- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.141
aleyküm selam hoş geldin canımmmne var ne yok??
bende seni severiiimmm
ewet nie ecrin die açtıysammm kızım olursa çok istiodum adını ecrin koymayı ama şimdi herkes bu ismi veriyo çocuğuna o yüzden vazgeçtimmmm
aleyküm selam hoş geldin canımmmne var ne yok??
bende seni severiiimmm
ewet nie ecrin die açtıysammm kızım olursa çok istiodum adını ecrin koymayı ama şimdi herkes bu ismi veriyo çocuğuna o yüzden vazgeçtimmmm
hoşbulduk nazancım, nasıl gidiyor hamişlik?
burcum belli değil adet görünce doktora gidicem iğnelere başlarız büyük ihtimalle bazen diyorumki direkt tüp yaptırayım aşılamayla uğraşmayayım biryandanda diyorum eğer nasip ederse Allah aşılamaylada kalırım nasip değilse tüpde olmaz hayırlısı...
sen neyaptın nezaman çektireceksin rahim filmini sakın korkup zaman kaybetme inanki bi şey yok..
aynen bende..bide arda ve derin isimleri cok yaygın, dizilerde ne varsa onlar moda şimdi :)))
Canım son kez aşılmayi dene inşallah bu sefer olur, hem tüp için rapor cıkartirsin belki 6000 tutan tüp, raporla 3000 falan oluyor, rapor icin sanirim en iki kez aşılama denemiş olamsi lazim benim cuma kontrolün var bakalim doktor hangi gıun gel diyecek bende hemen olsun bitsin istiyorum, bugün deseler gidip yaptiricam 9ünkü biran önce kolaylıkla ve hayirla kurtulmak istiyrum
anammm benim kzımın ismi zeyneppphoşbuldum kuzum ne olsun biraz yoğunum fırsat buldukça geliyorum sende ne var ne yok
ecrin ilk duydugumda benimde hoşuma gitmişti ama ecrin tek başına ücret anlamı taşıyormuş ecrin-i kerim ile birlikte Allahın hediyesi anlamına geliyormuş
bende kızım olursa zeynep sare erkek olursada ahmet tuğra koymak istiyorum İnşallah Rabbim en hayırlısını nasip eder cümlemize
aynen bende..bide arda ve derin isimleri cok yaygın, dizilerde ne varsa onlar moda şimdi :)))
canlar ya mutfakta azıcık işim vardı onu yaptım ama belim koptu yani... göbek yüzünden yeterince yaklaşamıyorum artık tezgaha eğilmek zorunda kalıyorum o da belimi çok ağrıtıyor bi çözümü yoktur di mi
bi de çok ağırlaşmadan tatile çıkmak istiyoruz son yalnız tatilimiz olacak kocişle seneye inşallah tombiş oğlumuzla gideriz tatileyakın diye antalyada biyerlere gidesimiz var önerebileceğiniz temiz düzgün bi otel var mı?
Naznda sonra ikinci sıra da sen varsınnn amannnn yok bişe yokk başka Buketten bahsediyodum ben sen nie üzerine alındınki
peki özelde mi okadar tutuyormuş raporla 3000 kadarmıymış ben özelde yaptırıcam 3000-3500 kadar olur ama fazla tutarsa devlette yaptırırım sanırım ilk iki tüp devlette ücretsizmiş.
hoşbulduk nazancım, nasıl gidiyor hamişlik?
burcum belli değil adet görünce doktora gidicem iğnelere başlarız büyük ihtimalle bazen diyorumki direkt tüp yaptırayım aşılamayla uğraşmayayım biryandanda diyorum eğer nasip ederse Allah aşılamaylada kalırım nasip değilse tüpde olmaz hayırlısı...
sen neyaptın nezaman çektireceksin rahim filmini sakın korkup zaman kaybetme inanki bi şey yok..
test yaptım tek çizgiyi gördüm ve adet olmaya başladım.hey allah'ım ya bu aptal çocuk niye olmuyor anlamıyorum.neyse ben işlerime devam edeyim.şimdi ben dra ne zaman gitsem acaba bugünü 1.gün sayayım dimi
oyyy kaderdaşım gelmiş, canım ben bu cuma kontrole gidecem doktor film için gün verir herhalde çünkü pazar adet günüm :) bide senin yaptirdiğin yumurta kalitesi belirleyen testi isteyecegim, sen doktorla görüşmeye gittin mi?
Aaaa hangi pazar adet oldun? 26 sında m? Aramızda tam 1 hafta var bende 19 mayıs pazar günü oldum...neyse...evet gittim doktora...bana kesnlikle aşılama falan yapmayalım çünkü dış gebelik öykün var tamamen vakit kaybı olur....eğer bana güvenirseniz hemen gelecek ay tüp bebek çalışmalarına başlayalım dedi...yumurta rezervin az yumurtaların zayıf ve yaşın 34 ...bizim çok ama çok hızlı olmamız lazım dedi...eşim doktorun ağzının içine bakıyor ve asla ikna olmuyor benim aşılama isteğime....neyse doktordan çıktım...bir şubemle müşteri ziyaretim vardı müşteri hastane...veee allah ın hikmetine bak ki...hastanenin kadın doğum doktoru finans müdürünün yanına ziyarete geldi...çıkarken konuşmak istedim test sonucunu gösterdim...bu çok yeni bir test ve aynen doktorunuzun dediği gibi yumurtalarınız zayıf ve rezerviniz yetersiz dedi..2 yolunuz var ya tabletlerle yumurtalarınız kuvvetlendirilir birkaç ay denersniz olmadı tüpe geçilir...ama bunu için yaşınız çok geç...bence en doğru karar verilmiş dedi...vee sonuç: Allah izin verirse gelecek ay tüp bebek için adım atıyoruz....rabbim yardımcımız olsun...
test yaptım tek çizgiyi gördüm ve adet olmaya başladım.hey allah'ım ya bu aptal çocuk niye olmuyor anlamıyorum.neyse ben işlerime devam edeyim.şimdi ben dra ne zaman gitsem acaba bugünü 1.gün sayayım dimi
hadi bakalım hayırlısı Meralcimmm inşallah tedavi sonunda hayırlı haberlerini alırız anammmm herkesler tüp yaptırıyor benim de yaptırasım geldiOyyy kaderdaşım gelmiş, canım ben bu cuma kontrole gidecem doktor film için gün verir herhalde çünkü pazar adet günüm :) bide senin yaptirdiğin yumurta kalitesi belirleyen testi isteyecegim, sen doktorla görüşmeye gittin mi?
Aaaa hangi Pazar adet oldun? 26 sında m? aramızda tam 1 hafta var bende 19 mayıs pazar günü oldum...neyse...evet gittim doktora...bana kesnlikle aşılama falan yapmayalım çünkü dış gebelik öykün var tamamen vakit kaybı olur....eğer bana güvenirseniz hemen gelecek ay tüp bebek çalışmalarına başlayalım dedi...yumurta rezervin az yumurtaların zayıf ve yaşın 34 ...bizim çok ama çok hızlı olmamız lazım dedi...eşim doktorun ağzının içine bakıyor ve asla ikna olmuyor benim aşılama isteğime....neyse doktordan çıktım...bir şubemle müşteri ziyaretim vardı müşteri hastane...veee ALLAH ın hikmetine bak ki...hastanenin kadın doğum doktoru finans müdürünün yanına ziyarete geldi...çıkarken konuşmak istedim test sonucunu gösterdim...bu çok yeni bir test ve aynen doktorunuzun dediği gibi yumurtalarınız zayıf ve rezerviniz yetersiz dedi..2 yolunuz var ya tabletlerle yumurtalarınız kuvvetlendirilir birkaç ay denersniz olmadı tüpe geçilir...ama bunu için yaşınız çok geç...bence en doğru karar verilmiş dedi...vee sonuç: ALLAH izin verirse gelecek ay tüp bebek için adım atıyoruz....RABBİM yardımcımız olsun...
hayırlısı olsun canımmm vakti zamnı vardırrr canım benim doktor 3.günü çağırıyo ama senin doktor ne der bilmiyorummmtest yaptım tek çizgiyi gördüm ve adet olmaya başladım.hey allah'ım ya bu aptal çocuk niye olmuyor anlamıyorum.neyse ben işlerime devam edeyim.şimdi ben dra ne zaman gitsem acaba bugünü 1.gün sayayım dimi
canlar ya mutfakta azıcık işim vardı onu yaptım ama belim koptu yani... göbek yüzünden yeterince yaklaşamıyorum artık tezgaha eğilmek zorunda kalıyorum o da belimi çok ağrıtıyor bi çözümü yoktur di mi
bi de çok ağırlaşmadan tatile çıkmak istiyoruz son yalnız tatilimiz olacak kocişle seneye inşallah tombiş oğlumuzla gideriz tatileyakın diye antalyada biyerlere gidesimiz var önerebileceğiniz temiz düzgün bi otel var mı?
Oyyy kaderdaşım gelmiş, canım ben bu cuma kontrole gidecem doktor film için gün verir herhalde çünkü pazar adet günüm :) bide senin yaptirdiğin yumurta kalitesi belirleyen testi isteyecegim, sen doktorla görüşmeye gittin mi?
Aaaa hangi Pazar adet oldun? 26 sında m? aramızda tam 1 hafta var bende 19 mayıs pazar günü oldum...neyse...evet gittim doktora...bana kesnlikle aşılama falan yapmayalım çünkü dış gebelik öykün var tamamen vakit kaybı olur....eğer bana güvenirseniz hemen gelecek ay tüp bebek çalışmalarına başlayalım dedi...yumurta rezervin az yumurtaların zayıf ve yaşın 34 ...bizim çok ama çok hızlı olmamız lazım dedi...eşim doktorun ağzının içine bakıyor ve asla ikna olmuyor benim aşılama isteğime....neyse doktordan çıktım...bir şubemle müşteri ziyaretim vardı müşteri hastane...veee ALLAH ın hikmetine bak ki...hastanenin kadın doğum doktoru finans müdürünün yanına ziyarete geldi...çıkarken konuşmak istedim test sonucunu gösterdim...bu çok yeni bir test ve aynen doktorunuzun dediği gibi yumurtalarınız zayıf ve rezerviniz yetersiz dedi..2 yolunuz var ya tabletlerle yumurtalarınız kuvvetlendirilir birkaç ay denersniz olmadı tüpe geçilir...ama bunu için yaşınız çok geç...bence en doğru karar verilmiş dedi...vee sonuç: ALLAH izin verirse gelecek ay tüp bebek için adım atıyoruz....RABBİM yardımcımız olsun...
koca göbüşlü seniiiayyy ne güzelll tatil planları falannnn kıskandım beni de götürürmüsünüzzz biz taaa Ramazandan sonra gidecez çok uzak tarihhh ((
canım yan durarak tezgaha uzanmaya çalış bari, valla antalyada otel bilmiyorumda mekan olarak adrasan, alanya fıstık gibi yereler internetten mutlaka güzel bir yer bulursun tatlim
canım bu pazar olacagım, yani adetten 2 gün öncede doktora gidewcegim kesin adet bitimi gel der, meralim yazdıklarını okuyunca içime bir umut doğdu mutlu oldum, Rabbim bunun vesile etsin, finans müd yanına gelen dotorda tesadüf degil, Allah kafandaki şüpheyi silmen için onu sana vesile kıldı belki de, haydi bismillah, inşallah ikiz olur, her gelişmeyi yaz gününü yaz toplu dua ederiz, burdan cok uzaklaşma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?