Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayy buket ne güldüm keser mevzusuna tam bedriyelikmiş yani

eşinde oğlan oğlan derken bilinçaltında kız sevdası barındırıyomuş baksana adama ne kaa istekli maşallahh

Günaydınnn herkese hayırlı sabahlar, ben sabaherkencikten kalktım, eşime kahvaltı hazırladım şöyle güzelce, bende oturdum yedim, ayyy nasıl özlemişim varya, kızlar halimize binlerce kez şükürler olsun, bir insanın kendi işini kendi yapması bile okadar ama okadar büyük bir nimet ki anlatamam çocuk gibi sevinerek yapıyrum her yaptığım hareketi... Allahıma binlerce şükürler olsun bugünleri de gördüm. Cumartesi dr 2 gideceğim kontrole, inşallah minişim de iyidir benim kadar.

Özlem ve Bedriye bana haklı sitemlerde bulunmuşsunuz sizi saygı ile selamlıyorum bebişlerim haklısınız çok az giriyorum, çok detaylı yazamadan çıkıyorum, ama ruh halim yeni yeni düzeliyor bakıyorum ki, Allahım herkese sağlıklı kolay rahat hamilelik nasibetsin inşallah.

Birde buket ve bedriye size gelen ağlama krizleri gibi banada geliyor ara ara, mesela hamile olmadan önce dinleyip ağladığım şarkıları duyunca ozamanki ruh halim aklıma gelip yine aynı şekilde ağlıyorum.

Tümaycım beni sormuşsun rahatladınmı artık evden mi çalışıyorsun diye, çok şükür Allahıma daha iyiyim, evden çalışıyorum kuşum. bizim işyerinde baskı için kimyasal boyalar maddeler çok kullanıldığı için sağlıksız kokular epey çok, o yüzden bir müddet daha evden idare edebildiğim kadar edeceğim tatlım. senin çalışma konusu ne durumda?

bizde acildeydik burcu kocamın gözüü kaynak almış kaltık gittik gözünnü yıkattık bizim hastane sakidi hastalar hemşireler horul horul uyyo sekreter oyun oynuyo sohbet gırlaa baya sakindi bi ara bizi unuttular

Sedacım duanı okudum, inşallah tüp bebek yolunda herşey çok güzel gider ve inşallah ikiz bebelerin olur, Rabbim hayırlı ve güzel kapılar açsın

canım iyi olmana çok sevindim :) evet evde yapabılıyorsan işini evde yap o kimyasalların arasına girme. hem evde yoruldugunda bıraz dinlenme şansın olur. özellikle karnın buyudugunde o dinlenmeye çok ihtiyacın olacak :)

canım gecmıs olsun eşin iyidir umarım.

dun dinlendi bişeyci kalmadı çok şükür saol kuzucugum

ben kendime zor bakıyorum valla yasemin o deilde kocamda suç ne alarsın kaynak yapmaktan herseye kabı var derlerya her işe burnunu sokar sokmasın oda
işte herşeyi bilen insanların da başı dertten kurtulmaz doğru diyoun, bırak kardeşim herkes işini yapsın sen ne el atıyorsun tehlikeli işe. Allah korumuş

haklısın canım, hoşgeldin bu arada, senin minik prenses güzeller güzeli ne yapıyor uyuyormu yoksa mışıl mışıl

canım sahili sabah bıraktıgımda babasının göbegınde uyuya kalmıstı :) suan duşunce içindeyim babası ezmiş olabilirmi kendisini diye :)

canım sahili sabah bıraktıgımda babasının göbegınde uyuya kalmıstı :) suan duşunce içindeyim babası ezmiş olabilirmi kendisini diye :)

Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni, hakkaten yaa sen bi ara en iyisi. bu gece benim eşimde heralde ayağını benim ayağımın üzerine mi koymuş ne yapmış, gece wc ye kalktığımda ayağımın üzerine basamaz durumdaydım, pestili çıkmış yamulmuş gibiydi ayağım

:) kızımı güvenceye aldım canım :) uıyandırdım babayı oyle cıktım evden :) owww sende bu akşam aynisini ona yap kuzum :)

Nazo geçmiş olsun tatlım, benimde kocam hem dondurma yedi hemde bayodan sonra rüzgarlı bir yerde oturdu, eee ne diyeyim şimdi

Yaso canım maşallah de, ohh miss gibi sağlıkla büyüt kuzumuzu

Bahar sana da güaydın :)

:) kızımı güvenceye aldım canım :) uıyandırdım babayı oyle cıktım evden :) owww sende bu akşam aynisini ona yap kuzum :)
bende onun üstüme göbeğimi koyim de görsün bu gece

burcu kuşum seninkide tam intihar etmiş yani
ayy maşallah maşallah maşallah dur 41 tne de nazar boncuğu koyim

özlem bacım sen niye yan çiziyon şimdi?hani aslıyal sen gidicektiniz beraber,sonra bana da destek olacaktınız?olmaz ama bak kavlimizi bozma lütfen

zeynepcim canım benim o hayeller suya düştü aslının doktoru yeni hasta almıyormuş

kızlar dualarınızı okudum rabbim kabul etsin bu arada burcu dua listesinde kendine kolay doğum yazmışsın çok hoştu ya

sağol canım Allah razı olsun

Canım doğum yaklaşırken öyle enerji gelirmiş anneye bir. Allah tarafından herhalde doğuracak gücü olsun diye belki de. Artık eli kulağında. Artık bir yere çıkma tabii kızım yollarda doğuracaksın. Annemler babamın akrabaları arkadaşları falan doluşmuşlar gezmeye gitmişler yemeğe falan annemin sancısı tutmuş hadii cümbür cemaat hastaneye ama yanlış alarmmış zaten günümden 5 gün geç doğmuşum. Az kaldı yollarda doğrucaktım diyor zaten düşük kilolu doğmuşum karnı çok yokmuş son ana kadar gezdim diyor ama yine de çok çok zor doğmuşum.

Canım takam desemde takacaksın öyle oluyor bende aşılamamda hiç yapılamayacak sanıyordum ama biraz sakin olmaya çalış peşini bırakma çıkar tüm şartları taşıyorsan neden çıkmasın. Rapor hakkın varsa ücretli yaptırma dünyanın parası bende ücretli yaptırıcam rapor çıkartma koşullarını taşımıyorum 4.500 tüpe vericez 1.500 falan da ilaçlar tutar herhalde baya masraflı napalım bebişimiz gelsin de. İnşalah canım hepimiz seneye anne olmuş oluruz çok yakın arkadaş var birbirine hepimize güzel haberler duymamızı nasip etsin Rabbim.

herkese guaydın dostlar

sedoşum duanı okudum rabbim kabul etsin inş.

Sedacım duanı okudum, inşallah tüp bebek yolunda herşey çok güzel gider ve inşallah ikiz bebelerin olur, Rabbim hayırlı ve güzel kapılar açsın

Canlarım Allah razı olsun..

sakın enerjini harcama..o doğum için depolanan enerji...

maşallah canım Allah sağlıkla onları giydiği günleride göstersin inşallah

amin canım inşallah..

ayy buket ne güldüm keser mevzusuna tam bedriyelikmiş yani

eşinde oğlan oğlan derken bilinçaltında kız sevdası barındırıyomuş baksana adama ne kaa istekli maşallahh

öyle yaa..allah bozmasın..

benimkide eli karnımda uyuyo..öylede ağırki:)) nefes alamıyorum..kızışımı da sıkıştıracak o olacak en sonunda:))alalala

Gunaydiiiin
Doktordayim sira bekliyorum ve yine herzamanki gibi igrenc sandalyeye oturup bacagimi acmaktan tirsiyorum. Hersey bebek icin oldugunu dusundugum icin biraz rahatliyorum.
Bakalim doktor ne dicek asilama sali olsa benim icin cok rahar olur ise gec gidiyom ama pztesi veya carsamba olursa kotu nasil izin alcam ben kimse bilmiyor. Acaba iscikisi asilama yaparlarmi yoksa hep sabahmi oluyor.
Sizlerde iyisiniz okudugum kadariyla.
Buket kizin hayirli olsun ama sanki bebisin bi supriz yapacak gibime geliyor yani erkek olma ihtimalinden bahsediyorum. Hakkinda hayirlisi benimki sadece tahmin Rabbim saglikli versin kucagina Insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…