Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

keşke fırsatın varsa çapaya gitsen muayene etseler, para pul dertleri olmadan bii güzel adan z ye herşeyine baksalar ben orada prof.halil saygılı ya gitmiştim güzelce derdini anlatsan işyerinden durumum yok izin almaya desen bana adam randevusuz başlatmıştı tüm testlerini haa dediklerini acele bidurum varsa devletde öncelik tanır hemde.. bana da bazı özeller çok ticari geliyor inan.. bide tüp bebek bölümüne gidince ben sanmıyorum ki gerek yok size tüpe desinler çünkü onlar zaten bebek özlemiyle tutuştuğumuzu düşünerek (haklılarda) iyi niyetlide olsa vebal de almamak içinde olsa,ticaride olsa deneyelim hemen tüp yapalım dicektir. ticari anlamda kar gütmeden sana tüpü yapmak için erken yada acele diye tek söylicek yer devlet hastaneleri..
bi yerden de başlanıcaksa özel olarak memoriale gidicektim ben mesela bence sende bi görüşme yapabilrisin orada çok övmüşlerdi formlarda buketin dediği doktordan başla hayırlısıyla bence.. herşey inşAllah çok güzel olucak.. hemde ilk muayene ücretsiz

bu arada göbek acım geçmedi hala, doktoru arasaaamm yoğun ulaşamıcam gene dahada canım sıkılıcak konuştuğum herkes olur böyle ağrılar normaldir diyor, burdada normal dendi ama geçmedi yani hala arada girip çıkan bi acı var.

sedacım sağol kuzum senıde yazdım allah ne dıleğin varsa kabul etsinnn

Bedriyecim bebek hareket ettikçe acıyo benim göbek deliğim sonuçta kordon ona da bağlı belki bizim göbişler biraz hassastır herkesde olcak diye bişi yok ama meraklanma beni bayadır var bişi olsa doktor kontrollerde derdi ztn ama senin için yarın soracağım kontrolüm var ztn..

Kızlar ben artık son adamı yaptım bu adayla doğururum inşallah.. Son zamanlarda yapılan ada bebeğim gelişine yol açıyomuş yarın gittiğimde açıklığım var diye beni almasını çok isterdim hemencik doğurmak istiyorum artık :)))
Ayy çok yoruldum boynum koptu valla şimdi kalkıp ikindiyi kılıp inşikak duasına başlıcam ben bitiririm sanırım 500 tane her halükarda çekerim ezberlerim inşallah buarada da..
Bide ben artık oturarak kılıyorum çok baskı yapıyo eğilip kalkarken dengem şaşıyo içime sinmiyo ama napıyım hiç kılamamaktan iyidir..

Yasomm geçmişte sana cvp vermeyi unutmuştum ben yenibosna nisa hastanesine gidiyorum fırsatın olırsa benim doğuma da beklerim ama sendr hamilesin yorulursan uzak kalıyo hiç sorun değil bebeğimm ben canlı yayın yapcam ztn size :))
Tümaycım ben sefa ya daha yakınım nisa dan gelirsen bi daa haber et görüşelim canım benim muhabbet ederiz zaman geçer.. Hangi doktora gidiyosun buarafa?

Göbek deliği ağrısı bir başkasından duyduğunuzda kulağa komik gelebilir ama hamilelik sırasında böyle bir ağrıdan yakınan kadınların sayısı hiç de az değildir.

Hamilelik ilerleyip rahim büyüdükçe karın gerilmeye başlar. Bu gerilmenin doğal sonucu olarak göbek deliğinde de gerilme meydana gelir. Gebelik 20 hafta civarına ulaştığında hem arkadan rahmin baskısı hem de gerilme nedeni ile göbek deliğinde hassasiyet meydana gelebilir. Ayrıca büyümesi sırasında karnı kaplayan kaslarda hafif bir ayrılma meydana gelebilir. Bu ayrılma da göbek deliğindeki hassasiyete neden olabilir

kızlar demek kisebeb bu dediğiniz gibi çokşükür bişey yok inşAllah ama inanır mısın bir acıyor bir acıyor.. iyice korku basmıştı acile mi gitsem diye düşünüyordum ama şimdi artık tmm rahatlıyorum de mi?:18:

dayanılmayacak bi acımı bu..senin bebeğin eşi aşağıdaydıya ondan olabilir belki eğer kordonla alakalıdır diyosa hamişler..dert etme yaaff

ben fransız kaldım yaff ..ada nedir?* what is the ada?

krem sür yağ sür anacım:)) benim arkadaşın göbeğini görmüştüm..deliği yok olmuştu..dümdüz olmuştu?? doğuracak hamişler sizinde öyle değil mi???

Son düzenleme:
Canim ben Hayrettin Akan 'a gidiyorum ..30unda gelicem o zamana kadar dogurmadiysan goruselim canim ....

Ayyy Çiğdeemmm yarına doğurabilirsin derse dualar ne olucak niyetlendin mi ki sen ben almadımm o zaman.. dağıttın mı acaba? banada ver aşağıda bende bi yazı paylaştım inşAllah önemli bişey değildir yaa.. enteresan ağrılar mı beni buluyor diye inan düşünüyorum Allah beterinden korusun inşAllah.. çok acıyor bakalım geçer inş.

yarın kaçta gidiyorsun doktora, nst de mi belli oluyor açıklık olmuş diye ondan çıkınca mı sen haber verebileceksin acep?

dayanılmayacak bi acımı bu..senin bebeğin eşi aşağıdaydıya ondan olabilir belki eğer kordonla alakalıdır diyosa hamişler..dert etme yaaff

ben fransız kaldım yaff ..ada nedir?* what is the ada?

Sorry ))) Ağda demek istemiştim :))

krem sür yağ sür anacım:)) benim arkadaşın göbeğini görmüştüm..deliği yok olmuştu..dümdüz olmuştu?? doğuracak hamişler sizinde öyle değil mi???

Evet delik melik yok dündüz şuan benimki..

Canim ben Hayrettin Akan 'a gidiyorum ..30unda gelicem o zamana kadar dogurmadiysan goruselim canim ....

Hayrettin beyin methini çok duydum canım ama mesai saati dışındaki doğumlara gelmiyormuş oyüzden tercih etmemiştim.. Tamam canım doğurmamış olursam görüşelim numaranı yaz bana özelden haberleşelim tatlım..

Nolduu kızım ne panikk yaptın sen şimdi ben anlamadım kiii :)))
Ağda yaptım ya belki o açmıştır rahimi diyorum yarın kontrolde açıklık fazlaysa doğurtsa ya beni keşke diyorum kapişşşşş ))
Dua niyetlendim kısa ztn ben okurum hepsini dağıtmadım yani sen büşra dan tefriciye al istersen o dağıtıyor ..
Nts de sancım bellim olur, alttan sa muayene etcek o zmn anlar açıklık var mı yok mu diye.. Sabah 8 de gidicem nts deykende yazarım ki ben haber veririm hertürlü..
Ayy güldürdün benii panik seni yaa :)))

Allah ımmm ssiz maşaAllah ne kadar çookk güzelll rahatsınn süper yaa.. maşaAllah yaa hayranlıkla izliyorum ben sizleri..

Allah ımmm ssiz maşaAllah ne kadar çookk güzelll rahatsınn süper yaa.. maşaAllah yaa hayranlıkla izliyorum ben sizleri..

Canım rahatlıkdan değil valla artık skıldık bir an evvel doğsun istiyorum oyüZden her güne kendimi hazırlıyorum böyle her gidişde doğum dese diye bekliyorum :)))
Bide ne sancı var ne gelen giden bi su oyüzden panikleyemiyorum bi tek kasılmalar var hayırlısı bakalım..

Tamam canim ozelden yaziyorum teli dogum falan olursada haber verirsin ...Evet geceki dogumlara gelmiyormus beylikduzunde oturdugu icin...

yok ya çok yaşlı değil cnm 50 küsür yaşlarında ama işte hizmet mi eder hizmet mi bekler bilemiyorum bakalım yarın geliyor ne olacak ne bitecek eşime bakarsak benim hizmet etmmi bekliyor

geçmişe biraz baktım ama çok konuşmuşsunuz yine biz sabahtan beri piknikteydik eşimle çok yorgunum şimdi uyuyacağım galiba,yarın da arkadaşlarımla gideceğiz çok üşeniyorum ama. yeni tefriciyeye başlamışız galiba büşra için ben de 1000 tane okuyabilirim. çiğdem için de inşikak süresi okuyabilirim tabi adet olmazsam ama hepsi mi okunacak yoksa ilk 3 ayeti mi kesin olarak bilsem daha iyi olur.bide hiç kalkmadan secde ayeti kaç kere okunursa okunsun 1 kere secde yapılıyor. burcu ve meral sakın filmden korkmayın ben devlet hastanesinde yaptırdım ama hiç zor değildi.önceden çok zormuş,benim annem 35 sene önce yaptırmış az daha oluyordum diyor onun için bana çok karşı çıktı herkes ama kimseyi dinlemedim.dr der demez ilk ay yaptırdım. kızlar ben en son 14 nisanda adet olmuştum hala olmadım ama geç yumurtladım 10 gün önce falan ne zaman test yapsam acaba.bir an önce adet olup dra gitmek istiyorum.hadi iyi geceler çok uykum var biraz uyumalıyım.uyanınca yarın için birşeyler yapmam lazım.kendinize çook iyi bakın.

ay kuzum 1000 tane mi okuyacaksın gerçekten yanlış mi okudum. Bende diyorum bu çocukla nasıl bitirecegm. Çok gelirse 5oo al istersen. 2ooo tane kaldı 1oo tane okuyabildim bugün. Toplam kalan 2ooo. Sağolsun asli okuyacak 1ooo tanesini en fazla o aldı. Valla kızlar hakkınızı ödeyemem gerçekten hepinizden Allah bin kere razı olsun ne istediğiniz varsa kabul etsin. Evlatlarınıza sağ salim kavuştursun. Bebek isteyenlere Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

Tuğbacım çok sağol canım benimm ama ben haledebilirim sanırım ilk 3 ayeti kısa ztn 500 tane ojurum diye düşünüyırum eğer okuyamazsam haber ederim sizlere şimdilik gerek yok ama allah rqzı olsun..
Bende evde çok bunaldım artık beni de pikniğe götürün yaa ((

güzellikler bittim bugün hem iş işinden hem de ev işinden yarın misafirlerim gelecek sabahtan doktora gidicem bu saat oldu anca popomu koydum koltuğa bugün benim dua günümdü okuyan okuyamayan herkesden Allah razı olsun... ben de çıknca birazdan unutmadan Gamze için dua edicem yarın tüp için yumurtaları alınacaktı sanırım... bu arada Büşra tefriciye dağıtıyor sanırım eşinin işleri için haftasonu çok yoğunum ne zamana okunmalı ki? ok dersen Büşracım pazartesi okumak üzere 300 tane alabilirim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…