- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.901
amin canım inşallah yaa, ben haldır huldur hareket eden bir tipim, canıtez böyle, onun için düşürme ihtimalimde çoktur Allah bilir ya, o yüzden hep kendime ağır olmayı, aceleci olmamayı telkin ediyorumpaldır küldrü iş yaparım filan alemim yani
eşim pazartesi gününden beri yok, bugün gelecek inşallah neşeliyim o yüzden oh yaa tekbaşına hayat çok sıkıcı bir gayem yok yani 1 haftadır. yalnız bu ay ben hergün ovulasyon testi yaptım adetimin 10. gününden itibaren ama hiç tam kırmızı görmedim, ya daha erken yumurtladım, yada ben yumurtlamadımbirdahaki adet bitiminde hemen teste başlıycam bakalım ozaman ne olacak. ondan snrada duruma göre dr a gitmeyi düşünebilirim. normalde dr beni yumurtlama takibine çağırmıştı buay ama gitmedim, 2 günde bir ben nasıl gideyim çalışıyorum çok zor benim için ya, bu çalışan kadınların anne olma ihtimali , ev hanımlarına göre baya azalıyor işte bu sebeplerden dolayı sanırım, Allah hepimizin yardımcısı olsun
yalnız kızlar benim gecen aydan aklıma takılan bişi var adet bitimi 1-2 si eşimle oldum 16sı midem bulanmaya başladı bu kadar çabuk olur mu döllenme şaşırdım
gecen ay adetim 1 i bitmişti... tatlım bat 15-19 arası 3 aydır düzensiz çünkü ben adet bitimi başlıyorum çalışmaya :)) bu ay gecen ayın günlerine denk getirdim..28 günde bir oluyodum 25-27 değişio şimdi bu aya göre bitti benim yumurtlamam 16.günümdeyim canım bekliom şimdi :)) hayırlısı bakalım..düşüğün sebebide oudğum araştırdığım kadarıyla genlerim %50 babadan geldiği için bünye kabul edemiyomuş ve atıyomuş ..kendini kabul ettirirse bebişimiz tutunuyomuş..canım üzüldüm yaa...acaba sebebi ne dir böyle şelerin..neyse
2 sinde adetin bittiyse yumurtlama günü 9 ü felandır diye tahmin ederim. senin bat kaç ..kaç günde bir oluyorsun..biliyorsun adetten sonra 12-14. günlerde yumurtlama oluyor ve o günlerde isık ilişki öneriliyor..senin takvimini ona göre hesapla bakalım..
tatlım hayırdır diyelim hayra yoralım..sen yine de dikkat et oturmana kalkmana aynı hamileler gibi..yani 12. günki yumurtmlamaa beraberlik oldu diyelim ve tuttu en erken 12. olur sanırım..bu durumda 4 günlük gebelik etkilerini gösterebilir..çünkü tüp bebek yaptıranlarında 4 günden sonra batmaların kasıklarında ağrıları olan var..belki senin miden daha hassastır..ama ümitlenip hayal kırıklığına uğrama..senin yapabileceğin sadece dikkat etmek...inşallah olur.. tutunması için yiyilecek yiyeceklerden ye..ananas suyu, nar suyu, avakado..bunalr rahim sağlığına iyi gelen ve tutunmasını sağlayan yiyecekler..maden sennde böyle bir geçmişin var..aynı ihtimale karşın bu yiyeceklerden tüket ve testlerine devam et..gecen ay adetim 1 i bitmişti... tatlım bat 15-19 arası 3 aydır düzensiz çünkü ben adet bitimi başlıyorum çalışmaya :)) bu ay gecen ayın günlerine denk getirdim..28 günde bir oluyodum 25-27 değişio şimdi bu aya göre bitti benim yumurtlamam 16.günümdeyim canım bekliom şimdi :)) hayırlısı bakalım..düşüğün sebebide oudğum araştırdığım kadarıyla genlerim %50 babadan geldiği için bünye kabul edemiyomuş ve atıyomuş ..kendini kabul ettirirse bebişimiz tutunuyomuş..
gecen ay adetim 1 i bitmişti... tatlım bat 15-19 arası 3 aydır düzensiz çünkü ben adet bitimi başlıyorum çalışmaya :)) bu ay gecen ayın günlerine denk getirdim..28 günde bir oluyodum 25-27 değişio şimdi bu aya göre bitti benim yumurtlamam 16.günümdeyim canım bekliom şimdi :)) hayırlısı bakalım..düşüğün sebebide oudğum araştırdığım kadarıyla genlerim %50 babadan geldiği için bünye kabul edemiyomuş ve atıyomuş ..kendini kabul ettirirse bebişimiz tutunuyomuş..
sağol tatlım tabiki ALLAHın takdiri yiyecek ekmeği olsa olurdu..RABBİM böyle acıları ve daha beterlerini yaşatmasın kimseye..batma çok sık oluyo..bide gecen ayın talihsizliği trafik kazası canım e-5 te zincirleme kaza oldu arkamızdan 2 araba vurdu hızlı onun korkusundanda olabilir die düşündüm sonra amayapacak bişi yok..yaşancakmış işte dikkat ediorumm canım elimden geleni yapıorum folik asitide alıyorum düzenli olarak takdir ALLAH tan ..tatlım hayırdır diyelim hayra yoralım..sen yine de dikkat et oturmana kalkmana aynı hamileler gibi..yani 12. günki yumurtmlamaa beraberlik oldu diyelim ve tuttu en erken 12. olur sanırım..bu durumda 4 günlük gebelik etkilerini gösterebilir..çünkü tüp bebek yaptıranlarında 4 günden sonra batmaların kasıklarında ağrıları olan var..belki senin miden daha hassastır..ama ümitlenip hayal kırıklığına uğrama..senin yapabileceğin sadece dikkat etmek...inşallah olur.. tutunması için yiyilecek yiyeceklerden ye..ananas suyu, nar suyu, avakado..bunalr rahim sağlığına iyi gelen ve tutunmasını sağlayan yiyecekler..maden sennde böyle bir geçmişin var..aynı ihtimale karşın bu yiyeceklerden tüket ve testlerine devam et..
sağol tatlım tabiki ALLAHın takdiri yiyecek ekmeği olsa olurdu..RABBİM böyle acıları ve daha beterlerini yaşatmasın kimseye..batma çok sık oluyo..bide gecen ayın talihsizliği trafik kazası canım e-5 te zincirleme kaza oldu arkamızdan 2 araba vurdu hızlı onun korkusundanda olabilir die düşündüm sonra amayapacak bişi yok..yaşancakmış işte dikkat ediorumm canım elimden geleni yapıorum folik asitide alıyorum düzenli olarak takdir ALLAH tan ..
valla tatlım ben ilk başlarda hemen test yapıodum sonra adet gecikmesini beklemey başlamıştım normalde erken yapmam ama gecen ay benim normalde midem bulanmaz kolay kolay ama resmen iftar davetindeydik ayıp olur die masadanda kalkamadım öldüm öldüm dirildim oturudğum yerde ...kasıklarında batma mide bulantın fln varsa yap tabi her ihtimale karşı 1-2 gün önce yap ben 3-5 tlliklerden aldım onlardan yaptım ben olmasa çıkmaz zaten varsa çıkıyo..2odk sonra cıktı bende..çift çizgi..ben şüpheleniosan yap derim..senin anlattıklarından sonra bende kendimden şüphelendim şimdi..çünkü bende tam yumurtlama zamanına denk getirmiştim, dikkatde etmiştim, ama erkenden kahverengi kanamam oldu sonra adete döndü..malum bende bide haşimoto var..zaten düşük sebebi..
bende bi test alsam mı naapsam..bu testler erken dönemleri ölçüyoda sanırım geç dönemleri ölçmüyo demi..??
ay kafam karıştı..ama dün bugün temizlik halı kaldır götür, tavana tırman felan..ooo..boşverin test mest almam ben..
sağol tatlım AMİN herzaman herşeyin hayırlısı..çok geçmiş olsun..herşeyin hayırlısı canımcım..
valla tatlım ben ilk başlarda hemen test yapıodum sonra adet gecikmesini beklemey başlamıştım normalde erken yapmam ama gecen ay benim normalde midem bulanmaz kolay kolay ama resmen iftar davetindeydik ayıp olur die masadanda kalkamadım öldüm öldüm dirildim oturudğum yerde ...kasıklarında batma mide bulantın fln varsa yap tabi her ihtimale karşı 1-2 gün önce yap ben 3-5 tlliklerden aldım onlardan yaptım ben olmasa çıkmaz zaten varsa çıkıyo..2odk sonra cıktı bende..çift çizgi..ben şüpheleniosan yap derim..
evet tatlım 15i 16sı midem bualndı 20si test yaptım normalde 24 ü bat ama 22si oldumyani sen mide bulantılarından şüphelendin ve test yaptın öylemi? testi yaptığında adetine kaç gün vardı???
amin canım inşallah yaa, ben haldır huldur hareket eden bir tipim, canıtez böyle, onun için düşürme ihtimalimde çoktur Allah bilir ya, o yüzden hep kendime ağır olmayı, aceleci olmamayı telkin ediyorumpaldır küldrü iş yaparım filan alemim yani
eşim pazartesi gününden beri yok, bugün gelecek inşallah neşeliyim o yüzden oh yaa tekbaşına hayat çok sıkıcı bir gayem yok yani 1 haftadır. yalnız bu ay ben hergün ovulasyon testi yaptım adetimin 10. gününden itibaren ama hiç tam kırmızı görmedim, ya daha erken yumurtladım, yada ben yumurtlamadımbirdahaki adet bitiminde hemen teste başlıycam bakalım ozaman ne olacak. ondan snrada duruma göre dr a gitmeyi düşünebilirim. normalde dr beni yumurtlama takibine çağırmıştı buay ama gitmedim, 2 günde bir ben nasıl gideyim çalışıyorum çok zor benim için ya, bu çalışan kadınların anne olma ihtimali , ev hanımlarına göre baya azalıyor işte bu sebeplerden dolayı sanırım, Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım benim, bazı arkadaşlarımız ya tatile gideceği için, ya çok yoğun olduğu için okuyamayacaklarını söylediler, onun için bende kafama göre yazmak istemedim, 2-3 günden beri her girene soruyorum senide yazimmi yazmiyimmi diye, sen yoktun onun için sorupta yazamadım, hemen ekliyorum senide, nasılsın görüşemiyoruz son zamanlarda kuşum ne var ne yok yoğunmusun??
evet tatlım 15i 16sı midem bualndı 20si test yaptım normalde 24 ü bat ama 22si oldum
gül ve buket.. bende burada evet evet olabilir deyip noter gibi tasdik eder konumda kaldım amma velakin yaşadıklarımdan yola çıkarak..ben son düşüğümde yumurtlama günlerim bitmeden daha nasıl bi mide bulantısı gaz.. iki büklüm dolaştım günlerce en sonunda gidip ilaç aldım içtim.. hatta dediler gebe olmayasın daha yumurtlama günlerimdeyim dediydimm sonra adet zamanımda gebe olduğumu öğrendim.. ama kaybettim.. gül genlerdenmiş düşüklerim demişsin önceki yazışmalarda kaç düşüğün var ve kaç haftalıkken düştüler acaba? Bendede düşük oluyorda kan testlerimde anormal bieşy çıkmadı ama henuz genle rahim filmlerim yapılmadı yapılıcak gerek kalmaz diye umut edip beklemedeyim.. inşAllah.
hımmm benzer durumlarmış..benimde hep batmalarım şişkinliklerim olur ama ben kistlere yorarım..sabahları da mide bulanılarım olur ama ben sinüzite yorarım..hayırlısı.
kuşum adet olmadım ama çok çikolata yediğime göre olucam heraldeyasemin adet oldun mu?
inan bende senin gibiyim..benim koltuğa sandalyeye oturmam bi alemdir..bırakırım resmen kendimi..içerden böbreklerim sallanır..eşim kayın valdem felan a dalga geçer benimle:)) kanepeye böyle yavaşça oturamam biraz kıçımı yaklaştırıp atlarım resmen..e haliylede içerde bişey kalmaz..ama dikkat ettiğim zamanlarda vardı fakat..merdivenden çıkışım atlaya atlaya inişim offf yaaa hangi birini anlatayım..sen çok haklısın..
gözün aydın kocana kavuşacan..benim halim necolacak bilmem..
yumurtlama takibini de ihmal etme bence..
ayyy demek ondan yaa, ama varya baya bi ısrar etmiştin çok iyi hatırlıyorum, bende diyordum Allah Allah...yaseminciğim sana doktora git doktora git diye ısrarım işte bu nedenden benim söylemeye dilim varmadı ama sende ısrarla bi kan testi yaptırmadın, inşallah öyle olmamıştır ama
ben bu konuşmalardan sonra yarın sabah uyanır uyanmaz hemen yapacağım testi bismillah.CANIM belki öyle olabilir sen adetine 1-2 gün kala idrar testi yapsana dedim ya gecen ay benimde öyle oldu 4 gün kala test yaptım pozitif üstüne 2 test pozitif kan testi pozitif ama adetle gitti eğer hamilelik varsa düşük yapıosan pozitif çıkar zaten..
kız bilmiyorum psikolojikmidir nedir yoksa nasıl bir belirti o öyleyalnız kızlar benim gecen aydan aklıma takılan bişi var adet bitimi 1-2 si eşimle oldum 16sı midem bulanmaya başladı bu kadar çabuk olur mu döllenme şaşırdım
işyerimin yakınlarında bi dr bulmaya karar vericem eğer öyle bişey yaparsam, çünkü doktorum işe çok uzak canım .yaseminciğim doktor bana 10.günden sonra denemelere başlayın demişti demekki seninde çizgilerin 10.günden sonra koyulaşmaya başlar çünkü 14-15.günlerde yumurtluyoruz sanırım sen denemeye devam et,yumurta takibi konusunda da yapacak birşey yok mecburen 2 gündebir gideceksin izin alacaksın,istersen varsa yıllık iznin 1 hafta izin al senin için daha kolay olur
anammmmmm şimdi ortaya çıktı benim durumum.gecen ay adetim 1 i bitmişti... tatlım bat 15-19 arası 3 aydır düzensiz çünkü ben adet bitimi başlıyorum çalışmaya :)) bu ay gecen ayın günlerine denk getirdim..28 günde bir oluyodum 25-27 değişio şimdi bu aya göre bitti benim yumurtlamam 16.günümdeyim canım bekliom şimdi :)) hayırlısı bakalım..düşüğün sebebide oudğum araştırdığım kadarıyla genlerim %50 babadan geldiği için bünye kabul edemiyomuş ve atıyomuş ..kendini kabul ettirirse bebişimiz tutunuyomuş..
bircan'cım, internetten 20 tanesini 20 liraya alıyoruz öncelikle.canım bu ovulasyon testi nasıl yapılıyor ve hangi günlerde, adetin 10. gününden itibaren mi? biraz bahseder misin
canım yaaaa çok özledik seni tatlım oh çok şükür kavuştuk desene. çok sevindim.s.a yasemincim. uzun zamandır yazmıyorum pek tatilden geldim misafirler vardı halada varlar o yuzden musait olamıyorum cok fazla duramıyorum formda.
bende dua lıstesıne katılmak ıstıyorum ama ne yapmam gerekıyor ne okumama gerekıyor o kısının ısmını soyleyerekmı? bana ozele mesaj atabılırmısın. ?
Birde kızlar, doktora gıttım doktor bacagımda kemik tümörü oldugunu söyledi.. onun ıcınde sızden dua osteyeblırmıyım? benı dualarınızıa eklermısınız?
aynen bütün batmalarımı kistlere yorıyorum, mide bulantılarımı reflüme yoruyorum, baş dönmelerini yorgunluğa yoruyorum.hımmm benzer durumlarmış..benimde hep batmalarım şişkinliklerim olur ama ben kistlere yorarım..sabahları da mide bulanılarım olur ama ben sinüzite yorarım..hayırlısı.
tamam canım benim hemen yazıyorum, hayırdır inşallah tamam bekliyorum meraklaKızlar benide ekleyin dua listesine.
Pazartesi günü nette olabilirim ancak. Sebebini daha müsait bi zamanda anlatırım.
Görüşmek üzere canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?