- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.861
ohaaaaderdin neydi kızım
ayy nazan ımmm bilemedim inan
bedriye en yakın sensin diye soruyorum ikili teste ne kadar ödedin 450 500 gibi rakamlar duydumda aslı varmı hazırlıklı gideyim
nazancm bn 60 odedım..
Ama uclutestı devlette yaptırddım. Boşuna vermeyın oıkadar para devlette yaptırın o parayla yavrnza baska bişey alırsınız :)
sen devletemi ödedim canım 60 tl sen devlete ödediysen ben ne kadar öderim kim bilir özele
devlette para almıyolar canım benım.
Ilkını aceleden özelde yaptırdım 60 istediler.
Devlete de muayene gidiyodum üçlüyü orda yaptırdımd dşeker yüklemesini orda yaptırdım.
Boşuna özele para vermedim bi kere verdim ama ikili teste
hamilelikte tahliller bıtmıyo çünkü.
özelde istenileni gidiyodum devlette yaptırıyodum :)
bedriye en yakın sensin diye soruyorum ikili teste ne kadar ödedin 450 500 gibi rakamlar duydumda aslı varmı hazırlıklı gideyim
niye panikledin diceksin ama çok heyecanlı yaa.. açılmayı ne zaman kontrol etcekmiş acep doktor? Bebeğine bizden selam söylee.. hazır birbirinizi bööle net duyuyorken
Günaydın Hayirli sabahlar kizlar gunünüz hayrolsun insallah guzel bir hafta sonu geçirmeniz ümidi ile
Nazan Asli sizin gobi çalışanlara da Allah kolaylıklar versin canlar
Bende erkenden kalktım esım anasını almaya gitti erkenden bende onları bekliyorum ama uykum var gibi ya gece geç yattım zaten bugun belkim giremem hepinizi öpüyorum Rabb'ime emanet ediyorum çivi bakın kendinize
Çidoşum sanada gunaydinlar ohh ne guzel değişik birseymis bende gecen hafta ilk kez girmiştim insallah hakkında ne Hayirli ise o olsun kuzum doğumun yakındır insallah sira sende:)
Günaydınlarrrrrr mutlu mutlu hafta sonları geçirirsiniz inşallahhh
Yine bir cumartesi ve işteyim neyseki 1 buçukta çıkıcamm
bende işteyim şekerim yalnız deilsin galiba bedriye ve özlemde işteler
biliyorum şekerim Allahtan siz varsınız yoksa çıldırırdım heralde bide 1 buçukta çıkacak olmanın verdiği huzur var tabi
ohh bugun yemek kaygında yok çık çarşı pazar gez sonrada davetli oldugun eve git keyif yap bugun
Bedişim oğluşum sana el salladı teyzesiii)
Sağol canım benim ben çok sıkılıyorum nts de ama darlanıyorum..
Çıktık kızlar hastaneden azcık sancım çıktı nts de bebişin hareketleri kalp atışı fln normalmiş.. 3 buçuk kilo olmuş oğluşum herşeyimiz normal yavaş yavaş doğum kanalına iniyomuş kasılmalarım ondanmış.. Alttan muayne etti hiç de korkulcak bişi yokmuş valla sadece utandım aZcık ☺ rahimim yumuşakmış ama açılma fln yokmuş normal doğurmaya engel bi durum da yokmuş.. Bu hafta içerisinde suyum, kanamam veya sancım olursa hemen gidecekmişim olmassa haftaya cumartesi yine çağırdı.. Durum böyle şimdilik gelen giden bişi uok yani ..
Bedişim senin için göbişimin acısnı sordum o da gerildiği için olıyodur kordonla alakası yoktur dedi gerçi senin doktor daha güzel açıklamış ztn..
Ben şimdi kuzenime geldim kahvaltı hazırlıyoruz hepşnizi öpüyorum ..
KIZLAR BEN NAMAZI KILDIM BAŞLADIM 4 TANE OKUDUM BAŞLAMIŞ OLAYIM DİYE SİZE HABER VERMEK İSTEDİM..
EŞİM EMRAH İÇİN ; İŞLERİNİN HAYIRLISIYLA DÜZELMESİ VE HAYIRLI RIZK KAZANMASI İÇİN.. NİYET ALDIM..
okumak isteyen yardımcı olmak isteyen varsa lütfen bana bildirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?