Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ağzına saglık tatlim ya Rabbim kabul etsin seninde gönlüne göre versin insallah
normal normal bizde neler oluyor bı bilsen hamilelikte hersey normal korkma eşinin dediği gibi yazdır o telaş yapma kuzum
bu halinle kayınvalidene senmi bakıcan kuşum işin zor

ahh tumayim sözde o bana bakmaya geliyor ama esım anasına pek düşkündür daha gelmeden tembih ediyor aman ha sakin yemeği eksik etme pişir koy ne zaman isterse yesin diye bende diyecektim ki kim kime hizmet etmeye geliyor acaba eğer ben hizmet edeceksen gelmeseydi böyle iyiydim birde kayınpederin de gelme ihtimali var ben ne yapcam ya nasil kalkıp oturacam yanında eteklerinde olmuyo kapaliyim zAten yanıyorum fon atlet dolaşmaya yatmaya alıştım dua edin de kayınpeder de gelmedin kizlar yoksa isim zir daha doguma 3 hafta var cunku

EŞim EMRAH'in işlerinin hayırlısıyla düzelmesi ve hayırlı rızk kazanması için TEFRİCİYYE

Aslı=1000
Burcu=200
Tümay=500

Toplam=1700

KALAN=2744

ben okuduğumu yazıcam okuyan okuyamayan herkes sağolsun..

tatlım Allah kabul etsin inşallah banada 200 adet yaz kuşum canı gönülden okurum

bedişim gaz olabilir karnın büyümeye başladıysa geriliyor olabilir sakin

inşAllah Tümay ım yaa, korkuyorum inan ki eşimde senin kafadan onuda sanırsınki 9. çocuğunu doğuracak.. gazdır diyorsun, evet bu sabah kalktığımda eşimlede konuştuk karnımda bu sabah bi büyümüş gibi de mi diye, inşAllah bişey yoktur hayırlısıyla..

ayyy MESUDEE hiç daha önce böyle olmadı normal bu tarz şikayetler diyorsunuz ama inşAllah normaldir, karnım şimdi kocaammaaann geliyor gözüme büyüyormuş gibime geliyor ayy manyağım heralde ben geçer ama birazdanbu aradade mi sabahtan beri çekiyorum..

canım banada 100 ad yazar mısın lutfen
inşAllah fazlası olursa alırım

kuzum sağolasın allah yavruna hayırlısıyla kavusmanı nasip etsin.
Adın bedriye miydi yanlış mı hatırlıyorum?

Bedişim şimdiye kadar olmadıysa simdi olmayacağı anlamına gelmez kendi agzinla dedin cok büyüdü diye belki de kazılmaların başlamıştır tam olarak nasil birsey tarif et bakim sen gecer belkim telaş yapma önemli birsey olduğunu sanmıyorum ama sen icin rahat degil fiyorsan bürde doktorunu ara bı dor cnm

EŞim EMRAH'in işlerinin hayırlısıyla düzelmesi ve hayırlı rızk kazanması için TEFRİCİYYE

Aslı=1000
Burcu=200
Tümay=500
Yasemin=200
Bedriye=100
Çiğdem=100

Toplam=2100

KALAN=2344

ben okuduğumu yazıcam okuyan okuyamayan herkes sağolsun..

Son düzenleme:

Yasemin bak geçmişte ne buldum...Acaba olluşun mu olacak seninde

ağrı nasıl biliyor musun mesude göbek deliğimin karnımın içindeki tarafına ağrı girip çıkıyor.. çevresinde de bi ööle dolaşıyor sanki arada ağrı.. kayınbaban gelmesin diye dua edicem kv ile ilgilenmen gerekicekse durum zor çünkü, bi de kayınbaba gelince durum dahada zorlaşır.. umarım o gelişini erteler..

Özlem sende hamilelikten önce rüyanda test yaptığını görmüşsün ve o ay gerçekten hamileymişsin bu ay da öyle olur inşallah..

Büşra'cım bana 100 tane yaz okuyunca yine alırım.. Hep uyku halimdeyim kafamı kaldıramıyorum bunu bi okiyim haber ederim canım..

Kızlar aslında bende inşikak süresini okumak istiyorum biraz meşekkatli 500 drfa okunması lazımmış ama secde ayeti olduğu için her birinde de secde yapmak gerek kolay doğum için istiyorum bunu.. Sizce başlasam mı altından kalkabilir miyim?
Buarada benimde eşimin işleri pek iyi değil daha doğrusu yetmiyo bu ay kirayıda gecirtirdik kara kara düşünüyo ben çalışmayınca dengemiz alt üst oldu bize de dua edin lütfen..
Öpüyorumm

sağol canımm o halınle okuyacaksın hakkını helal et.

benim bildiğim inşirak suresinin 3. aytetı dahil okununca kolay doğum için okuyalar diye biliyorum.
hurma ye bol boll bu meryem suresinde de geçiyor

Bedişim doğru mu anladım bilmiyorum ama tam hönek deliğinin üstü iğne batırıyolar gibi acıyo mu? Bana da oluyo o hala oluyo hatta..
Ben bebişin kordunu çektiğine inanıyorum hateket ettikçe ondan olduğunu düşünüyorum hiç aklıma gelipte doktora sormadım valla :)))

Mesude canımmm Allah kolaylıklar versin sana canım benim
ya ewet bıyummu uzuyo acaba die düşündüm bu yaşta da boyum nasıl uzarsa artıkama çok ağrıyo

Çiğdemcim canım benimmm Allah rızkınızı bol etsinnn inşllah herşey yoluna girer canım benimmm Allah eşine hayırlı kazançlar nasip etsin

sağol canımm o halınle okuyacaksın hakkını helal et.

benim bildiğim inşirak suresinin 3. aytetı dahil okununca kolay doğum için okuyalar diye biliyorum.
hurma ye bol boll bu meryem suresinde de geçiyor

Helal olsun canım benim medemek Allah yavrunun rızkını bol bol göndersin inş. Seni çok iyi anlıyorum çünkü..
Hac dan hurma geldi her gün yiyorum 3-5 tane açılmaya iyi geliyomuş diue okudum..
Bide dün teyzemdeydim onun kızına yapmışlar bunu 500 defa okumuşlar dağıtmışlar bütün sureyi okumuşlar ama ve kuzenim 42 inci haftasına kadar açılmamış bunu yaptıktan sonra hiç açılma olmafan sezaryana gidiyo 3 saatte notmal doğurup geliyo ..
Mucize resmen oyğzden tam onların anlattığı gibi yapmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…