Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Mircan Kaya arkadaşıma tavsiye etmişlerde bi dinleyeyim dedim çok guzeller

Buketim evet canim benimkiler kendiliginden catliyor cok sukur o tur bi problemim yok yani bendeki sorun az gorulen yani vajinadaki asittwn dolayi olmadi ve yapsiklik varsi onuda cozduk ama bu sivi yuzunden asilama olcam.yoksa yumurtlamam oluyor

inşAllah bu sefer herşey çok kontrollü ve güzel geçer.. emeklerinin karşılığını hayırlısıyla alırsın inşAllah..
doktor kontrolünde bitmiş sanırım.. ohh be dedimm inan.. inşAllah herşey güzel olucak..

Bedriyecim sukur ciktim doktordan. Simdi benim yumuslarin gelisip catlama kivamina gelisini beklicez.
Sagol guzel dileklerin icin.
Acaba bu aydasogan kuru yapsammi iltihap sokmesi icin

Heerkese günaydın....
Burcu canım geçmiş olsun eşine benim annemde 3ümüzü evde doğurmuş ebe eve gelmiş ..
Nazan sanada geçmiş olsun kaynak şeyinden hep çok korkmuşumdur...

Canım bana öyle yerlerden teklif geliyorki işe gidebilmem için 2 3 vesait yapmam gerekiyor benim başvurduğum yerlerden de dönen yok..

Kızlarrrrr Günaydınnn...Ben yine çok yorgunum yawww bacaklarım da ağrıyooo nolacak benim bu halim bilmiyorum valla bugün patronla bi konuşcam yarın hastaneye gidiyim bari dahiliyeye sürekli yorgunum napacam diim doktoraaa:26:Özleeeemmmmmmm doktoru aradınmı?ya nasıl iştir bu ya nasıl bir yoğunluktur anlayamadım ben çok üzüldüm yaaaa Ayşecimmm canım ikizim inşallah bu ay bize güzel haberler verirsinnnn Büşrecım tefriciyyelerimi tamamladım canım Allah kabul etsin inşallahhh eşinin işleri bir an önce yoluna girer inşallahhhh

günaydin canim hosgeldin gecmis olsun bencede git hastaneye ihmal etme neden agriyorku bacaklarin.
Sagol ikizim Insaallah hepimiz güzel haberler verecez Insaallah

günaydın güzellikler...
haftasonu bi sürü misafirim vardı yatılı canlar ayyy ne yorulmuşum dün işe gittim ama kendimden geçtim akşam kociş gelme büroya yarın dinlen dedi ayy ne sevindim bilseniz bugün de dana gibi yatmışım ohhh kahvaltı yapmadım daha
geçmişi okuyamadım henüz herkes iyidir inşallah ben de cumartesi sabah bebişimi gçrdüm teyzeleri ayy tobiş oğlumun yanaklarını ağzını burnunu minnak ellerini gördük rüya gibiydi.... kilosu 1 hafta öne geçmiş nasıl yediysem bu ay doktor dikkat et dedi
kahvaltı yapıp geçmişi okuyacağım canlar

günaydin canim hosgeldin gecmis olsun bencede git hastaneye ihmal etme neden agriyorku bacaklarin.
Sagol ikizim Insaallah hepimiz güzel haberler verecez Insaallah
bilmiyorum canım yaa hep yorgunum hep halsizim anlamadım gitti nese bakalım ayarlarsam gidecem canımmm ikizimm hadi artık patlat bi güzel haber artıkkk hayırlısıyla

bilmiyorum canım yaa hep yorgunum hep halsizim anlamadım gitti nese bakalım ayarlarsam gidecem canımmm ikizimm hadi artık patlat bi güzel haber artıkkk hayırlısıyla

ayyy Insaallah patlatalim artik ya arka arkaya hadin hep beraber. kafama taktigim seye bak calistigim icin cumartesi yada sali günü asilama olsun diye dua ediyorum diger günler erken calisiyorum nasil derim ben isyerine bu durumu anlatmadim.

mircan kaya arkadaşıma tavsiye etmişlerde bi dinleyeyim dedim çok guzeller

evet o kadın..

buketim evet canim benimkiler kendiliginden catliyor cok sukur o tur bi problemim yok yani bendeki sorun az gorulen yani vajinadaki asittwn dolayi olmadi ve yapsiklik varsi onuda cozduk ama bu sivi yuzunden asilama olcam.yoksa yumurtlamam oluyor

o zaman senin ki tamam.:))

Kendinize iyi bakin Allaha emanetsiniz ben ise gidecem birazdan.
sizinle konusmak beni cok rahatlatti Allah hepinizden razi olsun gönlünüzden gecen dileklerrinizi kabul etsin Insaallah

yok canım yaa aramadım ama acaba diyorum benmi yanlış anladım nasıl mümkün olur böyle bişey elbette yeni hastaları olacak yoksa bu işin devamlılığı nasıl olacak valla anlamadım

yok canım yaa aramadım ama acaba diyorum benmi yanlış anladım nasıl mümkün olur böyle bişey elbette yeni hastaları olacak yoksa bu işin devamlılığı nasıl olacak valla anlamadım

canım ben şimdi aradım hastaneyi öğrendim doktor haziran ayında sadece 10 gün hasta bakıcakmış muhtemelen ya izne ayrılacak yada yine konferansı falan var bana da takipli hastasımısınız die sordular diğerlerine randevu vermiolarmış çok yoğunmuş ama sen yine de cebini ara istersen canım bi konuş olmazsa nereye gitmeyi düşünüyosun?

selam kızlar herkes iyidir inşallah şaka maka yarın 1. haftamız bugün oğluşumu yıkadık annemle alışmam lazım ya insan tutmaya korkuyo :)
bu arada doğumu yaklaşan arkadaşlara bi kaç tavsiyem olcak suyunuz heran gelebilir panik yapmayın ben biraz heyecanlandım ama herşeyinizi hazır tutun özellikle hastaneye giderken giyecekleriniz orkid ve iç çamaşırıdas hazırlayın kolay biyere lazım olcak :) korkmayın bana dr su gelince 1-2 saat içinde hastaneye gelmen yeterli demişti ALLAH yardımcınız olsun..
Anladım canım, ben göğüs pompası almamıştım alayım bari bulunsun :26: Teşekkür ederim cevapladığın için güzel anne
Bebişini bol bol kokla bizim için
rica ederim canımm yardımcı olabildiysem ne mutlu :) öpe koklaya doyamıyorum zaten sizin içinde öperim seve seve :)

Aylincim kuşum supradyn diye bir vitamin var, aslında bu sıra biraz vitamin mi kullansan acaba, çok stresli ekşınlı günler geçirdin, vucudun kendini tüketmiştir. tabiki dr daha iyi bilir de patronun gitmene izin vermezse filan vitamin al mutlaka derim ben

Aylincim oyy yesinler senin tosununu yaa maşalah adını ne koyacaktın sen ???

BUGUNDE ööllleee sıkıcı bi gün olarak geliyor bana..
evde olsaydım yatıp uyurdum, yada kumandayı alırdımm şööle elimee uzanırdımm ohh keyif yapardım bugun.

güzel harika haberler alsakda bi silkelensek yaa ne güzeell..

ayyyy dünürüm gelmiş hoşgelmiş yeni resimler bekliyoruz kuşum, damadım nasıl büyümüştür kimbilir, ricky martin'im benim
bu su gelince 1-2 saat içinde hastaneye gitme bilgisi bence çok iyi oldu ben daha şimdiden nasıl yetişirim diye düşünüyordum valla, ozaman rahatım ohh çok şükür, Allah herşey bilirde yapar yaa nekadar güzel bir işaret bu.
damadım ne yapıyor karnı doyuyormu, gece kaç defa uyanıyor, düzenli kakasını ediyormu, oy ben onun kaka kokusunu severim

yaseminn canımmm napıosun senin dr kntrolün ne zamn dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…