Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yok canım yanlış görmedin 1000 tane okurum ben , sen bebegine iyi bak

Gel canım seni de goturelim ne güzel egleniriz

Büşracım hayatımda ilk kez yapıcam bunu o nedenle çok heyecanlıyım...fazla sorumluluk duygusu yüklü olduğumdan çekinirim o nedenle ismim dualarda yok..çünkü yapana kadar herşey haram olur bana... ama çok istedim ve yapıcam ...çok az olacak biliyorum ama bunu yapabilirsem yine alırım...ALLAH ın izniyle ben de 50 tane okuyayım.(aayy bi dünya yazıp 50 dedim ya çok utanıyorum...çok az oldu di mi)

o duygu bendede var canım hatta ilk başlarda bikaç kişi birden okuyodumki belki unuturum üşenirim diye ama çok şükür bikaç listeden sonra düzeldim rahatım yani okuyorum sende denemelisi dua ne güzel bişe helede toplulukta yapılanı

Günaydın cicişler :))
Ben nts deyim bebişimin kalp atşını duyuyorum şuan ve kasılmalarım var karnım sertleşip duruyo bakalım hayırlısı ..

niye panikledin diceksin ama çok heyecanlı yaa.. açılmayı ne zaman kontrol etcekmiş acep doktor? Bebeğine bizden selam söylee.. hazır birbirinizi bööle net duyuyorken

Günaydın Hayirli sabahlar kizlar gunünüz hayrolsun insallah guzel bir hafta sonu geçirmeniz ümidi ile
Nazan Asli sizin gobi çalışanlara da Allah kolaylıklar versin canlar
Bende erkenden kalktım esım anasını almaya gitti erkenden bende onları bekliyorum ama uykum var gibi ya gece geç yattım zaten bugun belkim giremem hepinizi öpüyorum Rabb'ime emanet ediyorum çivi bakın kendinize

Çidoşum sanada gunaydinlar ohh ne guzel değişik birseymis bende gecen hafta ilk kez girmiştim insallah hakkında ne Hayirli ise o olsun kuzum doğumun yakındır insallah sira sende:)

canım benim allah razı olsun allah seninde yardımcın olsunn

kızlar günaydınnn,

dün gece hep göbeğim acıdı ağrıdı bebektede hiç tekmik falan olmadı.. sabah uyandığımdabi yandan bacağım, bi yandan göbeğimm acılar içinde kalktım desem yeridir. eşim gayet rhattı bişey yoktur doğalbunlar deyip durdu.. sonra neyse doktoru arayalım bari dedik aradım söyledim göbek deliğimin arkası falan diye, bana dedi ki öncelikle bebek orada değil henuz çok rahat ol o aşağıda dedi göbeğinde fıtık var mıydı senin dedi yok dedim o zaman gaz sıkıştı oradaonun ağrısını çekiyorsun dedi, o dağılır sonradan dedi. bişey yapmaya gerek yok dedi, ee peki beebk hiç tekme atmıyor dedim 19.20. haftalarda belki şuana kadar hiç tekmesini hissetmemiş de olabilirsin dedi ama senin bebeği hissettiğini farzediyoruz dedi o zamanda bu haftalarda neden 2 gündür hareket yok diye meraklanmayız düzen aramayız çünkü hareketlerde dedi, rahat olyani dedi, gelmene de gerek yok dedi..

uzun uzun yazıyorum ola ki başka bi gebe arkadaşımızın da (Allah korusunda) bu tarz şikayeti olursa böylede bidurum varmış tecrübe olsun diye yazıyorum.. bu arada ayağa kalkamıycak şekilde bi acı var ama göbek deliğimde de bebek iyidir ddi bu adam inşAllah dediği gibidir.

canımm benimm mesudem benimm çok sağol kuzuummm, anneside geliyor insan canı yanıyor kendi anasına sabredemiyor yeri geliyor sen kv hiç yüz göz olma bırak yardım edersee etsin etmezsee etmesin, herkesin insanlığı kendine, hiç bişeyi kafana takma bak senin prensesinn geliyor kısmetsee, kuzulacaksın sende yakında

bak gazdır demiş doktor rahat ol panik yapma

aslında gazsa tabi sabrederimm ama özlem ben bebeğe bişey oldu diye korktum.Allah korusun.. çünkü durdu hareketleri falan ama onlara da doğal dedi, aslında var ya doktorlar bazen farklı da konuşuyor madem bebek aşağıda bu doğal bişeyde neden eşi aşağıda deyip beni üzüyor bu adam bebek aşağıda olursaaa eşide aşağıda olucak, netde hep yazmışlar ama biliyor musun eşi 26. haftalarda bebekle beraber yukarı çıkmaya başlar diye.. ne varsa netde var..

ayyy biz napcaz senle ben hıı nasıl gelecek bu 9 ayın sonu bacımm

Canım senin hissettiklerin belki bebek hareketi olmayabilir bağırsak hareketlei de olabilir telaşlanma hem ona bişey olsa illede biyerlerin ağrıyacak diye bişey yokki Allah korusun hiç bir yerin ağırmadanda olacak olur sen boşuna kendini germe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…