Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hoşbuldum kuzum ne olsun biraz yoğunum fırsat buldukça geliyorum sende ne var ne yok
ecrin ilk duydugumda benimde hoşuma gitmişti ama ecrin tek başına ücret anlamı taşıyormuş ecrin-i kerim ile birlikte Allahın hediyesi anlamına geliyormuş
bende kızım olursa zeynep sare erkek olursada ahmet tuğra koymak istiyorum İnşallah Rabbim en hayırlısını nasip eder cümlemize

aynen bende..bide arda ve derin isimleri cok yaygın, dizilerde ne varsa onlar moda şimdi :)))

Canım son kez aşılmayi dene inşallah bu sefer olur, hem tüp için rapor cıkartirsin belki 6000 tutan tüp, raporla 3000 falan oluyor, rapor icin sanirim en iki kez aşılama denemiş olamsi lazim benim cuma kontrolün var bakalim doktor hangi gıun gel diyecek bende hemen olsun bitsin istiyorum, bugün deseler gidip yaptiricam 9ünkü biran önce kolaylıkla ve hayirla kurtulmak istiyrum

peki özelde mi okadar tutuyormuş raporla 3000 kadarmıymış ben özelde yaptırıcam 3000-3500 kadar olur ama fazla tutarsa devlette yaptırırım sanırım ilk iki tüp devlette ücretsizmiş.

anammm benim kzımın ismi zeyneppp yani Allah nasip eder de olursa kzımda olursa falan filan işte ben nasıl olayım canım sürekli yorgun,bitkin,halsiz anlamadım gittiibide hasta olmayı bekliyorum 4 gözle doktora koşacam hemenn
aynen bende..bide arda ve derin isimleri cok yaygın, dizilerde ne varsa onlar moda şimdi :)))

Burcuuu Derini bende beğeniodum ama şimdi dizi de çıktı herkes çocuğuna Derin ismini verir ben de erkek olursa Kaan diorum ama kocam bu duruma çok kızıo yazık ben neden isme karışamıyorum diooo ayyy ne komiğiz doğmamış çocuğa isimm ortada hamilellik bile yokk aslında yeni hamilelere sormak lazım isim konusunu ama onların sesi çıkmıyor bizim sesimiz çıkıyo

canlar ya mutfakta azıcık işim vardı onu yaptım ama belim koptu yani... göbek yüzünden yeterince yaklaşamıyorum artık tezgaha eğilmek zorunda kalıyorum o da belimi çok ağrıtıyor bi çözümü yoktur di mi
bi de çok ağırlaşmadan tatile çıkmak istiyoruz son yalnız tatilimiz olacak kocişle seneye inşallah tombiş oğlumuzla gideriz tatile yakın diye antalyada biyerlere gidesimiz var önerebileceğiniz temiz düzgün bi otel var mı?

koca göbüşlü seniii ayyy ne güzelll tatil planları falannnn kıskandım beni de götürürmüsünüzzz biz taaa Ramazandan sonra gidecez çok uzak tarihhh ((

Oyyy kaderdaşım gelmiş, canım ben bu cuma kontrole gidecem doktor film için gün verir herhalde çünkü pazar adet günüm :) bide senin yaptirdiğin yumurta kalitesi belirleyen testi isteyecegim, sen doktorla görüşmeye gittin mi?

Aaaa hangi Pazar adet oldun? 26 sında m? aramızda tam 1 hafta var bende 19 mayıs pazar günü oldum...neyse...evet gittim doktora...bana kesnlikle aşılama falan yapmayalım çünkü dış gebelik öykün var tamamen vakit kaybı olur....eğer bana güvenirseniz hemen gelecek ay tüp bebek çalışmalarına başlayalım dedi...yumurta rezervin az yumurtaların zayıf ve yaşın 34 ...bizim çok ama çok hızlı olmamız lazım dedi...eşim doktorun ağzının içine bakıyor ve asla ikna olmuyor benim aşılama isteğime....neyse doktordan çıktım...bir şubemle müşteri ziyaretim vardı müşteri hastane...veee ALLAH ın hikmetine bak ki...hastanenin kadın doğum doktoru finans müdürünün yanına ziyarete geldi...çıkarken konuşmak istedim test sonucunu gösterdim...bu çok yeni bir test ve aynen doktorunuzun dediği gibi yumurtalarınız zayıf ve rezerviniz yetersiz dedi..2 yolunuz var ya tabletlerle yumurtalarınız kuvvetlendirilir birkaç ay denersniz olmadı tüpe geçilir...ama bunu için yaşınız çok geç...bence en doğru karar verilmiş dedi...vee sonuç: ALLAH izin verirse gelecek ay tüp bebek için adım atıyoruz....RABBİM yardımcımız olsun...

test yaptım tek çizgiyi gördüm ve adet olmaya başladım.hey allah'ım ya bu aptal çocuk niye olmuyor anlamıyorum.neyse ben işlerime devam edeyim.şimdi ben dra ne zaman gitsem acaba bugünü 1.gün sayayım dimi

peki özelde mi okadar tutuyormuş raporla 3000 kadarmıymış ben özelde yaptırıcam 3000-3500 kadar olur ama fazla tutarsa devlette yaptırırım sanırım ilk iki tüp devlette ücretsizmiş.

Canım raporu devlet cıkartıp özelde yapabilirsin,özel raporu kabul ediyor, 2 kadın dogumcu 1 üroloji imza atiyor bazı şartları var 5 yillik evli olmalisin sperm sonucu ve son 6 ayda cekilniş rahim filmi istiyorlar, ilaclarin yüzde 80 ini, tüp bebek işlenininde 1840 tl sini veriyor devlet, özelde tüp parası degisiyor tabiki, sen bu oranlara göre ne kadar verecegini hesaplarsin

elhamdülillah bircanım bi sıkıntımız yok bakalım sen nasılsın?

benim kızımın adı da sedef tabi o zamana kadar bundan da sıkılmazsam.oğlum da eymen olabilir belki.ona tam karar veremedim ama eşim istiyor.hele bi olsunda

test yaptım tek çizgiyi gördüm ve adet olmaya başladım.hey allah'ım ya bu aptal çocuk niye olmuyor anlamıyorum.neyse ben işlerime devam edeyim.şimdi ben dra ne zaman gitsem acaba bugünü 1.gün sayayım dimi

sağlık olsun tubişimm dualara devammm regl oldum diye kendii hırpalama sinirlenip işlere girişme

hadi hayırlısı herşeyde bihayır vardır..müşteriler bazen işe yararlar..sonunda bi yola girmeye karar verdin en azından...başarıalr:))

ALAH SENİ İYİ ETSİN EMİ:))))))))))))))))artık sinirlenmeye mi başladın:))yapma bunu kendine..

hadi bakalım hayırlısı Meralcimmm inşallah tedavi sonunda hayırlı haberlerini alırız anammmm herkesler tüp yaptırıyor benim de yaptırasım geldi
hayırlısı olsun canımmm vakti zamnı vardırrr canım benim doktor 3.günü çağırıyo ama senin doktor ne der bilmiyorummm
Bu arada Buketttttttttttttttttt sana bööööööööööööööööööö

canım yan durarak tezgaha uzanmaya çalış bari, valla antalyada otel bilmiyorumda mekan olarak adrasan, alanya fıstık gibi yereler internetten mutlaka güzel bir yer bulursun tatlim

canım bu pazar olacagım, yani adetten 2 gün öncede doktora gidewcegim kesin adet bitimi gel der, meralim yazdıklarını okuyunca içime bir umut doğdu mutlu oldum, Rabbim bunun vesile etsin, finans müd yanına gelen dotorda tesadüf degil, Allah kafandaki şüpheyi silmen için onu sana vesile kıldı belki de, haydi bismillah, inşallah ikiz olur, her gelişmeyi yaz gününü yaz toplu dua ederiz, burdan cok uzaklaşma :))

koca göbüşlü seniii ayyy ne güzelll tatil planları falannnn kıskandım beni de götürürmüsünüzzz biz taaa Ramazandan sonra gidecez çok uzak tarihhh ((

gel bebişim ya ben bayığım zaten eşim de hamile gibi davranıyor çok komik benim yediklerimi yiyor yememem gerekenleri yemiyor falan canım benim o sen enerji verirsin belki bize ramazandan sonra dedin beni bitirdin işte bizim oğlan o sıralar geldi gelecek modunda olacağı için bu kadar erken gidiyoruz biz de tatile zaten

anladım canım saolasın adrasanı bilmiyorum araştırayım da alanyayı biliyorum çok güzel de uzak biraz eşim çok uzaklaşmak istemiyor burdan nedense belek tarafına bakalım diyoruz biraz ama işte önemli olan temiz otel bulmak bi de deniz suyu ısınır di mi ya haziranın 3. haftası gitmeyi planlıyoruz :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…