Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Herşey çok güzel olacak mesude inan ki hissediyorum, senin kv'nin yanında olması inanki çok işine yarayacak (inşallah kayınbaban gelmez) bu arda ZEYNEP SENİN İÇİN ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞ BENDE ONUN YAZDIKLARINA KATILIYORUM. herşey istediğin gibi olur inşallah....

ayaklandım canım çok şükür.okula yarın başlıyorum.rapordan kastım tüp bebek raporu.devletten rapor alıp özelde yaptırıcam tüp bebeği nasipse.bu hafta kontrolüm var.dr ne zaman yapabilceğimizi kontrolde söyleyecek.malum rapor işi biraz süründürüyor onun için bu adetimle gidip kan tahlillerini yaptırdım.dr izin verirse yaza yapıcaz inşallah.rapor anca çıkar diye düşündüm

canım bencde bursaya git.tüm tahlillerini yaptır.ne var ne yok iyice bakılsın.ilçeye gidersen sonrasında büyük hastaneye yönlendirebilirler.bu durumda hem vakit hem nakit kaybın olur.malesef hepimiz bu işlerin bide maddi boyutunu düşünmek durumundayız ama çare nerdeyse,vesile kim olacaksa oraya gitmek durumundayız.Allah yardımcın olsun

kızlar ben kaçıyorum.buara okulda epey yoğun olucam ama aralarda gelir okurum sizi.yorum yazmasamda yanınızda olduğumu bilin.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.Allah a emanet olun

Şükürler olsun Özlemim bitti gitti sonuç ALLAH ıma şükürler olsun ki çok iyi...dış gebelik ameliyatı geçirmiş olmama rağmen herşey yolunda tüpler açık rahim iyi durumda dediler....Kurban olduğum ALLAH ım Burcu'ma da acısız muhteşem sonuçlu bir film nasip eder İNŞALLAH...Şimdi gelelim başka doktor olayına...bana kızacaksınız ama galiba başka doktora gitmeyeceğim...yarın saat 11 de randevum var...ben aşılamada ısrarcı olucam ama doktor ille de tüp derse işte o zaman bi gıcıklanabilirim...ama hele bi yarın olsun hele bi bakayım söyleyeceklerine ona göre kararımı vericem...

canım o zaman hakkında hayırlısı olsun diyelim, hakkında en hayırlısı neyse rabbim sana onu nasip etsin baktın aklına yatmadı başka doktorada gidebilirsin olmazsa da onunla devam edersin

Canım hastane degil muayenehane sadece yumurta takibim yapilacak bakalim daha karar veremiyoruz nir türlü Allah im hakkımızda hayirlisini nasip etsin.
Sen de sakın filmden korkma gerçekten korkulacak gibi değil. Zaten bizi yipratan acı değil bu belirsizlik.

Canim zaten ben bütün tahlillerimi yaptırdım, yumurta takibi yaptiracagim sadece tabi yine kistlerim çıkmazsa.
Şu anda kenfimi öyle çaresiz hissediyorum ki...

Burcum bana yapılan testin adı Anti-Müllerien Hormon diye bişey...daha önce bana yapılanlara baktım bu yoktu...1-8 ng/mL ymiş referans aralığı benim ki 0.8 ng/mL ...malesef internetten bakmadım eşim yasakladı...ona söz verdim ne olduğunu bile bilmiyorum...daha önce Özlem e de yazdım ama gözlerimi kapatıp bu doktora teslim olmaya karar verdik...yarın saat 11 de randevum var...orda yolumuzu belirleyeceğiz İNŞALLAH...ALLAH ım hepimizin hakkında hayorlısını versin İNŞALLAH...Senin için çok dua ediyorum Burcum...göz açıp kapatıncaya kadar hallet şu filmi diye...güzel sonuçlar al diye....

Meralim eğer bu doktor içine sindiyse ve odasına gittiğinde kendini iyi hissediyorsan, adamda biraz olsun merhamet ve iyi niyet seziyorsan başka doktora tabiki gitme, şimdi değerin 0,8 sınirda çıkmış gibi ama belkide sınır değıldir,o dediğin testi hiç bilmiyorum ve yaptirmadım,belki bana da yaparlar, hakkında en hayırlı olan olsun inşallah, ben aşılama diye ısrar etmiyorum eğer durum tüp bebeği gerektiriyorsa mecbur onuda deneyecegım, belki senin için tüp bebek daha hayırlı olur, senin kalbindeki inancı ve hayata bakışını inan ki iyi kötü hissediyorum, hem bu kadar karamsar olmamız birazda dolunaydandır, etsiki 17 hazirana kadar sürecek demiştin di mi? Ben bu işi akışa bırakayım dedim yani evde oturmuyorum yapmam gerekeni yapmak için harekete geçiyorum ve önüme çıkan engelleri kabul edip hayatın beni yönlerdirdigi duruma bakiyorum, eminimki sende böyle düşündüğün için doktoru değış!irmiyorsun, bakalım yarın doktoru degıştirmen gereken bir durum yaşayacak mısın, eğer herşey yolunda giderse ve özellikle içinden gelen ses burası iyi, buraya güven derse zaten kendini akışa bırakmiş olacaksin, ve şuphesiz Rabbim hakkında en hayirli olanı sana verecektir, sende benim dualarımdasın Allah kolaylık versin, ve güç kuvvet cesaret versin

sakın caresiz hissetme tubi, bi kere yalnız degılsin, çözümsüz bir sorunun yok, senden daha kötü durumda olan bir sürü kadın var, senin tek dezavatajı iyi bir hastaneye yakın olmamak, bak bende şehir mekezinde oturuyorum ama bebek için 2 saat yol gidiyorum diyorum ki cok şükür 2 saat uzaklikta bir hastane var ya şırnakta olsaydım ( biliyorsun biz orda da yaşadık ve hast olmadiğı için ordaki devlette mecburen kürtaj oldum) yani senin şartların hicte çaresizlige düşecek bir durumda değil, senin sağlığinda öyle, sen bir yola başla ya Allah de, bakalım ne güzel kapılar açılacak ve otobüste Bursaya giderken bizleri hatırla, durumu senden daha kötü olupta hiç pes etmeden yola devam edenlerimizi hatırla Allah yardımcın olsun

hadı hayırlısı bakalım cnm benım bugun gıdıcektım yarına sarktı 15:45 te randevu aldım bakalım.ya sureklı bısey yapmadan beklemekte bıras yordu benı nasıp ama rabbım bılır ondan suphem yok ama en azından yumurta takıbı vs bıseyler olur hayırlısı rabbımden

tmyomar / tümay
tb_fb / tuba
ranana/ mesude
nartanesi/ ayşe
kevok08/ aylin

Kızlarr dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin inşallah.

Büşracım 100 dediğim tefriciyeden 66 tanesini okudum bu akşam tamamlıcam canımm.

Günaydınn canlarım. Bugün biraz yoğun bi gün olacak işlerim biterse yani aciliyeti olanlar hiç olmazsa, gelicem öptüm..

buketcim hayırlı olsun canım kızın olucakmış artık nasılda süslersin prensesini, ben kız cocuklarına bayılıyorum ya
bende bende haziranda asilama olacam Insaallah. ama coooookk korkuyorum yaa
keske nasil yapildigini bilmeseydim
canım hiç korkma çok çok kolay ben hiç bir şey hissetmedim oldu bitti bir anda

kızlar günaydınn

herkese iyi,güzel, başarili, umutlu, mutlu, sağlıklı bir hafta olsun inşAllah.

bukett evlatcııınn kızmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip kısmet etsin inşAllah.. Senin bebeğini hep erkek gibi hissetmiştim yanılmışız.. kendimide erkek hissetmiştim ama değilmiş.. Allah inşAllah cümleten bizleride içine katarak sağlıkla, sıhhatle evlatlarımızı kızçelerimizi kucağımıza almamızı nasip eder..

Ben yarın kısmet olursa sağlık ocağına gidiyorum, hem iğnemi olucam tetenoz sanırsam, hem kan değerlerine bakıyorlarmışş, hemdeee bebeğin kalp atışını dinletiyorlarmış.. inşAllah hayırlısıyla dinleriz. göbek ağrım geçti bu ara.. bacak ağrısıyla yola devam ediyoruz çok şükür.

Yasemin bak geçmişte ne buldum...Acaba olluşun mu olacak seninde
tümayyy sana inanmıyorum ben o ayeti okuduktan sonra kaybettim, nekadar aradıysamda bulamadım varya, umutsuzluğa düşeceğim zamanlarda ahep açtık kuanı aradım hep aradım ama bulamadım, topikteki yazımı bile bulamadım düşün yani. şimdi sen bulunca nasıl sevindim süpersin yaaa, bu ayetleri ilk sayfaya yazayım kimse ümit kesmesin inşallah
meralcim ohh yaa şükürler olsun rahim filmin tertemiz çıkmış, demekki seninkide Allahın "OL" demesini bekliyor canım. ben hep öyle diyordum, dr bir sıkıntı yok diyor, ama neden olmuyor diye düşününce hep "OL" demesini bekliyor diyip teseli bulurdum.
inşallah yeni tedavi sürecin hayrlı uğurlu ve başarılı olur tatlım
canım yumurtlama takibine başlarsan eğer senin adına çok sevinirim çünkü gerçekte çok önemli bir süreç. ama lütfen başladığında 1-2 ay gidip yarım bırakma, çünkü dr zaten ilk aylar senin yumurtlama sisteminin nasıl çalıştığınıi hangi ilacın sana iyi geldiğini, hangilerinin sana kist yaptığını anlaması için geçiyor, sonrasında ise asıl biliçl tedavi başlıyor ve inşallah ozaman iyi sonuçlar alınıyor.
inşallah en kısa zamanda sende sevnçten ağlayarak gelirsin topiğe kuşum

Bukeeeettt ayyy maşallah canım yaaaaaaa kızn olacak demekki, oyy senin kızında ne bilmiş olur, ne cimcime olur ayyy annesine çekerse senin büyümüşte küçülmüş halin olur çok sevindim tatlım maşallah

Günaydın hanımlar nasılsınız. Iyi hafta olsun hayırlı haber getiren çok olsun diyelim. Hafta sonu mevlüt vardı halamizin ordaydik emir inanır misiniz içeri girer girmez ağlamaya başladı bi türlü susmadı. Gören herkes mavis boncuk gözlü diye seviyo çocuğum çok nazara geliyo o gün hep ağladı. Sonra babamlar da yakın oturuyo halama onlarla gezdik biraz babam sağolsun emire kıyafet aldı bana da aldı :) hafta sonu misafir doluydu baş ağrısı bi yandan mide ağrısı bi yandan. Emir kalabalık ortamı sevmiyo hep ağlıyo başkasına gidince ağlıyo kollarım koptu artık ya hiç bi iş yaptırmıyo yatağımi zor topluyorum inanır misiniz. Niye bu kadar huysuz derseniz oğlumun alt sağ disi patladı :) durmuyodu şimdi hiç durmuyo. Şu an yatakta ayaklarıyla beni tekmeliyo

amanınnn yapma Zeyneppp 10 tane fazla nolacakkine şimdi

Buketttt anammmm kızın olucakmışşşş hayırlısı olsun canımmm hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…