- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.001
canım kilosu çok iyi maşallah inşallah normal yapacaksın bu gidişle hayırlısı olsun. Topiğimizin bebeleri dökülüyor teker teker ne çok birbirine yakın insan var bende birileriyle yakın olucam inşallah.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir avazda gelsin.
canımm ohh şükür atlatmışsın sen söyle şu kıza söyle de rahatlat kolay dimi gerçi ben anestezi ile çektirdim hastane öyle çekiyordu ama zor da bir şey olmadığını biliyordum. Bundan sonrası bebiş inşallah
Bukett senin bebiş sağ gösterip sol vurdu yani kandırdı sizi vay vay. Bak kız anası olmak başka birşeydir sana yardımcı olacak, yoldaşın dert ortağın olacak. Eşinde tapacak ona tapacak erkekler kız çocuklarını da çok severler hele bir de doğsun bak gör aralarındaki aşkı kıskanırsın vallahi. Hadi gözün aydınn..
Kız kıyafetleri bakarsın artık cicili bicili.
canım iyi etmişsin artık karar vermekle bir yerden başlamak lazım bak Yaso da gitmiyordu ikna ettik birkaç ayda geldi bebeği çok küçük müdahelerle neyin sebeb olacağını bilemeyiz. Rabbim her kulunun kaderini kendi çabasına bağlı kılmıştır elimizden geleni yapıcaz. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız ama pes etme sakın hep devam et sıkılma ve ümitsizliğe kapılma olur mu
Canım bence hastaneye git tahlillerin ultrasonuna güzelce bakarlar canım.
özel sgk lı kabul ediyorsa yapabilirsin tabii onu. Birlikte başlıcaz belki de canımm. Güzel haberleri de arka arkaya alırız inşallah. Tüplü hatunlar baya olduk he.İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür moral çok önemli hep moralin yerinde olsun sonucu hiç düşünme Rabbim ol dediyse olacak. Elimizden geleni yapıp sonucunu Yaradana bırakıcaz hayırlısı olsun herşeyden önce hakkımızda.
canım hiç korkma gerçekten aşılama normal muayene gibi smear aldırdın mı hiç bilmiyorum aynen öyle işte. İğnelerle yapılacaksa hiç acıtmıyor incecikler. Aşılama çok konforlu rahat bir işlem aa bu kadar mıymış diyeceksin hemen olup bitiyor sen sonuca odaklan inşallah güzel olur.
canımm kıyamam ben ona. Çok kalabalığa alışık değilse yapar öyle daralır bebekler bir de diş patlasıysa o da bonusu işte. Bir yere götürmede önce ve getirince oku bir güzel canımm. Herkesin anne babanın bile nazarı değebilir çocuğa. Çok haylaz olacak çok şimdiden hiç vakit tanımıyor anacağına. Varsın olsun canım sağlıklı olsun da
Canımm sevindim sütünün gelmesine. Doğru diyorsun sürekli sağmak boşaltmak yeni süt yapımı için bollaşması için çok önemli. Oh mamada bırakılmış azmedince herşey olur canım yeter ki moralini bozma. İlk günler için normaldi zaten öyle olması. Göbeği de düşmüş süper işte. Resimleri bekliyoruz sabırsızlıkla
Biz de seni merak ediyorduk canım sayıya takılma önemli olan kalitesi genetik araştırma da yapılacakmış ona göre seçecekler tutunma şansı artıyor ayrıca bir anomali görülme riski hemen hemen ortadan kalkıyor böylece. 2 tane koydur bence de canımm. Çoğu gitti azı kaldı en zorlarını atlattın transfer bir şey değil artık. Rabbim sonunu güzel eylesin inşallahhh..
Kız bugün doğracakmış gibi vedalaşmışsın içine mi doğdu acaba eh normal artık gezince ağrıların olması. Bence yakın artık gelecek senin ki hayırlısıyla kolaycacık gelsin inşallah..
Selam kızlar
Ben hala doğurmadım :))
Gayette iyim aradq karnım sertliştiği için acıyo bide ufak ufak sancılar tabii ama alıştım artık ya enerjim fln yerinde her işi yapcakmışım gibi bi potansiyel var ama yapcak iş yok)
Haftasonu kuzenimdeydim hep uyudum işin aksi tarafı kızla da doğru düzgün konuşamadık bile artık biyere gidemm ama bunu anladım..
Son haftamızdayız artık inşallah gelir bebişim hareketlerini fln sayıyorum.
Umarım hepiniz iyinisinizdir eşim gelmek üzere çom acıktımm ztn öpüldünüz..
bedişcim hareketlerini 4-5 gündür hissediyorum..
öyle başka öyle güzel bişey ki...
sonsuz şükür Rabbime..
senin cinsiyet neymiş?
dr bana 20.haftadan sonra hissedersin demişti hemen hemen öyle oldu..
evet gitmiş bi tane pembe kalpli bi tane sarı çiçekli çıtçıtlı badi almış..paçalı ferlan...
Sanra 4 lü takım alış..hırka içlik..alt, üst, şapka eldiven felan var..heveslidir böyle şeylere..
Ozlem bat tarihimiz ayni ben yumurta takibi yaptirdigim icin erkenden igneye baslamak icin 30 uzumda cagirdi ama ben hastalanicakmisim gibi hiissediyorum sende hic belirti falan varmi ?
yok canım nasıl olacak baksana ben 4 sen 6 diyorsun,öfff gitmek istemiyorum sanırım
canım gögüslerim şişti daha doğrusu tüm vücudum şişti sanırım sezeryanda öyle oluyo gögüslerim şişincede bebiş ucunu alamadı aldığı kadarıyla emdi ama az emmiş demekki süt birikmiş gögülerim şişmiş iice ateşte basıyodu ağrıda yapıodu eğer pompa yapmassan iltihap oluyomuş kanallarda olmaması için 2saatte 1 pompayla çekip 15dkda bir emzirmek lazım bebeğin çenesi çabuk yoruluyo çekemio tam ama zamanla güçlenio..biberonla saklıyorum canım sıcak suya koyup ılıklaşınca veriyosun sütünü ısıtmıyosun 12-24 saat arası saklayabiliosun buzdolabında gecerse verme..drun söyledikleri bunlar çalışanlar için buzdolabında saklamalık steril poşetler var ama evdeki dolaplar bunun çin uygun değil dedi dr benim söyleyebileceklerim bunlar..bende sancım var diodum ama az dedi ebe canım İNŞALLAH normal doğum olur hayırlısı...RABBİM yardımcınız olsun..Gamzecim inşallah Rabbim hayırlısı ile nasip etsin. 8 tane çok iyi bir rakam. İnşallah genetiktende güzel sonuçlar alırsınız. Dualarımız seninle canım, Allah yardımcınız olsun
Nasıl özendim ya, canım ne güzel haberlerle gelmişsin, darısı bize inşallah.
Göğüs pompasını sütünün gelmesi içinmi kullandın? Birde sağdığın sütü biberonlamı verdiniz?
Bende artık doğurmak istiyorum, rahim sancım çok oluyo ayağa kalktığımda, yatarken dönmekte falan çok zorlanıyorum.
Böyle 40. haftayı doldurursam eğer napıcam benHayırlısıyla doğursaydık Çiğdem doğum yaptımı acaba, hiç ses soluk yok :26:
KIZLAR SAĞOLUN OKUMAYA CALIŞTIM elimden geldikce ALLAH RAZI olsun hepinizden..
canım gögüslerim şişti daha doğrusu tüm vücudum şişti sanırım sezeryanda öyle oluyo gögüslerim şişincede bebiş ucunu alamadı aldığı kadarıyla emdi ama az emmiş demekki süt birikmiş gögülerim şişmiş iice ateşte basıyodu ağrıda yapıodu eğer pompa yapmassan iltihap oluyomuş kanallarda olmaması için 2saatte 1 pompayla çekip 15dkda bir emzirmek lazım bebeğin çenesi çabuk yoruluyo çekemio tam ama zamanla güçlenio..biberonla saklıyorum canım sıcak suya koyup ılıklaşınca veriyosun sütünü ısıtmıyosun 12-24 saat arası saklayabiliosun buzdolabında gecerse verme..drun söyledikleri bunlar çalışanlar için buzdolabında saklamalık steril poşetler var ama evdeki dolaplar bunun çin uygun değil dedi dr benim söyleyebileceklerim bunlar..bende sancım var diodum ama az dedi ebe canım İNŞALLAH normal doğum olur hayırlısı...RABBİM yardımcınız olsun..
slm bdronercim.... 8 yumurtadan 5 tanesi döllenmiş bugüden itibarende genetiki incelenicek. çarşamba veya perşembe günü dediler..inşallah sağlıklı embriyo bulunur inşallah.. dulaınızı eksik etmeyin ... 2 tane transfer ediceklermiş...
sedaya yazdığım msj da seni yazmayı unutmuşum Tümay.inşallah bu ay hamile kalırsında o listenin başına yerleşirsin
Gamzecim inşallah Rabbim hayırlısı ile nasip etsin. 8 tane çok iyi bir rakam. İnşallah genetiktende güzel sonuçlar alırsınız. Dualarımız seninle canım, Allah yardımcınız olsun
Nasıl özendim ya, canım ne güzel haberlerle gelmişsin, darısı bize inşallah.
Göğüs pompasını sütünün gelmesi içinmi kullandın? Birde sağdığın sütü biberonlamı verdiniz?
Bende artık doğurmak istiyorum, rahim sancım çok oluyo ayağa kalktığımda, yatarken dönmekte falan çok zorlanıyorum.
Böyle 40. haftayı doldurursam eğer napıcam benHayırlısıyla doğursaydık Çiğdem doğum yaptımı acaba, hiç ses soluk yok :26:
selam kızlar..
ne kadar zaman oldu gelmeyeli hatırlamıyorum bile..
nasılsınız yeni hamişlerimiz sağlıklı sıhhatlidir inşallah..
umutla bekleyenlerde kavuşmak üzeredir inşallah....
ben çok şükür iyiyim..
merak edip soran,mesaj atan,aklından geçirip inşallah iyidir diyen
tüm arkadaşlar sağolun...
Selam kızlar
Ben hala doğurmadım :))
Gayette iyim aradq karnım sertliştiği için acıyo bide ufak ufak sancılar tabii ama alıştım artık ya enerjim fln yerinde her işi yapcakmışım gibi bi potansiyel var ama yapcak iş yok)
Haftasonu kuzenimdeydim hep uyudum işin aksi tarafı kızla da doğru düzgün konuşamadık bile artık biyere gidemm ama bunu anladım..
Son haftamızdayız artık inşallah gelir bebişim hareketlerini fln sayıyorum.
Umarım hepiniz iyinisinizdir eşim gelmek üzere çom acıktımm ztn öpüldünüz..
amin canım inşallah hayırlısı.raporu kabul ediyorlar da rapor çıkarmak zor.hayırlısı ile bi çıkarabilseydim şu raporu.inan tedavi süreci değil ama rapor kısmı strese sokuyor insanı.epeydir rahattım.şimdi rapor işine girişince çok sıkıntı yaptım.öylemi olur böylemi olur diye düşünmekten uyku tutmadı gece.biliyorum herşey olacağına varır ama napayım elimde değil.takmadan yapamıyorum.acaba o sorun olurmu?bu sorun olurmu? doktorlar tatile gidince raporlar eylüle kalıyormuş.onu öğrendim dün.benim malum okul açılmadan tedaviyi bitirmem lazım.şimdi yetişirmi derdine düştüm.bazen aman boşver raporu bu kadar kafaya takacağına git ücretli yaptır diyorum ama o da zorlayacak maddi açıdan,bu sefer onu takıcam.eminim bi süre sonra boşuna takmışım dicem ama dediğim gibi tedaviye bi başlyabilsem geriside gelir hayırlısı ile.inşallah dediğin gibi ayşe ile burcunun aşılaması,tubanın yumurta takibi,meral in tedavisi,gamzenin,senin benim tüplerimiz... hepimiz peşpeşe hamile kalır sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza.seneye bu vakitler bizde gül gibi,büşra gibi süt,mama,muhallebi muhabbeti yaparız.
kızlar dualarınızı okudum rabbim kabul etsin bu arada burcu dua listesinde kendine kolay doğum yazmışsın çok hoştu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?