- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.081
BUGUNDE ööllleee sıkıcı bi gün olarak geliyor bana..
evde olsaydım yatıp uyurdum, yada kumandayı alırdımm şööle elimee uzanırdımm ohh keyif yapardım bugun.
güzel harika haberler alsakda bi silkelensek yaa ne güzeell..
yaseminn canımmm napıosun senin dr kntrolün ne zamn dı
sağlıkla gelsinde biz hertürlü kabul ederiz tatlımm :)hadi bakalımm..canım iyiyim çok şükür evden işlerimi yapıyorum, dr kontrolum cumartesi sabah 9 da inşallah. ayy bakalım cinsiyet görecekmi, bakalım sana gelin mi geliyor yoksa kanka mı
canım peki o sıvı tedavi oldu mu, hala varmi? Aşilama da sorun olacak mı peki?Buketim evet canim benimkiler kendiliginden catliyor cok sukur o tur bi problemim yok yani bendeki sorun az gorulen yani vajinadaki asittwn dolayi olmadi ve yapsiklik varsi onuda cozduk ama bu sivi yuzunden asilama olcam.yoksa yumurtlamam oluyor
Kızlarrrrr Günaydınnn...Ben yine çok yorgunum yawww bacaklarım da ağrıyooonolacak benim bu halim bilmiyorum valla bugün patronla bi konuşcam yarın hastaneye gidiyim bari dahiliyeye sürekli yorgunum napacam diim doktoraaa:26:Özleeeemmmmmmm doktoru aradınmı?ya nasıl iştir bu ya nasıl bir yoğunluktur anlayamadım ben çok üzüldüm yaaaa Ayşecimmm canım ikizim inşallah bu ay bize güzel haberler verirsinnnn Büşrecım tefriciyyelerimi tamamladım canım Allah kabul etsin inşallahhh eşinin işleri bir an önce yoluna girer inşallahhhh
günaydın güzellikler...
haftasonu bi sürü misafirim vardı yatılı canlar ayyy ne yorulmuşum dün işe gittim ama kendimden geçtim akşam kociş gelme büroya yarın dinlen dedi ayy ne sevindim bilsenizbugün de dana gibi yatmışım ohhh kahvaltı yapmadım daha
geçmişi okuyamadım henüz herkes iyidir inşallah ben de cumartesi sabah bebişimi gçrdüm teyzeleri ayy tobiş oğlumun yanaklarını ağzını burnunu minnak ellerini gördük rüya gibiydi....kilosu 1 hafta öne geçmiş nasıl yediysem bu ay doktor dikkat et dedi
kahvaltı yapıp geçmişi okuyacağım canlar
Aslicim sağol kuzum Ağzına sağlık. Rabbim isteklerini en kısa zamanda gerçeklestirsin inşallah :) ya kızlar geçmişte gördüm süperz zeynep galiba adı arkadaşımızın. Bende iki yüz okurum demis ama ben görmedim. Okur mu ki fazla olmasın sonra. Çünkü ben fırsat buldukça okumaya çalışıyorum. Sonra fazla çıkmasın
günaydın kızlar nasılsınız
Canım okurum dediyse okur, sen onunla özelden mesjlaş ve kesin sayıyı belirle bak Aslının ki 10 tane fazla çıktı,
burcu canım ben okuldayım aklım sizde, artık tatil havama girdim ama bize 28 hazirana kadar okul var, cok şükür bir şikayetim yok, olmaması lazim, bak Büşra'nın tefriciyesi cuma bitiyor ondan sonra sen varsin, ilanını yaparsın haftaya, sen nasılsin?
Canım okurum dediyse okur, sen onunla özelden mesjlaş ve kesin sayıyı belirle bak Aslının ki 10 tane fazla çıktı,
burcu canım ben okuldayım aklım sizde, artık tatil havama girdim ama bize 28 hazirana kadar okul var, cok şükür bir şikayetim yok, olmaması lazim, bak Büşra'nın tefriciyesi cuma bitiyor ondan sonra sen varsin, ilanını yaparsın haftaya, sen nasılsin?
hımmm allah kolaylık versin inşallah bir an önce geçer günler tatil çabucak gelir tamam cnm ben haftaya burdan söylerim allah nasip ederse başlarızCanım okurum dediyse okur, sen onunla özelden mesjlaş ve kesin sayıyı belirle bak Aslının ki 10 tane fazla çıktı,
saolasın tatlişkom da artık 30. haftaya merdiven dayadık yok artık dedim kocişe de misafir kabul etmeyeceğim mümkün olduğunca kaldıramıyorum... saolsunlar yormamaya çalışıyorlar ama duramıyorsun yine de ev sahibesi olarak... isim bulamadık canımcım oğluşuma daha ne olsa ki? fikir versenize bana hoş ben daha ılımlıyım da ay kocişim kıl adam isim beğenmiyorAylincim kuşum supradyn diye bir vitamin var, aslında bu sıra biraz vitamin mi kullansan acaba, çok stresli ekşınlı günler geçirdin, vucudun kendini tüketmiştir. tabiki dr daha iyi bilir de patronun gitmene izin vermezse filan vitamin al mutlaka derim ben
Aylincim oyy yesinler senin tosununu yaa maşalahadını ne koyacaktın sen ???
canım peki o sıvı tedavi oldu mu, hala varmi? Aşilama da sorun olacak mı peki?
Canım bu yorgunluğun altında yatan mutlaka bir sebep vardır geciktirme, kan testinde çıkar zaten, belki bir vitamin eksikliği belki iltihap falan olabilir, ama boğazına bak bol bol ye, bide ben pharmaton diye bir multivitamin içtim doktor verdi, süper enerjik yapiyor, ama sadce 1 ay kullanmalısın bi dene istersen, bomba bişey
Oyyy tosun tosun boşver bol bol ye :)))
arkadaşlar baya uğurlu bir sayfa burası sanırım şöyle hızlıca bir inceledimde.benide aranıza alırmısınız :)3 yıllık evliyim korunmayı bıratıktan 4 ay sonra doğal yolla hamile kaldım ve kendiliğinden düşük yaptım.2.5 yıldır tekrar hamile kalamadım.kanımda pıhtılaşma olduğu tespit edildi(MTHFR 677 C>T polimorfizmi homozigot mutant) bu nedenle hamile kalırsam düşük olmasın diye clexan vurmaya başladım ve coraspin içtim ancak hamilelik bitürlü olmayınca iğneyi bıraktım.hamile kalınca tekrar vurmaya başlıcam. iki kez yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi ile denedik yeterli sayıda hatta fazla bile yumurtam gelişti bir kezde aşılama yaptık ancak hamilelik gerçekleşmedi.ayrıca bu süre içinde rahim filmim çekildi ve çok temiz çıktı.şuan beklemedeyim ve biran önce bebeğime kavuşmak istiyorum.uğurlu tablonuza benide alırmısınız:)
inşallah amin teşekkürler sanada Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hoşgeldin canım inş. biran evvel melegin gelir ve sana sımsıkı tutunur
EŞim EMRAH'in işlerinin hayırlısıyla düzelmesi ve hayırlı rızk kazanması için TEFRİCİYYE
Aslı=1000
Burcu=200
Tümay=500
Yasemin=200
Bedriye=100
Çiğdem=100
Tuba=1000
Nazan=44
btskn=100
Seda=100
kevok08=300
Meral=50
Özlem=50
zeynep=200
Büşra=500
TOPLAM=4444
KIZLAR TEFRİCİYYE Sayısı tamamm ALLAH RAZI OLSUNN HEPİNİZDEN..
OKUYANLAR BILDIRIRSE COK SEVINIRIM. OKUYAMAYACAK OLAN VARSA DA SOYLESIN OKURUM BEN.
RABBİM NE DİLEĞİNİZ VARSA KABUL ETSİN..
kızlar zeynep de alınca bana 500 kaldı ben 350 tane okudum toplamda 150 kaldıı eğer okuyamayacak durumda olan varsa ben tamamlayayım.
sözde benim eşim için ama sız daha çok okudunuz hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?