Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tatlım hoşgeldinnn nerelerdeydin sen, nasılsın neler yaptın anlat bakalım???[/QUOTE]

napayım canım kızkardeşim 2. dış gebeliğini geçirdi hayrlısı tabi ama bayaaa zorladı bizi..
annem ameliyat oldu,eşim olacak derken günler telaşla geçti..
bebişimizin cinsiyetini öğrendik tabi oğliş geliyor kısmetse..
onu dışında iş güç koşturmaca aynı..
senin gebelik nasıl gidiyor?

Yasemin masallah 14 haftadaymissin rahat donemlere gecmissin nasilsin neler yapiyorsun evden calismaya devammi?

yasemin hanım yasemin hanııııımmmm ne o ayran içtik ayrımı düştük bakıyomda hiiiiç selam vermiyon artık,hamileler ve hamile olmayanlar olarak gruplaşmayamı başladık yoksa

Ozlem bat tarihimiz ayni ben yumurta takibi yaptirdigim icin erkenden igneye baslamak icin 30 uzumda cagirdi ama ben hastalanicakmisim gibi hiissediyorum sende hic belirti falan varmi ?

Ozlem bat tarihimiz ayni ben yumurta takibi yaptirdigim icin erkenden igneye baslamak icin 30 uzumda cagirdi ama ben hastalanicakmisim gibi hiissediyorum sende hic belirti falan varmi ?

aynımı tarihimiiiz yok canım ben hiç bişey hissetmiyorum benimki hissettirmeden geliyo

canım kilosu çok iyi maşallah inşallah normal yapacaksın bu gidişle hayırlısı olsun. Topiğimizin bebeleri dökülüyor teker teker ne çok birbirine yakın insan var bende birileriyle yakın olucam inşallah.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir avazda gelsin.

canımm ohh şükür atlatmışsın sen söyle şu kıza söyle de rahatlat kolay dimi gerçi ben anestezi ile çektirdim hastane öyle çekiyordu ama zor da bir şey olmadığını biliyordum. Bundan sonrası bebiş inşallah

Bukett senin bebiş sağ gösterip sol vurdu yani kandırdı sizi vay vay. Bak kız anası olmak başka birşeydir sana yardımcı olacak, yoldaşın dert ortağın olacak. Eşinde tapacak ona tapacak erkekler kız çocuklarını da çok severler hele bir de doğsun bak gör aralarındaki aşkı kıskanırsın vallahi. Hadi gözün aydınn..
Kız kıyafetleri bakarsın artık cicili bicili.

canım iyi etmişsin artık karar vermekle bir yerden başlamak lazım bak Yaso da gitmiyordu ikna ettik birkaç ayda geldi bebeği çok küçük müdahelerle neyin sebeb olacağını bilemeyiz. Rabbim her kulunun kaderini kendi çabasına bağlı kılmıştır elimizden geleni yapıcaz. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız ama pes etme sakın hep devam et sıkılma ve ümitsizliğe kapılma olur mu

Canım bence hastaneye git tahlillerin ultrasonuna güzelce bakarlar canım.

özel sgk lı kabul ediyorsa yapabilirsin tabii onu. Birlikte başlıcaz belki de canımm. Güzel haberleri de arka arkaya alırız inşallah. Tüplü hatunlar baya olduk he. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür moral çok önemli hep moralin yerinde olsun sonucu hiç düşünme Rabbim ol dediyse olacak. Elimizden geleni yapıp sonucunu Yaradana bırakıcaz hayırlısı olsun herşeyden önce hakkımızda.

bende bende haziranda asilama olacam Insaallah. ama coooookk korkuyorum yaa
keske nasil yapildigini bilmeseydim

canım hiç korkma gerçekten aşılama normal muayene gibi smear aldırdın mı hiç bilmiyorum aynen öyle işte. İğnelerle yapılacaksa hiç acıtmıyor incecikler. Aşılama çok konforlu rahat bir işlem aa bu kadar mıymış diyeceksin hemen olup bitiyor sen sonuca odaklan inşallah güzel olur.

canımm kıyamam ben ona. Çok kalabalığa alışık değilse yapar öyle daralır bebekler bir de diş patlasıysa o da bonusu işte. Bir yere götürmede önce ve getirince oku bir güzel canımm. Herkesin anne babanın bile nazarı değebilir çocuğa. Çok haylaz olacak çok şimdiden hiç vakit tanımıyor anacağına. Varsın olsun canım sağlıklı olsun da

Canımm sevindim sütünün gelmesine. Doğru diyorsun sürekli sağmak boşaltmak yeni süt yapımı için bollaşması için çok önemli. Oh mamada bırakılmış azmedince herşey olur canım yeter ki moralini bozma. İlk günler için normaldi zaten öyle olması. Göbeği de düşmüş süper işte. Resimleri bekliyoruz sabırsızlıkla

Biz de seni merak ediyorduk canım sayıya takılma önemli olan kalitesi genetik araştırma da yapılacakmış ona göre seçecekler tutunma şansı artıyor ayrıca bir anomali görülme riski hemen hemen ortadan kalkıyor böylece. 2 tane koydur bence de canımm. Çoğu gitti azı kaldı en zorlarını atlattın transfer bir şey değil artık. Rabbim sonunu güzel eylesin inşallahhh..

Kız bugün doğracakmış gibi vedalaşmışsın içine mi doğdu acaba eh normal artık gezince ağrıların olması. Bence yakın artık gelecek senin ki hayırlısıyla kolaycacık gelsin inşallah..

yasemin hanım yasemin hanııııımmmm ne o ayran içtik ayrımı düştük bakıyomda hiiiiç selam vermiyon artık,hamileler ve hamile olmayanlar olarak gruplaşmayamı başladık yoksa

YASEMİNNİ hanımm yasemiinnn hanımm ne o ayrı mı düştük bakıyorum da hiiiçç selam vermiyon, artık topikte sürekli duranlara ammaaann bunlarda hep burdaa beee deyip önemsemiyon galibaa

Geçmiş olsun canım, peşpeşe gelmiş herşey :26:
Demek seninde oğluşun olacak, hayırlısı olsun, topiğimiz kız-erkek karışık ilerliyo. Önceleri prensimiz çok gibiydi şimdi yavaş yavaş prensesler eklenmeye başladı

Son düzenleme:
tatlım hoşgeldinnn nerelerdeydin sen, nasılsın neler yaptın anlat bakalım???

napayım canım kızkardeşim 2. dış gebeliğini geçirdi hayrlısı tabi ama bayaaa zorladı bizi..
annem ameliyat oldu,eşim olacak derken günler telaşla geçti..
bebişimizin cinsiyetini öğrendik tabi oğliş geliyor kısmetse..
onu dışında iş güç koşturmaca aynı..
senin gebelik nasıl gidiyor?[/QUOTE]

kardeşine çok çok geçmiş olsun.. inşAllah şimdiki gebeliği sağlıkla kucağına alacağı bebeği olucak inşAllah..

Anneye çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Bebiş erkekmiş Allah sağlık,şifa versin inşAllah.

tekmeleri başladı mı, hissediyor musun? :26: bende günlerimiz yakınya hemen yakalamışken sorayım dedim..

kız nereye giidiyon:))

bediş üzülerek söylüyorum kiseni çok iyi anlıyorum..geçen gün bende bir sürü bebek arabası bebek eşyası arasında sanki hiç birini alamıyacakmışız gibi düşünüp ağlamaya başladım:)))
gelin gelin olmuş duvardaki keseri görmüş ağlamış hesabıç..benim çocuğum olursa keser başına düşerse ne olur davası..

dün gitmiş kız elbiseleri almış kalpli pembeli, cicişli bişeyler:))benimki zaten bebek diye ölüyo..kız çocuklarda babayı çlok sever..aralarında nasıl bişey oluşacak çok merak ediyorum:))

YASEMİNNİ hanımm yasemiinnn hanımm ne o ayrı mı düştük bakıyorum da hiiiçç selam vermiyon, artık topikte sürekli duranlara ammaaann bunlarda hep burdaa beee deyip önemsemiyon galibaa

al işte bak bi tane dertli daha, yok yok seninde dediğin gibi biz sürekli burdayız diye pek ilgilenmiyor bizimle,önemsemiyor bizi

dün gitmiş kız elbiseleri almış kalpli pembeli, cicişli bişeyler:))benimki zaten bebek diye ölüyo..kız çocuklarda babayı çlok sever..aralarında nasıl bişey oluşacak çok merak ediyorum:))

ayyyy eşinmi almııııışşşş çok güzel yaaa benim eşimi düşünemiyorum yaparmı acaba böyle şeyler,ay onları görünce ben çok mutlu olurdum eminim

bedişcim hareketlerini 4-5 gündür hissediyorum..
öyle başka öyle güzel bişey ki...
sonsuz şükür Rabbime..
senin cinsiyet neymiş?
dr bana 20.haftadan sonra hissedersin demişti hemen hemen öyle oldu..

evet gitmiş bi tane pembe kalpli bi tane sarı çiçekli çıtçıtlı badi almış..paçalı ferlan...
Sanra 4 lü takım alış..hırka içlik..alt, üst, şapka eldiven felan var..heveslidir böyle şeylere..

sana kıyammammm benn.. ama dışarıdan biri anlatınca çok komik oluyor sana şu an kahkahalarla güldümm.. eminimmm sana o an çok mantıklı gelmiştir. enn güzelini alın inşAllah. isimde düşünüyor musunuz bu arada artık yavaştan..

bedişcim hareketlerini 4-5 gündür hissediyorum..
öyle başka öyle güzel bişey ki...
sonsuz şükür Rabbime..
senin cinsiyet neymiş?
dr bana 20.haftadan sonra hissedersin demişti hemen hemen öyle oldu..

ayyy yerimm ben onuu canım beniimmmmm YAA.. nasıl hissediyorsunn acaba tarif eder misin? Lutfeeeenn..
bende bir iki tııktık bişeyler hissediyorum ama bu mudur acaba onu bilemiyorum bööle çok hafiften dürtme gibi.. pıt yapıyor sonra bi pıt daha yapıyor seğirme gibi yani sanki.. ve günde bazen hiç olmuyor bazen bi kaç kez oluyor bu mu acaba bebek.. şimdi bazı anneleri okuyorum diyorlar ki bebek bi vuruyor onları yerinden zıplatıyor yoksa sende mi bööle hissediyorsun acaba?
cinsiyet bizimkine kız dedi doktor..
sağlık ocağına gittin mi acaba tetenoz aşı için.. ben kısmetse çarş randevu aldımm.. ayy ayrıntılı için randevu aldın mı peki? Ne çok soru sordum de mi

öküz gibi ağladığıma göre mantıklı geldi tabi..eşimde çıldırdı delimisisn divane misin niye ağlıyosun diye..oda gülüp geçeceğine hemen bi tuhaf oluyo..üzülüyo..böyle düşünüp benide kahretme diyo(ciddiye alıyo yani anladınmı..ama adama diyemiyomki sen beni sallama:)))

aayy bediş okurken ben bunalıma girdim ..muhattabı ben olmadığım halde:))))

Ya bende çok istiyorum bir an önce hissedeyim diye yaa..benim kız çok hareketliymiş fena bişey olacakmış doktor öle diyo..yaramaz huysuz olmaısnda hareketli olasında sakınca yok:))

ayy bukett inanamıyorum demek ki üç aşağı beş yukarı hep aynı muhabbetler oluyor yaa.. ayy çok sevindimm ohh beee..
bu arada benim eşim ciddiye almıyor ama nasıl gülüyor katıla katılaa dikkatimi dağıtmaya çalışmalar falan..

bu arada senin bey alışverişe başlamış kızına , ben şu ana kadar hiç bebek kıyafetine elimi bile sürmedim dün alışverişe çıkmıştık eşime dedim gel almasakda bakalım sadece baktık sevdik falan kıyafetleri kumaştan elbise vrdı minicik 2 karış anca vardır boyu 65 tl demişler eşim diyor ki sen bunu dikersinn.. kumaş alırım ben sana 2,3 tl ye diyor.. ama normalde gömleğinin düğmesi kopsaa dikebilecek misin becerebilecek misin manasında sorar her defasında..

hadi yaa çok mu sıkıştır mışımm.. merak ettiklerimin bir kısmını sormuştum

bugun okudum ki buket kızlar daha geç hissettiriyorlarmış narinler yaa..

19. haftada hissediliyor galiba.. bana bakmayın ben adını koyamıyorum hissimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…