Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Buket benim eşimde bana sarılmaya korkuyor, anam ne ağır kolları var bu adamların hakkaten ya

Ayşecim Allah sana sabır güç kuvvet sağlam bir psikoloji versin inşallah, dr kapısında beklemek bence içerde olmaktan daha zor ve psikolojiyi bozan bir durum. ben beklememek için ya hep ilk randevuyu, yada ennn son randevuyu almaya çalışırdım, çünkü kapıda beklerken kalbim ağzımdan çıkacak gibi atıyordu:18:

zeynepcim sanada günaydın kuşum

Yasemincim evet acayip gerginim esimde bugun benimle gelemedi oda bademcik ameliyati olcak hastaneye gitti. Herseyi arka arka yaptiriyoz bakalim hayirlisi. Bizim burda hem disarda hem icerde o korkunc sandalyenin oldugu odada bekletiyorlar suan burun burunayiz ocuuu ile

hadi hayırlısı iyi haberlerle çık canım

canım inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile hamile kalırsın ve artık doğuma kadar birdaha hiç oturmazsın o uyuz sinir bozucu gıcık sandalyenin üzerine ama işte ne yazıkki o sandalyeye oturmadan da bir türlü hamile kalamıyoru, belkide bir keramet vardır onda öyle düşün sevmeye çalış

Melegim sagol canim Insaallah
Yasemin sanirim bu sandalyeyi hic sevemicem okadar cok oturdumki ustune ilk gunki gibi heyecanim hic gecmedi. (Ilk goruste ask gibi bisey oldu sanki)
Doktoor gel artikk

sağol canım benim..aşılamanın bir saati var.36 saat geçmesi gerrek ya ondan sabaha denk getiriyolar:)

iyiyim canım emir yaramazlık peşinde ayaklarını ağzına götürüyo yiyo resmen dış çıkartıyo bi de baya huysuz yani senin kızce nasıl

o ayaklar cok tatrlı galiba sahilde sureklı ayagını agzına goturuyor ayakları ile oynamayı cok seviyor. bizde diş cıkartıyorzu altan ıkı tane cıktı sonunda cok asırı huysuzlugu yok ama gecelerı agrısı oluyor ara ara aglayarak uyanıyor cıksa dışler bıran once iyi olacak. baya buyudu sahıl hergun yeni birşey kesvediyor ne gorse elını uzatım ver dıye emir yagdırıyor vermezsemde bır yaygara bir galama zor dikkatini dagıtıp başka yone cekiyorum.

galiba öyle canım :) bugün yeni resim koyarım albüme

Ayşecim aynı duyguları paylaşıyoruz, ama şoyle düşün hayatta sandalyeden daha korkunç şeyler var, cok şukür ki onlarla karşılaşmıyoruz, asıl sandalye bizden korksun ve oturunca hep kalkacağın anı hayal et, bunlar birazcık yardımcı oluyor insana, ama ne desende haklısın bu arada eşinede geçmiş olsun, inşallah bu seferki aşilaman hayırlisiyla gerçekleşir

Buketim ama bana catlatma ignesi yapmicaklar o yuzden yinede 36saat oncemi yapiyorlarki
Tuh sormayida unuttum ciktim doktordan

Canım benim bir arkadaşıma da hiç ilaç ve catlatma ignesi vermeden aşılama yaptilar ilk seferde tuttu, ama çatlatma iğnesi olmadan zamanı ayarlamak biraz zor değil mi?

Burjum bu sefer siki takip ediyorlar canim gecen ay ne oldugunu nasil catladini anlamadik dedi. Aramizda kalsin sogan kuru yapmistim ondan erken catlamis olabilirmi.
Bu sefer 8. Gunu 11.gunu 12. Gunu gel dediler kacirmamak icin. Cmtsei veya sali olsa is yonunden daha iyi olcak benim icin

Buketim ama bana catlatma ignesi yapmicaklar o yuzden yinede 36saat oncemi yapiyorlarki
Tuh sormayida unuttum ciktim doktordan
ya seninkiler kendiliğinden mi çatlıyo..yumurtaları geliştirip çatlatma iğnesi vuruluyo..gece 12 de vuruyosun öğlen 12 de aşılaman yapılıyor..sana niye vurmuyolar anlamadım..doktorun bilir en iyisini..

ay kızlar aglıyasım geldi dinlerken rabbim kimselere aratmasın herkese nasip etsin

Atem Tutem Men Seni Şekere Katem Men seni - YouTube

eğer tahmin ettiğim kadınsa ninni albümü var onun:))çok hoş

canım ben 200 tane tefriciyeyi okudum Allah kabul etsin inşallah, tez zamanda duaların kabul olsun

sağolasin canım Rabbim dert vermesin size ve çocuğuna. Inşallah dualarınzla eşimin işleri düzelir rahata kavuşurz. Şu an durum hiç iç açıcı değil malesef. Yeni işçi almışlar bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…