- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.881
Sayın Yasemin ve Zeynep arkadaşlarımmm tefriciyyeler tamamlandı bi tek sizden haber bekliyorum beni bi haberdar ederseniz çok mutlu olucam
Kızlar şimdi doktor aradı...muayene ederken umurtalıkların yaşına göre zayıf görünüyor demişti ve benden kan almıştı gerçek olup olmadığına bakmak için...test sonucu çıkmış...ve yumurtalıklarım zayıfmış...deliricem bu ne demek yaaa...tehlike çanları çalıyormuş...direk tüpe geçelim dedi...elim ayağım titriyor...çok da işim var araştıramıyorum da...
Bana dedi zaten konuşalım isterseniz önce bir aşılama yaparız dedi...ama bana sorarsanız hemen tüp yapalım dedi...ALLAH ım yaaa eğer bu iş ticariyse bu hissettiklerimin hesabını YARADAN ımın huzurunda tek tek sorucam....elimde değil kalbim böngür böngür...çok teşekkür ederim Buketim çok saol...
canım benim çok teşekkür ederim...bugün bir arkadaş Yasemin nin geçmişinden bir yazı yayınlamış ya Tümay dı sanırım...işte aynen geçmiş de Yasemin nin de dediği gibi umudu yitirmeyi haram kılmış YARADAN...umudumu yitirmeden dinginleşmeye çalışacağım...desteğin için sonsuz teşekkürler....
hem de ne özel... muayeneye 220 TL bayıldık...adam resmen para basıyor...ben kesinlikle ticari olduğu kanaatindeyim...daha geçen sene bütün testlerim yapıldı hem de acıbadem de tüm değerlerim fazlasıyla normaldi hatta doktor bana rezervin çok güzel bak sadece bunun için bile şükredebilirsin demişti...amaaannn.....yetti garii....
Hey ALLAH ım yaaa ben bunun için mi sabaha kadar uyumadan ağlamışım diyorum şuan...Burcu sana yemin ediyorum inanamadım...bitti dediklerinde ne zaman başladınız ki dedim o kadar diim ben sana...inan bana normal muayenelerim daha çok ızdırap veriyor bana...aynen Bedriye nin dediği gibi düz ve sert bir sedyeye yatırdılar bi alet mi ne taktılar onu hissettim sadece...ee dedim bu acımadı haa heralde ilacı verirken yanacak falan...ama yok ekranda gösteriyorlar ilacın gittiğini görüyorum eee bu da acıtmadı derken bitti dediler...Şükürler olsun RABBİM e...Bedriyecim sanırım senin elinden tutan bayandı benimle ilgilenen...ALLAH ondan bin kere razı olsun beni inanılmaz rahatlattı...Onun da adı Meral miş...dedim ben sizi tanıyorum internetten kadın inanamadı:))) çok etkilendi...sen de yazcan mı beni internete diyo.:)))
Geldi cnm hic kimseyle yüz göz olmasını sevmem zaten valla ben herseyimi iyi kötu yapıyorum zaten kızım kendini yorma diyor sagolsun ama kalkipta yapmıyor da istese de zaten yaptırmam suanda elimden geliyor ben naz yapamam hamileyim diye geri çekilip hizmette bekleyemem oyle bı yapım yok hizmet etmesini severim doğumdan sonra ne olur bilemem sezeryan olursam şayet bı kac gün kalkamam benim annem yok o yüzden de annelerin kıymetini bilirim bana lafı olmadıgı sürece ben hizmet etmekten yorulmam cok şükür ki agir bı soz işitmedim gerçi bunu hakedecek birşeyde yapmadım topu topu iki uç kez gördüm neyse tatlim sagol iyi dileklerin icin sizleri öpüyorum bu ara fazla giremeyebilirim ara ara girer haberdar ederim umarım ağrıların çabucak gecer Rabbim şifalar versin sanacanımm benimm mesudem benimm çok sağol kuzuummm, anneside geliyor insan canı yanıyor kendi anasına sabredemiyor yeri geliyor sen kv hiç yüz göz olma bırak yardım edersee etsin etmezsee etmesin, herkesin insanlığı kendine, hiç bişeyi kafana takma bak senin prensesinn geliyor kısmetsee, kuzulacaksın sende yakında
Amin insallah kuzum ağzına guzel yüreğine saglık kat be katlarını Rabbim sana versinMesude,Ayşe ve Aylin kızlar dualarınızı an itibariye okumuş olmakatayımAllahım dualarımızı kabul eder inşallah
Gamzecim senin içinde dua ettim canımm inşallah kaliteli kaliteli yumurtaların toplanır ve onlar göbüşünde bebek olur inşallahhh
Hey ALLAH ım yaaa ben bunun için mi sabaha kadar uyumadan ağlamışım diyorum şuan...Burcu sana yemin ediyorum inanamadım...bitti dediklerinde ne zaman başladınız ki dedim o kadar diim ben sana...inan bana normal muayenelerim daha çok ızdırap veriyor bana...aynen Bedriye nin dediği gibi düz ve sert bir sedyeye yatırdılar bi alet mi ne taktılar onu hissettim sadece...ee dedim bu acımadı haa heralde ilacı verirken yanacak falan...ama yok ekranda gösteriyorlar ilacın gittiğini görüyorum eee bu da acıtmadı derken bitti dediler...Şükürler olsun RABBİM e...Bedriyecim sanırım senin elinden tutan bayandı benimle ilgilenen...ALLAH ondan bin kere razı olsun beni inanılmaz rahatlattı...Onun da adı Meral miş...dedim ben sizi tanıyorum internetten kadın inanamadı:))) çok etkilendi...sen de yazcan mı beni internete diyo.:)))
Meral canım öncelikle çok Şükür rahim filmin çok rahat geçmiş, darısı benim başıma inşallah, valla çok sevindim
Canım benim doktorum hiç kan testi yapmadan 2 tane yumurta gördü ve geç kaldık hemen tüp dedi,şimdi kimsenin günahını almak istemem ama sonuçta tüp daha iyi para getiriryor ve hastaneler doğal olarak seni tüpe yönlendiriyor, şimdi tek bir doktorla kalmaman gerektiğini sen biliyorsun, tüplerin açık olduğu sürece döllenme şansı var, hem sana hangi testleri yaptı? Maden öyle neden daha önce görülmedi, yapılan testin referans aralığı ney? senin sonucun ney? internetten baktın mı? başka doktora sordun mu? önce bunları bir yap sonra kaygılan, hem belki tüp ile ikizin olur, bu yaşanan süreç belki seni tüpe yönlendirecek ve en hayırlısı bu olacak belki..hem diyelim ki yumurtan kalitesiz ..olsun yine de Allah nasip ettiği sürece tüp bebek şansın var
benim durumumda seninkine benziyor..ama ben dedim ki sonuna kadar yapılacak ne varsa, sorulacak hangi doktor varsa onları yapayım sonra elimde net bişey olsun ona göre ya yas tutarım yada iyi bir tüp bebek merkezi ararım! lütfen sende böyle düşün, tek bir kan testi ile bu söylenmez sende biliyorsun
Geldi cnm hic kimseyle yüz göz olmasını sevmem zaten valla ben herseyimi iyi kötu yapıyorum zaten kızım kendini yorma diyor sagolsun ama kalkipta yapmıyor da istese de zaten yaptırmam suanda elimden geliyor ben naz yapamam hamileyim diye geri çekilip hizmette bekleyemem oyle bı yapım yok hizmet etmesini severim doğumdan sonra ne olur bilemem sezeryan olursam şayet bı kac gün kalkamam benim annem yok o yüzden de annelerin kıymetini bilirim bana lafı olmadıgı sürece ben hizmet etmekten yorulmam cok şükür ki agir bı soz işitmedim gerçi bunu hakedecek birşeyde yapmadım topu topu iki uç kez gördüm neyse tatlim sagol iyi dileklerin icin sizleri öpüyorum bu ara fazla giremeyebilirim ara ara girer haberdar ederim umarım ağrıların çabucak gecer Rabbim şifalar versin sana
Amin insallah kuzum ağzına guzel yüreğine saglık kat be katlarını Rabbim sana versin
Kizlar hepinizi cok seviyorum ve En sevilene emanet ediyorum iyi bakın kendinize doguma giderken ismen hepinize dua edicem insallah normal olurda daha makbul olur dualar öpüldünüz
Geçmiş olsun canım, hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah Rabbim
Bedriyecim bugün seni gördüm rüyamda, bir oğlun olacakmış ve adını Çınar koyacakmışsınız :) Hiç aklımda da yoktu neden böyle bir rüya gördüm anlamadım, hayırlara çıksın inşallah
Bizde artık 39 haftalık olduk. Karnım çok sert, bebek kaburgalarıma batıyo, yatarken sağımdan soluma dönene kadar kıvranıyorum resmen, oturduğum yerden 90.lık nineler gibi zor kalkıyorum ve şunu farkettim benim yürüyüşüm bile değişmiş, paytak paytak yürüyorumSon günler neden geçmek bilmiyor böyle anlamadım Salı günü kontrolüm var benimde hayırlısı artık
Günaydın canlarım hepinizi öptüm, sarıldım, mıncıkladım.....
Mesude canım o güzel yüreginle hrkese iyilik yapmaya hazirsin, Allah seni hiç darda koymasın belki kv çekindigi için kalkıp iş yapmiyordur, benim kv geldiginde ben şöyle derdim : anne gel ben corba yapayim sende yanimda dur hem konuşuruz, sen salatayi güzel yaparsin onuda sen yap, hem yalniz kalmam ben iki dedikoduda yapariz. Yani burasi seninde evin duygusunu verince o da rahatliyor ve kalkip işin ucundan tutuyoor, tabiki merhametliyse oluyor bütün bunlar..ama ben öyle inaniyorum ki kv doğum sonrasi her konuda sana destek olacak..
Bedişim yine benim içimi rahatlatacak ne güzel şeyler yazmişsın..ben sanada hangi güzel sözü söylesem az kalır..hepinizden Allah bin kere razı olsun..rahim filmi icin hergün daha cok cesaretleniyorum hamdolsun, senin göbek agrında cok normalmiş cok şükür, bu sabah uyaninca sen ve nazan geldi akliima, dedim k bedriyenin başlarda korkmasi cok normal, cünkü gecmiş kötü ama artik bebış 20 . Haftada maşallah, artık kaygı duymasin tadını çıkarsın, korktuğun ne varsa altinda hiçbir sey çıkmadı cok şükür, nazan içinde dedimki hamdolsun hiçbir sıkıntısı yok hiç kaygılanmasın, Allah'a siğınmak tek çaremiz...
Veeeeeee BUKET... Anaaaaam maşallah kızın olmasına cok sevindim sağlıkla doğsun, cinsiyetin ne önemi var, kocan ne yapti, ne hissediyor hemen ayrıntılı özet geç
Gece. Gece ne isim var ki burda:))
Biz bugündoktora gittik.hersey yolundaymis. Veeeeer şok şok şok şok
KİZİMİZ OLACAKMIŞ.sürpriz bebek sürpriz yaptı.mucizem o benim.hepsini Allah veriyo ama benimki bı baska siz biliyosunuz ya:)mucizem o benim Allah verdi..mucize Allah'ın büyüklüğü karşısındaki acziyeti anlamak demekmiş:)(bugün ogrendim)
Yarin görüşürüz
Gece. Gece ne isim var ki burda:))
KİZİMİZ OLACAKMIŞ.sürpriz bebek sürpriz yaptı.mucizem o benim.hepsini Allah veriyo ama benimki bı baska siz biliyosunuz ya:)mucizem o benim Allah verdi..mucize Allah'ın büyüklüğü karşısındaki acziyeti anlamak demekmiş:)(bugün ogrendim)
Yarin görüşürüz
:44::44::44:Kızlar riskli gebeliklerde bebek anneye tutunsun diye bir dua mı okuyorduk tam hatırlamıyorum...Allah'ın isimlerinden birini mi okuyorduk tam hatırlamıyorum...Bir yere de yazmıştım bulamadım...hatırlayan var mı? varsa yazabilir mi?:26::26::26:
bedişim çok sağol tatlım burda herkesin yüreği ayrı ayrı güzel ve temiz buna eminim ben artık takmıyorum ya nasıl olursa olsun sonu güzel nede olsa bacak ağrılarımdan uyuyamıyorum o yüzden artık bi şekilde doğsunda nasıl doğarsa doğsun diyorum inşallah hayırlısı olsunya bişey daha var o ay bakıldığı anda kalitesiz yumurta olabilir ki bazen yumurtlamadığımız aylarda oluyormuş doğalmış yani.. doktorları anlamak zor ve gerçekten güvenmek gerek bir dktorun (sana demişler ya hani özellikle) negatif konuşupda işini çok iyi yapıyor olması onu iyi doktor yapmıyor BENCE.. çünkü bu işte psikoloji önemliyse doktor hastasını negatif etkilememeli.. kesinlikle senin baska seni anlayacak bi doktora gitmen gerek bencede inşAllah guzel olucak herşeyy.. çok inanıyorum.
senin güzel yüreğini farkeden zaten sana kıyamaz..
inşAllah strese girmeden, huzurla doğuma gider hayırlısıyla evladınıda alırsın kucağına.. hangi doğum şekli sizin için hayırlısa,sağlıklıysa mevlam onu kısmet etsin inşAllah..
gülüüümm hayırlara çıksınn inşAllah.. biliyorsun doktor bana kız dedi, ben erkek hissediyorum aha dedim gül de erkek hissetti bizi Allah ım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşAllah hepimize.. sende güpgüzel haberlerle gel inşAllah..
ohh beee bitti gitti çok şükür aynı Meral hndan bahsediyoruz muhtemelen 2 kişi çekiyor çünkü diğeri erek cavat bey oranın kurucusuymuş.. ilişki zamanına yasak getirmediler muhtemeln zaten adetin yakın mıydı yanlış mı anımsadımm değerlendir mutlaka çünkü rahim filminden sonra 2,3 ay kendiliğinden denemek isteyen çok çift oluyor dedi doktor.. gebelik oluşabiliyor diye.. sonrasında sende başka bi doktora bakıcaksın di mi? herşey güzell olucakk.. inşAllah burcumda bööle rahat çektirip şu filmi sağlıklı souçlar alır..
ayy buket tutturamadım desene kız neyse sana erkek gibi kız versin Rabbim zaten örgülerde kız bw-ebek içindi güle güle büyüt kızıma bi arkadaş daha olduGece. Gece ne isim var ki burda:))
Yarin görüşürüz
Günaydın canlarım hepinizi öptüm, sarıldım, mıncıkladım.....
Mesude canım o güzel yüreginle hrkese iyilik yapmaya hazirsin, Allah seni hiç darda koymasın belki kv çekindigi için kalkıp iş yapmiyordur, benim kv geldiginde ben şöyle derdim : anne gel ben corba yapayim sende yanimda dur hem konuşuruz, sen salatayi güzel yaparsin onuda sen yap, hem yalniz kalmam ben iki dedikoduda yapariz. Yani burasi seninde evin duygusunu verince o da rahatliyor ve kalkip işin ucundan tutuyoor, tabiki merhametliyse oluyor bütün bunlar..ama ben öyle inaniyorum ki kv doğum sonrasi her konuda sana destek olacak..
Bedişim yine benim içimi rahatlatacak ne güzel şeyler yazmişsın..ben sanada hangi güzel sözü söylesem az kalır..hepinizden Allah bin kere razı olsun..rahim filmi icin hergün daha cok cesaretleniyorum hamdolsun, senin göbek agrında cok normalmiş cok şükür, bu sabah uyaninca sen ve nazan geldi akliima, dedim k bedriyenin başlarda korkmasi cok normal, cünkü gecmiş kötü ama artik bebış 20 . Haftada maşallah, artık kaygı duymasin tadını çıkarsın, korktuğun ne varsa altinda hiçbir sey çıkmadı cok şükür, nazan içinde dedimki hamdolsun hiçbir sıkıntısı yok hiç kaygılanmasın, Allah'a siğınmak tek çaremiz...
Veeeeeee BUKET... Anaaaaam maşallah kızın olmasına cok sevindim sağlıkla doğsun, cinsiyetin ne önemi var, kocan ne yapti, ne hissediyor hemen ayrıntılı özet geç
Kızçen geliyo demek
Mevlam analı babalı büyütsün hemşo...
anaaaam bukeeet yine tutturamadık halbuki ne kadarda emindik erkek olacağından bütün tahminler alt üst oldu şimdiayyy şimdi süslü püslü kıyafetlere ilişir senin gözün hep, gördükçe almak isteyeceksin oyyy çok güzel yaa, rabbim hayırlı evlat nasip etsin canım biz işin gırgırında erkek diyorduk yeterki sağlıklı olsun hayırlı olsun, kızda evlat erkekte evlat, hatta ben kız evlatların daha hayırlı olduklarını düşünürüm hep, rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri de görmeni nasip etsin canım.
serapcığım "ya mübdi" okunması lazım
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp "Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar
bedişim çok sağol tatlım burda herkesin yüreği ayrı ayrı güzel ve temiz buna eminim ben artık takmıyorum ya nasıl olursa olsun sonu güzel nede olsa bacak ağrılarımdan uyuyamıyorum o yüzden artık bi şekilde doğsunda nasıl doğarsa doğsun diyorum inşallah hayırlısı olsun
ayy buket tutturamadım desene kız neyse sana erkek gibi kız versin Rabbim zaten örgülerde kız bw-ebek içindi güle güle büyüt kızıma bi arkadaş daha oldu
kız yasemininki de erkek olursa tam olu ha oysa gülün oğluna talıpti ne olur kanka olurlar neyse:))))
biliyorum bitanem kv sorunum yok Allah var hep canım kızım der bende saygımı hürmetimi eksik etmem kızı aramaz sormaz ben her zaman arar sorarım benim içim rahat etmediği için yaptırmıyorum zaten evinde yapıyor ediyor burda da dinlensin zaten uzak ayda yılda bi gelecekte tabi hizmet ederim canım sağoldukça iyice ağırlaşır kalkamaz durumda olduğum zaman yapar ama şimdi olsa da olmasa da ben yapıyordum herşeyimi o yalnız kalmasın diye buraya bile girmiyorum şimdi biraz uzandı uyuyor bende bi bakim bizim kızlar ne yapıyor ama bugün pazar ve sessiz malum sizlerde iyisiniz inşallah
Günaydın kızlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun hayırlı cumalar Rabbim ne muradınız varsa versin bu sabah taburcu olcaktık ama dayanamadım zaten hastaneye gideli gözümü yummamıştım dün akşam taburcu olmak istedim ve şuan evimizdeyiz çok şükür.. Dünürüm Yasemincim geldi yanıma sağolsun bahsetmiştir zaten Allah razı olsun canım benim..öncelikle dün eşimden öğrendim be i çok üzülür die söylememiş kızlar benim suyum geldi hastsneye gittik ya 1cm açıklık vardı ve ntsede kalbi yavaşladı çok moralim bozuldu üstüne alttan muayene olayı normali bekleyemedim keşke diil iyiki diyorum sezeryan olmuşum çünkü ameliyatta Dr bi bakıyo kordon bebeğin boğazına 6 kere dolanmış herşeyde bir hayır vardır Rabbim Sizlerede sağlıklı hamilelik kolay hayırlı doğum nasib etsin İnşallah herşey younda ama sütüm az yetio kuzuma üzülüyorum gece 2dedayanamadı. Artık ağlaya ağlaya eşimi eczaneye yolladım aptamil aldırdım hem emziriyorum hem veriyorum sütüm gelene kadar idare eldicez dayanamıyorum ağlamasına ac kalmasınadua edin nolur kendimi toplar toplamaz atanıza gelincem İnşallah dualarımdasınız oğluşum ve ben sizi kocaman öpüyoruz.nette sorun var düzelince resmimizi albüme ekliyoruz Allaha emanet olun....
kıslar nasılsınız gül dogum yapmış hayırlısıyla cok sukur :) onu gordukten sonra esımı aradım ve dedımkı ben yarın doktordan randevu alıyorum bebek ıcın tedavıye baslayalım artık oda cok sukur kırmadı benı yarın doktora gıdıcem nasııpse bakalım adetımın ılk gunu sayılır hem testlerde yapılmış olur dıye dusundum bıyandan Allahım bızde hayırlısıyla yasayalım o duyguyu suan kendımı hazır hıssedıyorum daha oncekı seylerı yasama korkusu vardı ama suan yok cok sukur
slm kızlar.GÜLLLLLLLLL canım oğlusun gelmiş maşallah.hemde doğum günü benle aynı :) ikizler burcuyla uğraşmak zordur :) Allah hayırlı ömürlü etsin inşallah.
Buket inde kızı geliyormuş.sana da hayırlı olsun canım.anneciğinin ördüklerini güle güle giydirirsin artık inşallah.
Mesude canım kaynanan gelmiş.gözün aydın.seni anlıyorum canım.bende hiç iş yaptırmam kaynanam geldiğinde.evinde yeterince yapıyor acık rahat etsin diye ama senin durumun özel canım.lütfen kasma germe kendini.burcunun dediği gibi herşeyi ben yapayım diye uğraşma.beraber yapın,hem sohbet edersiniz hem eşyaların yerini öğrenir,bebekten sonra sana sormadan yapar her işini.sezeryanda bi kaç gün dinlenmem gerekir demişsin.öyle 2-3 günlük iş değil bak sakın işle güçle zarar verme bedenine.eşlerimiz bizim canımız,yerleri tabiki çok ayrı ama inan hiç bir eş hasta bi kadın istemez.heleki seninki.onun için iki iş yapcam diye kendini hırpalayıp yıpratma.hele bi doğur,bebişin 40 ı çıksın sonra dilediğini yaparsın.o vakte kadar kolla kendini.sen kendini kollamazsan kimse kollamz,ne eşin ne kv.sonuçta yasadığını sen bilirsin,sızlanmazsan,yakınmazsan,her işi yaparsan onlarda ona göre davranır.nacizane abla tavsiyesi.bak evlenir evlenmez çocuk yaptın.daha eşin seni tanımıyor sen onu.nasıl şekillendirirsen öyle gidicek.Allah nasip ederse önünüzde uzun yıllar var.acık nazlanmayı öğren.şimdi böyle alışırsa,ihtiyacın olduğu zaman sevkat göremezsin kocandan.dediğim gibi belki sana ne diyeceksin ama inan sevdiğimden.
BURCU canım yeterince yazan olmuş biliyorum ama ben biliyosun 3 kez çektirdim rahim filmini.1. si üniversite hastanesinde,2. Bedriye ve Meral in çektirdiği yerde.3. ise ameliyat olduğum yerde.diyeceğim korkulacak bişey değil.benim 2 tüpümde tıkalı biliyorsun.buna rağmen canım yanmadı.abartanlara bakma sen.bide kim bilmiyorum anestezi ile çektir demiş.sen bilirsin ama bu kadarcık şey için narkoz almaya değmez.sen kürtajdan dolayı sıkıntılısın.ama bu işlem çatalda değil nasılsa.çatala yatınca ben titremeye başlıyorum,elim ayağım boşalıyor,ağlıyorum.ama dümdüz bi sedye.etkilenmezsin merak etme.
BİNBİRGECE gamze canım transferin ne zaman olacak acaba?çarşamba falan olur herhalde.Allah yardımcın olsun inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin.
bana gelince annemler vardı.sağolsun temizlik,çamaşır,ütü,yemek hepsini yaptı gitti.rahatım yani.normalde olsa el sürdürmezdim ama napim eşim hala iş yaptırmıyor.annemde yaptırmadı.yemek yapıyorum sadece oda var şimdi.bende yazılılarımı okudum.pazartesi günü kan tahlillerimi yaptırdım.onların sonucu çıkmış.bugün baktım.fsh değerim geöen yıl 4,3 tü bu yıl 6,2 olmuş! doktor ne diyecek bakalım.onun dışında kolestrolüm yüksek çıkmış.dikkat ediyodum hep ama bu ara iyileşeyim diye ne buldumsa yedim iştekan değerlerim hala düşük.hem kan ilacı alıyorum hem pekmez içiyorum ama yok işte inşallah sorun çıkmaz rapor alırken
kızlar addet oldum salı veya çarş dra gitmem gerekiyor ama çok kararsızım lütfen akıl verin bana
şimdi ben köyde oturuyorum normal gittiğim dr 45 dk uzaklıkta ilçede özel muayenehane oraya sadece ayda bir kere muayene ücreti veriyoruz bursa da 1.5 saat uzaklıka bize, oraya gidersem hastaneye gideceğim acaba hastane daha mı iyi olur ama o zamanda her gittiğimde muayene ücreti vereceğim,şimdi bizim baya bi borcumuz olduğu için bunları da düşünüyorum,ama eşim hiç farketmez sen nerede rahat edersen oraya gidelim diyor.
offff çok kararsızım ne yapmalıyım acaba kafayı yicem ya düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?