Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayı seyi bende yaşamıştım hatta oturup agladımki bunun içinmi beklemişim 6 ay diye geçmiş gitmiş olsu kuzum

inanmıyorum senin cücük tıpkı senin gibi sağ gösterip sol vurdu bize :)) allah analı babalı buyutmek nasip etsin kızı erkegi hiç farketmez bana diyolarki ne istiyosun diyorumki rabbim ne verdiyse onu istiyorumm

amanınnn yapma Zeyneppp 10 tane fazla nolacakkine şimdi

Buketttt anammmm kızın olucakmışşşş hayırlısı olsun canımmm hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallahhh

inanmıyorum senin cücük tıpkı senin gibi sağ gösterip sol vurdu bize :)) allah analı babalı buyutmek nasip etsin kızı erkegi hiç farketmez bana diyolarki ne istiyosun diyorumki rabbim ne verdiyse onu istiyorumm

sağol canım..evet sürpriz yaptı..sürpriz yumurtam o benim..

herkese günaydın
Buket senin ki kanırdı ya hepimizi maşallah sağlıklı olsun kızı erkeği önemli değil...
Yasemin çok güzel ayetler onlar beni çok etkilemişti...
Bediş sağlık ocağındaki ebe acemiyse kalp atışını zor buluyor sakın korkna ben yaşadım tansiyonum düştü çok kötü oldum.

selam canlarım biz nasılsınız biz iyiz bir şükür bebişim uyurken giriym dedm..göğüslerimde düzedldi çok şükür kızlar aklınızda bulunsun göğüs pompası mutlaka alın doğumdan sonra 2 saatte bir sağın 15dkda bi emzirin..mama olayınıda bıraktık sağdığım sütü gece emziriyorum alışıyoruz cok şükür..cmt kntroldeydik herşey yolunda duşumu aldım bebişimin göbişi düştü çok şükür ANNELİk çok güzel RABBİM herkese nasib etsin gecmişe bakamadım pek çiğdem mesude gül doğumları yaklaşmıştır RABBİM Kolay sağlıklı doğum nasib etsin..ara ara girmeye calışıyorum resim ekiycem şimdi :)

öpüyoum hepinizi

iyiyim canım çok şükür bir sıkıntım yok merakediyorum hersey yolundamı içerde okadar yaseminde iyi şükür hersey byoluda şe başlamadı ama daha iyi ayaklandı çok şükür

günaydın şekerler
canım Günaydınnnn... sabah hast. aradım çarş öğleden sonra randevu alabilirsiniz dedi sende öğleden sonra ara randevunu al bende alıcam ben 6 hazirana alıcam canım sen ne zamana alacaksın?
Hoş geldin canımm....Anlaşıldığı üzere herşey yolunda ohhh maşallahhadi çabuk yükle resimleri merak ediyoruz

ayy ozaman sakın dinlemesin duyamazsa kafayı yer bedriye

sağol canım inş.

el-mubdi canım 57 defa

iyiyim canım çok şükür bir sıkıntım yok merakediyorum hersey yolundamı içerde okadar yaseminde iyi şükür hersey byoluda şe başlamadı ama daha iyi ayaklandı çok şükür

yolundadır canım sen rahat ol o gayet keyfine bakıyordur ohh sıcacık mis gibi yerde yatıyor yemek elden su gölden misali :) en geç 14 hafta sonra kıpırtılarınıda hissetmeye başlarsın :)

yolundadır canım sen rahat ol o gayet keyfine bakıyordur ohh sıcacık mis gibi yerde yatıyor yemek elden su gölden misali :) en geç 14 hafta sonra kıpırtılarınıda hissetmeye başlarsın :)

inş. baharım dört gözle 11 haziranı bekliyorum göreyim kuzucugu diye hareket etse biraz daha ferahlarımda o gunlere gelelimde inş.

ayy ozaman sakın dinlemesin duyamazsa kafayı yer bedriye

ya kızlar var ya benimde aklıma gelmedi değil, zaten hareketlenmedi mi bu çocuk diye kafayı sıyırıcam bide şimdi duyamazsa :18: diyede korkuyorum.. Umarım herşey yolundadır da duymazsa o duyamaz ne diyim.. benimki ebe de değil Tümayım genç bi hemşire bu arada tlfda konuştum dinlicekmisiniz kalp atışını dedim tabi dinlicezz dedi ama yarına gelme çarşambaya gel sen dedi bende öyle yapıcam..
Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah..

ohohhh ohhh iyi maşaAllah.. Allah nazarlardan korusun..

Resimlerini bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…