- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.901
biliyorum bitanem kv sorunum yok Allah var hep canım kızım der bende saygımı hürmetimi eksik etmem kızı aramaz sormaz ben her zaman arar sorarım benim içim rahat etmediği için yaptırmıyorum zaten evinde yapıyor ediyor burda da dinlensin zaten uzak ayda yılda bi gelecekte tabi hizmet ederim canım sağoldukça iyice ağırlaşır kalkamaz durumda olduğum zaman yapar ama şimdi olsa da olmasa da ben yapıyordum herşeyimi o yalnız kalmasın diye buraya bile girmiyorum şimdi biraz uzandı uyuyor bende bi bakim bizim kızlar ne yapıyor ama bugün pazar ve sessiz malum sizlerde iyisiniz inşallah
ohh super karar, valla boşuna bekleme, birşeyler yapıyor olmak bile insana iyi geliyor, bende başladım inşallah aşılama yaptıracağız, bütün gelişmeleri yaz, bak yalnız değilsin, korkutuğu alde, istemediği halde bebek için tedaviye başlayan bir sürü cimcime var burda ( bir de ben)
Zeynepcim rahim filmi konusunda topikteki en tecrübeli olan senmişsin meğer, Allah nasip ederse senin dediğin gibi yapacağım canım bu ay adetten hemen sonra cektireceğim inşallah
Maşallah ayaklanmışsınsakın kafanı okulada takma,zaten okul bitti, raporu seni ameliyat eden doktorun mutlaka verir, zaten durumunu biliyor, bu yaz tüp bebek yaptıracak mısın Allah nasip ederse? bide annenlerin gelmesi çok iyi olmuş em yalnız kalmazsın hemde evini mis gibi gibi yaparlar Alla onlardan razı olsun
kızlar addet oldum salı veya çarş dra gitmem gerekiyor ama çok kararsızım lütfen akıl verin bana
şimdi ben köyde oturuyorum normal gittiğim dr 45 dk uzaklıkta ilçede özel muayenehane oraya sadece ayda bir kere muayene ücreti veriyoruz bursa da 1.5 saat uzaklıka bize, oraya gidersem hastaneye gideceğim acaba hastane daha mı iyi olur ama o zamanda her gittiğimde muayene ücreti vereceğim,şimdi bizim baya bi borcumuz olduğu için bunları da düşünüyorum,ama eşim hiç farketmez sen nerede rahat edersen oraya gidelim diyor.
offff çok kararsızım ne yapmalıyım acaba kafayı yicem ya düşünmekten
meraaal çok sevindim rahim filminin kolay geçmesine bak hiç bişeycik yok korkmaya değmezmiş değilmi,darısı burcunun başına olsun, sonucu yazmamışsın ama sanırım oda iyi tüplerin açık, hatta sen benden bile rahat geçirmişsin canım aslında ilaç değilde o spekulum denilen alet biraz can yakıyor onun dışında çok kısa süren acı vermeyen bi işlem, sen şimdi başka doktora ne zaman gideceksin?
Şükürler olsun Özlemim bitti gitti sonuç ALLAH ıma şükürler olsun ki çok iyi...dış gebelik ameliyatı geçirmiş olmama rağmen herşey yolunda tüpler açık rahim iyi durumda dediler....Kurban olduğum ALLAH ım Burcu'ma da acısız muhteşem sonuçlu bir film nasip eder İNŞALLAH...Şimdi gelelim başka doktor olayına...bana kızacaksınız ama galiba başka doktora gitmeyeceğim...yarın saat 11 de randevum var...ben aşılamada ısrarcı olucam ama doktor ille de tüp derse işte o zaman bi gıcıklanabilirim...ama hele bi yarın olsun hele bi bakayım söyleyeceklerine ona göre kararımı vericem...
Canım ben yakın olsun diye ıspartaya gideyim dedim burnumdan geldi, şimdi mecburen Antalya'ya gideceğim, 1,5 saat, başlarda aman Antalya çok uzak gitmem diyordum, şimdi yediğim şoktan sonra, Antalya bana yakın bile geliyor, benim fikrim hiç küçük hastaneyle uğraşma, madem eşinde destek vermiş, miss gibi tam donanımlı büyük bir hastaneye git, Allah paranızın rızkını verir inşallah, zaten kısmetinde yoksa bir sebep çıkar bursa'ya değilde ilçeye gidersin, sen bir niyetlen bakalım Allah nereyi nasip edecek
canım bencde bursaya git.tüm tahlillerini yaptır.ne var ne yok iyice bakılsın.ilçeye gidersen sonrasında büyük hastaneye yönlendirebilirler.bu durumda hem vakit hem nakit kaybın olur.malesef hepimiz bu işlerin bide maddi boyutunu düşünmek durumundayız ama çare nerdeyse,vesile kim olacaksa oraya gitmek durumundayız.Allah yardımcın olsun
Meral canım öncelikle çok Şükür rahim filmin çok rahat geçmiş, darısı benim başıma inşallah, valla çok sevindim
Canım benim doktorum hiç kan testi yapmadan 2 tane yumurta gördü ve geç kaldık hemen tüp dedi,şimdi kimsenin günahını almak istemem ama sonuçta tüp daha iyi para getiriryor ve hastaneler doğal olarak seni tüpe yönlendiriyor, şimdi tek bir doktorla kalmaman gerektiğini sen biliyorsun, tüplerin açık olduğu sürece döllenme şansı var, hem sana hangi testleri yaptı? Maden öyle neden daha önce görülmedi, yapılan testin referans aralığı ney? senin sonucun ney? internetten baktın mı? başka doktora sordun mu? önce bunları bir yap sonra kaygılan, hem belki tüp ile ikizin olur, bu yaşanan süreç belki seni tüpe yönlendirecek ve en hayırlısı bu olacak belki..hem diyelim ki yumurtan kalitesiz ..olsun yine de Allah nasip ettiği sürece tüp bebek şansın var
benim durumumda seninkine benziyor..ama ben dedim ki sonuna kadar yapılacak ne varsa, sorulacak hangi doktor varsa onları yapayım sonra elimde net bişey olsun ona göre ya yas tutarım yada iyi bir tüp bebek merkezi ararım! lütfen sende böyle düşün, tek bir kan testi ile bu söylenmez sende biliyorsun
Şükürler olsun Özlemim bitti gitti sonuç ALLAH ıma şükürler olsun ki çok iyi...dış gebelik ameliyatı geçirmiş olmama rağmen herşey yolunda tüpler açık rahim iyi durumda dediler....Kurban olduğum ALLAH ım Burcu'ma da acısız muhteşem sonuçlu bir film nasip eder İNŞALLAH...Şimdi gelelim başka doktor olayına...bana kızacaksınız ama galiba başka doktora gitmeyeceğim...yarın saat 11 de randevum var...ben aşılamada ısrarcı olucam ama doktor ille de tüp derse işte o zaman bi gıcıklanabilirim...ama hele bi yarın olsun hele bi bakayım söyleyeceklerine ona göre kararımı vericem...
Canım hastane degil muayenehane sadece yumurta takibim yapilacak bakalim daha karar veremiyoruz nir türlü Allah im hakkımızda hayirlisini nasip etsin.
Sen de sakın filmden korkma gerçekten korkulacak gibi değil. Zaten bizi yipratan acı değil bu belirsizlik.
Canim zaten ben bütün tahlillerimi yaptırdım, yumurta takibi yaptiracagim sadece tabi yine kistlerim çıkmazsa.
Şu anda kenfimi öyle çaresiz hissediyorum ki...
ohh super karar, valla boşuna bekleme, birşeyler yapıyor olmak bile insana iyi geliyor, bende başladım inşallah aşılama yaptıracağız, bütün gelişmeleri yaz, bak yalnız değilsin, korkutuğu alde, istemediği halde bebek için tedaviye başlayan bir sürü cimcime var burda ( bir de ben)
Zeynepcim rahim filmi konusunda topikteki en tecrübeli olan senmişsin meğer, Allah nasip ederse senin dediğin gibi yapacağım canım bu ay adetten hemen sonra cektireceğim inşallah
Maşallah ayaklanmışsınsakın kafanı okulada takma,zaten okul bitti, raporu seni ameliyat eden doktorun mutlaka verir, zaten durumunu biliyor, bu yaz tüp bebek yaptıracak mısın Allah nasip ederse? bide annenlerin gelmesi çok iyi olmuş em yalnız kalmazsın hemde evini mis gibi gibi yaparlar Alla onlardan razı olsun
buketcim hayırlı olsun canım kızın olucakmış artık nasılda süslersin prensesini, ben kız cocuklarına bayılıyorum yaGece. Gece ne isim var ki burda:))
Biz bugündoktora gittik.hersey yolundaymis. Veeeeer şok şok şok şok
KİZİMİZ OLACAKMIŞ.sürpriz bebek sürpriz yaptı.mucizem o benim.hepsini Allah veriyo ama benimki bı baska siz biliyosunuz ya:)mucizem o benim Allah verdi..mucize Allah'ın büyüklüğü karşısındaki acziyeti anlamak demekmiş:)(bugün ogrendim)
Yarin görüşürüz
canım hiç korkma çok çok kolay ben hiç bir şey hissetmedim oldu bitti bir andabende bende haziranda asilama olacam Insaallah. ama coooookk korkuyorum yaa
keske nasil yapildigini bilmeseydim
tümayyy sana inanmıyorum ben o ayeti okuduktan sonra kaybettim, nekadar aradıysamda bulamadım varya, umutsuzluğa düşeceğim zamanlarda ahep açtık kuanı aradım hep aradım ama bulamadım, topikteki yazımı bile bulamadım düşün yani. şimdi sen bulunca nasıl sevindim süpersin yaaa, bu ayetleri ilk sayfaya yazayım kimse ümit kesmesin inşallahYasemin bak geçmişte ne buldum...Acaba olluşun mu olacak seninde
meralcim ohh yaa şükürler olsun rahim filmin tertemiz çıkmış, demekki seninkide Allahın "OL" demesini bekliyor canım. ben hep öyle diyordum, dr bir sıkıntı yok diyor, ama neden olmuyor diye düşününce hep "OL" demesini bekliyor diyip teseli bulurdum.Şükürler olsun Özlemim bitti gitti sonuç ALLAH ıma şükürler olsun ki çok iyi...dış gebelik ameliyatı geçirmiş olmama rağmen herşey yolunda tüpler açık rahim iyi durumda dediler....Kurban olduğum ALLAH ım Burcu'ma da acısız muhteşem sonuçlu bir film nasip eder İNŞALLAH...Şimdi gelelim başka doktor olayına...bana kızacaksınız ama galiba başka doktora gitmeyeceğim...yarın saat 11 de randevum var...ben aşılamada ısrarcı olucam ama doktor ille de tüp derse işte o zaman bi gıcıklanabilirim...ama hele bi yarın olsun hele bi bakayım söyleyeceklerine ona göre kararımı vericem...
canım yumurtlama takibine başlarsan eğer senin adına çok sevinirim çünkü gerçekte çok önemli bir süreç. ama lütfen başladığında 1-2 ay gidip yarım bırakma, çünkü dr zaten ilk aylar senin yumurtlama sisteminin nasıl çalıştığınıi hangi ilacın sana iyi geldiğini, hangilerinin sana kist yaptığını anlaması için geçiyor, sonrasında ise asıl biliçl tedavi başlıyor ve inşallah ozaman iyi sonuçlar alınıyor.hadı hayırlısı bakalım cnm benım bugun gıdıcektım yarına sarktı 15:45 te randevu aldım bakalım.ya sureklı bısey yapmadan beklemekte bıras yordu benı nasıp ama rabbım bılır ondan suphem yok ama en azından yumurta takıbı vs bıseyler olur hayırlısı rabbımden
meralcim ohh yaa şükürler olsun rahim filmin tertemiz çıkmış, demekki seninkide Allahın "OL" demesini bekliyor canım. ben hep öyle diyordum, dr bir sıkıntı yok diyor, ama neden olmuyor diye düşününce hep "OL" demesini bekliyor diyip teseli bulurdum.
inşallah yeni tedavi sürecin hayrlı uğurlu ve başarılı olur tatlım
Aynen ben de senin gibi düşünüyorum...ve RABBİM in "OL" demesini 4 gözle ve sabırla bekliyorum.....
amanınnn yapma Zeyneppp 10 tane fazla nolacakkine şimdiçooooooook özür dilerim canım.annemler bendeydi.onun için giremedim kaç gündür.önce geçmişe bakim dedim daha yeni gördüm mesajını.tefriciyyeler biteli çok oldu canım.Allah kabul etsin.ama sayıda bi terslik var.60 tane okudum ben.okumayan varsa 10 eksik okusun.
Gece. Gece ne isim var ki burda:))
Biz bugündoktora gittik.hersey yolundaymis. Veeeeer şok şok şok şok
KİZİMİZ OLACAKMIŞ.sürpriz bebek sürpriz yaptı.mucizem o benim.hepsini Allah veriyo ama benimki bı baska siz biliyosunuz ya:)mucizem o benim Allah verdi..mucize Allah'ın büyüklüğü karşısındaki acziyeti anlamak demekmiş:)(bugün ogrendim)
Yarin görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?