Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım okurum dediyse okur, sen onunla özelden mesjlaş ve kesin sayıyı belirle bak Aslının ki 10 tane fazla çıktı,

ewet Burcu ya benim tefriciyye de sayı 10 taneyi geçti Yasoyla konuştuk bişe olmaz dedi ama sayı çok öenmli diolarya o yüzden takıldım işte Büşracım bence sen 50 tane falan bırak herkes tamamladıktan sonra sende tamamla sonra sayı geçerse üzülürsünnn :) Çiğdeeemmmmmmmmmmmmm kuzum sen hala doğurmadınmı ayollllll gelsin artıkkk bebişimizzz bak doğuma giderken haber vermeyi unutma haaaadoğum anında da dua etmeyi unutmaaa şimdilik bu kadar haa bide doğurur doğurmaz fotoğraf paylaşmayı da unutma

ayyy Çido önce Gülün yazdıklarını okurken göğsüm sıkışıyor gibi oluyordu heyecandan şimdi de senin yazdıklarını okurken olmaya başladı anam siz doğurana kadar ben burda doğuracakmışım gibi geliyor o değilde haftalar geçtikce ben korkmaya başladım doğumdan

canım yaa doktoru arasamda bişey değişmez sanırım madem fazla hastaya bakmayacakmış banada bakmaz o zaman, dün bir akrabamızla konuştum yenimahallede lina diye bi hastane varmış orda bi doktor adı verdi iyiymiş sanırım belki ona giderim hiç bilmiyorum şuan ne yapacağımı

kızlar nasılsınız bakalım,çiğdem hala doğurmamış,inş çoookk kolay bir doğum geçirirsin
ben iş yapıyorum,dün halıları yıkadık şimdi ev karman çorman koltukları falan siliyorum bir sürü işim var
ya kızlar ben güya pazar günü adet oldum ama sadece peçeteye silince leke geliyor acaba yerleşme kanaması mı diye düşünüyorum BUKEETT görürsen cevap ver sende de olmuştu ya nasıldı,ama bi yandan arada bikaç kere böyle olmuştu 1 hafta leke oldu sonra adet oldum onun için umutlanmak istemiyorum,bu arada yumurtlamamın üzerinden 14 15 gün falan geçti,test yapsam çıkar mı acaba yoksa yapmasam mı biraz daha mı beklesem

Son düzenleme:
anladım canım sen bilirsin ama ihmal etme mutlaka git doktoraaa
amanınnn Tubaaa hadi inşallah yaaa bi test falan yapsana hem ne işi yapıon sen yaaa yapma iş falan nolur nolmazzz

Yok anam daha doğurmadım ya hiç gelcek gibi de değil valla gayet iyi hissediyorum kendimi yada son anlar diye allah bi kuvvet verdi bana..
Aşkolsun unuturmuyum hiç canlı yayın yapcam sancı çekerken merak etme :))
Dua olayını da bizim listemiz var ya ordaki isimlere tek tek dua etmeyi düşünüyorum inş.
Foto hemen paylaşamam çünkü pc yi açmam lazım o ara ona vakit ayıramayabilirm ama senin tel resim alıyosa sana gönderirim sen burdan yayın yaparsın bebekimm :-**

Canım benimm seninde a kalmış 30. Haftanı girmişsin sanırım 30 dan sonra zaman oek bi çabul geçiyo valla..
Bende aksine hiç korku yok biliyomısın eninde sonunda doğcak diyorum içim rahat yani yada bilmediğimden deli cesareti diyebiliriz :))

Tuğbanın yazdığını son anda gördüm sağol canım benim inşallah hemencik doğurur gelirim evime.. Seninde var bişeyler gibi hayır olsun inş.. Adet günün geçsin öle test yap bakalım ne çıkcakk bi kız daha geliyor herall :))

Son düzenleme:

hadi bakalım Allahım kolay doğumlar nasip etsin sen gönder bana fotoları paylaşırım benn ayy ne heyecanlı Çidoooo Allah yardımcın olsunnn

cicişli bicişli şeyler gözümü alıyo hep..az önce çok harika bi hırka gördüm ki harikaydı..patiğide vardı..triko krem ibi hırka..üstünde kurdeladan minik minik çiçekler vardı..bayıkdıım:))büyümüşte küçülmüş gibi çok şıktı:))
hoş geldin..ilgi arkadaşlar seni listeyre alır(bkz:burju82-graphicerdesigner):))

Canım havalardan sürekli burnum akıyor :) bide şöyle dip buca evi temizleyesim var, geçen klozete bolca çamaşır suyu döktüm aklıma sen geldin :))))) şu rahim filminide atlatsam başka hiçbir derdim yok :)

inanırmısın..3 aydan sonra ilk defa bu gün çamaşır suyuyla yıkayacak tuvaleti banyoyu:))

benim 1 hafta öyle leke oldu..ama nasıl. önce bi oldu..sonra yok..sonra yine oldu sonra yok.1 hafta süründü öyle yani:))

anladım canım sen bilirsin ama ihmal etme mutlaka git doktoraaa

amanınnn Tubaaa hadi inşallah yaaa bi test falan yapsana hem ne işi yapıon sen yaaa yapma iş falan nolur nolmazzz

çok heveslenmek istemiyorum çünkü 2 3 kere böyle olmuştu ama ç.şim gelsin bir test yapayım bari ben de merak ettim şimdi.gerçi sonucu biliyorum ama olsunn

leke olmadığı zaman beyaz akıntı mı vardı yoksa hiç birşey mi

çok heveslenmek istemiyorum çünkü 2 3 kere böyle olmuştu ama ç.şim gelsin bir test yapayım bari ben de merak ettim şimdi.gerçi sonucu biliyorum ama olsunn

sonucu biliyorum deme yaaa bellimi olurrr inşallah bakalım günün geçtimi şeker?Tuba hadi bi haber patlatta coşalım uzun zaman oldu coşmayalııı

hadi bakalım Allahım kolay doğumlar nasip etsin sen gönder bana fotoları paylaşırım benn ayy ne heyecanlı Çidoooo Allah yardımcın olsunnn

Tamam canım sana gönderirim ozmn anlaştık eşim geçen diyo ki senin adını fln gördü listede mesude , seda fln da var başında Kk yazıyo isimlerin oooo diyo siz bayağı sanal alem kanka olmuşsunuz :)) dur dedim daha hastaneye gelirlerse hiç şaşırma yok artık. Diyo okadar oldunuz mu:))
Biz bi aileyiz kızkardeş gibi negüzellll iyiki hepinizi tanımışım canlarım benimm :-****

Tuba insallah hayirli haberler ver bize cok zamandir yok hamile haberi hadi Tuba patlat bii hamilelik haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…