- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 38
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.841
ay kuzum 1000 tane mi okuyacaksın gerçekten yanlış mi okudum. Bende diyorum bu çocukla nasıl bitirecegm. Çok gelirse 5oo al istersen. 2ooo tane kaldı 1oo tane okuyabildim bugün. Toplam kalan 2ooo. Sağolsun asli okuyacak 1ooo tanesini en fazla o aldı. Valla kızlar hakkınızı ödeyemem gerçekten hepinizden Allah bin kere razı olsun ne istediğiniz varsa kabul etsin. Evlatlarınıza sağ salim kavuştursun. Bebek isteyenlere Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Tuğbacım çok sağol canım benimm ama ben haledebilirim sanırım ilk 3 ayeti kısa ztn 500 tane ojurum diye düşünüyırum eğer okuyamazsam haber ederim sizlere şimdilik gerek yok ama allah rqzı olsun..
Bende evde çok bunaldım artık beni de pikniğe götürün yaa((
ay kuzum 1000 tane mi okuyacaksın gerçekten yanlış mi okudum. Bende diyorum bu çocukla nasıl bitirecegm. Çok gelirse 5oo al istersen. 2ooo tane kaldı 1oo tane okuyabildim bugün. Toplam kalan 2ooo. Sağolsun asli okuyacak 1ooo tanesini en fazla o aldı. Valla kızlar hakkınızı ödeyemem gerçekten hepinizden Allah bin kere razı olsun ne istediğiniz varsa kabul etsin. Evlatlarınıza sağ salim kavuştursun. Bebek isteyenlere Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Büşracım hayatımda ilk kez yapıcam bunu o nedenle çok heyecanlıyım...fazla sorumluluk duygusu yüklü olduğumdan çekinirim o nedenle ismim dualarda yok..çünkü yapana kadar herşey haram olur bana... ama çok istedim ve yapıcam ...çok az olacak biliyorum ama bunu yapabilirsem yine alırım...ALLAH ın izniyle ben de 50 tane okuyayım.(aayy bi dünya yazıp 50 dedim ya çok utanıyorum...çok az oldu di mi)
Günaydın cicişler :))
Ben nts deyim bebişimin kalp atşını duyuyorum şuan ve kasılmalarım var karnım sertleşip duruyo bakalım hayırlısı ..
Günaydın Hayirli sabahlar kizlar gunünüz hayrolsun insallah guzel bir hafta sonu geçirmeniz ümidi ile
Nazan Asli sizin gobi çalışanlara da Allah kolaylıklar versin canlar
Bende erkenden kalktım esım anasını almaya gitti erkenden bende onları bekliyorum ama uykum var gibi ya gece geç yattım zaten bugun belkim giremem hepinizi öpüyorum Rabb'ime emanet ediyorum çivi bakın kendinize
Çidoşum sanada gunaydinlar ohh ne guzel değişik birseymis bende gecen hafta ilk kez girmiştim insallah hakkında ne Hayirli ise o olsun kuzum doğumun yakındır insallah sira sende:)
Günaydın Hayirli sabahlar kizlar gunünüz hayrolsun insallah guzel bir hafta sonu geçirmeniz ümidi ile
Nazan Asli sizin gobi çalışanlara da Allah kolaylıklar versin canlar
Bende erkenden kalktım esım anasını almaya gitti erkenden bende onları bekliyorum ama uykum var gibi ya gece geç yattım zaten bugun belkim giremem hepinizi öpüyorum Rabb'ime emanet ediyorum çivi bakın kendinize
Çidoşum sanada gunaydinlar ohh ne guzel değişik birseymis bende gecen hafta ilk kez girmiştim insallah hakkında ne Hayirli ise o olsun kuzum doğumun yakındır insallah sira sende:)
bak gazdır demiş doktor rahat ol panik yapma
kızlar günaydınnn,
dün gece hep göbeğim acıdı ağrıdı bebektede hiç tekmik falan olmadı.. sabah uyandığımdabi yandan bacağım, bi yandan göbeğimm acılar içinde kalktım desem yeridir. eşim gayet rhattı bişey yoktur doğalbunlar deyip durdu.. sonra neyse doktoru arayalım bari dedik aradım söyledim göbek deliğimin arkası falan diye, bana dedi ki öncelikle bebek orada değil henuz çok rahat ol o aşağıda dedi göbeğinde fıtık var mıydı senin dedi yok dedim o zaman gaz sıkıştı oradaonun ağrısını çekiyorsun dedi, o dağılır sonradan dedi. bişey yapmaya gerek yok dedi, ee peki beebk hiç tekme atmıyor dedim 19.20. haftalarda belki şuana kadar hiç tekmesini hissetmemiş de olabilirsin dedi ama senin bebeği hissettiğini farzediyoruz dedi o zamanda bu haftalarda neden 2 gündür hareket yok diye meraklanmayız düzen aramayız çünkü hareketlerde dedi, rahat olyani dedi, gelmene de gerek yok dedi..
uzun uzun yazıyorum ola ki başka bi gebe arkadaşımızın da (Allah korusunda) bu tarz şikayeti olursa böylede bidurum varmış tecrübe olsun diye yazıyorum.. bu arada ayağa kalkamıycak şekilde bi acı var ama göbek deliğimde de bebek iyidir ddi bu adam inşAllah dediği gibidir.
bedriye ilk hamileliklerde 20-22. hafta civarı hissedilebiliyormuş bebek hareketleri 1-2 hafta daha bekle
aslında gazsa tabi sabrederimm ama özlem ben bebeğe bişey oldu diye korktum.Allah korusun.. çünkü durdu hareketleri falan ama onlara da doğal dedi, aslında var ya doktorlar bazen farklı da konuşuyor madem bebek aşağıda bu doğal bişeyde neden eşi aşağıda deyip beni üzüyor bu adam bebek aşağıda olursaaa eşide aşağıda olucak, netde hep yazmışlar ama biliyor musun eşi 26. haftalarda bebekle beraber yukarı çıkmaya başlar diye.. ne varsa netde var..
dün 5 tane şeftaliyi yedim peşpeşeyüksek gaz yapan meyvalarda başı çekiyormuşş
ayyy biz napcaz senle ben hıı nasıl gelecek bu 9 ayın sonu bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?