- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.061
ya seninkiler kendiliğinden mi çatlıyo..yumurtaları geliştirip çatlatma iğnesi vuruluyo..gece 12 de vuruyosun öğlen 12 de aşılaman yapılıyor..sana niye vurmuyolar anlamadım..doktorun bilir en iyisini..
eğer tahmin ettiğim kadınsa ninni albümü var onun:))çok hoş
Yasemincim evet acayip gerginim esimde bugun benimle gelemedi oda bademcik ameliyati olcak hastaneye gitti. Herseyi arka arka yaptiriyoz bakalim hayirlisi. Bizim burda hem disarda hem icerde o korkunc sandalyenin oldugu odada bekletiyorlar suan burun burunayiz ocuuu ile
Günaydınnn herkese hayırlı sabahlar, ben sabaherkencikten kalktım, eşime kahvaltı hazırladım şöyle güzelce, bende oturdum yedim, ayyy nasıl özlemişim varya, kızlar halimize binlerce kez şükürler olsun, bir insanın kendi işini kendi yapması bile okadar ama okadar büyük bir nimet ki anlatamamçocuk gibi sevinerek yapıyrum her yaptığım hareketi... Allahıma binlerce şükürler olsun bugünleri de gördüm. Cumartesi dr 2 gideceğim kontrole, inşallah minişim de iyidir benim kadar.
Özlem ve Bedriye bana haklı sitemlerde bulunmuşsunuz sizi saygı ile selamlıyorum bebişlerimhaklısınız çok az giriyorum, çok detaylı yazamadan çıkıyorum, ama ruh halim yeni yeni düzeliyor bakıyorum ki, Allahım herkese sağlıklı kolay rahat hamilelik nasibetsin inşallah.
Birde buket ve bedriye size gelen ağlama krizleri gibi banada geliyor ara ara, mesela hamile olmadan önce dinleyip ağladığım şarkıları duyunca ozamanki ruh halim aklıma gelip yine aynı şekilde ağlıyorum.
Tümaycım beni sormuşsun rahatladınmı artık evden mi çalışıyorsun diye, çok şükür Allahıma daha iyiyim, evden çalışıyorum kuşum. bizim işyerinde baskı için kimyasal boyalar maddeler çok kullanıldığı için sağlıksız kokular epey çok, o yüzden bir müddet daha evden idare edebildiğim kadar edeceğim tatlım. senin çalışma konusu ne durumda?
Kızlarrrrr Günaydınnn...Ben yine çok yorgunum yawww bacaklarım da ağrıyooonolacak benim bu halim bilmiyorum valla bugün patronla bi konuşcam yarın hastaneye gidiyim bari dahiliyeye sürekli yorgunum napacam diim doktoraaa:26:Özleeeemmmmmmm doktoru aradınmı?ya nasıl iştir bu ya nasıl bir yoğunluktur anlayamadım ben çok üzüldüm yaaaa Ayşecimmm canım ikizim inşallah bu ay bize güzel haberler verirsinnnn Büşrecım tefriciyyelerimi tamamladım canım Allah kabul etsin inşallahhh eşinin işleri bir an önce yoluna girer inşallahhhh
bilmiyorum canım yaa hep yorgunum hep halsizim anlamadım gittigünaydin canim hosgeldin gecmis olsun bencede git hastaneye ihmal etme neden agriyorku bacaklarin.
Sagol ikizim Insaallah hepimiz güzel haberler verecez Insaallah
Heerkese günaydın....
Burcu canım geçmiş olsun eşine benim annemde 3ümüzü evde doğurmuş ebe eve gelmiş ..
Nazan sanada geçmiş olsun kaynak şeyinden hep çok korkmuşumdur...
bilmiyorum canım yaa hep yorgunum hep halsizim anlamadım gittinese bakalım ayarlarsam gidecem canımmm ikizimm hadi artık patlat bi güzel haber artıkkk hayırlısıyla
mircan kaya arkadaşıma tavsiye etmişlerde bi dinleyeyim dedim çok guzeller
buketim evet canim benimkiler kendiliginden catliyor cok sukur o tur bi problemim yok yani bendeki sorun az gorulen yani vajinadaki asittwn dolayi olmadi ve yapsiklik varsi onuda cozduk ama bu sivi yuzunden asilama olcam.yoksa yumurtlamam oluyor
Kızlarrrrr Günaydınnn...Ben yine çok yorgunum yawww bacaklarım da ağrıyooonolacak benim bu halim bilmiyorum valla bugün patronla bi konuşcam yarın hastaneye gidiyim bari dahiliyeye sürekli yorgunum napacam diim doktoraaa:26:Özleeeemmmmmmm doktoru aradınmı?ya nasıl iştir bu ya nasıl bir yoğunluktur anlayamadım ben çok üzüldüm yaaaa Ayşecimmm canım ikizim inşallah bu ay bize güzel haberler verirsinnnn Büşrecım tefriciyyelerimi tamamladım canım Allah kabul etsin inşallahhh eşinin işleri bir an önce yoluna girer inşallahhhh
yok canım yaa aramadım ama acaba diyorum benmi yanlış anladım nasıl mümkün olur böyle bişey elbette yeni hastaları olacak yoksa bu işin devamlılığı nasıl olacak valla anlamadım
rica ederim canımm yardımcı olabildiysem ne mutlu :) öpe koklaya doyamıyorum zaten sizin içinde öperim seve seve :)Anladım canım, ben göğüs pompası almamıştım alayım bari bulunsun :26: Teşekkür ederim cevapladığın için güzel anne
Bebişini bol bol kokla bizim için
selam kızlar herkes iyidir inşallah şaka maka yarın 1. haftamız bugün oğluşumu yıkadık annemle alışmam lazım ya insan tutmaya korkuyo :)
bu arada doğumu yaklaşan arkadaşlara bi kaç tavsiyem olcak suyunuz heran gelebilir panik yapmayın ben biraz heyecanlandım ama herşeyinizi hazır tutun özellikle hastaneye giderken giyecekleriniz orkid ve iç çamaşırıdas hazırlayın kolay biyere lazım olcak :) korkmayın bana dr su gelince 1-2 saat içinde hastaneye gelmen yeterli demişti ALLAH yardımcınız olsun..
rica ederim canımm yardımcı olabildiysem ne mutlu :) öpe koklaya doyamıyorum zaten sizin içinde öperim seve seve :)
yaseminn canımmm napıosun senin dr kntrolün ne zamn dıAylincim kuşum supradyn diye bir vitamin var, aslında bu sıra biraz vitamin mi kullansan acaba, çok stresli ekşınlı günler geçirdin, vucudun kendini tüketmiştir. tabiki dr daha iyi bilir de patronun gitmene izin vermezse filan vitamin al mutlaka derim ben
Aylincim oyy yesinler senin tosununu yaa maşalahadını ne koyacaktın sen ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?