- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.041
Herkese günaydın kızlar mutlu bi gün olur inşallah
Gunaydiiiin
Doktordayim sira bekliyorum ve yine herzamanki gibi igrenc sandalyeye oturup bacagimi acmaktan tirsiyorum. Hersey bebek icin oldugunu dusundugum icin biraz rahatliyorum.
Bakalim doktor ne dicek asilama sali olsa benim icin cok rahar olur ise gec gidiyom ama pztesi veya carsamba olursa kotu nasil izin alcam ben kimse bilmiyor. Acaba iscikisi asilama yaparlarmi yoksa hep sabahmi oluyor.
Sizlerde iyisiniz okudugum kadariyla.
Buket kizin hayirli olsun ama sanki bebisin bi supriz yapacak gibime geliyor yani erkek olma ihtimalinden bahsediyorum. Hakkinda hayirlisi benimki sadece tahmin Rabbim saglikli versin kucagina Insaallah
Yasemincim evet acayip gerginim esimde bugun benimle gelemedi oda bademcik ameliyati olcak hastaneye gitti. Herseyi arka arka yaptiriyoz bakalim hayirlisi. Bizim burda hem disarda hem icerde o korkunc sandalyenin oldugu odada bekletiyorlar suan burun burunayiz ocuuu ile
canım nasılsın ? emir nasıl ay buyumustur o baya :) öp benim yerime
Gunaydiiiin
Doktordayim sira bekliyorum ve yine herzamanki gibi igrenc sandalyeye oturup bacagimi acmaktan tirsiyorum. Hersey bebek icin oldugunu dusundugum icin biraz rahatliyorum.
Bakalim doktor ne dicek asilama sali olsa benim icin cok rahar olur ise gec gidiyom ama pztesi veya carsamba olursa kotu nasil izin alcam ben kimse bilmiyor. Acaba iscikisi asilama yaparlarmi yoksa hep sabahmi oluyor.
Buket kizin hayirli olsun ama sanki bebisin bi supriz yapacak gibime geliyor yani erkek olma ihtimalinden bahsediyorum. Hakkinda hayirlisi benimki sadece tahmin Rabbim saglikli versin kucagina Insaallah
iyiyim canım emir yaramazlık peşinde ayaklarını ağzına götürüyo yiyo resmendış çıkartıyo bi de baya huysuz yani senin kızce nasıl
o ayaklar cok tatrlı galiba sahilde sureklı ayagını agzına goturuyor ayakları ile oynamayı cok seviyor. bizde diş cıkartıyorzu altan ıkı tane cıktı sonunda cok asırı huysuzlugu yok ama gecelerı agrısı oluyor ara ara aglayarak uyanıyor cıksa dışler bıran once iyi olacak. baya buyudu sahıl hergun yeni birşey kesvediyor ne gorse elını uzatım ver dıye emir yagdırıyor vermezsemde bır yaygara bir galama zor dikkatini dagıtıp başka yone cekiyorum.
Gunaydiiiin
Buketim ama bana catlatma ignesi yapmicaklar o yuzden yinede 36saat oncemi yapiyorlarki
Tuh sormayida unuttum ciktim doktordan
iyiyim canım emir yaramazlık peşinde ayaklarını ağzına götürüyo yiyo resmendış çıkartıyo bi de baya huysuz yani senin kızce nasıl
ya seninkiler kendiliğinden mi çatlıyo..yumurtaları geliştirip çatlatma iğnesi vuruluyo..gece 12 de vuruyosun öğlen 12 de aşılaman yapılıyor..sana niye vurmuyolar anlamadım..doktorun bilir en iyisini..Buketim ama bana catlatma ignesi yapmicaklar o yuzden yinede 36saat oncemi yapiyorlarki
Tuh sormayida unuttum ciktim doktordan
ay kızlar aglıyasım geldi dinlerken rabbim kimselere aratmasın herkese nasip etsin
Atem Tutem Men Seni Şekere Katem Men seni - YouTube
canım ben 200 tane tefriciyeyi okudum Allah kabul etsin inşallah, tez zamanda duaların kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?