Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yada 40. Haftamı bi dolduriyim haftaya cumartesi doluyo eğer normal olamama ihtimali varsa okuruz hem seninde tefriciyeler bitmiş olur ozmana.. Ne dersiniz kızlar ?

Bediş senin karnındaki ağrıyı şöyle yorumluyorum hani hamileligin ileri zamanlarında bir anda karında bir acı hissederler ve bakarlar ki karın yırtılmiş çatlamiş, şimdi senin beben de kocaman oldu artık, karnının iç tarafında bir yer gerildi çatladı belki onun sızısıdır ve ben artık senin karnında hissettiğin herşeyin bebegin hareketi oldugunu düşünüyorum

Mesude inşallah kayın baban gelmez, vallaa ben senin eşine yine kıziyorum zaten karnın burnunda, sen kvMye tabiki yemek falan yaparsin bide anneme iş yaptırma deyip seni iyice strese sokuyor, o kadında da biarzcik merhamet varsa seni bu halinle çalıştırmaz herhalde

Aslı tefriciye okumak iyi bir fikir, büşradan sonra küçük Burcu var, valla iyi oluyor bizede

Buket sen niye kocanla küstün söyle bakalım, valla sizin kocalarınız sizi üzmesin, hamileler üzülmez

Tümay bacım kardeşinin sinavı yarindi di mi? Bize sonucu haber ver, bide makina ne durumda?

çiğdem canım Allah evinize bol rızık versin sen hiç üzülnme oğlun kısmetiyle gelir bir anda açılır işleriniz, bollaşır inşallah

Yada 40. Haftamı bi dolduriyim haftaya cumartesi doluyo eğer normal olamama ihtimali varsa okuruz hem seninde tefriciyeler bitmiş olur ozmana.. Ne dersiniz kızlar ?

mucızee gercektenn...
RABBİM EŞİNE DE BOL KAZANC VERSIN KUZUM DOĞUM ÖNCESİ ZOR..
BITIRINCE BASLARIZ TABI CANIMMM KISA SURE ZATEN DIMI

Ben okurum, inşirak suresi di mi? Nasil okuyacagım yani namaz falan mi kılıniyor sonrasinda cok anladim tatlim,

Canımmmm ben de yardım ederim sana zaten kısacık okuruz nolacak sanki ben şimdilik 50 tane falan okurum yani pazar günü okurum okudukça da alırım

Aslı tefriciye okumak iyi bir fikir, büşradan sonra küçük Burcu var, valla iyi oluyor bizede

ayyy biri iyi fikir dedi sonun da kimseden ses çıkmayınca
aşılama yaptıracaklara,tüp bebek yaptıracaklara tedaviye başlayanlara başlarız aramızda dağıtırız hemencecik biter

Canim kardesimin sinavi yarin haber veririm makina icin ihtarname gonderdim 15 gun icinde donmezlerse yasal islem baslaticam....

Canlarım baktım şimdi bayağı uzun bi süreymiş oyüzden ilk 3 ayetini okuyalim..

Bismillahirrahmanirrahim
1. İzessemaunşakkat.
2. Ve ezinet lirabbiha ve hukkat.
3. Ve izel'ardu muddet.

Dua bu şekilde secde namazında gerektirmiyo hepsini okumadığımız için ben bi başlayayım 500e nekadar kalırsa sizlere de habet veririm sizlerde tefriciyelerinizi bitirinc almak isyerseniz söylersiniz..

Son düzenleme:

süper fikir..süperrr süperrrr :))))

Canim kardesimin sinavi yarin haber veririm makina icin ihtarname gonderdim 15 gun icinde donmezlerse yasal islem baslaticam....

Inşallah geri alırla3 canım inşallah, haydi işiniz rast gelsin..Allah kardeşinde hayırlısyla polisliği nasip etsin

ayyy çido, ben tek başima bile okurum, cok kısaymış, bak ya Allah de tek oturuşta okursun, bitiremezsen ben kalanını okurum haber ver

canımm bende 44 alayım çorbada tuzum olsun az oluyo ama kusuruma bakmayın

NAZANCIM DÜŞÜNMEN YETER KUZUM ALLAH RAZI OLSUN...

İşim zor gerçekten sanırım emirin dişi patlamaya başlamış..
bi tarafında uc kısımlarının iki yerinde beyzlık var..
zaten huysuz hepten huysuz olacak vay halime..

şimdi uyudu gidiyim abdest alayım 50-100 okuyayım fırsat buldukça okumam lazım malum bir de diş çıkartırsaaa işim çok zorrr

selamun aleyküm kızlar geçmişi okudum gül gelmiş ve sütü olmadıgından üzgünmüş en kısa zamanda sütü çoğalır inşallah yavrucuğu doyasıya içer.
büşra için de tefriciyeye başlanmış bende şimdilik 100 tane okurum Allah hayırlı kapılar açsın
gamzenin yumurtaları toplanacakmış bol bol kaliteli yumurtaları olsun inşallah Allah yavrusuna kavuştursun, herkescikler iyi dimi

aleyküm selam canım hoşgeldin.
ismin neydi pek hatırlayamadım kusura bakma nolurr...
şimdiden ALLAH RAZI OLSUN.

GÜlcüm boşuna üzülmesin benim 3 gün sonra geldi.
ne çok ağladım sütüm gelmiyo diye.
sezeryan olduğu için geç geliyor.
mamayla idare etsin gelicek üzülmesin.
konuşan olursa mesajımı iletsin bende sezeryan oldum malumm

EŞim EMRAH'in işlerinin hayırlısıyla düzelmesi ve hayırlı rızk kazanması için TEFRİCİYYE

Aslı=1000
Burcu=200
Tümay=500
Yasemin=200
Bedriye=100
Çiğdem=100
Nazan=44
Btskn=100

Toplam=2244

KALAN=2200

ben okuduğumu yazıcam okuyan okuyamayan herkes sağolsun..
inşallah gerisini ben tamamlamaya çalışıcam.
herkesten ALLAH RAZI OLSUN.
yanlış yazdığım varsa lütfen uyarsın.
emirden geçmnişe bakamıyorum ben biliyosunuz zahmet vermezsem eğer özelden bildirebilir misiniz okuduklarınızı..

YA İNANır mısın kordon acısı olabilir mi diye düşünüyordum ama paniklerim diye düşüncemi değiştirmeye çalıştımm.. ama öyle olsa bile karşımda çokşükür senin gibi sağlıklı bir gebe var demek ki ağrı bana, bebeğe inşAllah zararı yoktur..

burcum bebek değildir demiş ekim anneleri topiği bebek daha aşağıda demiş ağrı devam ediyor da bişey anlatıcam yaa ( ben yazmaya başlıyorum o sırada görüşmeler yapıyorum kaldğım yerden devam ediyorum sonrasında) neysee canım çok sıkıldı şu an bi müşteri var ödemeyle iligli 2 aydır arıyorum geri dönüş yapmıyor bakiyeside geçen seneden geliyor bizde ödeme yapmayan firmalara yasal takip başlatıcaz bende sekreterine dedimki 2 aydır aramıyorlar yasal işlem başlıcak neyse kadın bi aradı siz 600 tl bakiye için takip başlatamazsınız aramam aramam kaçmışız gibi ne davranıyorsunuz hani aralarda diyorum ki geri dönüşde yapmıyorsunuz kasa müsait değil diye yok bilmemne konuştu konuştu zaten dedi ben bebeği kaybetmişim 2 ay olmuş daha yeni bana kimse bişey diyemez tmm mı ama sesi kadının ağladı ağlıcak oldu çok kötü oldum madem söyleseydiniz bilmiyordum diye bişeyler mırıldadım bırak ya falan diyerek kızarak kapadı.içim hepten kötü oldu şuan.. zaten karnım bacağım ağrıyıp duruyor.. kadına da dua ediyorum bir yandan Allah ım inşAllah ona da sabır versin, hayırlı sağlıklı evlat versin, çok üzüldüm yaa cidden.. hepten tadım kaçtı

canım benimm okuyacaklarımız sadece bunlar mı abdestli mi okunuyor.. sen başla okumaya yardım edicekler diye sor bence bizler de 10ar 5 er neyse yazdıralım kendimizi bitince zaten okuyabilecek olanlarımız okuyacak istersen sende hayırlısıyla niyetlen duyur..çünkü gebelikle ilgili yaa bu bebeğinde yazılı senedi yok ya içeride şu kadar kalcam diye bi an önce başlayıp bitirelim hayırlısıyla istersen..

evet canım yaa öyle olmuştu sen geçmişi okudun orda gördün sanırım, gerçi ben bunu sürekli dile getiriyorum

Aklima geldi sanki Ozlemin daha oncede boyle olmustu diye gecmise baktim dogruymus...
Asli fikrin cok guzel tedavisi olana bir derdi olana okuyalimm tefriciye basta zor oluyor ama ezberleyince kolay okunuyor

bediş takma kafayı ağrıları geçer ,inşallah,ya o kadında saçmalamış..tamam halden anlarız da bu şekildede söyleye gerek yok..sonuçta profesyonel iş dünyası..bu şekilde durumu anlatıp sonrada bırak yaa felan saçmalık olmuş..senin derdin san yetiyo..boşver...

Kızlar şimdi doktor aradı...muayene ederken umurtalıkların yaşına göre zayıf görünüyor demişti ve benden kan almıştı gerçek olup olmadığına bakmak için...test sonucu çıkmış...ve yumurtalıklarım zayıfmış...deliricem bu ne demek yaaa...tehlike çanları çalıyormuş...direk tüpe geçelim dedi...elim ayağım titriyor...çok da işim var araştıramıyorum da...

korkma sakin ol..ne tehlikesiymiş..rezerv azalması bir gerekçedir tüp bebek içinn..yasal olarak bunu gerekçe göstermesi gerek ondanbunuda sana söylemiş..rahim temizse tüple çocuğun olur senin..korkma anacım çalan bişey yok..yumurtaları çalıştırıp bol bol seni yumurtlatıp onları toplayacaklar..yok ben tüp istemem de diyebilirsin..o zaman da bu işin ilaçları var..o sadece işine geleni demiş sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…