Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

merhaba arkadaşlar cumartesi günü yumurtalarım toplandı... anesteziden çabuk uyandım ama ağrım çok oldu. birazda kanamam ama bir gün sürdü..

8 tane yumurta toplanmış sol yumurtamdan sadece 1 tane alabilmişler o kadar pasif sağ dan 7 tane almışlar.. dünde haber geldi 8 yumurtadan sadece 5 tanesi döllenmiş bugünde genetik araştırması yapılıcakmış ve çarşamba veya persembe günüde transfer olucak sağlıklı sonuç çıkarsa hayırlısıyla...

internete çok fazla giremiyorum. o yüzden geçmişi okuyamıyrm. Gül arkadaşımız doğum yapmış sanırım.. Allah analı babalı büyütsün inşallah.....

ooooo gamze geldii.. nasıl geçti ctesi, çarşambaya mı kısmetse transfer.. ve sen nasıl hissediyorsun?

slm bdronercim.... 8 yumurtadan 5 tanesi döllenmiş bugüden itibarende genetiki incelenicek. çarşamba veya perşembe günü dediler..inşallah sağlıklı embriyo bulunur inşallah.. dulaınızı eksik etmeyin ... 2 tane transfer ediceklermiş...

hadi bakalım hayırlısı canım yine gelip bize haber verirsin bizler de sana dua ederizz

Bediş bulur bulurda biraz uğraşır sende korkarsın ondan dedim benim ebem yaşlıydı tık diye buluyordu yerine genç bir hemşire geldi bulamamıştı ben çok korktum sonra aile hekimim geldi şıp diye buldu ama olan bana oldu korkudan tansiyonum 6_4 olmuştu...

sürpriz yaptı çünkü herkes oğlan hssediyo du?
mucizem o benim:)

inşAllah genetik araştırması temiz çıkar, Allah ım emeklerinin karşılığını versin inşAllah..

Genetik sonucu bugun mü çıkıcak.. onu da bildir bize.. hadi inşAllah güzel haberlerle gel bugunde.. 8 yumurta da maşaAllah çok iyi bu arada.. zaten tek yumurta transfer edicekler de mi?

ayyy maşşalah canım dişlerde patlıyor desene, iyice delikanlı oluyor, ah bide hayırlısıyla uykuları ve ağlamaları bir düzene girse de sende artık yavaş yavaş rahatlasan tatlım. bence emiri güvenilir bildik bir hocaya okut, bir dua yazsın üstünde taşısın da nazarlardan korunsun inşllh
inanmıyorum senin cücük tıpkı senin gibi sağ gösterip sol vurdu bize :)) allah analı babalı buyutmek nasip etsin kızı erkegi hiç farketmez bana diyolarki ne istiyosun diyorumki rabbim ne verdiyse onu istiyorumm
nazannnn bakalım bizimki kız mı erkekmi, ona göre biliyorsun birbirini çok seven yakın arkadaşların çocukları hep aynı cinsiyet olurmuş ya, şimdi üçün birini bulduk, bakalım üçün ikisi ve üçün üçü ne cinsyet ıkacak üçün biri de nasıl bir laf yaa
tatlım çok teşekkür ederim daha iyiyim Allaha şüürler olsun, yavaş yavaş kalkıyorum oturuyrum kendimi yormadan yürüyorum işlerimi yapıyorum. sen nasılsın miniş nasıl anlat neler yapıyorsunuz bakalım
ayy çok şükür canım yaaa inşallah akıllı uslu bol bol emen seni üzmeyen bir evlat olur canım benim

tatlım hadi bakalım bismillah, yarabbim inşallah güzel haberler gönderir önce sana, sonrada senin vasıtan ile bizlere. büyük bir merakla bekliyorum tam gününü yazarsın okur üfleriz biz seni

dun umutsuz ev kadınlarında yasemin bebek kımıldamıyo dio doktora gidiyo doktor diyoki hersey yolunda sıkıntı yok diyo kadın doktordan çıktıktan sonra dioki bu çocuk kıpırdamıyo doktor benden dahamı iyi biliyo dio çok güldüm biz okadarda olmaz dimi bedriş

canım benimm yaa..
bizimkide genç hemşire.. :18: Tümayımm dinletmek zorundaymışız sanırım.. resmi prosedür galiba bu..

rabbim hakkınız da hayırlı olanı nasip etsin allah yardımcın olsun canım

hadi hayırlı olsun..yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin..inşallah sağlıklı a grubu embriyolar olur hepsi..sana tavsiyem birden fazla nakil yapıyolarsa kabul et..çünkü şans artıyo..ve rahimde temizse olabilir..az kalmış sabret..stresten uzak durki tutunsunlar sana:))

nazaaan bende izledim hatta izlerken aha dedim bizim bedriye

anam birimizinki farklı çıkarsa sevmemişmi olcazz yokyaa olmaz öyle sey :)

canım benimm yaa..
bizimkide genç hemşire.. :18: Tümayımm dinletmek zorundaymışız sanırım.. resmi prosedür galiba bu..

Evet Bedisim mecburi ama sen sakin ol tamammi ?Bulamazsa hissettigin yeri kendin goster sagdami soldami

Son düzenleme:
cnm benim o kadar guzel o kadar dogru seyler yazmissin ki ekleyecek de söyleyecekte birsey bulamıyorum cok tesekkur ederim önerilerin tavsiyelerin icin Allah razı olsun senden tatlim Rabbim gönlüne göre verdin bakalım ne olcek herseyin hayırlısı olsun hakkımızda
bende cok katıldım hemde yürekten cnm insallah bitanem sizler olursunuz da yanımda kötu olur mü hic iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim bebegin insallah dediğin gibi olur seninde hakkında hersey guzel olur insallah kayınpeder doğumdan donra gelecek kuzum malesef
Sana da Hayirli günler sedoşum Allah razı olsun ağzına yüreğine saglık Rabbim ne muradın varsa verdin insallah
İyi olmanıza sevindim gulum insallah daha şa iyi olursun Oğlunu güle güle büyüt Rabbim Hayirli evlat eyledin insallah kendine ve paşamıza iyi bak evet bicimde günleriniz yaklaştı artık heyecanlı bı bekleyiş var Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Selam kizlar nasilsiniz bakalım dün bız kv ve eşimle dışarı çıktık gezmeye fazlada gezmememe rağmen gece bı sancım tuttu kızımda bı hareketliydi cnm cok yaktı biran doğuracağını sandim Rahmi'nde bı baskı leğen kemiklerim genişliyordu resmen acaba kızım döndü de dogum kanalına mı girmeye çalışıyordu insallah oyledir sonra sancım hafifledi bacak ağrım başladı artık gercege aglayarak yatıyorum biran once de doğurmak istiyorum çekilmiyor artık
Bu arada listeyi bitirip haber veririm bu ara doguma falan gidersem okuyamam dualarınızı

Yasom valla seninde oglun olursa tam olur ha hayırlısı olsun tabi evladın Kizi erkeği yok hepsinin sevgisi aynı

Gamze asilamancok iyi geçmiştir insallah Rabbim gönlüne göre verdin insallah

Buket kızın sana benzerse ooooo cok bilmiş birsey olur ha cokta tatli tabi

Bedişim aslim buketin sedoşum ozlemim yasom buketim güllerim çidoşum zeynebim gamzem(hayatumuttur) aysem didem meralim Büşram ve ismini saymadigim herkes kendinize cok iyi bakın sizleti cok seviyorum Rabb'ime emanet olun kizimla hepinizi kocaman öptük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…