- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.941
ooooo gamze geldii.. nasıl geçti ctesi, çarşambaya mı kısmetse transfer.. ve sen nasıl hissediyorsun?
merhaba arkadaşlar cumartesi günü yumurtalarım toplandı... anesteziden çabuk uyandım ama ağrım çok oldu. birazda kanamam ama bir gün sürdü..
8 tane yumurta toplanmış sol yumurtamdan sadece 1 tane alabilmişler o kadar pasif sağ dan 7 tane almışlar.. dünde haber geldi 8 yumurtadan sadece 5 tanesi döllenmiş bugünde genetik araştırması yapılıcakmış ve çarşamba veya persembe günüde transfer olucak sağlıklı sonuç çıkarsa hayırlısıyla...
internete çok fazla giremiyorum. o yüzden geçmişi okuyamıyrm. Gül arkadaşımız doğum yapmış sanırım.. Allah analı babalı büyütsün inşallah.....
ya kızlar var ya benimde aklıma gelmedi değil, zaten hareketlenmedi mi bu çocuk diye kafayı sıyırıcam bide şimdi duyamazsa :18: diyede korkuyorum.. Umarım herşey yolundadır da duymazsa o duyamaz ne diyim.. benimki ebe de değil Tümayım genç bi hemşire bu arada tlfda konuştum dinlicekmisiniz kalp atışını dedim tabi dinlicezz dedi ama yarına gelme çarşambaya gel sen dedi bende öyle yapıcam..
Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah..
tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah. kız çocukları hep süpriz yapıyor ya gec gösteriyor yada kandırıyor :)
canım nasılsın ? nasıl gidiyor hamilelik? grap. dan haberler ne kalktımı ayağa yoksa yatısa devam mı?
merhaba arkadaşlar cumartesi günü yumurtalarım toplandı... anesteziden çabuk uyandım ama ağrım çok oldu. birazda kanamam ama bir gün sürdü..
8 tane yumurta toplanmış sol yumurtamdan sadece 1 tane alabilmişler o kadar pasif sağ dan 7 tane almışlar.. dünde haber geldi 8 yumurtadan sadece 5 tanesi döllenmiş bugünde genetik araştırması yapılıcakmış ve çarşamba veya persembe günüde transfer olucak sağlıklı sonuç çıkarsa hayırlısıyla...
internete çok fazla giremiyorum. o yüzden geçmişi okuyamıyrm. Gül arkadaşımız doğum yapmış sanırım.. Allah analı babalı büyütsün inşallah.....
ayyy maşşalah canım dişlerde patlıyor desene, iyice delikanlı oluyor, ah bide hayırlısıyla uykuları ve ağlamaları bir düzene girse de sende artık yavaş yavaş rahatlasan tatlım. bence emiri güvenilir bildik bir hocaya okut, bir dua yazsın üstünde taşısın da nazarlardan korunsun inşllhGünaydın hanımlar nasılsınız. Iyi hafta olsun hayırlı haber getiren çok olsun diyelim. Hafta sonu mevlüt vardı halamizin ordaydik emir inanır misiniz içeri girer girmez ağlamaya başladı bi türlü susmadı. Gören herkes mavis boncuk gözlü diye seviyo çocuğum çok nazara geliyo o gün hep ağladı. Sonra babamlar da yakın oturuyo halama onlarla gezdik biraz babam sağolsun emire kıyafet aldı bana da aldı :) hafta sonu misafir doluydu baş ağrısı bi yandan mide ağrısı bi yandan. Emir kalabalık ortamı sevmiyo hep ağlıyo başkasına gidince ağlıyo kollarım koptu artık ya hiç bi iş yaptırmıyoyatağımi zor topluyorum inanır misiniz. Niye bu kadar huysuz derseniz oğlumun alt sağ disi patladı :) durmuyodu şimdi hiç durmuyo. Şu an yatakta ayaklarıyla beni tekmeliyo
nazannnn bakalım bizimki kız mı erkekmi, ona göre biliyorsun birbirini çok seven yakın arkadaşların çocukları hep aynı cinsiyet olurmuş ya, şimdi üçün birini bulduk, bakalım üçün ikisi ve üçün üçü ne cinsyet ıkacakinanmıyorum senin cücük tıpkı senin gibi sağ gösterip sol vurdu bize :)) allah analı babalı buyutmek nasip etsin kızı erkegi hiç farketmez bana diyolarki ne istiyosun diyorumki rabbim ne verdiyse onu istiyorumm
tatlım çok teşekkür ederim daha iyiyim Allaha şüürler olsun, yavaş yavaş kalkıyorum oturuyrum kendimi yormadan yürüyorum işlerimi yapıyorum. sen nasılsın miniş nasıl anlat neler yapıyorsunuz bakalımtebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah. kız çocukları hep süpriz yapıyor ya gec gösteriyor yada kandırıyor :)
canım nasılsın ? nasıl gidiyor hamilelik? grap. dan haberler ne kalktımı ayağa yoksa yatısa devam mı?
ayy çok şükür canım yaaa inşallah akıllı uslu bol bol emen seni üzmeyen bir evlat olur canım benimselam canlarım biz nasılsınız biz iyiz bir şükür bebişim uyurken giriym dedm..göğüslerimde düzedldi çok şükür kızlar aklınızda bulunsun göğüs pompası mutlaka alın doğumdan sonra 2 saatte bir sağın 15dkda bi emzirin..mama olayınıda bıraktık sağdığım sütü gece emziriyorum alışıyoruz cok şükür..cmt kntroldeydik herşey yolunda duşumu aldım bebişimin göbişi düştü çok şükür ANNELİk çok güzel RABBİM herkese nasib etsin gecmişe bakamadım pek çiğdem mesude gül doğumları yaklaşmıştır RABBİM Kolay sağlıklı doğum nasib etsin..ara ara girmeye calışıyorum resim ekiycem şimdi :)
öpüyoum hepinizi
ya kızlar var ya benimde aklıma gelmedi değil, zaten hareketlenmedi mi bu çocuk diye kafayı sıyırıcam bide şimdi duyamazsa :18: diyede korkuyorum.. Umarım herşey yolundadır da duymazsa o duyamaz ne diyim.. benimki ebe de değil Tümayım genç bi hemşire bu arada tlfda konuştum dinlicekmisiniz kalp atışını dedim tabi dinlicezz dedi ama yarına gelme çarşambaya gel sen dedi bende öyle yapıcam..
Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah..
Bediş bulur bulurda biraz uğraşır sende korkarsın ondan dedim benim ebem yaşlıydı tık diye buluyordu yerine genç bir hemşire geldi bulamamıştı ben çok korktum sonra aile hekimim geldi şıp diye buldu ama olan bana oldu korkudan tansiyonum 6_4 olmuştu...
hımmmm :26: belki de karşılaşırız bellimi olur yine haberleşiriz canımm
dun umutsuz ev kadınlarında yasemin bebek kımıldamıyo dio doktora gidiyo doktor diyoki hersey yolunda sıkıntı yok diyo kadın doktordan çıktıktan sonra dioki bu çocuk kıpırdamıyo doktor benden dahamı iyi biliyo dio çok güldüm biz okadarda olmaz dimi bedriş
yok canım nasıl olacak baksana ben 4 sen 6 diyorsun,öfff gitmek istemiyorum sanırım
nazannnn bakalım bizimki kız mı erkekmi, ona göre biliyorsun birbirini çok seven yakın arkadaşların çocukları hep aynı cinsiyet olurmuş ya, şimdi üçün birini bulduk, bakalım üçün ikisi ve üçün üçü ne cinsyet ıkacaküçün biri de nasıl bir laf yaa
belki senin ki gecikir benimki erken gelir vs vsne demek gitmek istemiyorum yawww nooldu???
canım benimm yaa..
bizimkide genç hemşire.. :18: Tümayımm dinletmek zorundaymışız sanırım.. resmi prosedür galiba bu..
cnm benim o kadar guzel o kadar dogru seyler yazmissin ki ekleyecek de söyleyecekte birsey bulamıyorum cok tesekkur ederim önerilerin tavsiyelerin icin Allah razı olsun senden tatlim Rabbim gönlüne göre verdin bakalım ne olcek herseyin hayırlısı olsun hakkımızdaslm kızlar.GÜLLLLLLLLL canım oğlusun gelmiş maşallah.hemde doğum günü benle aynı :) ikizler burcuyla uğraşmak zordur :) Allah hayırlı ömürlü etsin inşallah.
Buket inde kızı geliyormuş.sana da hayırlı olsun canım.anneciğinin ördüklerini güle güle giydirirsin artık inşallah.
Mesude canım kaynanan gelmiş.gözün aydın.seni anlıyorum canım.bende hiç iş yaptırmam kaynanam geldiğinde.evinde yeterince yapıyor acık rahat etsin diye ama senin durumun özel canım.lütfen kasma germe kendini.burcunun dediği gibi herşeyi ben yapayım diye uğraşma.beraber yapın,hem sohbet edersiniz hem eşyaların yerini öğrenir,bebekten sonra sana sormadan yapar her işini.sezeryanda bi kaç gün dinlenmem gerekir demişsin.öyle 2-3 günlük iş değil bak sakın işle güçle zarar verme bedenine.eşlerimiz bizim canımız,yerleri tabiki çok ayrı ama inan hiç bir eş hasta bi kadın istemez.heleki seninki.onun için iki iş yapcam diye kendini hırpalayıp yıpratma.hele bi doğur,bebişin 40 ı çıksın sonra dilediğini yaparsın.o vakte kadar kolla kendini.sen kendini kollamazsan kimse kollamz,ne eşin ne kv.sonuçta yasadığını sen bilirsin,sızlanmazsan,yakınmazsan,her işi yaparsan onlarda ona göre davranır.nacizane abla tavsiyesi.bak evlenir evlenmez çocuk yaptın.daha eşin seni tanımıyor sen onu.nasıl şekillendirirsen öyle gidicek.Allah nasip ederse önünüzde uzun yıllar var.acık nazlanmayı öğren.şimdi böyle alışırsa,ihtiyacın olduğu zaman sevkat göremezsin kocandan.dediğim gibi belki sana ne diyeceksin ama inan sevdiğimden.
BURCU canım yeterince yazan olmuş biliyorum ama ben biliyosun 3 kez çektirdim rahim filmini.1. si üniversite hastanesinde,2. Bedriye ve Meral in çektirdiği yerde.3. ise ameliyat olduğum yerde.diyeceğim korkulacak bişey değil.benim 2 tüpümde tıkalı biliyorsun.buna rağmen canım yanmadı.abartanlara bakma sen.bide kim bilmiyorum anestezi ile çektir demiş.sen bilirsin ama bu kadarcık şey için narkoz almaya değmez.sen kürtajdan dolayı sıkıntılısın.ama bu işlem çatalda değil nasılsa.çatala yatınca ben titremeye başlıyorum,elim ayağım boşalıyor,ağlıyorum.ama dümdüz bi sedye.etkilenmezsin merak etme.
BİNBİRGECE gamze canım transferin ne zaman olacak acaba?çarşamba falan olur herhalde.Allah yardımcın olsun inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin.
bana gelince annemler vardı.sağolsun temizlik,çamaşır,ütü,yemek hepsini yaptı gitti.rahatım yani.normalde olsa el sürdürmezdim ama napim eşim hala iş yaptırmıyor.annemde yaptırmadı.yemek yapıyorum sadece oda var şimdi.bende yazılılarımı okudum.pazartesi günü kan tahlillerimi yaptırdım.onların sonucu çıkmış.bugün baktım.fsh değerim geöen yıl 4,3 tü bu yıl 6,2 olmuş! doktor ne diyecek bakalım.onun dışında kolestrolüm yüksek çıkmış.dikkat ediyodum hep ama bu ara iyileşeyim diye ne buldumsa yedim iştekan değerlerim hala düşük.hem kan ilacı alıyorum hem pekmez içiyorum ama yok işte inşallah sorun çıkmaz rapor alırken
bende cok katıldım hemde yürekten cnm insallah bitanem sizler olursunuz da yanımda kötu olur mü hic iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim bebegin insallah dediğin gibi olur seninde hakkında hersey guzel olur insallah kayınpeder doğumdan donra gelecek kuzum malesefHerşey çok güzel olacak mesude inan ki hissediyorum, senin kv'nin yanında olması inanki çok işine yarayacak (inşallah kayınbaban gelmez) bu arda ZEYNEP SENİN İÇİN ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞ BENDE ONUN YAZDIKLARINA KATILIYORUM. herşey istediğin gibi olur inşallah....
Sana da Hayirli günler sedoşum Allah razı olsun ağzına yüreğine saglık Rabbim ne muradın varsa verdin insallahtmyomar / tümay
tb_fb / tuba
ranana/ mesude
nartanesi/ ayşe
kevok08/ aylin
Kızlarr dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin inşallah.
Büşracım 100 dediğim tefriciyeden 66 tanesini okudum bu akşam tamamlıcam canımm.
Günaydınn canlarım. Bugün biraz yoğun bi gün olacak işlerim biterse yani aciliyeti olanlar hiç olmazsa, gelicem öptüm..
İyi olmanıza sevindim gulum insallah daha şa iyi olursun Oğlunu güle güle büyüt Rabbim Hayirli evlat eyledin insallah kendine ve paşamıza iyi bak evet bicimde günleriniz yaklaştı artık heyecanlı bı bekleyiş var Rabbim yardımcımız olsun hepimizinselam canlarım biz nasılsınız biz iyiz bir şükür bebişim uyurken giriym dedm..göğüslerimde düzedldi çok şükür kızlar aklınızda bulunsun göğüs pompası mutlaka alın doğumdan sonra 2 saatte bir sağın 15dkda bi emzirin..mama olayınıda bıraktık sağdığım sütü gece emziriyorum alışıyoruz cok şükür..cmt kntroldeydik herşey yolunda duşumu aldım bebişimin göbişi düştü çok şükür ANNELİk çok güzel RABBİM herkese nasib etsin gecmişe bakamadım pek çiğdem mesude gül doğumları yaklaşmıştır RABBİM Kolay sağlıklı doğum nasib etsin..ara ara girmeye calışıyorum resim ekiycem şimdi :)
öpüyoum hepinizi
yooo bişey olmadı bugün hiç enerjim yok o yüzden sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?