Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın hayırlı cumalar herkese..TUBACIM tesbihini çektim duanı okudum RABBİM kabul etsin bu mübarek cuma günü tüm dualarımızı..dün akşamda içim rahat etmedi aklımda vardı 707 ALLAHÜMME YA VARİS çektim mübarek cuma gecesidir die hepimiz için dua ettim ALLAHım kabul eder İNŞALLAH...

Allah ım dualarımızı dualarını kabul etsin inşAllah.. Bende adetim dvam ediyor ama bu duaları zaten adetliyken okuyabiliyorum diye biliyorum doğruyum di mi

Tuba bende çektim tesbihini, ne şanslısın hem ilk sıradasın hemde tam cuma gününe denk geldin, yoksa dualarımız kabul mu olacaktır nedir

tubacım, duanı okudum. Allah sağlıklı evlatlar versin inşallah.

tubacım, duanı okuudum..Allah yerine ulaştırsın.İnşallah dilediğin herşey olur.

tubacım tesbihini okudum rabbim kabul etsin inş.

Tuba bende çektim tesbihini, ne şanslısın hem ilk sıradasın hemde tam cuma gününe denk geldin, yoksa dualarımız kabul mu olacaktır nedir

arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun hepimizin gönlündeki hayırlı muratları ihsan eylesin

yasemin abla ist için dua istediğimi unutmamışsın görünce çoook sevindim Allah razı olsun senden ve tüm arkadaşlarımızdan

canım kardeşim unuturmuyum , bazen kafam çok kalabalık oluyor arkadaşların bazı isteklerini unutuyorum ama genelde kafam iyi çalışır durumdayken hiç es geçmem
namazımı kıldım ardından yasin okudum ve hepimiz için dua ettim inş. rabbim kabul eder

Allah kabul etsin melekciğim, bende fetih suresi okudum hepimiz için dua ettim.
sen dert verip derman aratma, bizi kapı kapı dr dr gezdirme, kendiliğinden ver yarabbim dedim...

kızlar demin bi topikte okudum, kızın ilk önce lekelenmesi gelmiş çok az, 1 hafta sonrada kanaması başlamış normal adet gibi ama uzun sürmüş yani. dr kan tahlili istemiş, meğersem düşük yapmış. acaba bende son 3 aydır hep düşük mü yapıyorum, hep böyle oldu adetlerim??? şimdi şüpheye düştüm, en son adetimde test yapmıştım negatifti ondan öncekiler meçhul...
valla belkide hamiş kalıyoruz ama tutunduramıyoruz minnoşları olabilr???

Son düzenleme:
evet canım yaz ben duaları yapıyorum yeni duaya bugün başlamışsınız bende başladım ismim varmı yokmu hiç bakmadım bile

canım benim, bazı arkadaşlarımız ya tatile gideceği için, ya çok yoğun olduğu için okuyamayacaklarını söylediler, onun için bende kafama göre yazmak istemedim, 2-3 günden beri her girene soruyorum senide yazimmi yazmiyimmi diye, sen yoktun onun için sorupta yazamadım, hemen ekliyorum senide, nasılsın görüşemiyoruz son zamanlarda kuşum ne var ne yok yoğunmusun??

yasemin aslında sana katılıyorum çünkü bende düşük yaparken kahverengi kanama oldu az az.. sonraki günlerde çoklaştı.. ee şimdilerde de yaşadığımız bu gibi.. ama zaten ben biyerde okumuştum yaklaşık olarak diyordu ki, aslında bir kadın ilişkide bulunduğu ayların çoğunda gebe kalır ki bu insan ömründe binlerce gebeliktir böyle birşey de olamayacağından adetle döllenme olmadan atılır diyordu.. ama işte biz adet olduk diyoruz.. inşAllah sağlıklı gebeliklerimizide konuşup gülüşmeyi kısmet etsin mevlam..

amin canım inşallah yaa, ben haldır huldur hareket eden bir tipim, canıtez böyle, onun için düşürme ihtimalimde çoktur Allah bilir ya, o yüzden hep kendime ağır olmayı, aceleci olmamayı telkin ediyorum paldır küldrü iş yaparım filan alemim yani
eşim pazartesi gününden beri yok, bugün gelecek inşallah neşeliyim o yüzden oh yaa tekbaşına hayat çok sıkıcı bir gayem yok yani 1 haftadır. yalnız bu ay ben hergün ovulasyon testi yaptım adetimin 10. gününden itibaren ama hiç tam kırmızı görmedim, ya daha erken yumurtladım, yada ben yumurtlamadım birdahaki adet bitiminde hemen teste başlıycam bakalım ozaman ne olacak. ondan snrada duruma göre dr a gitmeyi düşünebilirim. normalde dr beni yumurtlama takibine çağırmıştı buay ama gitmedim, 2 günde bir ben nasıl gideyim çalışıyorum çok zor benim için ya, bu çalışan kadınların anne olma ihtimali , ev hanımlarına göre baya azalıyor işte bu sebeplerden dolayı sanırım, Allah hepimizin yardımcısı olsun

benimde bi tanıdığım 10 sene boyunca doktorlara gitti..bi çare bulamadı..en son gittiği doktor bunu sıkı takibe almış..sonra bi bakmışlarki meğer her ay hamile kalıyormuş ama tutunmayıp düşük yapıyormuş..adet gibi atılıyormuş..böyle hikayeler var..hayırlısı..

yasemin adet oldun mu?

inan bende senin gibiyim..benim koltuğa sandalyeye oturmam bi alemdir..bırakırım resmen kendimi..içerden böbreklerim sallanır..eşim kayın valdem felan a dalga geçer benimle:)) kanepeye böyle yavaşça oturamam biraz kıçımı yaklaştırıp atlarım resmen..e haliylede içerde bişey kalmaz..ama dikkat ettiğim zamanlarda vardı fakat..merdivenden çıkışım atlaya atlaya inişim offf yaaa hangi birini anlatayım..sen çok haklısın..
gözün aydın kocana kavuşacan..benim halim necolacak bilmem..
yumurtlama takibini de ihmal etme bence..

yaseminciğim sana doktora git doktora git diye ısrarım işte bu nedenden benim söylemeye dilim varmadı ama sende ısrarla bi kan testi yaptırmadın, inşallah öyle olmamıştır ama

CANIM belki öyle olabilir sen adetine 1-2 gün kala idrar testi yapsana dedim ya gecen ay benimde öyle oldu 4 gün kala test yaptım pozitif üstüne 2 test pozitif kan testi pozitif ama adetle gitti eğer hamilelik varsa düşük yapıosan pozitif çıkar zaten..

namazımı kıldım ardından yasin okudum ve hepimiz için dua ettim inş. rabbim kabul eder
ALLAH kabul etsin canım..

ALLAH razı olsun...duların kabul olsun tatlım..

gülcüm senin de geçen ay öyle mi oldu..ay çok ilginç bi durum bu..doktora gittin mi peki..bu olanları anlattın mı??

gülcüm senin de geçen ay öyle mi oldu..ay çok ilginç bi durum bu..doktora gittin mi peki..bu olanları anlattın mı??
evet tatlım malesef benimde gecen ay öyle oldu dr aradım dedim testler pozitif..kan testi pozitif ama daha yeniymiş 2-3 haftalık yani 2.kan için gittiğmde lekelenme oldu ardından adet oldum dr erken düşük dedi...oluyomuş çoğu kişide adetle gidince farkına varamıyomuşuz..çok üzüldüm ağla ağla sorma...dr um bişi yapmana gerek yok dedi aynen devam yani hayırlısı bakalım canım..

yalnız kızlar benim gecen aydan aklıma takılan bişi var adet bitimi 1-2 si eşimle oldum 16sı midem bulanmaya başladı bu kadar çabuk olur mu döllenme şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…