- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.961
selam canlarım biz nasılsınız biz iyiz bir şükür bebişim uyurken giriym dedm..göğüslerimde düzedldi çok şükür kızlar aklınızda bulunsun göğüs pompası mutlaka alın doğumdan sonra 2 saatte bir sağın 15dkda bi emzirin..mama olayınıda bıraktık sağdığım sütü gece emziriyorum alışıyoruz cok şükür..cmt kntroldeydik herşey yolunda duşumu aldım bebişimin göbişi düştü çok şükür ANNELİk çok güzel RABBİM herkese nasib etsin gecmişe bakamadım pek çiğdem mesude gül doğumları yaklaşmıştır RABBİM Kolay sağlıklı doğum nasib etsin..ara ara girmeye calışıyorum resim ekiycem şimdi :)
öpüyoum hepinizi
dun umutsuz ev kadınlarında yasemin bebek kımıldamıyo dio doktora gidiyo doktor diyoki hersey yolunda sıkıntı yok diyo kadın doktordan çıktıktan sonra dioki bu çocuk kıpırdamıyo doktor benden dahamı iyi biliyo dio çok güldüm biz okadarda olmaz dimi bedriş
Selam kizlar nasilsiniz bakalım dün bız kv ve eşimle dışarı çıktık gezmeye fazlada gezmememe rağmen gece bı sancım tuttu kızımda bı hareketliydi cnm cok yaktı biran doğuracağını sandim Rahmi'nde bı baskı leğen kemiklerim genişliyordu resmen acaba kızım döndü de dogum kanalına mı girmeye çalışıyordu insallah oyledir sonra sancım hafifledi bacak ağrım başladı artık gercege aglayarak yatıyorum biran once de doğurmak istiyorum çekilmiyor artık
Bu arada listeyi bitirip haber veririm bu ara doguma falan gidersem okuyamam dualarınızı
Yasom valla seninde oglun olursa tam olur ha hayırlısı olsun tabi evladın Kizi erkeği yok hepsinin sevgisi aynı
Gamze asilamancok iyi geçmiştir insallah Rabbim gönlüne göre verdin insallah
Buket kızın sana benzerse ooooo cok bilmiş birsey olur ha cokta tatli tabi
Bedişim aslim buketin sedoşum ozlemim yasom buketim güllerim çidoşum zeynebim gamzem(hayatumuttur) aysem didem meralim Büşram ve ismini saymadigim herkes kendinize cok iyi bakın sizleti cok seviyorum Rabb'ime emanet olun kizimla hepinizi kocaman öptük
dün çokmu yoruldun şekerimmm ????bide pzt ya ister istemez oluyo böle şelerrr ben şimdi melisa çayımı içtim ohh missssnede al iç melisa çayını işe yarıyo galiba
inanırmısın koca pazar gününü hiç bişey yapmadan geçirdim yanlızdım evde, bi yandan tv bi yandan bilgiayar , cumartesi çıktım avm dolaştım biraz, kıyafet alacaktım sözde bişeyde bulamadım sinir oldum
bende koca bir pazarın 2 satini temizlikle diğer kısmını da uyuyarak geçirdim sonra da akşam uyuyamadım bnede kalktım bugüne yemek yaptım gece 1 deanammm cmt hangi avm deydinnn optimummu yoksaaa???
üfff temizlik falan yapmadım halbuki yapmam lazımdı çok tembelim yaa evet optimum'a gittim
hadi yaaa cumartesi günü 4 buçuğa kadar bende optimumdaydımkeşke karşılaşsaydıkkk ne güzel olurduuuu tühhhh tühhhhh
ben işte 1 buçukta işten çıktım önce bi kocamın yanına uğrayıp karnımı doyurdum sonrada geçtim heralde 3 falandı neşe kısmet artıkınn karşılaşamadıkaaaa tüh sen kaçta geldinki ben 3 de çıktım sanırım
nazaaan bende izledim hatta izlerken aha dedim bizim bedriye
Evet Bedisim mecburi ama sen sakin ol tamammi ?Bulamazsa hissettigin yeri kendin goster sagdami soldami
ben işte 1 buçukta işten çıktım önce bi kocamın yanına uğrayıp karnımı doyurdum sonrada geçtim heralde 3 falandı neşe kısmet artıkınn karşılaşamadıkhoş ben çok gezmedim bi mudoya uğradım ordan arkadaşın evine hediye aldım sonra da çıktım kuzenime gittim keşke haberimiz olsaydı bi kahve falan içerdik
tümayyy sana inanmıyorum ben o ayeti okuduktan sonra kaybettim, nekadar aradıysamda bulamadım varya, umutsuzluğa düşeceğim zamanlarda ahep açtık kuanı aradım hep aradım ama bulamadım, topikteki yazımı bile bulamadım düşün yani. şimdi sen bulunca nasıl sevindim süpersin yaaa, bu ayetleri ilk sayfaya yazayım kimse ümit kesmesin inşallah
meralcim ohh yaa şükürler olsun rahim filmin tertemiz çıkmış, demekki seninkide Allahın "OL" demesini bekliyor canım. ben hep öyle diyordum, dr bir sıkıntı yok diyor, ama neden olmuyor diye düşününce hep "OL" demesini bekliyor diyip teseli bulurdum.
inşallah yeni tedavi sürecin hayrlı uğurlu ve başarılı olur tatlım
canım yumurtlama takibine başlarsan eğer senin adına çok sevinirim çünkü gerçekte çok önemli bir süreç. ama lütfen başladığında 1-2 ay gidip yarım bırakma, çünkü dr zaten ilk aylar senin yumurtlama sisteminin nasıl çalıştığınıi hangi ilacın sana iyi geldiğini, hangilerinin sana kist yaptığını anlaması için geçiyor, sonrasında ise asıl biliçl tedavi başlıyor ve inşallah ozaman iyi sonuçlar alınıyor.
inşallah en kısa zamanda sende sevnçten ağlayarak gelirsin topiğe kuşum
Bukeeeettt ayyy maşallah canım yaaaaaaa kızn olacak demekki, oyy senin kızında ne bilmiş olur, ne cimcime olur ayyy annesine çekerse senin büyümüşte küçülmüş halin olurçok sevindim tatlım maşallah
hımmm sen bi daha geldiğinde bana haber ver bende müsait olursam buluşuruz optimumda
bedriyeeeeeee kızım sen aştın doğmamış çocuğun evlenmesine mi takıldın şimdi de yaaaa valla kocana acıyorum artıkadam haklı seni teselli edecek söz bulmak mümkün değil
bişey anlatayım dün akşam aklıma kızım geldi ( çıkıyormuş gibi) eşime dedim ki evlenip gidicek bizi tek bırakıcak ağlamaya başladım ama nasıl ağlıyorum eşim diyor ki teselli edecek söz bulamıyorum seni
onu gösteririm tümayım o da görür zaten benim sol tüp tıkalıya döllenme sağdan zaten ve sol tarafım benim hafif çökük doktor bebek sağda duruyor ya ondan dedii.. ben yerini gösteririm o da inşAllah dinleyebilir kendi mi dinliyor bana da dinletiyor mu? ayy var ya gidip yarına şu konuyu halledelim hayırlısıyla diyesim var ama, eşime dedim çarş kaldı diye, o götürmez artık..
bişey anlatayım dün akşam aklıma kızım geldi ( çıkıyormuş gibi) eşime dedim ki evlenip gidicek bizi tek bırakıcak ağlamaya başladım ama nasıl ağlıyorum eşim diyor ki teselli edecek söz bulamıyorum seni
hımmm sen bi daha geldiğinde bana haber ver bende müsait olursam buluşuruz optimumda
bedriyeeeeeee kızım sen aştın doğmamış çocuğun evlenmesine mi takıldın şimdi de yaaaa valla kocana acıyorum artıkadam haklı seni teselli edecek söz bulmak mümkün değil
yok artık yaaaaaa bedriye sen olmuşssun bacımm yok yok ben bukadar deilim
tatlım hoşgeldinnn nerelerdeydin sen, nasılsın neler yaptın anlat bakalım???selam kızlar..
ne kadar zaman oldu gelmeyeli hatırlamıyorum bile..
nasılsınız yeni hamişlerimiz sağlıklı sıhhatlidir inşallah..
umutla bekleyenlerde kavuşmak üzeredir inşallah....
ben çok şükür iyiyim..
merak edip soran,mesaj atan,aklından geçirip inşallah iyidir diyen
tüm arkadaşlar sağolun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?