- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.801
Kızlar şimdi doktor aradı...muayene ederken umurtalıkların yaşına göre zayıf görünüyor demişti ve benden kan almıştı gerçek olup olmadığına bakmak için...test sonucu çıkmış...ve yumurtalıklarım zayıfmış...deliricem bu ne demek yaaa...tehlike çanları çalıyormuş...direk tüpe geçelim dedi...elim ayağım titriyor...çok da işim var araştıramıyorum da...
korkma sakin ol..ne tehlikesiymiş..rezerv azalması bir gerekçedir tüp bebek içinn..yasal olarak bunu gerekçe göstermesi gerek ondanbunuda sana söylemiş..rahim temizse tüple çocuğun olur senin..korkma anacım çalan bişey yok..yumurtaları çalıştırıp bol bol seni yumurtlatıp onları toplayacaklar..yok ben tüp istemem de diyebilirsin..o zaman da bu işin ilaçları var..o sadece işine geleni demiş sana..
Kadının en fazla gebe kalma ihtimali reglden 13 – 15 gün sonraki cinsel temas ile sağlanır. İşte bu cinsel temastan önce veya sonra bazı basit öneriler yerine getirilmek suretiyle oğlan veya kız çocuğu sahibi olmak kabil olacağı bildiriliyor.
Yeni evliler veya 2. 3. çocuğu olanlar aşağıdaki önerilerde geçen hususları bir kenara not ederek bir dahaki sefere aynını veya tersini takip etme imkanlarını sağlamalıdırlar. Böylece istediklerine daha iyi yaklaşma imkanı olur.
1 – Dr. Millet’un Önerisi
“ yukarıda belirtilen tarihte cinsel temastan sonra kadın 2 – 3 gün hep sağ tarafına yatarsa doğacak çocuk erkek olur”. Yani sağ yumurta kanalına giren spermalar oğlan çocuk yapacak yapıda olanlardır. Genellikle eşler karyolanın belirli tarafına yatarlar ve yaşamları hep öyle sürer gider buna dikkat etmeli 1 inci çocukta ne tarafa yattığına iyi dikkat etmeli ve 2. 3. gebelikte aynını veya tersi yöne yatmak suretiyle istedikleri cinsiyette çocuk sahibi olabilirler. İlk çocukta cinsel temastan sonra 2 – 3 gün sürekli sağa yatıp oğlu olmuşsa 2. hamileliği için cinsel temastan sonra 2 – 3 gün sürekli sol tarafa yatmalıdır.
Örnek:
“Tanıdığım bir kadının sol yumurtalığı ameliyatla iptal edilmişti bu kadın sağ yumurtalığı ile 7 çocuk doğurdu hepsi erkek idi.”
“Diğer bir kadının sağ yumurtalığı çalışmıyordu sol taraf sağlamdı 4 kız çocuğu oldu.”
“ 6 kızı olan bir aile 1 erkekleri olmasını istiyordu bana gelmişlerdi birlikte evlerine gittik ve yatma durumlarını inceledik kadın bir vücut arızası nedeniyle hep soluna yatmakta idi yatağıda ona göre yaptırmıştı. Sağa yatacak bir yatak hazırlattık ve 7. çocuk erkek oldu.”
Buna ait örnekler çoktur, yeter ki sağ ve sol yumurtalıklar ve yumurta kanalları sağlıklı olsun.
2 – Dr. Regnault’un Önerisi:
Bu öneri kimyasal esaslara dayanmaktadır en fazla tutulan öneridir. İlmende izahı kabul edilmektedir.
Kadın vajinası normal olarak asit yapılıdır zira vajinanın sağlıklı kalması vajinadaki faydalı mikropların süt asidi yapıp orayı asit hale getirmesiyle kabil olmaktadır. Ama bu asitliğin kuvvet derecesi kadından kadına değişir bazılarında çok bazılarında ise az kuvvetlidir.
Kadının vajinasının asitlik derecesi eczanelerden alınacak Turnusol kağıtları ile kolayca anlaşılabilir. Bunu her kadın kendide yapabilir.
Şimdi vajina asit derecesine göre erkek ve kız çocuğu meydana getirecek spermaların hareket sürati değişiktir. Bundan yararlanarak vajinanın asitlik derecesini ayarlamak değiştirmek suretiyle erkek veya kız çocuğu sahibi olunabilir. Yapılan pek çok tatbikatta % 90 - % 100 müsbet sonuç alınmıştır.
Vajinası fazla asit olup da gebe kalamayan ineklerin vajinası sodalı su ile yıkandığında ineklerin kısırlığı giderilmiş ve doğan buzağıların hemen tamamı erkek olmuştur. Aynı şey kadınlara tatbik edilmiş içersine biraz yemek sodası katılmış ılık su ile vajina yıkandıktan sonra yapılan cinsel temas kadınlar genellikle oğlan doğurmuştur.
Regnault’a göre kız çocuğu meydana getirecek spermalar asit, oğlan çocuk meydana getirecek spermalar ise bazik yapıdadır.
Diğer bir kısım çiftlerde ise: erkeğin sperması çok bazik kadının vajinası da hafif asit ise bunlardan doğacak çocuklar hep oğlan olur. Aksi durumda da kız olur.
kızlar emır uyurken 100 tane okudum 2100 kaldı inşallah bitiricem..
sizin desteğiniz olmasa emirle zordu sağolun.
bu arada emir gerçekten kabız olmuş.
bi arkadaşım azıcık sabun at kıcına demişti attım ıslak mendil almaya gittim altı acıktı bı baktım kaka yapms her yer batmısss
yavrum kabız olmuss
dur bi bismillah hemen karalar baglama buketin dedikleri dogru hele bi hsgni çektir sen ne yapılması gerekiyorsa bizde araştırırız senin için sıkıntı etme
cnm benimde hala oluyor o tür ağrılar normaldir diyerekten hiç sıkıntı yapmadım sende içini ferah tut korkma birşey olmaz sağ elini karnına koy ve ayetel kürsiyi oku cnm ve en kısa zaman da da doktoruna söyle geçer inşallahağrı nasıl biliyor musun mesude göbek deliğimin karnımın içindeki tarafına ağrı girip çıkıyor.. çevresinde de bi ööle dolaşıyor sanki arada ağrı.. kayınbaban gelmesin diye dua edicemkv ile ilgilenmen gerekicekse durum zor çünkü, bi de kayınbaba gelince durum dahada zorlaşır.. umarım o gelişini erteler..
amin cnm Allah razı olsun kuşum inşallah geçer kısa zamandaMesude canımmm Allah kolaylıklar versin sana canım benim
ya ewet bıyummu uzuyo acaba die düşündüm bu yaşta da boyum nasıl uzarsa artıkama çok ağrıyo
Çiğdemcim canım benimmm Allah rızkınızı bol etsinnn inşllah herşey yoluna girer canım benimmmAllah eşine hayırlı kazançlar nasip etsin
cnm telefon açtık 2 saat önce doğal gaz döşenecekmiş o yüzden kayınpeder şimdi kaldı sonra ya gelir yada kızına gidebilirmiş kayınvalide de saat 8 de binecekmiş yarın sabah burda olacakmışBediş senin karnındaki ağrıyı şöyle yorumluyorum hani hamileligin ileri zamanlarında bir anda karında bir acı hissederler ve bakarlar ki karın yırtılmiş çatlamiş, şimdi senin beben de kocaman oldu artık, karnının iç tarafında bir yer gerildi çatladı belki onun sızısıdır ve ben artık senin karnında hissettiğin herşeyin bebegin hareketi oldugunu düşünüyorum
Mesude inşallah kayın baban gelmez, vallaa ben senin eşine yine kıziyorum zaten karnın burnunda, sen kvMye tabiki yemek falan yaparsin bide anneme iş yaptırma deyip seni iyice strese sokuyor, o kadında da biarzcik merhamet varsa seni bu halinle çalıştırmaz herhalde
Aslı tefriciye okumak iyi bir fikir, büşradan sonra küçük Burcu var, valla iyi oluyor bizede
Buket sen niye kocanla küstün söyle bakalım, valla sizin kocalarınız sizi üzmesin, hamileler üzülmez
Tümay bacım kardeşinin sinavı yarindi di mi? Bize sonucu haber ver, bide makina ne durumda?
çiğdem canım Allah evinize bol rızık versin sen hiç üzülnme oğlun kısmetiyle gelir bir anda açılır işleriniz, bollaşır inşallah
Bana dedi zaten konuşalım isterseniz önce bir aşılama yaparız dedi...ama bana sorarsanız hemen tüp yapalım dedi...ALLAH ım yaaa eğer bu iş ticariyse bu hissettiklerimin hesabını YARADAN ımın huzurunda tek tek sorucam....elimde değil kalbim böngür böngür...çok teşekkür ederim Buketim çok saol...
doktor baqnada sağdan yumurtlamışsınız demişti:)) nerden anladıysa artık ne alakaysa yada:))
yaa anacım..normalde iki aşılama sonra tüp bebek..doktor uygun görürse hemen tüp diyebiliyo..senin ki yaştan ötürü öyle demiş..30 un üstüne öyle diyolar ama ben 29 dum 2 aşılama yaptım..yani doktorlar bi ilginç..29 bitti 30 olsam ne diyecekiti:))şuan 30 um :))yani dert etme anacımm..istanbul gibi biyerdesin..sedat kadanalı diye bi doktor biliyorum..memorialda sanırım..erzurumda çok üzlüydü orası kaptı onu..bi git..birsüreü doktor vardır orada..insanlar akın akın istanbula gidiyo..nasipten öte köy yokç...ama rahimden önce kafayı düzeltmek lazım meralim:)))
Meral ben kk da bi kaç kişiyi okudum az önce yumurtalıkları zayıfmış klomenle hamile kalmışlar çok dert etme bence klomenle oluyorsa o kadarda vahim değildir durum başka doktora git, eğer gittiğin yer özelse ticari kaygıda olabilir kimselere güven olmaz
hem de ne özel... muayeneye 220 TL bayıldık...adam resmen para basıyor...ben kesinlikle ticari olduğu kanaatindeyim...daha geçen sene bütün testlerim yapıldı hem de acıbadem de tüm değerlerim fazlasıyla normaldi hatta doktor bana rezervin çok güzel bak sadece bunun için bile şükredebilirsin demişti...amaaannn.....yetti garii....
ozman sen vakit kaybetmeden başka doktora git canım
KIZLAR BEN NAMAZI KILDIM BAŞLADIM 4 TANE OKUDUM BAŞLAMIŞ OLAYIM DİYE SİZE HABER VERMEK İSTEDİM..
EŞİM EMRAH İÇİN ; İŞLERİNİN HAYIRLISIYLA DÜZELMESİ VE HAYIRLI RIZK KAZANMASI İÇİN.. NİYET ALDIM..
okumak isteyen yardımcı olmak isteyen varsa lütfen bana bildirsin..
Kızlar şimdi doktor aradı...muayene ederken umurtalıkların yaşına göre zayıf görünüyor demişti ve benden kan almıştı gerçek olup olmadığına bakmak için...test sonucu çıkmış...ve yumurtalıklarım zayıfmış...deliricem bu ne demek yaaa...tehlike çanları çalıyormuş...direk tüpe geçelim dedi...elim ayağım titriyor...çok da işim var araştıramıyorum da...
cnm benimde hala oluyor o tür ağrılar normaldir diyerekten hiç sıkıntı yapmadım sende içini ferah tut korkma birşey olmaz sağ elini karnına koy ve ayetel kürsiyi oku cnm ve en kısa zaman da da doktoruna söyle geçer inşallah
amin cnm Allah razı olsun kuşum inşallah geçer kısa zamanda
cnm telefon açtık 2 saat önce doğal gaz döşenecekmiş o yüzden kayınpeder şimdi kaldı sonra ya gelir yada kızına gidebilirmiş kayınvalide de saat 8 de binecekmiş yarın sabah burda olacakmış
valla cnm inan merak ediyorum bakalım ne olacak anne oğul benden ne beklicekler zaten benim bi işim yok kuzum hepsini gelmeden bitirdim bi yemek işte onuda hiç bırakmadım olsa da olmasa da yapıyordum çok şükür kimseye muhtaç değilim ama birşeylerde beklerse benden çok ayıp etmiş olur şu halimle ben ne yiyoyrsam oda onu yesin cnm.
Yok anacım çok haklısın...ben normal değilim..al yine ağlama krizi...rezilliğin bini bin para...eeehh..sıkıldım valla kendimden...neydi senin müştak mı? ben de ona bağlamak istiyorum...ya da ona bağlanmak istiyorum...
Meral ben kk da bi kaç kişiyi okudum az önce yumurtalıkları zayıfmış klomenle hamile kalmışlar çok dert etme bence klomenle oluyorsa o kadarda vahim değildir durum başka doktora git, eğer gittiğin yer özelse ticari kaygıda olabilir kimselere güven olmaz
Ben hazır Bakırköy deyken buranın en önemli hastanesini ziyaret edeyim...benim derdimin devası orası biliyorum hissediyorum...başımdaki huniyi henüz kimse görmüyor ama az kaldı....
Ben hazır Bakırköy deyken buranın en önemli hastanesini ziyaret edeyim...benim derdimin devası orası biliyorum hissediyorum...başımdaki huniyi henüz kimse görmüyor ama az kaldı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?