- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.181
Büşracım az önce yazamadim, 200 tefriciye Allahın izniyle tamamdır canım bnide okundu olarak ekle
kızlar selamlar..
bugun çok bunaldım kendimi işe verdim daha da stres oldum kazasız belasız hayırlısıyla gün geçsede mutlu olsam cidden..
Yarına sabahtan sağlık ocağına gideceğim,tetenoz dediğin gibi bazı doktorlar tavsiye dahi etmiyor aslında steril ortamlarda doğum olucak diye ama ne bileyimm ben gidip yaptırıcam işte hayırlısı olsun inşAllah. güldencciimm tüm sorularıma ynt vermişsin bu yoğunluğunun arasında çok teşekkür ederim. Allah eşine hayırlı şifalar versin inşAllah. Bende ayrıntılı için randevu alıcam doktor yönlendirecekmiş ücret vs. bende dolgun bekliyorum inşAllah hepimiz sağlıklı, güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla inşAllah.
Ayliinnnn tatile çıkıyormuşsunuz hee.. ben bu sene sanırım bi yere gidemeyeceğim.. bugun bile konuştuk denizi temiz olsun dersen alanya incekum mevkii lonicera inanılmaz güzeldi bende rezerv. yaptırmak istiyorum ama ben uçağa binemiyorum aslında biniyorum kaç defa bindim ama çok korkuyorum eşimde bu sefer bindirmiyor.. arabaylaa gittseeeekk ona yazık 10-11 saat bide o kullanıcak arabayı yorulucak ammaaann işte biz ööyle evi beklicez heralde.. bizde haziranın 3.haftası çıkıyoruz bu arada şansa..
Ay kızlar ben çıkıcamm çok sıkıldım bugun hepinizi öptümm görüşürüz..
çok şükür tatlım herşey yolunda beslenmeside kakasıda düzenli çok şükür süt gibi kokuyo zaten :))))ayyyy dünürüm gelmiş hoşgelmiş yeni resimler bekliyoruz kuşum, damadım nasıl büyümüştür kimbilir, ricky martin'im benim
bu su gelince 1-2 saat içinde hastaneye gitme bilgisi bence çok iyi oldu ben daha şimdiden nasıl yetişirim diye düşünüyordum valla, ozaman rahatım ohh çok şükür, Allah herşey bilirde yapar yaa nekadar güzel bir işaret bu.
damadım ne yapıyor karnı doyuyormu, gece kaç defa uyanıyor, düzenli kakasını ediyormu, oy ben onun kaka kokusunu severim
evet canım biberonla veriyorum mecbur ara ara verince sorun olacağını sanmıyorum sonucta bebeğin beslenmesi daha önemliGünaydın veya tünaydın kızlar
Ben hala doğurmadım))
Ama artık göbek deliğimi görmüyorum ve göğüsümün altı dümdüz oldu karnım bayağı aşağıda yani ..
Geceleri hortlak gibi evin içinde geziniyırum gündüz de ordan kalkıp oraya yatıyorum resmen..
5 haziran kandilmiş o gün doğsa bari mübarek günde :))
Kocacım bana doğum hediyesi almış daha şimdiden ama dayanamdı verdi canım benim çok mutlu oldum :))
Buketcim kızımız geliyormuş çok sevindim hayırlı olsun inş.
Bence kız zamanı şimdi yasonunda, nazanında kızı olcak bence..
Hayırlı evlat olsun inşallah..
Kendime enerjimi depoluyorum kızlar merak etmeyin iş falan yapmıyorum akşam serin olunca yürüyüşe çıkıyorum okadar..
Gül canım benim çok özeniyorum vslla sen böyle yazınca bende bebeğime kavuşmak istiyorum artık negüzell 1 hafta oldu baksana..
bi kaç bi şey sorucam canım sana ;
Sağdığın sütü biberonla mı verdin ? Alışır fln diyolar ama neyle verilir ki başka bilemedim.. Sağma aleti pompalı mı daha iyi? Elektirikli mi? Hangisini alayım ?
Bide havalar baya sıcaklaştı ben hep uzun tulumlar almıştım acaba kısa şort gibi de alsam mı bi kaç tane? İhtiyaç olur mu?
Cvplarsan teşekkür ederim tatlım öpüyorum hepinizi..
EŞim EMRAH'in işlerinin hayırlısıyla düzelmesi ve hayırlı rızk kazanması için TEFRİCİYYE
Aslı=1000---Okudu
Burcu=200---Okudu
Tümay=500
Yasemin=200---Okudu
Bedriye=100
Çiğdem=100
Tuba=1000
Nazan=44--Okudu
btskn=100
Seda=100
Aylin=300---Okudu
Meral=50
Özlem=50
zeynep=200
Büşra=500
TOPLAM=4444
Başka okuyan var mı kızlar geçmişe fazla bakamıyorum hızlı hızlı geçiyorum..
görmediğim varsa uyarır mısınız beniii
kızlar zeynep de alınca bana 500 kaldı ben 350 tane okudum toplamda 150 kaldıı eğer okuyamayacak durumda olan varsa ben tamamlayayım.
sözde benim eşim için ama sız daha çok okudunuz hakkınızı helal edin
[/QUOTE]EŞim EMRAH'in işlerinin hayırlısıyla düzelmesi ve hayırlı rızk kazanması için TEFRİCİYYE
Aslı=1000---Okudu
Burcu=200
Tümay=500
Yasemin=200---Okudu
Bedriye=100
Çiğdem=100
Tuba=1000
Nazan=44--Okudu
btskn=100
Seda=100
Aylin=300---Okudu
Meral=50
Özlem=50
zeynep=200
Büşra=500
TOPLAM=4444
Başka okuyan var mı kızlar geçmişe fazla bakamıyorum hızlı hızlı geçiyorum..
görmediğim varsa uyarır mısınız beniii
kızlar zeynep de alınca bana 500 kaldı ben 350 tane okudum toplamda 150 kaldıı eğer okuyamayacak durumda olan varsa ben tamamlayayım.
sözde benim eşim için ama sız daha çok okudunuz hakkınızı helal edin
meraaaal o doktoru sana Allah göndermiş bak senin doktorun dediklerini doğrulamış bi bildikleri var sanırım, öbür doktora kızmıştık ama demekki haklıymış , Rabbim yeni çıktığın yolda herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
Kızlarr iyi akşamlar gündüz hiç gelemedim çok çok yoğundum yukarıda hoca kitapları vardı kolilerde öyle duruyordu dlolaplara sığmamışlardı yeni dolap getirtti amir sildirdim ettim koli koli kitapları kaldırdım yerleştirdim bir sürü boş kutu vardı onları attırdıl falan bu arada öğreni işçi kız fişleri girmiyor bilgisayara geldişm onlar birikmiş tabii onları girdim ettim derken doayalama işim de vardı çıkış saatim geldi zaten.
Büşracım 100 taneden 66 tanesini okumuştum bu akşam bitiricem inşallah. Son iki günü de okuyamamıştum dualardan onları da okucam. Bi kendime geleyim dedim uzandım. Bu hafta işyerinde biriken birkaç işi bitireyim diyorum sonra rahat edeyim. Geçmişe de azıcık göz atayım da çıkayım öptüm sizi canlarımm
Amiiin Özlemim Amiiinn...kesinlikle bende aynen senin gibi düşünüyorum...bu arada bugün eşim doktoru aramış tüp kaça mal olur diye...6.000 ni bulurmuş...2.000 doktor...2.000 hastane...2.000 e yakın da ilaçlar tutarmış...yuh bee banka sadece 3.000 TL karşılıyor...napalım bindik bir alamete gideyoz kıyamete....
ya kuzucum okuyorum okuyorum çorba oluyorum...sen ne aşamadaydın...doktora gitmeyi reddediyordun gibi hatırlıyorum ama...yanlışsa kızma bana nolur...yaşlıyım zihnim bulanık
kızlar selamlar..
bugun çok bunaldım kendimi işe verdim daha da stres oldum kazasız belasız hayırlısıyla gün geçsede mutlu olsam cidden..
Yarına sabahtan sağlık ocağına gideceğim,tetenoz dediğin gibi bazı doktorlar tavsiye dahi etmiyor aslında steril ortamlarda doğum olucak diye ama ne bileyimm ben gidip yaptırıcam işte hayırlısı olsun inşAllah. güldencciimm tüm sorularıma ynt vermişsin bu yoğunluğunun arasında çok teşekkür ederim. Allah eşine hayırlı şifalar versin inşAllah. Bende ayrıntılı için randevu alıcam doktor yönlendirecekmiş ücret vs. bende dolgun bekliyorum inşAllah hepimiz sağlıklı, güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla inşAllah.
Ayliinnnn tatile çıkıyormuşsunuz hee.. ben bu sene sanırım bi yere gidemeyeceğim.. bugun bile konuştuk denizi temiz olsun dersen alanya incekum mevkii lonicera inanılmaz güzeldi bende rezerv. yaptırmak istiyorum ama ben uçağa binemiyorum aslında biniyorum kaç defa bindim ama çok korkuyorum eşimde bu sefer bindirmiyor.. arabaylaa gittseeeekk ona yazık 10-11 saat bide o kullanıcak arabayı yorulucak ammaaann işte biz ööyle evi beklicez heralde.. bizde haziranın 3.haftası çıkıyoruz bu arada şansa..
Ay kızlar ben çıkıcamm çok sıkıldım bugun hepinizi öptümm görüşürüz..
Ay Sedaaaa nasıl kıskandım seniii..işini bitiren herkesi kıskanıyorum...benim işler bildiğin dağ...yok arkadaş içimden 1 gr çalışmak gelmiyor...
Bizim de o civarlarda tutacak canım. Özel merkez ve mecburen raporsuz olunca öyle oluyor hastaneye toplam paket ücret toplama, transfer falan 4.500 vericez ilaçlar hariç ona da 1500-2.000 gider sadece iğneler değil ki progestan veriyor dr sonrası için tutunma şansını arttırmak düşük riskini azaltmak için, başka ilaçlar var vs.. Tutar yani napalım bebeğimiz gelsin de. Biz kredi çekmicez var birikimimiz dondurma işini de düşünüyoruz biz ona da 1.000 tl ayrıca istiyorlar ama eşimde dondurmaktan yana tutmazsa ya da kardeş düşünürsek onun orada olması seni rahatlatır ikinci tedavide rahat olur eşimin örnek vermesine gerek yok yumurta olgunlaşma için iğnelere toplamaya gerek yok konforlu oluyor ama çözdürme için de ayrıca 1.000 istiyorlar transfer içinde 1.000 e yakın alsalar yine yarı yarıya geliyor yanii.
MERHABA ARKADAŞLAR...
Ben de 9 aylık evliyim, 23 yaşındayım ve 3. denememizdede başarısız olduk..hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ve erkendir diye henüz doktorada gitmedik ama ister istemez panik ve stres yapıyorum..neden olabilir ki..benden sonra evlenen arkadaşlarım hep hamile..onların hemen olduda benim 3. de bile olmadı ya bu daha da etkiliyo beni..onlara adına seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum..ne yapmalıyım bilmiyorum.. çok mu erken üzülmek için.. o kadar istiyorum ki..zaten hepimiz bu istek sebebiyle burdayız ya..deneyimlerinize ihtiyacım var arkadaşlar..o kadar üzgünümki kısır mıyım diye bile düşünüyorum...
Ah canım bir aydır aynen bende öyleyim işte. Tam 1 ay önce yukarıda hocalara kitap dağıttım alınan kitapların listeleri 1 aydur duruyor orada bugün yarın kaldı öyle. Bugün hadi bismillah dedim başladım önce geri iade edilenler doayadan çıkardım sonra alınanları dizdim falan tam dosyalıyorum bu iş çıkktı dolap geldi diye hadii yukarı çıktım onları hallettim neyse dosya işini de yaptım. Ama daha iş var yani aslında sıksam bir günde biter yani çok iş değil ama yormuyorum kasmıyorum acelesi olan işler değil bu hafta bitiririm inşallah. Kalkınca yapıyorum ama oturursam öyle kalıyorum öğrencilerle ilgilenip onların fişlerini giriyorum o kadar. Ama bitisn artıkta rahat edeyim her akşam off yine yapmadım şu işleri diyorum çünkü.
Kızlarr iyi akşamlar gündüz hiç gelemedim çok çok yoğundum yukarıda hoca kitapları vardı kolilerde öyle duruyordu dlolaplara sığmamışlardı yeni dolap getirtti amir sildirdim ettim koli koli kitapları kaldırdım yerleştirdim bir sürü boş kutu vardı onları attırdıl falan bu arada öğreni işçi kız fişleri girmiyor bilgisayara geldişm onlar birikmiş tabii onları girdim ettim derken doayalama işim de vardı çıkış saatim geldi zaten.
Büşracım 100 taneden 66 tanesini okumuştum bu akşam bitiricem inşallah. Son iki günü de okuyamamıştum dualardan onları da okucam. Bi kendime geleyim dedim uzandım. Bu hafta işyerinde biriken birkaç işi bitireyim diyorum sonra rahat edeyim. Geçmişe de azıcık göz atayım da çıkayım öptüm sizi canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?