Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Selam kızlar
Ben hala doğurmadım :))
Gayette iyim aradq karnım sertliştiği için acıyo bide ufak ufak sancılar tabii ama alıştım artık ya enerjim fln yerinde her işi yapcakmışım gibi bi potansiyel var ama yapcak iş yok )

Haftasonu kuzenimdeydim hep uyudum işin aksi tarafı kızla da doğru düzgün konuşamadık bile artık biyere gidemm ama bunu anladım..

Son haftamızdayız artık inşallah gelir bebişim hareketlerini fln sayıyorum.
Umarım hepiniz iyinisinizdir eşim gelmek üzere çom acıktımm ztn öpüldünüz..

amin canım inşallah hayırlısı.raporu kabul ediyorlar da rapor çıkarmak zor.hayırlısı ile bi çıkarabilseydim şu raporu.inan tedavi süreci değil ama rapor kısmı strese sokuyor insanı.epeydir rahattım.şimdi rapor işine girişince çok sıkıntı yaptım.öylemi olur böylemi olur diye düşünmekten uyku tutmadı gece.biliyorum herşey olacağına varır ama napayım elimde değil.takmadan yapamıyorum.acaba o sorun olurmu?bu sorun olurmu? doktorlar tatile gidince raporlar eylüle kalıyormuş.onu öğrendim dün.benim malum okul açılmadan tedaviyi bitirmem lazım.şimdi yetişirmi derdine düştüm.bazen aman boşver raporu bu kadar kafaya takacağına git ücretli yaptır diyorum ama o da zorlayacak maddi açıdan,bu sefer onu takıcam.eminim bi süre sonra boşuna takmışım dicem ama dediğim gibi tedaviye bi başlyabilsem geriside gelir hayırlısı ile.inşallah dediğin gibi ayşe ile burcunun aşılaması,tubanın yumurta takibi,meral in tedavisi,gamzenin,senin benim tüplerimiz... hepimiz peşpeşe hamile kalır sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza.seneye bu vakitler bizde gül gibi,büşra gibi süt,mama,muhallebi muhabbeti yaparız.

inşallah bu hafta seninde hayırlı haberlerini alırız canım.gerçi MESUDE senden daha erken davranmaya niyetli ama :) GÜLÜN de seninde,MESUDE ninde Allah yardımcınız olsun.kolay doğumlar nasip etsin inşallah

bedişcim hareketlerini 4-5 gündür hissediyorum..
öyle başka öyle güzel bişey ki...
sonsuz şükür Rabbime..
senin cinsiyet neymiş?
dr bana 20.haftadan sonra hissedersin demişti hemen hemen öyle oldu..

hoş geldin canım.hakikaten epeydir yoktun özlettin kendini.Çok geçmiş olsun buarada hepsi üstüste gelmiş.Allah sabırlar versin

maşallah canım Allah sağlıkla onları giydiği günleride göstersin inşallah

Ozlem bat tarihimiz ayni ben yumurta takibi yaptirdigim icin erkenden igneye baslamak icin 30 uzumda cagirdi ama ben hastalanicakmisim gibi hiissediyorum sende hic belirti falan varmi ?

sedaya yazdığım msj da seni yazmayı unutmuşum Tümay.inşallah bu ay hamile kalırsında o listenin başına yerleşirsin

KIZLAR SAĞOLUN OKUMAYA CALIŞTIM elimden geldikce ALLAH RAZI olsun hepinizden..
canım gögüslerim şişti daha doğrusu tüm vücudum şişti sanırım sezeryanda öyle oluyo gögüslerim şişincede bebiş ucunu alamadı aldığı kadarıyla emdi ama az emmiş demekki süt birikmiş gögülerim şişmiş iice ateşte basıyodu ağrıda yapıodu eğer pompa yapmassan iltihap oluyomuş kanallarda olmaması için 2saatte 1 pompayla çekip 15dkda bir emzirmek lazım bebeğin çenesi çabuk yoruluyo çekemio tam ama zamanla güçlenio..biberonla saklıyorum canım sıcak suya koyup ılıklaşınca veriyosun sütünü ısıtmıyosun 12-24 saat arası saklayabiliosun buzdolabında gecerse verme..drun söyledikleri bunlar çalışanlar için buzdolabında saklamalık steril poşetler var ama evdeki dolaplar bunun çin uygun değil dedi dr benim söyleyebileceklerim bunlar..bende sancım var diodum ama az dedi ebe canım İNŞALLAH normal doğum olur hayırlısı...RABBİM yardımcınız olsun..

kevok08/ aylincim duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamilelik+kolay doğum nasip etsin amin
hayatumuttur/ k. Gamzecim duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamilelik + kolay doğum nasip etsin amin
dejavu-one / sedacım duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin amin
buketdemet / buketcim duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamilelik+kolay doğum nasip etsin amin
bdroner / bedriyecim duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamilelik+kolay doğum nasip etsin amin
melek2828 / nazancım duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamilelik+kolay doğum nasip etsin amin
ecrinn07 / aslıcım duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin amin
zakkumx/ zeynepcim duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin amin
asyamca/gülhancım duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamilelik+kolay doğum nasip etsin amin
burju82 / b.Burcucum duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin amin
didemss_23 / didemcim duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamilelik+kolay doğum nasip etsin amin
btskn/bircancım duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin amin
barısozlem /özlemcim duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin amin
akyuzcigdem / çiğdemcim duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamilelik+kolay doğum nasip etsin amin
graphicdesigner / yasemincim duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamilelik+kolay doğum nasip etsin amin
duygusss/ duygucum duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamilelik+kolay doğum nasip etsin amin

kızlar dualarınızı okudum rabbim kabul etsin bu arada burcu dua listesinde kendine kolay doğum yazmışsın çok hoştu ya

Anladım canım, ben göğüs pompası almamıştım alayım bari bulunsun :26: Teşekkür ederim cevapladığın için güzel anne
Bebişini bol bol kokla bizim için

Gamzecim o güne kadar dualarımda olacaksin, şimdi ezan okunuyor, inşallah bebeklerin tutunur ikiside sağlıkla tutunur, eğer mümkünse tam saatini günü yaz toplu dua ederiz Allah yardımcın olsun

Gamzecim bugünkü duanı okudum rabbim sağlıkla ve kolaylıkla oğlunu doğurmayı nasip etsin, cok uslu ahlaklı bir evlat olsun inşallah

Ayy gül ne kadar az kalmış canım, Allah kolaylık versin ama önce çiğdem başı çekecek sanırım :)) rabbim hepinize kolaylik versin sağlıkla doğsun bebeleriniz

Gülden kız valla küsecez sana nerelerdesin, Allah ablana sabır versin Rabbim bir daha yaşatmasın, annene de cok geçmiş olsun oğlunda sağlıkla doğsün, bak BEDIS ile aynı haftadasınız sık sık gel Bedişin danışmanlığını yap :))))

çidoooo kız günler sayılı Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin, çok cesaretli olursun inşallah, enerjini doğuma sakla, 5 dk doğsun oğlun, bol bol sütün olsun inşallah, MESUDE de doğuracak Allah onada sanada ,gül'e de yardım etsin hepiniz sağlıkla doğurun

Zeynep ne güzel yazmışsın, inşallah canım, raporla ilgili tüm gelişmeleri yaz, bende bilgileneyim :)))

kızlar dualarınızı okudum rabbim kabul etsin bu arada burcu dua listesinde kendine kolay doğum yazmışsın çok hoştu ya

Ayyyy kız, öyle mi yamışım Allah yazdırmış demek ki

Kızlar dün gece 3 te acildeydik eşimin ufak bir mide sorunu vardi serum taktırmaya gittik, asıl anlatmak istediğimin bu degil, eşimin başiinda beklerken biri hızla içeri girdi, doğum diye bağirdı, anam dedim hemen kapiya koştum baktım kadın sandalyede kıvranıyor ama göbegi kücük ana arkasından bir baktım bebek girdi, adamın kucağında, minnacık, eli yüzü beyaz bir sıvıyla kapli yeni doğurmuş, kadın evde doğurmuş gelmiş, ayy dedim biz nelerin peşindeyiz ne gereksiz ayrıntılara takılıyoruz Rabbim evde doğum nasip etmiş, ama bebek bir talıydı ki cok güzel bir sahneydi ağlayacaktım nerdeyse, eşimi unuttum bu arada :)))))

geçmişi okuyamadım kızlar özlemden haber alıyorum ama bugün dua günümmüş allah razı olsun hepinizden dualarımız kabul olsun inşallhahhh ...öpüyorum hepinizi bi süre daha giremicem ölee gözüküyo ama aklım sizde allaha emanet olun... olurda beni aramak istiyen olursa beni özlemden numara mı alıp istediğiniz zaman arayabilirsiniz ben çok mutlu olurum :)) ama telimde bozuldu muhtemelen 2 gün oda kapalı duracak modem gibi oda tamirde ama modemin işi uzunmuş parça bekliyolar yapılmayadabilirmiş..bu aralar elektironikten baya çekiyoruz da :)) yedek telefonda bulamadım hattı takacak eşimin teline takıyorum arada öle iştee ..hee bu arada hamdolsun bende iyim yarın doktora gidecem randevum war inşallah daha iyi olacamm.... a llaha emanet olun hamiş olan olursa hemen haber werin uçurun bana lütfennn :))) sewiyorum sizi :)))))

Günaydın canlar bol bereketli huzurlu bir gün olsun, edilen dualar kabul olsun inşallah çok öptüm hepinizi

herkese günaydıııın aylin, gamze, seda dualarınızı okudum rabbim hepinize hayırlı evlat nasip etsin inşallah, hamilelere de hayırlısı ile kolay doğum nasip etsin, sedacım tüp bebek yolunda Allah sana kolaylıklar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…