- 28 Kasım 2012
- 176
- 31
- 118
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.981
Mesudecim ayy canım benim yaa kıyamam ağlayarakmı yatıyorsun
Allahım sana kolaylıklar versin inşallah, hayırlısıyla bir an evvel sağlıkla doğumunu yapta rahatla canım benim
Büşracım ben daha aacemi anne adayı olduğum için muhallebiye nezaman başlanır bilemiyorum
tatlım hoşgeldinnn nerelerdeydin sen, nasılsın neler yaptın anlat bakalım???
yasemin hanım yasemin hanııııımmmm ne o ayran içtik ayrımı düştük bakıyomda hiiiiç selam vermiyon artık,hamileler ve hamile olmayanlar olarak gruplaşmayamı başladık yoksa
Ozlem bat tarihimiz ayni ben yumurta takibi yaptirdigim icin erkenden igneye baslamak icin 30 uzumda cagirdi ama ben hastalanicakmisim gibi hiissediyorum sende hic belirti falan varmi ?
Bedişim oğluşum sana el salladı teyzesiii)
Sağol canım benim ben çok sıkılıyorum nts de ama darlanıyorum..
Çıktık kızlar hastaneden azcık sancım çıktı nts de bebişin hareketleri kalp atışı fln normalmiş.. 3 buçuk kilo olmuş oğluşum herşeyimiz normal yavaş yavaş doğum kanalına iniyomuş kasılmalarım ondanmış.. Alttan muayne etti hiç de korkulcak bişi yokmuş valla sadece utandım aZcık ☺ rahimim yumuşakmış ama açılma fln yokmuş normal doğurmaya engel bi durum da yokmuş.. Bu hafta içerisinde suyum, kanamam veya sancım olursa hemen gidecekmişim olmassa haftaya cumartesi yine çağırdı.. Durum böyle şimdilik gelen giden bişi uok yani ..
Bedişim senin için göbişimin acısnı sordum o da gerildiği için olıyodur kordonla alakası yoktur dedi gerçi senin doktor daha güzel açıklamış ztn..
Ben şimdi kuzenime geldim kahvaltı hazırlıyoruz hepşnizi öpüyorum ..
Hey ALLAH ım yaaa ben bunun için mi sabaha kadar uyumadan ağlamışım diyorum şuan...Burcu sana yemin ediyorum inanamadım...bitti dediklerinde ne zaman başladınız ki dedim o kadar diim ben sana...inan bana normal muayenelerim daha çok ızdırap veriyor bana...aynen Bedriye nin dediği gibi düz ve sert bir sedyeye yatırdılar bi alet mi ne taktılar onu hissettim sadece...ee dedim bu acımadı haa heralde ilacı verirken yanacak falan...ama yok ekranda gösteriyorlar ilacın gittiğini görüyorum eee bu da acıtmadı derken bitti dediler...Şükürler olsun RABBİM e...Bedriyecim sanırım senin elinden tutan bayandı benimle ilgilenen...ALLAH ondan bin kere razı olsun beni inanılmaz rahatlattı...Onun da adı Meral miş...dedim ben sizi tanıyorum internetten kadın inanamadı:))) çok etkilendi...sen de yazcan mı beni internete diyo.:)))
Gece. Gece ne isim var ki burda:))
Biz bugündoktora gittik.hersey yolundaymis. Veeeeer şok şok şok şok
KİZİMİZ OLACAKMIŞ.sürpriz bebek sürpriz yaptı.mucizem o benim.hepsini Allah veriyo ama benimki bı baska siz biliyosunuz ya:)mucizem o benim Allah verdi..mucize Allah'ın büyüklüğü karşısındaki acziyeti anlamak demekmiş:)(bugün ogrendim)
Yarin görüşürüz
kıslar nasılsınız gül dogum yapmış hayırlısıyla cok sukur :) onu gordukten sonra esımı aradım ve dedımkı ben yarın doktordan randevu alıyorum bebek ıcın tedavıye baslayalım artık oda cok sukur kırmadı benı yarın doktora gıdıcem nasııpse bakalım adetımın ılk gunu sayılır hem testlerde yapılmış olur dıye dusundum bıyandan Allahım bızde hayırlısıyla yasayalım o duyguyu suan kendımı hazır hıssedıyorum daha oncekı seylerı yasama korkusu vardı ama suan yok cok sukur
kızlar addet oldum salı veya çarş dra gitmem gerekiyor ama çok kararsızım lütfen akıl verin bana
şimdi ben köyde oturuyorum normal gittiğim dr 45 dk uzaklıkta ilçede özel muayenehane oraya sadece ayda bir kere muayene ücreti veriyoruz bursa da 1.5 saat uzaklıka bize, oraya gidersem hastaneye gideceğim acaba hastane daha mı iyi olur ama o zamanda her gittiğimde muayene ücreti vereceğim,şimdi bizim baya bi borcumuz olduğu için bunları da düşünüyorum,ama eşim hiç farketmez sen nerede rahat edersen oraya gidelim diyor.
offff çok kararsızım ne yapmalıyım acaba kafayı yicem ya düşünmekten
ayaklandım canım çok şükür.okula yarın başlıyorum.rapordan kastım tüp bebek raporu.devletten rapor alıp özelde yaptırıcam tüp bebeği nasipse.bu hafta kontrolüm var.dr ne zaman yapabilceğimizi kontrolde söyleyecek.malum rapor işi biraz süründürüyor onun için bu adetimle gidip kan tahlillerini yaptırdım.dr izin verirse yaza yapıcaz inşallah.rapor anca çıkar diye düşündüm
bende bende haziranda asilama olacam Insaallah. ama coooookk korkuyorum yaa
keske nasil yapildigini bilmeseydim
Günaydın hanımlar nasılsınız. Iyi hafta olsun hayırlı haber getiren çok olsun diyelim. Hafta sonu mevlüt vardı halamizin ordaydik emir inanır misiniz içeri girer girmez ağlamaya başladı bi türlü susmadı. Gören herkes mavis boncuk gözlü diye seviyo çocuğum çok nazara geliyo o gün hep ağladı. Sonra babamlar da yakın oturuyo halama onlarla gezdik biraz babam sağolsun emire kıyafet aldı bana da aldı :) hafta sonu misafir doluydu baş ağrısı bi yandan mide ağrısı bi yandan. Emir kalabalık ortamı sevmiyo hep ağlıyo başkasına gidince ağlıyo kollarım koptu artık ya hiç bi iş yaptırmıyoyatağımi zor topluyorum inanır misiniz. Niye bu kadar huysuz derseniz oğlumun alt sağ disi patladı :) durmuyodu şimdi hiç durmuyo. Şu an yatakta ayaklarıyla beni tekmeliyo
selam canlarım biz nasılsınız biz iyiz bir şükür bebişim uyurken giriym dedm..göğüslerimde düzedldi çok şükür kızlar aklınızda bulunsun göğüs pompası mutlaka alın doğumdan sonra 2 saatte bir sağın 15dkda bi emzirin..mama olayınıda bıraktık sağdığım sütü gece emziriyorum alışıyoruz cok şükür..cmt kntroldeydik herşey yolunda duşumu aldım bebişimin göbişi düştü çok şükür ANNELİk çok güzel RABBİM herkese nasib etsin gecmişe bakamadım pek çiğdem mesude gül doğumları yaklaşmıştır RABBİM Kolay sağlıklı doğum nasib etsin..ara ara girmeye calışıyorum resim ekiycem şimdi :)
öpüyoum hepinizi
merhaba arkadaşlar cumartesi günü yumurtalarım toplandı... anesteziden çabuk uyandım ama ağrım çok oldu. birazda kanamam ama bir gün sürdü..
8 tane yumurta toplanmış sol yumurtamdan sadece 1 tane alabilmişler o kadar pasif sağ dan 7 tane almışlar.. dünde haber geldi 8 yumurtadan sadece 5 tanesi döllenmiş bugünde genetik araştırması yapılıcakmış ve çarşamba veya persembe günüde transfer olucak sağlıklı sonuç çıkarsa hayırlısıyla...
internete çok fazla giremiyorum. o yüzden geçmişi okuyamıyrm. Gül arkadaşımız doğum yapmış sanırım.. Allah analı babalı büyütsün inşallah.....
Selam kizlar nasilsiniz bakalım dün bız kv ve eşimle dışarı çıktık gezmeye fazlada gezmememe rağmen gece bı sancım tuttu kızımda bı hareketliydi cnm cok yaktı biran doğuracağını sandim Rahmi'nde bı baskı leğen kemiklerim genişliyordu resmen acaba kızım döndü de dogum kanalına mı girmeye çalışıyordu insallah oyledir sonra sancım hafifledi bacak ağrım başladı artık gercege aglayarak yatıyorum biran once de doğurmak istiyorum çekilmiyor artık
Bu arada listeyi bitirip haber veririm bu ara doguma falan gidersem okuyamam dualarınızı
Yasom valla seninde oglun olursa tam olur ha hayırlısı olsun tabi evladın Kizi erkeği yok hepsinin sevgisi aynı
Gamze asilamancok iyi geçmiştir insallah Rabbim gönlüne göre verdin insallah
Buket kızın sana benzerse ooooo cok bilmiş birsey olur ha cokta tatli tabi
Bedişim aslim buketin sedoşum ozlemim yasom buketim güllerim çidoşum zeynebim gamzem(hayatumuttur) aysem didem meralim Büşram ve ismini saymadigim herkes kendinize cok iyi bakın sizleti cok seviyorum Rabb'ime emanet olun kizimla hepinizi kocaman öptük
yasemin hanım yasemin hanııııımmmm ne o ayran içtik ayrımı düştük bakıyomda hiiiiç selam vermiyon artık,hamileler ve hamile olmayanlar olarak gruplaşmayamı başladık yoksa
napayım canım kızkardeşim 2. dış gebeliğini geçirdi hayrlısı tabi ama bayaaa zorladı bizi..
annem ameliyat oldu,eşim olacak derken günler telaşla geçti..
bebişimizin cinsiyetini öğrendik tabi oğliş geliyor kısmetse..
onu dışında iş güç koşturmaca aynı..
senin gebelik nasıl gidiyor?
tatlım hoşgeldinnn nerelerdeydin sen, nasılsın neler yaptın anlat bakalım???
Selam kizlar nasilsiniz bakalım dün bız kv ve eşimle dışarı çıktık gezmeye fazlada gezmememe rağmen gece bı sancım tuttu kızımda bı hareketliydi cnm cok yaktı biran doğuracağını sandim Rahmi'nde bı baskı leğen kemiklerim genişliyordu resmen acaba kızım döndü de dogum kanalına mı girmeye çalışıyordu insallah oyledir sonra sancım hafifledi bacak ağrım başladı artık gercege aglayarak yatıyorum biran once de doğurmak istiyorum çekilmiyor artık
Bu arada listeyi bitirip haber veririm bu ara doguma falan gidersem okuyamam dualarınızı
Yasom valla seninde oglun olursa tam olur ha hayırlısı olsun tabi evladın Kizi erkeği yok hepsinin sevgisi aynı
Gamze asilamancok iyi geçmiştir insallah Rabbim gönlüne göre verdin insallah
Buket kızın sana benzerse ooooo cok bilmiş birsey olur ha cokta tatli tabi
Bedişim aslim buketin sedoşum ozlemim yasom buketim güllerim çidoşum zeynebim gamzem(hayatumuttur) aysem didem meralim Büşram ve ismini saymadigim herkes kendinize cok iyi bakın sizleti cok seviyorum Rabb'ime emanet olun kizimla hepinizi kocaman öptük
işin garip yanı tuhaf bi duygusallık çöküyor bazen ve o an neye ağlıyorsam inanılmaz mantıklı geliyor.. şu an tabi bende gülüyorum bu duruma ağlamama
ahh nazaaannnımmm ahh bende ilk başlarda bööle sebebli sebebsiz ağlayan arkadaşlarım oluyordu bende diyordum inan ki ben asla bu kadar değilim,olmamda diyordumböyle komik durumlar vARDA işyeri çok yoğun.
Bukett senin bebiş sağ gösterip sol vurdu yani kandırdı sizi vay vay. Bak kız anası olmak başka birşeydir sana yardımcı olacak, yoldaşın dert ortağın olacak. Eşinde tapacak ona tapacak erkekler kız çocuklarını da çok severler hele bir de doğsun bak gör aralarındaki aşkı kıskanırsın vallahi. Hadi gözün aydınn..
Kız kıyafetleri bakarsın artık cicili bicili.
YASEMİNNİ hanımm yasemiinnn hanımm ne o ayrı mı düştük bakıyorum da hiiiçç selam vermiyon, artık topikte sürekli duranlara ammaaann bunlarda hep burdaa beee deyip önemsemiyon galibaa
dün gitmiş kız elbiseleri almış kalpli pembeli, cicişli bişeyler:))benimki zaten bebek diye ölüyo..kız çocuklarda babayı çlok sever..aralarında nasıl bişey oluşacak çok merak ediyorum:))
evet gitmiş bi tane pembe kalpli bi tane sarı çiçekli çıtçıtlı badi almış..paçalı ferlan...al işte bak bi tane dertli daha, yok yok seninde dediğin gibi biz sürekli burdayız diye pek ilgilenmiyor bizimle,önemsemiyor bizi
ayyyy eşinmi almııııışşşş çok güzel yaaa benim eşimi düşünemiyorum yaparmı acaba böyle şeyler,ay onları görünce ben çok mutlu olurdum eminim
kız nereye giidiyon:))
bediş üzülerek söylüyorum kiseni çok iyi anlıyorum..geçen gün bende bir sürü bebek arabası bebek eşyası arasında sanki hiç birini alamıyacakmışız gibi düşünüp ağlamaya başladım:)))
gelin gelin olmuş duvardaki keseri görmüş ağlamış hesabıç..benim çocuğum olursa keser başına düşerse ne olur davası..
dün gitmiş kız elbiseleri almış kalpli pembeli, cicişli bişeyler:))benimki zaten bebek diye ölüyo..kız çocuklarda babayı çlok sever..aralarında nasıl bişey oluşacak çok merak ediyorum:))
bedişcim hareketlerini 4-5 gündür hissediyorum..
öyle başka öyle güzel bişey ki...
sonsuz şükür Rabbime..
senin cinsiyet neymiş?
dr bana 20.haftadan sonra hissedersin demişti hemen hemen öyle oldu..
sana kıyammammm benn.. Ama dışarıdan biri anlatınca çok komik oluyor sana şu an kahkahalarla güldümm.. Eminimmm sana o an çok mantıklı gelmiştir.Enn güzelini alın inşallah. Isimde düşünüyor musunuz bu arada artık yavaştan..
ayyy yerimm ben onuu canım beniimmmmm yaa.. Nasıl hissediyorsunn acaba tarif eder misin? Lutfeeeenn..
Bende bir iki tııktık bişeyler hissediyorum ama bu mudur acaba onu bilemiyorum bööle çok hafiften dürtmeGibi.. Pıt yapıyor sonra bi pıt daha yapıyor seğirme gibi yani sanki.. Ve günde bazen hiç olmuyor bazen bi kaç kez oluyor bu mu acaba bebek.. şimdi bazı anneleri okuyorum diyorlar ki bebek bi vuruyor onları yerinden zıplatıyor yoksa sende mi bööle hissediyorsun acaba?
Cinsiyet bizimkine kız dedi doktor..
Sağlık ocağına gittin mi acaba tetenoz aşı için.. Ben kısmetse çarş randevu aldımm.. Ayy ayrıntılı için randevu aldın mı peki? Ne çok soru sordum de mi
öküz gibi ağladığıma göre mantıklı geldi tabi..eşimde çıldırdı delimisisn divane misin niye ağlıyosun diye..oda gülüp geçeceğine hemen bi tuhaf oluyo..üzülüyo..böyle düşünüp benide kahretme diyo(ciddiye alıyo yani anladınmı..ama adama diyemiyomki sen beni sallama:)))
aayy bediş okurken ben bunalıma girdim ..muhattabı ben olmadığım halde:))))
Ya bende çok istiyorum bir an önce hissedeyim diye yaa..benim kız çok hareketliymiş fena bişey olacakmış doktor öle diyo..yaramaz huysuz olmaısnda hareketli olasında sakınca yok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?