- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.161
gel bebişim ya ben bayığım zaten eşim de hamile gibi davranıyor çok komik benim yediklerimi yiyor yememem gerekenleri yemiyor falan canım benim osen enerji verirsin belki bize ramazandan sonra dedin beni bitirdin işte bizim oğlan o sıralar geldi gelecek modunda olacağı için bu kadar erken gidiyoruz biz de tatile zaten
anladım canım saolasın adrasanı bilmiyorum araştırayım da alanyayı biliyorum çok güzel de uzak biraz eşim çok uzaklaşmak istemiyor burdan nedensebelek tarafına bakalım diyoruz biraz ama işte önemli olan temiz otel bulmak bi de deniz suyu ısınır di mi ya haziranın 3. haftası gitmeyi planlıyoruz :44:
bende de ne enerji varsa size vermem kaldıııben popomu kaldıramıyorum sizemi enerji vercem ben anca uyurummm anam senin oğlan ben tatildeyken gelecek demekki
test yaptım tek çizgiyi gördüm ve adet olmaya başladım.hey allah'ım ya bu aptal çocuk niye olmuyor anlamıyorum.neyse ben işlerime devam edeyim.şimdi ben dra ne zaman gitsem acaba bugünü 1.gün sayayım dimi
hee di mi senin de öyle bi durumun vardı okudum da bugün enerjim yok diye söylendin o kadar ben de enerji ver diyorum sanaya neolacak bu topiğin hali böyle enerjiye ihtiyacı var gibi herkesin... bi güzel haber patlatır ya bizi hadi hayırlısıyla bekleyelim birilerinden güzelş haber...
canım yan durarak tezgaha uzanmaya çalış bari, valla antalyada otel bilmiyorumda mekan olarak adrasan, alanya fıstık gibi yereler internetten mutlaka güzel bir yer bulursun tatlim
canım bu pazar olacagım, yani adetten 2 gün öncede doktora gidewcegim kesin adet bitimi gel der, meralim yazdıklarını okuyunca içime bir umut doğdu mutlu oldum, Rabbim bunun vesile etsin, finans müd yanına gelen dotorda tesadüf degil, Allah kafandaki şüpheyi silmen için onu sana vesile kıldı belki de, haydi bismillah, inşallah ikiz olur, her gelişmeyi yaz gününü yaz toplu dua ederiz, burdan cok uzaklaşma :))
test yaptım tek çizgiyi gördüm ve adet olmaya başladım.hey allah'ım ya bu aptal çocuk niye olmuyor anlamıyorum.neyse ben işlerime devam edeyim.şimdi ben dra ne zaman gitsem acaba bugünü 1.gün sayayım dimi
hoşgeldin canım adını, yaşını ve nerden katıldığını yazarsan en kısa zamanda senide listeye eklerim
adım ezgi 28 yaşındayım ankarada yaşıyorum.bir düşüğüm oldu hiçbir sorun yok sadece kan pıhtılaşması var bende.2 yıldır bebeğim olmuyor.uğurlu listeye eklersen sevinirim:)inşallah burası banada uğur getirir.
hadi hayırlısı herşeyde bihayır vardır..müşteriler bazen işe yararlar..sonunda bi yola girmeye karar verdin en azından...başarıalr:))
Busra 300 okudum kalanini tamamlayinca haber veririmAylinn, Aslı , Yasemin, Nazan Teşekkür ediyorum kızlarrr :)
ALLAH RAZI OLSUN
Busra 300 okudum kalanini tamamlayinca haber veririm
ya demi Aylin yaaa birileri güzel haberler verse de coşsak bariii bu ne yaaa hep Nazanın yüzünden kapattı hamile haberlerinii illa en üst sıra da olacakmışayyy biri sürprz yapsa ne güzel olurrr
Selam herkese..
eşimin hastaneye yatış işlemlerini yaptık bugün yarın onun ameliyatı inşallah..
Burcu,Zeynep ve Gül teşekkür ediyorum canlar güzel cümleleriniz için.
Bedişcim senin sorularına hatırladığım kadarıyla cevap vereyim canım..
açıkçası tetenoz aşısı düşünmüyorum normalde korkarım zaten aşıdan falan..
tetenoz evde köyde barkta doğum yapanlar için gerekli,tam teşekküllü hastaneler
Allahın izniyle tetenozluk bi durum olmaz diye düşüncem..
2li 3lü testi de yaptırmadım ben biraz rahat düşünüyorum sanırım :)
bebişin hareketleri evet seyirme gibi..
eşim normalde ilk günler pek hissedemiyordu elini koyduğunda ama dün sağlam bir çakkk yaptı babişine :)
bugün fazla hareket etmedi meselaa,günü gününü tutmazmış zaten..
başka ne sormuştun hatırlamıyorum canım hastane başımı döndürdü bugün..
hııı ayrıntılı usg için bu cuma aylık dr kontrolümüz bunda yönlendireceğini söylemişti..
onu dışardan pedagoga gideceğiz biraz tuzluymuş sanırım ama bu organlarına tek tek bakıp doğum sonrası hemen müdahale edebilmek adına önemli bir kontrol gözden çıkardık onun için parayı canım..
Buketcim kızçen geliyormuş hayırlı olsun seninde..
çiğdem için kolay doğumlar diliyorum..
burcu ve nazan eşlerinize şifalar..
ve aklıma gelmeyen arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun..
şu sıralar yine hastanede olacağım için fazla giremem sanırım.
iyi bakın kendinize..
Olur canım ılık olur antalya denizi hemen ısınıranladım canım saolasın adrasanı bilmiyorum araştırayım da alanyayı biliyorum çok güzel de uzak biraz eşim çok uzaklaşmak istemiyor burdan nedensebelek tarafına bakalım diyoruz biraz ama işte önemli olan temiz otel bulmak bi de deniz suyu ısınır di mi ya haziranın 3. haftası gitmeyi planlıyoruz :44:
Canım kendine baskı yapma önce 5 '2 indir 1 hafata 5 iç sonra tek tek azalt, bu arada ben bir kere hamile kaldi' bebek karnına düşünce inan bana ağzına almazsın ben hiç sevmedigin seyleri sırf yavruma iyi gelecek diye yedim sevdiğim seylerdende uzak kaldim, tabiki sigara daha zor ama bebek için katlanirsin hem tiksinirsin de zaten, günde1 paket icen bir arkadasim yeni hamile,bence gebelikle sigaranin. cok bir bağlantisi yok, bak nazan'da sigara i9erken hamile kaldi, yumurta kalitesi genetik birsey bence, ayyyy Meral sanirim banada tüp yolu gözüktü :)))))))OOOYYY kuzum beniiimm ... ALLAH razı olsun...şuan tek bir sorunum var sigaram...günde 6 tane içiyordum korkunç bir keyifçiyim...senelerdir böyle 6 yı çok nadir geçerim...ne acıdır ki kendim sigara içen keyifçi bir koca bulamadım..ulan 30 yaşına kadar bekle ve yeryüzündeki en sağlıklı yaşam dostu adamla evlen...sigaradan nefret ediyor..ve bugüne kadar ki yaşadığımız tüm olumsuzlukları da sigaraya bağlıyor...neyse doktora da sordu...doktor da yumurtaların için kocan için bırakmak zorundasın demez mi? o kadar ciddi bir baskı var ki üzerimde anlatamam...diyorum ki beni rahat bırak 3 tane için izin ver 4. yü içersem gereğini yap...ama yok kesinlikle içmeyeceksin diyor başka bişey demiyor...zaten ziyadesiyle stres altındayım...oooff offf...çok mutsuzum...bugün sadece 2 tane içtim....akşam da 1 tane içersem tamamdır...
[/QUOTE]EŞim EMRAH'in işlerinin hayırlısıyla düzelmesi ve hayırlı rızk kazanması için TEFRİCİYYE
Aslı=1000---Okudu
Burcu=200
Tümay=500
Yasemin=200---Okudu
Bedriye=100
Çiğdem=100
Tuba=1000
Nazan=44--Okudu
btskn=100
Seda=100
Aylin=300---Okudu
Meral=50
Özlem=50
zeynep=200
Büşra=500
TOPLAM=4444
Başka okuyan var mı kızlar geçmişe fazla bakamıyorum hızlı hızlı geçiyorum..
görmediğim varsa uyarır mısınız beniii
ben 200 okudum canım benide ekle
kızlar zeynep de alınca bana 500 kaldı ben 350 tane okudum toplamda 150 kaldıı eğer okuyamayacak durumda olan varsa ben tamamlayayım.
sözde benim eşim için ama sız daha çok okudunuz hakkınızı helal edin
Aylinn, Aslı , Yasemin, Nazan Teşekkür ediyorum kızlarrr :)
ALLAH RAZI OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?