Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın kızlar nasılsınız. Bebek hareketleri 2o.haftadan sonra belirgin hissedilmeye başlar. Öncesinde hafif hissedilir. TUBA cim sağol canım 1ooo tane yazdım sana. Kevok canım adını bilmiyorum unutuyorum kusuruma bakma ne olur cumaya kadar bitecek canım 3oo de sana yazdım. Özlemcim sağol kuzum 5o de sana yazdım. Meral ablacim sayı önemli değil canın sağolsun sana da 5o yazdım. Kızlar baya az kaldı sanırım onları ben okurum Allahın izniyle. Hepinizden ALLAH RAZİ OLSUN. Ne muradınız varsa kabul etsin tez zamanda güzel Rabbim.

EŞim EMRAH'in işlerinin hayırlısıyla düzelmesi ve hayırlı rızk kazanması için TEFRİCİYYE

Aslı=1000
Burcu=200
Tümay=500
Yasemin=200
Bedriye=100
Çiğdem=100
Tuba=1000
Nazan=44
btskn=100
Seda=100
kevok08=300
Meral=50
Özlem=50
Büşra=700

TOPLAM=4444

KIZLAR TEFRİCİYYE Sayısı tamamm ALLAH RAZI OLSUNN HEPİNİZDEN..
OKUYANLAR BILDIRIRSE COK SEVINIRIM. OKUYAMAYACAK OLAN VARSA DA SOYLESIN OKURUM BEN.
RABBİM NE DİLEĞİNİZ VARSA KABUL ETSİN..

sen devletemi ödedim canım 60 tl sen devlete ödediysen ben ne kadar öderim kim bilir özele

devlette para almıyolar canım benım.
Ilkını aceleden özelde yaptırdım 60 istediler.
Devlete de muayene gidiyodum üçlüyü orda yaptırdımd dşeker yüklemesini orda yaptırdım.
Boşuna özele para vermedim bi kere verdim ama ikili teste
hamilelikte tahliller bıtmıyo çünkü.
özelde istenileni gidiyodum devlette yaptırıyodum :)

anladım canım ozaman bende doktorumla konuşayım ben devlette yaptırmak istiyorum diyeyim yazık gunah okadar paraya kolay kazanmıyoruz

niye panikledin diceksin ama çok heyecanlı yaa.. açılmayı ne zaman kontrol etcekmiş acep doktor? Bebeğine bizden selam söylee.. hazır birbirinizi bööle net duyuyorken

Bedişim oğluşum sana el salladı teyzesiii )

Sağol canım benim ben çok sıkılıyorum nts de ama darlanıyorum..

Çıktık kızlar hastaneden azcık sancım çıktı nts de bebişin hareketleri kalp atışı fln normalmiş.. 3 buçuk kilo olmuş oğluşum herşeyimiz normal yavaş yavaş doğum kanalına iniyomuş kasılmalarım ondanmış.. Alttan muayne etti hiç de korkulcak bişi yokmuş valla sadece utandım aZcık ☺ rahimim yumuşakmış ama açılma fln yokmuş normal doğurmaya engel bi durum da yokmuş.. Bu hafta içerisinde suyum, kanamam veya sancım olursa hemen gidecekmişim olmassa haftaya cumartesi yine çağırdı.. Durum böyle şimdilik gelen giden bişi uok yani ..
Bedişim senin için göbişimin acısnı sordum o da gerildiği için olıyodur kordonla alakası yoktur dedi gerçi senin doktor daha güzel açıklamış ztn..
Ben şimdi kuzenime geldim kahvaltı hazırlıyoruz hepşnizi öpüyorum ..

Mesude,Ayşe ve Aylin kızlar dualarınızı an itibariye okumuş olmakatayım Allahım dualarımızı kabul eder inşallah
Gamzecim senin içinde dua ettim canımm inşallah kaliteli kaliteli yumurtaların toplanır ve onlar göbüşünde bebek olur inşallahhh

Geçmiş olsun canım, hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah Rabbim

Bedriyecim bugün seni gördüm rüyamda, bir oğlun olacakmış ve adını Çınar koyacakmışsınız :) Hiç aklımda da yoktu neden böyle bir rüya gördüm anlamadım, hayırlara çıksın inşallah

Bizde artık 39 haftalık olduk. Karnım çok sert, bebek kaburgalarıma batıyo, yatarken sağımdan soluma dönene kadar kıvranıyorum resmen, oturduğum yerden 90.lık nineler gibi zor kalkıyorum ve şunu farkettim benim yürüyüşüm bile değişmiş, paytak paytak yürüyorum Son günler neden geçmek bilmiyor böyle anlamadım Salı günü kontrolüm var benimde hayırlısı artık

Hey ALLAH ım yaaa ben bunun için mi sabaha kadar uyumadan ağlamışım diyorum şuan...Burcu sana yemin ediyorum inanamadım...bitti dediklerinde ne zaman başladınız ki dedim o kadar diim ben sana...inan bana normal muayenelerim daha çok ızdırap veriyor bana...aynen Bedriye nin dediği gibi düz ve sert bir sedyeye yatırdılar bi alet mi ne taktılar onu hissettim sadece...ee dedim bu acımadı haa heralde ilacı verirken yanacak falan...ama yok ekranda gösteriyorlar ilacın gittiğini görüyorum eee bu da acıtmadı derken bitti dediler...Şükürler olsun RABBİM e...Bedriyecim sanırım senin elinden tutan bayandı benimle ilgilenen...ALLAH ondan bin kere razı olsun beni inanılmaz rahatlattı...Onun da adı Meral miş...dedim ben sizi tanıyorum internetten kadın inanamadı:))) çok etkilendi...sen de yazcan mı beni internete diyo.:)))

canım şimdilik 200 de bana yaz eğer kalırsa yine elimden geldiği kadar okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…