- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.121
Tamam canım sana gönderirim ozmn anlaştıkeşim geçen diyo ki senin adını fln gördü listede mesude , seda fln da var başında Kk yazıyo isimlerin oooo diyo siz bayağı sanal alem kanka olmuşsunuz :)) dur dedim daha hastaneye gelirlerse hiç şaşırma yok artık. Diyo okadar oldunuz mu:))
Biz bi aileyiz kızkardeş gibi negüzellll iyiki hepinizi tanımışım canlarım benimm :-****
leke olmadığı zaman beyaz akıntı mı vardı yoksa hiç birşey mi
Son adetim 45 gün önce olmuştu normalde 35 günde oluyorum ama ben 32 veya 33. Gunde yumurtladim, , geç yumurtladim yani o yumurtlama hununun üzerinden 13 14 gün geçmiş, , şimdi hesspladim,of ya geçen ayda geç olmuştum baya çok heveslenmistim şimdi kendime mukayyet olmaya çalışıyorum:))sonucu biliyorum deme yaaa bellimi olurrrinşallah bakalım günün geçtimi şeker?Tuba hadi bi haber patlatta coşalım uzun zaman oldu coşmayalııı
ya ben kendimi ölçemedimki..o ara taşınıyodum biliyosun..sadece tuvalet kağıdına silindiğimde leke bulaşıyodu..8olmadığı zaman yani) ama böyle siyah pütür pütür gibi..nokta nokta bişeyler dökülüyo gibi:)))anladn sen onu..seninkide bu dur inşallah..biraz geçsinde bi işe bakalım:))
benim koca da dalga geçio benleee demi ya burası ne güzel valla iyiki gelmişim bende kızzz Çido biz senle aynı zamnlarda geldik buraya bak sen doğuracan bileee o zamnlar da hastaydın annende yatıodunnn
hadi bakalım canım hayırlısı inşallahhhh Allah gönlünün muradını versin bizlere güzel haberler verirsin inşallahhhSon adetim 45 gün önce olmuştu normalde 35 günde oluyorum ama ben 32 veya 33. Gunde yumurtladim, , geç yumurtladim yani o yumurtlama hununun üzerinden 13 14 gün geçmiş, , şimdi hesspladim,of ya geçen ayda geç olmuştum baya çok heveslenmistim şimdi kendime mukayyet olmaya çalışıyorum:))
Ben de sildigimde leke bulasiyor, ama senin dediğin gibi değil, neyse hayırlısı olsun artık
unuturmuyum hiç ilk liste yayınlanmış bakıyom bakıyom bulamıyodumm sen sölemiştin de bulmuştummmAyy canım unutmamış baakkk :)))
Evet aynı zamanda gelmiştik ilk senle konuşmuştum sanırım yasoya kendimi anlattıktan sonra hey gidi heyyyyy))
Hee işe gitmiyodum paso hasta oluyodum yeni hamileydim ozmn hakketen zaman ne çabuk geçti ya ..
maşallah canım aslıda bir hafıza var tek geçerim yani herseyi hatırlıyo maşallah maşallah
canım Aylin ismim.. yok okuyacağım canım öğleyin yarısını okudum zaten tamamlarım akşama kadar...kuzum adını da bılmıyorum kusuruma bakma. okuyamazsan eger ben kendıme ekleyeyım sayıyı
ne güzel canım ya olmasın zaten ben de zamanla alışırım diye düşünüyorum sen de bilirsin bu haftalarda dank ediyor hamilelik bebeğin hareketleriyle anlam kazanıyor gibi hem bu yüzden hem de hormonlardan sanırım çok değişken ruh halim şu sıralarYok anam daha doğurmadım ya hiç gelcek gibi de değil valla gayet iyi hissediyorum kendimi yada son anlar diye allah bi kuvvet verdi bana..
Aşkolsun unuturmuyum hiç canlı yayın yapcam sancı çekerken merak etme :))
Dua olayını da bizim listemiz var ya ordaki isimlere tek tek dua etmeyi düşünüyorum inş.
Foto hemen paylaşamam çünkü pc yi açmam lazım o ara ona vakit ayıramayabilirm ama senin tel resim alıyosa sana gönderirim sen burdan yayın yaparsın bebekimm :-**
Canım benimm seninde a kalmış 30. Haftanı girmişsin sanırım 30 dan sonra zaman oek bi çabul geçiyo valla..
Bende aksine hiç korku yok biliyomısın eninde sonunda doğcak diyorum içim rahat yani yada bilmediğimden deli cesareti diyebiliriz :))
Tuğbanın yazdığını son anda gördüm sağol canım benim inşallah hemencik doğurur gelirim evime.. Seninde var bişeyler gibi hayır olsun inş.. Adet günün geçsin öle test yap bakalım ne çıkcakk bi kız daha geliyor herall :))
benim de gözüme takılıyor kız bebek cicişleri çeşit çok daha fazla oğlumu küstürmemek için bişi demiyorum ama babasının tepkisinden korkmasam alıp giydiricem 1 kere o derece içim gidiyorcicişli bicişli şeyler gözümü alıyo hep..az önce çok harika bi hırka gördüm ki harikaydı..patiğide vardı..triko krem ibi hırka..üstünde kurdeladan minik minik çiçekler vardı..bayıkdıım:))büyümüşte küçülmüş gibi çok şıktı:))
hoş geldin..ilgi arkadaşlar seni listeyre alır(bkz:burju82-graphicerdesigner):))
inanırmısın..3 aydan sonra ilk defa bu gün çamaşır suyuyla yıkayacak tuvaleti banyoyu:))
benim 1 hafta öyle leke oldu..ama nasıl. önce bi oldu..sonra yok..sonra yine oldu sonra yok.1 hafta süründü öyle yani:))
çok heveslenmek istemiyorum çünkü 2 3 kere böyle olmuştu ama ç.şim gelsin bir test yapayım bari ben de merak ettim şimdi.gerçi sonucu biliyorum ama olsunn
sende bana iik merhaba diyenlerdensin bebişimmm
du bakalım bi sakin ol..bekle biraz..Son adetim 45 gün önce olmuştu normalde 35 günde oluyorum ama ben 32 veya 33. Gunde yumurtladim, , geç yumurtladim yani o yumurtlama hununun üzerinden 13 14 gün geçmiş, , şimdi hesspladim,of ya geçen ayda geç olmuştum baya çok heveslenmistim şimdi kendime mukayyet olmaya çalışıyorum:))
Ben de sildigimde leke bulasiyor, ama senin dediğin gibi değil, neyse hayırlısı olsun artık
canım Aylin ismim.. yok okuyacağım canım öğleyin yarısını okudum zaten tamamlarım akşama kadar...
ne güzel canım ya olmasın zaten ben de zamanla alışırım diye düşünüyorum sen de bilirsin bu haftalarda dank ediyor hamilelik bebeğin hareketleriyle anlam kazanıyor gibi hem bu yüzden hem de hormonlardan sanırım çok değişken ruh halim şu sıralar
benim de gözüme takılıyor kız bebek cicişleri çeşit çok daha fazla oğlumu küstürmemek için bişi demiyorum ama babasının tepkisinden korkmasam alıp giydiricem 1 kere o derece içim gidiyor
çişin gelmedi mi hala canım? İnşallah sürpriz yapar bebişin...
Canım havalardan sürekli burnum akıyor :) bide şöyle dip buca evi temizleyesim var, geçen klozete bolca çamaşır suyu döktüm aklıma sen geldin :))))) şu rahim filminide atlatsam başka hiçbir derdim yok :)
iyiki demişim yoksa ömrü billah uutmazdın başımam kakar dururdunverilmiş sadakam varmış
aynen öle unutmam ben ama şaka bi yana ilk mesaj senden sonra Buketten sizler ilk geldiğim gün aydınlatmışsımız beni sağolun varolunnn yazdıklarınıza da dikkat edin unutmam Bu arada seni de topikteki ilk göz ağrım yapıyorummm Burcu birizim Ayşe de ikizim
ne mesaj atmışım..ben kimseye mesaj musaj atmadım..ne atacam sana mesajı..mesaj da neymiş..
aynen öle unutmam ben ama şaka bi yana ilk mesaj senden sonra Buketten sizler ilk geldiğim gün aydınlatmışsımız beni sağolun varolunnn yazdıklarınıza da dikkat edin unutmam Bu arada seni de topikteki ilk göz ağrım yapıyorummm Burcu birizim Ayşe de ikizim
selamün aleyküm kızlar herkes iyidir inşallah
sedacım duanı okudum Rabbim gönlüne göre versin...
arkadaşlar baya uğurlu bir sayfa burası sanırım şöyle hızlıca bir inceledimde.benide aranıza alırmısınız :)3 yıllık evliyim korunmayı bıratıktan 4 ay sonra doğal yolla hamile kaldım ve kendiliğinden düşük yaptım.2.5 yıldır tekrar hamile kalamadım.kanımda pıhtılaşma olduğu tespit edildi(MTHFR 677 C>T polimorfizmi homozigot mutant) bu nedenle hamile kalırsam düşük olmasın diye clexan vurmaya başladım ve coraspin içtim ancak hamilelik bitürlü olmayınca iğneyi bıraktım.hamile kalınca tekrar vurmaya başlıcam. iki kez yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi ile denedik yeterli sayıda hatta fazla bile yumurtam gelişti bir kezde aşılama yaptık ancak hamilelik gerçekleşmedi.ayrıca bu süre içinde rahim filmim çekildi ve çok temiz çıktı.şuan beklemedeyim ve biran önce bebeğime kavuşmak istiyorum.uğurlu tablonuza benide alırmısınız:)
ewet Burcu ya benim tefriciyye de sayı 10 taneyi geçti Yasoyla konuştuk bişe olmaz dedi ama sayı çok öenmli diolarya o yüzden takıldım işteBüşracım bence sen 50 tane falan bırak herkes tamamladıktan sonra sende tamamla sonra sayı geçerse üzülürsünnn :) Çiğdeeemmmmmmmmmmmmm kuzum sen hala doğurmadınmı ayollllll gelsin artıkkk bebişimizzz bak doğuma giderken haber vermeyi unutma
haaaadoğum anında da dua etmeyi unutmaaa şimdilik bu kadar haa bide doğurur doğurmaz fotoğraf paylaşmayı da unutma
kızlar nasılsınız bakalım,çiğdem hala doğurmamış,inş çoookk kolay bir doğum geçirirsin
ben iş yapıyorum,dün halıları yıkadık şimdi ev karman çorman koltukları falan siliyorum bir sürü işim var
ya kızlar ben güya pazar günü adet oldum ama sadece peçeteye silince leke geliyor acaba yerleşme kanaması mı diye düşünüyorum BUKEETT görürsen cevap ver sende de olmuştu ya nasıldı,ama bi yandan arada bikaç kere böyle olmuştu 1 hafta leke oldu sonra adet oldum onun için umutlanmak istemiyorum,bu arada yumurtlamamın üzerinden 14 15 gün falan geçti,test yapsam çıkar mı acaba yoksa yapmasam mı biraz daha mı beklesem
Ah be Burcum ah be güzeller güzelim...tek derdin bu olsun....bak gör Cumartesi aaayynen şu cümleyi kuracaksın..."tuuuu ülen ben bütün hafta bunun için mi kendimi sıkmışım" diyeceksin....Çünkü şuan kendini nasıl mahvettiğini tahmin edebiliyorum....
selamün aleyküm kızlar herkes iyidir inşallah
aleyküm selam hoş geldin canımmmselamün aleyküm kızlar herkes iyidir inşallah
bende seni severiiimmmoyyy severim seniiiii
Ben sana ilk ecrin demiştim de yok benim adım Aslı demiştin sen :))))))))
aleyküm selam canımm hoşgelsin
Bircan ne yapion bacım, yeni aşılamanın günü belli oldumu karar verdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?