- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.021
kız nereye giidiyon:))
bediş üzülerek söylüyorum kiseni çok iyi anlıyorum..geçen gün bende bir sürü bebek arabası bebek eşyası arasında sanki hiç birini alamıyacakmışız gibi düşünüp ağlamaya başladım:)))
gelin gelin olmuş duvardaki keseri görmüş ağlamış hesabıç..benim çocuğum olursa keser başına düşerse ne olur davası..
dün gitmiş kız elbiseleri almış kalpli pembeli, cicişli bişeyler:))benimki zaten bebek diye ölüyo..kız çocuklarda babayı çlok sever..aralarında nasıl bişey oluşacak çok merak ediyorum:))
Kızlar dün gece 3 te acildeydik eşimin ufak bir mide sorunu vardi serum taktırmaya gittik, asıl anlatmak istediğimin bu degil, eşimin başiinda beklerken biri hızla içeri girdi, doğum diye bağirdı, anam dedim hemen kapiya koştum baktım kadın sandalyede kıvranıyor ama göbegi kücük ana arkasından bir baktım bebek girdi, adamın kucağında, minnacık, eli yüzü beyaz bir sıvıyla kapli yeni doğurmuş, kadın evde doğurmuş gelmiş, ayy dedim biz nelerin peşindeyiz ne gereksiz ayrıntılara takılıyoruz Rabbim evde doğum nasip etmiş, ama bebek bir talıydı ki cok güzel bir sahneydi ağlayacaktım nerdeyse, eşimi unuttum bu arada :)))))
burcu ve nazan ikinizin de eşlerine çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah. kocalarınıza iyi bakın kızlar olmuyor böyle ama
Günaydınnn herkese hayırlı sabahlar, ben sabaherkencikten kalktım, eşime kahvaltı hazırladım şöyle güzelce, bende oturdum yedim, ayyy nasıl özlemişim varya, kızlar halimize binlerce kez şükürler olsun, bir insanın kendi işini kendi yapması bile okadar ama okadar büyük bir nimet ki anlatamamçocuk gibi sevinerek yapıyrum her yaptığım hareketi... Allahıma binlerce şükürler olsun bugünleri de gördüm. Cumartesi dr 2 gideceğim kontrole, inşallah minişim de iyidir benim kadar.
Özlem ve Bedriye bana haklı sitemlerde bulunmuşsunuz sizi saygı ile selamlıyorum bebişlerimhaklısınız çok az giriyorum, çok detaylı yazamadan çıkıyorum, ama ruh halim yeni yeni düzeliyor bakıyorum ki, Allahım herkese sağlıklı kolay rahat hamilelik nasibetsin inşallah.
Birde buket ve bedriye size gelen ağlama krizleri gibi banada geliyor ara ara, mesela hamile olmadan önce dinleyip ağladığım şarkıları duyunca ozamanki ruh halim aklıma gelip yine aynı şekilde ağlıyorum.
Tümaycım beni sormuşsun rahatladınmı artık evden mi çalışıyorsun diye, çok şükür Allahıma daha iyiyim, evden çalışıyorum kuşum. bizim işyerinde baskı için kimyasal boyalar maddeler çok kullanıldığı için sağlıksız kokular epey çok, o yüzden bir müddet daha evden idare edebildiğim kadar edeceğim tatlım. senin çalışma konusu ne durumda?
bizde acildeydik burcu kocamın gözüü kaynak almış kaltık gittik gözünnü yıkattık bizim hastane sakidi hastalar hemşireler horul horul uyyo sekreter oyun oynuyo sohbet gırlaa baya sakindi bi ara bizi unuttular
canım iyi olmana çok sevindim :) evet evde yapabılıyorsan işini evde yap o kimyasalların arasına girme. hem evde yoruldugunda bıraz dinlenme şansın olur. özellikle karnın buyudugunde o dinlenmeye çok ihtiyacın olacak :)
canım gecmıs olsun eşin iyidir umarım.
işte herşeyi bilen insanların da başı dertten kurtulmaz doğru diyoun, bırak kardeşim herkes işini yapsın sen ne el atıyorsun tehlikeli işe. Allah korumuşben kendime zor bakıyorum valla yasemino deilde kocamda suç ne alarsın kaynak yapmaktan herseye kabı var derlerya her işe burnunu sokar sokmasın oda
canım iyi olmana çok sevindim :) evet evde yapabılıyorsan işini evde yap o kimyasalların arasına girme. hem evde yoruldugunda bıraz dinlenme şansın olur. özellikle karnın buyudugunde o dinlenmeye çok ihtiyacın olacak :)
işte herşeyi bilen insanların da başı dertten kurtulmaz doğru diyoun, bırak kardeşim herkes işini yapsın sen ne el atıyorsun tehlikeli işe. Allah korumuş
haklısın canım, hoşgeldin bu arada, senin minik prenses güzeller güzeli ne yapıyor uyuyormu yoksa mışıl mışıl
canım sahili sabah bıraktıgımda babasının göbegınde uyuya kalmıstı :) suan duşunce içindeyim babası ezmiş olabilirmi kendisini diye :)
Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni, hakkaten yaa sen bi ara en iyisi. bu gece benim eşimde heralde ayağını benim ayağımın üzerine mi koymuş ne yapmış, gece wc ye kalktığımda ayağımın üzerine basamaz durumdaydım, pestili çıkmış yamulmuş gibiydi ayağım
bende onun üstüme göbeğimi koyim de görsün bu gece:) kızımı güvenceye aldım canım :) uıyandırdım babayı oyle cıktım evden :) owww sende bu akşam aynisini ona yap kuzum :)
Nazo geçmiş olsun tatlım, benimde kocam hem dondurma yedi hemde bayodan sonra rüzgarlı bir yerde oturdu, eee ne diyeyim şimdi
Yaso canım maşallah de, ohh miss gibi sağlıkla büyüt kuzumuzu
Bahar sana da güaydın :)
özlem bacım sen niye yan çiziyon şimdi?hani aslıyal sen gidicektiniz beraber,sonra bana da destek olacaktınız?olmaz ama bak kavlimizi bozma lütfen
kızlar dualarınızı okudum rabbim kabul etsin bu arada burcu dua listesinde kendine kolay doğum yazmışsın çok hoştu ya
Selam kızlar
Ben hala doğurmadım :))
Gayette iyim aradq karnım sertliştiği için acıyo bide ufak ufak sancılar tabii ama alıştım artık ya enerjim fln yerinde her işi yapcakmışım gibi bi potansiyel var ama yapcak iş yok)
Haftasonu kuzenimdeydim hep uyudum işin aksi tarafı kızla da doğru düzgün konuşamadık bile artık biyere gidemm ama bunu anladım..
Son haftamızdayız artık inşallah gelir bebişim hareketlerini fln sayıyorum.
Umarım hepiniz iyinisinizdir eşim gelmek üzere çom acıktımm ztn öpüldünüz..
amin canım inşallah hayırlısı.raporu kabul ediyorlar da rapor çıkarmak zor.hayırlısı ile bi çıkarabilseydim şu raporu.inan tedavi süreci değil ama rapor kısmı strese sokuyor insanı.epeydir rahattım.şimdi rapor işine girişince çok sıkıntı yaptım.öylemi olur böylemi olur diye düşünmekten uyku tutmadı gece.biliyorum herşey olacağına varır ama napayım elimde değil.takmadan yapamıyorum.acaba o sorun olurmu?bu sorun olurmu? doktorlar tatile gidince raporlar eylüle kalıyormuş.onu öğrendim dün.benim malum okul açılmadan tedaviyi bitirmem lazım.şimdi yetişirmi derdine düştüm.bazen aman boşver raporu bu kadar kafaya takacağına git ücretli yaptır diyorum ama o da zorlayacak maddi açıdan,bu sefer onu takıcam.eminim bi süre sonra boşuna takmışım dicem ama dediğim gibi tedaviye bi başlyabilsem geriside gelir hayırlısı ile.inşallah dediğin gibi ayşe ile burcunun aşılaması,tubanın yumurta takibi,meral in tedavisi,gamzenin,senin benim tüplerimiz... hepimiz peşpeşe hamile kalır sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza.seneye bu vakitler bizde gül gibi,büşra gibi süt,mama,muhallebi muhabbeti yaparız.
herkese guaydın dostlar
sedoşum duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
Sedacım duanı okudum, inşallah tüp bebek yolunda herşey çok güzel gider ve inşallah ikiz bebelerin olur, Rabbim hayırlı ve güzel kapılar açsın
Selam kızlar
Ben hala doğurmadım :))
Gayette iyim aradq karnım sertliştiği için acıyo bide ufak ufak sancılar tabii ama alıştım artık ya enerjim fln yerinde her işi yapcakmışım gibi bi potansiyel var ama yapcak iş yok)
Haftasonu kuzenimdeydim hep uyudum işin aksi tarafı kızla da doğru düzgün konuşamadık bile artık biyere gidemm ama bunu anladım..
Son haftamızdayız artık inşallah gelir bebişim hareketlerini fln sayıyorum.
Umarım hepiniz iyinisinizdir eşim gelmek üzere çom acıktımm ztn öpüldünüz..
maşallah canımAllah sağlıkla onları giydiği günleride göstersin inşallah
ayy buket ne güldüm keser mevzusuna tam bedriyelikmiş yani
eşinde oğlan oğlan derken bilinçaltında kız sevdası barındırıyomuş baksana adama ne kaa istekli maşallahh
benimkide eli karnımda uyuyo..öylede ağırki:)) nefes alamıyorum..kızışımı da sıkıştıracak o olacak en sonunda:))alalalaAllah iyiliğini versin emi güldürdün beni, hakkaten yaa sen bi ara en iyisi. bu gece benim eşimde heralde ayağını benim ayağımın üzerine mi koymuş ne yapmış, gece wc ye kalktığımda ayağımın üzerine basamaz durumdaydım, pestili çıkmış yamulmuş gibiydi ayağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?