- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.921
Hey ALLAH ım yaaa ben bunun için mi sabaha kadar uyumadan ağlamışım diyorum şuan...Burcu sana yemin ediyorum inanamadım...bitti dediklerinde ne zaman başladınız ki dedim o kadar diim ben sana...inan bana normal muayenelerim daha çok ızdırap veriyor bana...aynen Bedriye nin dediği gibi düz ve sert bir sedyeye yatırdılar bi alet mi ne taktılar onu hissettim sadece...ee dedim bu acımadı haa heralde ilacı verirken yanacak falan...ama yok ekranda gösteriyorlar ilacın gittiğini görüyorum eee bu da acıtmadı derken bitti dediler...Şükürler olsun RABBİM e...Bedriyecim sanırım senin elinden tutan bayandı benimle ilgilenen...ALLAH ondan bin kere razı olsun beni inanılmaz rahatlattı...Onun da adı Meral miş...dedim ben sizi tanıyorum internetten kadın inanamadı:))) çok etkilendi...sen de yazcan mı beni internete diyo.:)))
Gece. Gece ne isim var ki burda:))
Biz bugündoktora gittik.hersey yolundaymis. Veeeeer şok şok şok şok
KİZİMİZ OLACAKMIŞ.sürpriz bebek sürpriz yaptı.mucizem o benim.hepsini Allah veriyo ama benimki bı baska siz biliyosunuz ya:)mucizem o benim Allah verdi..mucize Allah'ın büyüklüğü karşısındaki acziyeti anlamak demekmiş:)(bugün ogrendim)
Yarin görüşürüz
amanınnn yapma Zeyneppp 10 tane fazla nolacakkine şimdi
Buketttt anammmm kızın olucakmışşşş hayırlısı olsun canımmm hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallahhh
:44::44::44:Kızlar riskli gebeliklerde bebek anneye tutunsun diye bir dua mı okuyorduk tam hatırlamıyorum...Allah'ın isimlerinden birini mi okuyorduk tam hatırlamıyorum...Bir yere de yazmıştım bulamadım...hatırlayan var mı? varsa yazabilir mi?:26::26::26:
amanınnn yapma Zeyneppp 10 tane fazla nolacakkine şimdi
Buketttt anammmm kızın olucakmışşşş hayırlısı olsun canımmm hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallahhh
inanmıyorum senin cücük tıpkı senin gibi sağ gösterip sol vurdu bize :)) allah analı babalı buyutmek nasip etsin kızı erkegi hiç farketmez bana diyolarki ne istiyosun diyorumki rabbim ne verdiyse onu istiyorumm
sağol canım inş.
canım nasılsın ? nasıl gidiyor hamilelik? grap. dan haberler ne kalktımı ayağa yoksa yatısa devam mı?el-mubdi canım 57 defa
tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah. kız çocukları hep süpriz yapıyor ya gec gösteriyor yada kandırıyor :)
canım nasılsın ? nasıl gidiyor hamilelik? grap. dan haberler ne kalktımı ayağa yoksa yatısa devam mı?
canım Günaydınnnn... sabah hast. aradım çarş öğleden sonra randevu alabilirsiniz dedi sende öğleden sonra ara randevunu al bende alıcam ben 6 hazirana alıcam canım sen ne zamana alacaksın?günaydın şekerler
Hoş geldin canımm....Anlaşıldığı üzere herşey yolunda ohhh maşallahselam canlarım biz nasılsınız biz iyiz bir şükür bebişim uyurken giriym dedm..göğüslerimde düzedldi çok şükür kızlar aklınızda bulunsun göğüs pompası mutlaka alın doğumdan sonra 2 saatte bir sağın 15dkda bi emzirin..mama olayınıda bıraktık sağdığım sütü gece emziriyorum alışıyoruz cok şükür..cmt kntroldeydik herşey yolunda duşumu aldım bebişimin göbişi düştü çok şükür ANNELİk çok güzel RABBİM herkese nasib etsin gecmişe bakamadım pek çiğdem mesude gül doğumları yaklaşmıştır RABBİM Kolay sağlıklı doğum nasib etsin..ara ara girmeye calışıyorum resim ekiycem şimdi :)
öpüyoum hepinizi
herkese günaydın
Buket senin ki kanırdı ya hepimizi maşallah sağlıklı olsun kızı erkeği önemli değil...
Yasemin çok güzel ayetler onlar beni çok etkilemişti...
Bediş sağlık ocağındaki ebe acemiyse kalp atışını zor buluyor sakın korkna ben yaşadım tansiyonum düştü çok kötü oldum.
sağol canım inş.
el-mubdi canım 57 defa
iyiyim canım çok şükür bir sıkıntım yok merakediyorum hersey yolundamı içerde okadar yaseminde iyi şükür hersey byoluda şe başlamadı ama daha iyi ayaklandı çok şükür
yolundadır canım sen rahat ol o gayet keyfine bakıyordur ohh sıcacık mis gibi yerde yatıyor yemek elden su gölden misali :) en geç 14 hafta sonra kıpırtılarınıda hissetmeye başlarsın :)
canım Günaydınnnn... sabah hast. aradım çarş öğleden sonra randevu alabilirsiniz dedi sende öğleden sonra ara randevunu al bende alıcam ben 6 hazirana alıcam canım sen ne zamana alacaksın?
ayy ozaman sakın dinlemesin duyamazsa kafayı yer bedriye
herkese günaydın
Buket senin ki kanırdı ya hepimizi maşallah sağlıklı olsun kızı erkeği önemli değil...
Yasemin çok güzel ayetler onlar beni çok etkilemişti...
Bediş sağlık ocağındaki ebe acemiyse kalp atışını zor buluyor sakın korkna ben yaşadım tansiyonum düştü çok kötü oldum.
selam canlarım biz nasılsınız biz iyiz bir şükür bebişim uyurken giriym dedm..göğüslerimde düzedldi çok şükür kızlar aklınızda bulunsun göğüs pompası mutlaka alın doğumdan sonra 2 saatte bir sağın 15dkda bi emzirin..mama olayınıda bıraktık sağdığım sütü gece emziriyorum alışıyoruz cok şükür..cmt kntroldeydik herşey yolunda duşumu aldım bebişimin göbişi düştü çok şükür ANNELİk çok güzel RABBİM herkese nasib etsin gecmişe bakamadım pek çiğdem mesude gül doğumları yaklaşmıştır RABBİM Kolay sağlıklı doğum nasib etsin..ara ara girmeye calışıyorum resim ekiycem şimdi :)
öpüyoum hepinizi
canım ben 4 haziran'a alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?