Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

dur bi bismillah hemen karalar baglama buketin dedikleri dogru hele bi hsgni çektir sen ne yapılması gerekiyorsa bizde araştırırız senin için sıkıntı etme

Kadının en fazla gebe kalma ihtimali reglden 13 – 15 gün sonraki cinsel temas ile sağlanır. İşte bu cinsel temastan önce veya sonra bazı basit öneriler yerine getirilmek suretiyle oğlan veya kız çocuğu sahibi olmak kabil olacağı bildiriliyor.

Yeni evliler veya 2. 3. çocuğu olanlar aşağıdaki önerilerde geçen hususları bir kenara not ederek bir dahaki sefere aynını veya tersini takip etme imkanlarını sağlamalıdırlar. Böylece istediklerine daha iyi yaklaşma imkanı olur.

1 – Dr. Millet’un Önerisi

“ yukarıda belirtilen tarihte cinsel temastan sonra kadın 2 – 3 gün hep sağ tarafına yatarsa doğacak çocuk erkek olur”. Yani sağ yumurta kanalına giren spermalar oğlan çocuk yapacak yapıda olanlardır. Genellikle eşler karyolanın belirli tarafına yatarlar ve yaşamları hep öyle sürer gider buna dikkat etmeli 1 inci çocukta ne tarafa yattığına iyi dikkat etmeli ve 2. 3. gebelikte aynını veya tersi yöne yatmak suretiyle istedikleri cinsiyette çocuk sahibi olabilirler. İlk çocukta cinsel temastan sonra 2 – 3 gün sürekli sağa yatıp oğlu olmuşsa 2. hamileliği için cinsel temastan sonra 2 – 3 gün sürekli sol tarafa yatmalıdır.

Örnek:

“Tanıdığım bir kadının sol yumurtalığı ameliyatla iptal edilmişti bu kadın sağ yumurtalığı ile 7 çocuk doğurdu hepsi erkek idi.”

“Diğer bir kadının sağ yumurtalığı çalışmıyordu sol taraf sağlamdı 4 kız çocuğu oldu.”

“ 6 kızı olan bir aile 1 erkekleri olmasını istiyordu bana gelmişlerdi birlikte evlerine gittik ve yatma durumlarını inceledik kadın bir vücut arızası nedeniyle hep soluna yatmakta idi yatağıda ona göre yaptırmıştı. Sağa yatacak bir yatak hazırlattık ve 7. çocuk erkek oldu.”

Buna ait örnekler çoktur, yeter ki sağ ve sol yumurtalıklar ve yumurta kanalları sağlıklı olsun.

2 – Dr. Regnault’un Önerisi:

Bu öneri kimyasal esaslara dayanmaktadır en fazla tutulan öneridir. İlmende izahı kabul edilmektedir.

Kadın vajinası normal olarak asit yapılıdır zira vajinanın sağlıklı kalması vajinadaki faydalı mikropların süt asidi yapıp orayı asit hale getirmesiyle kabil olmaktadır. Ama bu asitliğin kuvvet derecesi kadından kadına değişir bazılarında çok bazılarında ise az kuvvetlidir.

Kadının vajinasının asitlik derecesi eczanelerden alınacak Turnusol kağıtları ile kolayca anlaşılabilir. Bunu her kadın kendide yapabilir.

Şimdi vajina asit derecesine göre erkek ve kız çocuğu meydana getirecek spermaların hareket sürati değişiktir. Bundan yararlanarak vajinanın asitlik derecesini ayarlamak değiştirmek suretiyle erkek veya kız çocuğu sahibi olunabilir. Yapılan pek çok tatbikatta % 90 - % 100 müsbet sonuç alınmıştır.

Vajinası fazla asit olup da gebe kalamayan ineklerin vajinası sodalı su ile yıkandığında ineklerin kısırlığı giderilmiş ve doğan buzağıların hemen tamamı erkek olmuştur. Aynı şey kadınlara tatbik edilmiş içersine biraz yemek sodası katılmış ılık su ile vajina yıkandıktan sonra yapılan cinsel temas kadınlar genellikle oğlan doğurmuştur.

Regnault’a göre kız çocuğu meydana getirecek spermalar asit, oğlan çocuk meydana getirecek spermalar ise bazik yapıdadır.

Diğer bir kısım çiftlerde ise: erkeğin sperması çok bazik kadının vajinası da hafif asit ise bunlardan doğacak çocuklar hep oğlan olur. Aksi durumda da kız olur.

kızlar emır uyurken 100 tane okudum 2100 kaldı inşallah bitiricem..
sizin desteğiniz olmasa emirle zordu sağolun.
bu arada emir gerçekten kabız olmuş.
bi arkadaşım azıcık sabun at kıcına demişti attım ıslak mendil almaya gittim altı acıktı bı baktım kaka yapms her yer batmısss
yavrum kabız olmuss

Sütü Artırmak İçin

Süt miktarını artırmak için anne, gazı kaçmış bol maden suyu içmelidir. Anne bol bol süt içmelidir çiğ sebze ve meyve yimelidir. Anne kansız kalmamak için bol siyah üzüm kaynatıp içmeli.

Emzirme

Doğumdan sonra anne bebek ilişkisi emzirme ile başlar. Bebek emzirilmese memelere süt inmez. Süt az da gelse emzirilmeli, böylece zamanla süt artar. Genellikle 2 – 3 gün sonra normal miktar süt gelmeye başlar.

Emzirmede 2 noktaya dikkat edilmelidir:

- bebek göğse öyle yerleştirmeli ki, bebeğin burnu meme ile tıkanmamalı. Bebek yatay şekilde kol üzerine yatırılmalı ve meme verilmelidir.

- Bebek uzun süre meme üzerinde bırakılmamalı 15 – 20 dk emme işi bitirilmelidir.

Sütün gelmesi için annenin eli ile memelere masaj yapılması boşunadır, memelere sütün gelmesi ve artması için ancak bebeğin emzirmesi gerekir.

Bebek 15 – 20 dk fazla meme ile temasta kalırsa meme uçları çatlayabilir.

1 – 2 hafta sabırlı olmalıdır zira süt az gelir ve zamanla artar. Bir çok kadında daha başta yeterli süt gelir. Bebekte bunun tamamını emmez ve göğüs şişebilir.

Bana dedi zaten konuşalım isterseniz önce bir aşılama yaparız dedi...ama bana sorarsanız hemen tüp yapalım dedi...ALLAH ım yaaa eğer bu iş ticariyse bu hissettiklerimin hesabını YARADAN ımın huzurunda tek tek sorucam....elimde değil kalbim böngür böngür...çok teşekkür ederim Buketim çok saol...

doktor baqnada sağdan yumurtlamışsınız demişti:)) nerden anladıysa artık ne alakaysa yada:))

bende sana diyecektim sabun kaçır diye ama bebeklere oluyomu bilmiyodum..ben kendime yapmıştım bikere:)))
çok kötü bişey:))Allah emire şifa versin:))

dur bi bismillah hemen karalar baglama buketin dedikleri dogru hele bi hsgni çektir sen ne yapılması gerekiyorsa bizde araştırırız senin için sıkıntı etme

canım benim çok teşekkür ederim...bugün bir arkadaş Yasemin nin geçmişinden bir yazı yayınlamış ya Tümay dı sanırım...işte aynen geçmiş de Yasemin nin de dediği gibi umudu yitirmeyi haram kılmış YARADAN...umudumu yitirmeden dinginleşmeye çalışacağım...desteğin için sonsuz teşekkürler....

kızlarr güle ulaşırsanızzz ben sutu adrtırmak için

HİPP dıye marka var onun çayını ALDIM
BİDE BOL BOL KOMPOSTO ELMA KOMPOSTOSU İÇTIMMM
BİDE HELVAA YEDİM TAHİNLİ
BN BNLARI YPMŞTIMM

cnm benimde hala oluyor o tür ağrılar normaldir diyerekten hiç sıkıntı yapmadım sende içini ferah tut korkma birşey olmaz sağ elini karnına koy ve ayetel kürsiyi oku cnm ve en kısa zaman da da doktoruna söyle geçer inşallah
amin cnm Allah razı olsun kuşum inşallah geçer kısa zamanda
cnm telefon açtık 2 saat önce doğal gaz döşenecekmiş o yüzden kayınpeder şimdi kaldı sonra ya gelir yada kızına gidebilirmiş kayınvalide de saat 8 de binecekmiş yarın sabah burda olacakmış
valla cnm inan merak ediyorum bakalım ne olacak anne oğul benden ne beklicekler zaten benim bi işim yok kuzum hepsini gelmeden bitirdim bi yemek işte onuda hiç bırakmadım olsa da olmasa da yapıyordum çok şükür kimseye muhtaç değilim ama birşeylerde beklerse benden çok ayıp etmiş olur şu halimle ben ne yiyoyrsam oda onu yesin cnm.

yaa anacım..normalde iki aşılama sonra tüp bebek..doktor uygun görürse hemen tüp diyebiliyo..senin ki yaştan ötürü öyle demiş..30 un üstüne öyle diyolar ama ben 29 dum 2 aşılama yaptım..yani doktorlar bi ilginç..29 bitti 30 olsam ne diyecekiti:))şuan 30 um :))yani dert etme anacımm..istanbul gibi biyerdesin..sedat kadanalı diye bi doktor biliyorum..memorialda sanırım..erzurumda çok üzlüydü orası kaptı onu..bi git..birsüreü doktor vardır orada..insanlar akın akın istanbula gidiyo..nasipten öte köy yokç...ama rahimden önce kafayı düzeltmek lazım meralim:)))

doktor baqnada sağdan yumurtlamışsınız demişti:)) nerden anladıysa artık ne alakaysa yada:))

onu ultrasıonda bakınca görüyor canım doktor banada demişti soldan yumurtlamışsın diye bide sormuştu nerende ağrı hıssettin diye bende demiştim solda hissettim ben hep solda hissediyorum demiştim

Yok anacım çok haklısın...ben normal değilim..al yine ağlama krizi...rezilliğin bini bin para...eeehh..sıkıldım valla kendimden...neydi senin müştak mı? ben de ona bağlamak istiyorum...ya da ona bağlanmak istiyorum...

Meral ben kk da bi kaç kişiyi okudum az önce yumurtalıkları zayıfmış klomenle hamile kalmışlar çok dert etme bence klomenle oluyorsa o kadarda vahim değildir durum başka doktora git, eğer gittiğin yer özelse ticari kaygıda olabilir kimselere güven olmaz

hem de ne özel... muayeneye 220 TL bayıldık...adam resmen para basıyor...ben kesinlikle ticari olduğu kanaatindeyim...daha geçen sene bütün testlerim yapıldı hem de acıbadem de tüm değerlerim fazlasıyla normaldi hatta doktor bana rezervin çok güzel bak sadece bunun için bile şükredebilirsin demişti...amaaannn.....yetti garii....

ozman sen vakit kaybetmeden başka doktora git canım

canım tefriciye okuyoruz dimi. Bende şimdilik 100 tane alayım buranın duaları da var 5 gündür okuyamadım bitireyim hepsini yine alırım canımm

canım dur hemen panik yapma al sonuçları eline sana kağıdı vermek zorunda sana göstermeden öyle bir şey diyemez o sonuçlarla başka dr git bakalım diyecek. Ona göre bakarsın önce klomenle başlarsın canım sonra aşılama olur öyle tüp bebek ama aşılama da şasn daha az ya yine de dene derim korkma hayatım hayırlısı olsun inşallah.

canımm çok mu yaşlı kaynanan ki bu halinle hizmet bekleyecek senden. Onun sana yapması lazım asıl. Artık kendi yapamıyorsa sen ne yaparsan onu yiyecek bu halinle ona mantılar börekler açacak halin yok.

bağlan bağlan ..sende bizdensin..

e bende onu diyorum ilacı var bunun..

Ben hazır Bakırköy deyken buranın en önemli hastanesini ziyaret edeyim...benim derdimin devası orası biliyorum hissediyorum...başımdaki huniyi henüz kimse görmüyor ama az kaldı....

anam meral sen tam bizdensin..bizde bankada hep bunu konuşurduk bi arkadaşla..o bana sen benim hunimi görüyomusun diye sorardı? bende evet, sen benimkini görüyomusun derdim:))* araada bi seslenir derdim ki şiişşt hunin kaymış:))oda düzeltir gibi yaardı:))bankacıyızya olacak o kadar:))

Ben hazır Bakırköy deyken buranın en önemli hastanesini ziyaret edeyim...benim derdimin devası orası biliyorum hissediyorum...başımdaki huniyi henüz kimse görmüyor ama az kaldı....

yok canım dur ne yaptın öyle huni falan ahh bu doktorlar biranda nasılda bütün sinirlerimizi harap ediyorlar bu doktorların doktorluktan ziyade bence başka eğitimler almalarıda gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…