlar yoksa isim zir daha doguma 3 hafta var cunku
EŞim EMRAH'in işlerinin hayırlısıyla düzelmesi ve hayırlı rızk kazanması için TEFRİCİYYE
Aslı=1000
Burcu=200
Tümay=500
Toplam=1700
KALAN=2744
ben okuduğumu yazıcam okuyan okuyamayan herkes sağolsun..
tatlım Allah kabul etsin inşallah banada 200 adet yaz kuşum canı gönülden okurum
inşallah tümay ım yaa, korkuyorum inan ki eşimde senin kafadan onuda sanırsınki 9. çocuğunu doğuracak.. Gazdır diyorsun, evet bu sabah kalktığımda eşimlede konuştuk karnımda bu sabah bi büyümüş gibi de mi diye, inşallah bişey yoktur hayırlısıyla..
Ayyy mesudee hiç daha önce böyle olmadı normal bu tarz şikayetler diyorsunuz ama inşallah normaldir, karnım şimdi kocaammaaann geliyor gözümeBüyüyormuş gibime geliyor ayy manyağım heralde ben Geçer ama birazdanbu aradade mi sabahtan beri çekiyorum..
Canım banada 100 ad yazar mısın lutfen
inşallah fazlası olursa alırım
Kızlar resmen bir Mucize le karşılaştım tam 1-2 dakika önce. telaşlanmayın hamilelik değil
Aynur ile konuştuktan sonra, cerviski mi ne hani o kontrolü yaptım, elime sert bir bölge gelince olumsuz sonuca işaret ettiği için ne yalan söyliyim umudumun %50 sini değil , %90 ını kaybetmişim, moralim bozuldu tabiki, sonra forumdan çıktım, kapadım bilgisayarı, tv açtım, o olmadı bulaşık makinasını boatayım dedim, o da olmadı onuda yarıda bıraktım, moralim bozuk ya elim hiçbişeye gitmedi, abdest aldım namaz kıldım, içim huzursuz tabi yine negatif çıkacak diye, dedimki bari Kuran okuyayım, ben bu yıl Kuranın türkçe meailini okuyup ordan hatim etmeye karar vermiştim. neyse açtım kuranı, moralim bozuk, canım sıkkın vaziyette, kaldığım yeri açtım, okuduğum ilk ayetleri yazıyorum bakın;
14. Cüz - Hicr Suresi
52. Onun yanına girdiklerinde "selam" demişlerdi. O, "biz sizden gerçekten korkuyoruz" dedi.
53. "korkma, biz sana bilgili bir oğul müjdeliyoruz" dediler.
54. "bana ihtiyarlık gelip çatmışken, bana mı müjde veriyorsunuz? beni, ne ile müjdeliyorsunuz" dedi.
55. "biz seni gerçek olan bir şeyle müjdeliyoruz. onun için sakın ümidini kesenlerden olma" dediler.
56. "rabbinin rahmetinden, sapkınlardan başka kim ümidini keser" dedi.
tabi benim hemen gölerim doldu, Allahım sen nekadar büyüksün dedim, umut kesmek yok arkadaşlar, demekki umudunu kesmek haram bişey, Allah Kuranda yasaklamış bakın. ayy mucize gibi yaa allahım sen ne büyüksün. hemen topluyoru kendimi.
öpüyorum hepinizi ben kuranıma devam edeyim gelirim yine.
Bedişim şimdiye kadar olmadıysa simdi olmayacağı anlamına gelmez kendi agzinla dedin cok büyüdü diye belki de kazılmaların başlamıştır tam olarak nasil birsey tarif et bakim sen gecer belkim telaş yapma önemli birsey olduğunu sanmıyorum ama sen icin rahat degil fiyorsan bürde doktorunu ara bı dor cnm
Büşra'cım bana 100 tane yaz okuyunca yine alırım.. Hep uyku halimdeyim kafamı kaldıramıyorum bunu bi okiyim haber ederim canım..
Kızlar aslında bende inşikak süresini okumak istiyorum biraz meşekkatli 500 drfa okunması lazımmış ama secde ayeti olduğu için her birinde de secde yapmak gerek kolay doğum için istiyorum bunu.. Sizce başlasam mı altından kalkabilir miyim?
Buarada benimde eşimin işleri pek iyi değil daha doğrusu yetmiyo bu ay kirayıda gecirtirdik kara kara düşünüyo ben çalışmayınca dengemiz alt üst oldu bize de dua edin lütfen..
Öpüyorumm
ağrı nasıl biliyor musun mesude göbek deliğimin karnımın içindeki tarafına ağrı girip çıkıyor.. çevresinde de bi ööle dolaşıyor sanki arada ağrı.. kayınbaban gelmesin diye dua edicemkv ile ilgilenmen gerekicekse durum zor çünkü, bi de kayınbaba gelince durum dahada zorlaşır.. umarım o gelişini erteler..
Büşra'cım bana 100 tane yaz okuyunca yine alırım.. Hep uyku halimdeyim kafamı kaldıramıyorum bunu bi okiyim haber ederim canım..
Kızlar aslında bende inşikak süresini okumak istiyorum biraz meşekkatli 500 drfa okunması lazımmış ama secde ayeti olduğu için her birinde de secde yapmak gerek kolay doğum için istiyorum bunu.. Sizce başlasam mı altından kalkabilir miyim?
Buarada benimde eşimin işleri pek iyi değil daha doğrusu yetmiyo bu ay kirayıda gecirtirdik kara kara düşünüyo ben çalışmayınca dengemiz alt üst oldu bize de dua edin lütfen..
Öpüyorumm
sağol canımm o halınle okuyacaksın hakkını helal et.
benim bildiğim inşirak suresinin 3. aytetı dahil okununca kolay doğum için okuyalar diye biliyorum.
hurma ye bol boll bu meryem suresinde de geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?