Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gamzecim inşallah Rabbim hayırlısı ile nasip etsin. 8 tane çok iyi bir rakam. İnşallah genetiktende güzel sonuçlar alırsınız. Dualarımız seninle canım, Allah yardımcınız olsun

Nasıl özendim ya, canım ne güzel haberlerle gelmişsin, darısı bize inşallah.
Göğüs pompasını sütünün gelmesi içinmi kullandın? Birde sağdığın sütü biberonlamı verdiniz?
Bende artık doğurmak istiyorum, rahim sancım çok oluyo ayağa kalktığımda, yatarken dönmekte falan çok zorlanıyorum.
Böyle 40. haftayı doldurursam eğer napıcam ben Hayırlısıyla doğursaydık Çiğdem doğum yaptımı acaba, hiç ses soluk yok :26:

ama ben de çok güldümm de, o kadar da olmaz diyemiicem yaa.. bana göre bende olurr.. olmuşluğuda var, son tlfda görüşmemizde doktorun arkasından çok eleştirdim çünkü,ezberden konuşuyor bu adamda diye..

Kız mesude hissediyorum biz peşpeşe doğurucaz bu gidişle, sende kendimi görüyorum valla
Ben saat 2 gibi aile hekimliğine gidicem. Aradılar gel diye.
Yarında kontrolüm var, paşamı görmeye gidicez. Yanımda çantalarımızı falanda götürücem annemlere bırakıcam. Biz ilçede kalıyoruz. Merkeze inene kadar annemler gelirler çantalarla hastaneye, tabi ben doğurabilirsem

dün çokmu yoruldun şekerimmm ????bide pzt ya ister istemez oluyo böle şelerrr ben şimdi melisa çayımı içtim ohh misss snede al iç melisa çayını işe yarıyo galiba

inanırmısın koca pazar gününü hiç bişey yapmadan geçirdim yanlızdım evde, bi yandan tv bi yandan bilgiayar , cumartesi çıktım avm dolaştım biraz, kıyafet alacaktım sözde bişeyde bulamadım sinir oldum

bende koca bir pazarın 2 satini temizlikle diğer kısmını da uyuyarak geçirdim sonra da akşam uyuyamadım bnede kalktım bugüne yemek yaptım gece 1 de anammm cmt hangi avm deydinnn optimummu yoksaaa???

bende koca bir pazarın 2 satini temizlikle diğer kısmını da uyuyarak geçirdim sonra da akşam uyuyamadım bnede kalktım bugüne yemek yaptım gece 1 de anammm cmt hangi avm deydinnn optimummu yoksaaa???

üfff temizlik falan yapmadım halbuki yapmam lazımdı çok tembelim yaa evet optimum'a gittim

aaaa tüh sen kaçta geldinki ben 3 de çıktım sanırım
ben işte 1 buçukta işten çıktım önce bi kocamın yanına uğrayıp karnımı doyurdum sonrada geçtim heralde 3 falandı neşe kısmet artıkınn karşılaşamadık hoş ben çok gezmedim bi mudoya uğradım ordan arkadaşın evine hediye aldım sonra da çıktım kuzenime gittimkeşke haberimiz olsaydı bi kahve falan içerdik

nazaaan bende izledim hatta izlerken aha dedim bizim bedriye

bişey anlatayım dün akşam aklıma kızım geldi ( çıkıyormuş gibi) eşime dedim ki evlenip gidicek bizi tek bırakıcak ağlamaya başladım ama nasıl ağlıyorum eşim diyor ki teselli edecek söz bulamıyorum seni

Evet Bedisim mecburi ama sen sakin ol tamammi ?Bulamazsa hissettigin yeri kendin goster sagdami soldami

onu gösteririm tümayım o da görür zaten benim sol tüp tıkalıya döllenme sağdan zaten ve sol tarafım benim hafif çökük doktor bebek sağda duruyor ya ondan dedii.. ben yerini gösteririm o da inşAllah dinleyebilir kendi mi dinliyor bana da dinletiyor mu? ayy var ya gidip yarına şu konuyu halledelim hayırlısıyla diyesim var ama, eşime dedim çarş kaldı diye, o götürmez artık..

hımmm sen bi daha geldiğinde bana haber ver bende müsait olursam buluşuruz optimumda

bedriyeeeeeee kızım sen aştın doğmamış çocuğun evlenmesine mi takıldın şimdi de yaaaa valla kocana acıyorum artık adam haklı seni teselli edecek söz bulmak mümkün değil

amın cnm benım amıın rabbım ısteyen herkese nasıp etsın aratmasın bundada vardır bır hayır o ne eylers gusel eyler bakalım yarın seytanın bacagını kırıp bısmıllah dıyecegız hayırlısıyla

tamam canım geleceğim zaman sana bi alo derim

Canım sende dinliceksin kusum sen nelere agliyorsun oyle :))

selam kızlar..
ne kadar zaman oldu gelmeyeli hatırlamıyorum bile..
nasılsınız yeni hamişlerimiz sağlıklı sıhhatlidir inşallah..
umutla bekleyenlerde kavuşmak üzeredir inşallah....
ben çok şükür iyiyim..
merak edip soran,mesaj atan,aklından geçirip inşallah iyidir diyen
tüm arkadaşlar sağolun...

yok artık yaaaaaa bedriye sen olmuşssun bacımm yok yok ben bukadar deilim

yok artık yaaaaaa bedriye sen olmuşssun bacımm yok yok ben bukadar deilim

işin garip yanı tuhaf bi duygusallık çöküyor bazen ve o an neye ağlıyorsam inanılmaz mantıklı geliyor.. şu an tabi bende gülüyorum bu duruma ağlamama

ahh nazaaannnımmm ahh bende ilk başlarda bööle sebebli sebebsiz ağlayan arkadaşlarım oluyordu bende diyordum inan ki ben asla bu kadar değilim,olmamda diyordum böyle komik durumlar vARDA işyeri çok yoğun.

Mesudecim ayy canım benim yaa kıyamam ağlayarakmı yatıyorsun
Allahım sana kolaylıklar versin inşallah, hayırlısıyla bir an evvel sağlıkla doğumunu yapta rahatla canım benim

Büşracım ben daha aacemi anne adayı olduğum için muhallebiye nezaman başlanır bilemiyorum

tatlım hoşgeldinnn nerelerdeydin sen, nasılsın neler yaptın anlat bakalım???

yasemin hanım yasemin hanııııımmmm ne o ayran içtik ayrımı düştük bakıyomda hiiiiç selam vermiyon artık,hamileler ve hamile olmayanlar olarak gruplaşmayamı başladık yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…