- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.201
Büşram küçük annem...inanmayacaksın ama başardım taaaam 50 tane tefriciye okuduumm...hem de çok dua ettim...aayy çok keyifliydiii...bundan sonra ben de varımmm...
ben de çooooooooooooook yorgunum kızlar.multivitamin,balık yağı,kan ilacı,folik asit ve pekmez içiyorum ama haaaaaaaaaaala yorgunum.yarın doktora gidicem.dua edin iyi şeyler söylesin.çok ihtiyacım var iyi şeyler duymaya.dr dediklerine göre haftayada tüp bebek merkezine gideceğim nasipse.bu arada MERAL canım hakkında hayırlısına olsun inşallah canım.Allah ım bebeğine kavuşman için vesile kılar inşallah.ben çıkıyorum hepinize iyi geceler
Bizim de o civarlarda tutacak canım. Özel merkez ve mecburen raporsuz olunca öyle oluyor hastaneye toplam paket ücret toplama, transfer falan 4.500 vericez ilaçlar hariç ona da 1500-2.000 gider sadece iğneler değil ki progestan veriyor dr sonrası için tutunma şansını arttırmak düşük riskini azaltmak için, başka ilaçlar var vs.. Tutar yani napalım bebeğimiz gelsin de. Biz kredi çekmicez var birikimimiz dondurma işini de düşünüyoruz biz ona da 1.000 tl ayrıca istiyorlar ama eşimde dondurmaktan yana tutmazsa ya da kardeş düşünürsek onun orada olması seni rahatlatır ikinci tedavide rahat olur eşimin örnek vermesine gerek yok yumurta olgunlaşma için iğnelere toplamaya gerek yok konforlu oluyor ama çözdürme için de ayrıca 1.000 istiyorlar transfer içinde 1.000 e yakın alsalar yine yarı yarıya geliyor yanii.
Amiiin Özlemim Amiiinn...kesinlikle bende aynen senin gibi düşünüyorum...bu arada bugün eşim doktoru aramış tüp kaça mal olur diye...6.000 ni bulurmuş...2.000 doktor...2.000 hastane...2.000 e yakın da ilaçlar tutarmış...yuh bee banka sadece 3.000 TL karşılıyor...napalım bindik bir alamete gideyoz kıyamete....
ya kuzucum okuyorum okuyorum çorba oluyorum...sen ne aşamadaydın...doktora gitmeyi reddediyordun gibi hatırlıyorum ama...yanlışsa kızma bana nolur...yaşlıyım zihnim bulanık
MERHABA ARKADAŞLAR...
Ben de 9 aylık evliyim, 23 yaşındayım ve 3. denememizdede başarısız olduk..hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ve erkendir diye henüz doktorada gitmedik ama ister istemez panik ve stres yapıyorum..neden olabilir ki..benden sonra evlenen arkadaşlarım hep hamile..onların hemen olduda benim 3. de bile olmadı ya bu daha da etkiliyo beni..onlara adına seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum..ne yapmalıyım bilmiyorum.. çok mu erken üzülmek için.. o kadar istiyorum ki..zaten hepimiz bu istek sebebiyle burdayız ya..deneyimlerinize ihtiyacım var arkadaşlar..o kadar üzgünümki kısır mıyım diye bile düşünüyorum...
öyle takır takır yazıyorum da aslında çor korkuyorum be Seda...ALLAH tan çok fazla ayrıntı bilmiyorum tüp bebek hakkında...sadece en yakın arkadaşım bana çok yorulduğundan bahsetmişti...zor bir süreç olduğunu biliyorum...dua da edemiyorum artık...sen Haziran da başlayacaktın değil mi? yoksa yoksa aynı anda mı başlıcaz? ille yanıma arkadaş istiyorum rahatlayasım var :))) Burcum var gerçi ama nedense içime onda tüpe gerek kalmayacağı doğuyor....İNŞALLAH...İNŞALLAH senin de gerek kalmaz...İNŞALLAH herkes pıtır pıtır haberlerini verir ben tek kalmaya kesinlikle razıyım....
kızlar selamlar..
bugun çok bunaldım kendimi işe verdim daha da stres oldum kazasız belasız hayırlısıyla gün geçsede mutlu olsam cidden..
Yarına sabahtan sağlık ocağına gideceğim,tetenoz dediğin gibi bazı doktorlar tavsiye dahi etmiyor aslında steril ortamlarda doğum olucak diye ama ne bileyimm ben gidip yaptırıcam işte hayırlısı olsun inşAllah. güldencciimm tüm sorularıma ynt vermişsin bu yoğunluğunun arasında çok teşekkür ederim. Allah eşine hayırlı şifalar versin inşAllah. Bende ayrıntılı için randevu alıcam doktor yönlendirecekmiş ücret vs. bende dolgun bekliyorum inşAllah hepimiz sağlıklı, güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla inşAllah.
Ayliinnnn tatile çıkıyormuşsunuz hee.. ben bu sene sanırım bi yere gidemeyeceğim.. bugun bile konuştuk denizi temiz olsun dersen alanya incekum mevkii lonicera inanılmaz güzeldi bende rezerv. yaptırmak istiyorum ama ben uçağa binemiyorum aslında biniyorum kaç defa bindim ama çok korkuyorum eşimde bu sefer bindirmiyor.. arabaylaa gittseeeekk ona yazık 10-11 saat bide o kullanıcak arabayı yorulucak ammaaann işte biz ööyle evi beklicez heralde.. bizde haziranın 3.haftası çıkıyoruz bu arada şansa..
Ay kızlar ben çıkıcamm çok sıkıldım bugun hepinizi öptümm görüşürüz..
Meralcim Allah içine hayırlısıyla tiksinti versin de kurtul inşallah canım benim. zaten büyük ihtimalle hamile kaldığında tksinti gelir, çoğu kişiye öyle olduğunu şahsen biliyorum ben bizim akrabalardan.OOOYYY kuzum beniiimm ... ALLAH razı olsun...şuan tek bir sorunum var sigaram...günde 6 tane içiyordum korkunç bir keyifçiyim...senelerdir böyle 6 yı çok nadir geçerim...ne acıdır ki kendim sigara içen keyifçi bir koca bulamadım..ulan 30 yaşına kadar bekle ve yeryüzündeki en sağlıklı yaşam dostu adamla evlen...sigaradan nefret ediyor..ve bugüne kadar ki yaşadığımız tüm olumsuzlukları da sigaraya bağlıyor...neyse doktora da sordu...doktor da yumurtaların için kocan için bırakmak zorundasın demez mi? o kadar ciddi bir baskı var ki üzerimde anlatamam...diyorum ki beni rahat bırak 3 tane için izin ver 4. yü içersem gereğini yap...ama yok kesinlikle içmeyeceksin diyor başka bişey demiyor...zaten ziyadesiyle stres altındayım...oooff offf...çok mutsuzum...bugün sadece 2 tane içtim....akşam da 1 tane içersem tamamdır...
tatlım aramıza hoşgeldin kuzum, hemen seni ekliyorum, bak bizim topikte kan pıhtılaşması olupta kendiliğinden hamiş kalan arkadaşımız da vr, inşallah sanada bulaşır kuşumhoşgeldin canım adını, yaşını ve nerden katıldığını yazarsan en kısa zamanda senide listeye eklerim
adım ezgi 28 yaşındayım ankarada yaşıyorum.bir düşüğüm oldu hiçbir sorun yok sadece kan pıhtılaşması var bende.2 yıldır bebeğim olmuyor.uğurlu listeye eklersen sevinirim:)inşallah burası banada uğur getirir.
zeynepcimmmmmm dktordan gelir gelmez seni topiğe bekliyorum merak içinde bekliyor olacağım haberleriniben de çooooooooooooook yorgunum kızlar.multivitamin,balık yağı,kan ilacı,folik asit ve pekmez içiyorum ama haaaaaaaaaaala yorgunum.yarın doktora gidicem.dua edin iyi şeyler söylesin.çok ihtiyacım var iyi şeyler duymaya.dr dediklerine göre haftayada tüp bebek merkezine gideceğim nasipse.bu arada MERAL canım hakkında hayırlısına olsun inşallah canım.Allah ım bebeğine kavuşman için vesile kılar inşallah.ben çıkıyorum hepinize iyi geceler
MERHABA ARKADAŞLAR...
Ben de 9 aylık evliyim, 23 yaşındayım ve 3. denememizdede başarısız olduk..hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ve erkendir diye henüz doktorada gitmedik ama ister istemez panik ve stres yapıyorum..neden olabilir ki..benden sonra evlenen arkadaşlarım hep hamile..onların hemen olduda benim 3. de bile olmadı ya bu daha da etkiliyo beni..onlara adına seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum..ne yapmalıyım bilmiyorum.. çok mu erken üzülmek için.. o kadar istiyorum ki..zaten hepimiz bu istek sebebiyle burdayız ya..deneyimlerinize ihtiyacım var arkadaşlar..o kadar üzgünümki kısır mıyım diye bile düşünüyorum...
tatlım hoşgeldin, bence daha çok yeni hiç stres yapmanı gerektirecek bir durum yok. şuan doktora bile gitsen, dr seni tedavi veya tahlil konusunda yönlendirmez, 6 ay deneyin olmazsa gelin der. şahsen bana ve birçok arkadaşıma böyle demişti doktorlar ilk bebek düşündüğümüz zaman. birde ayda 1 kere deneme yapmayın sakın, o hatayı ben çok yapmıştım, çünkü yumurtlama günü kişiden kişiye değişiyor, benim nacizane tavsiyem, 2 günde bir eğer fırsatınız olursa deneyin her ay, sık sık ilişki hamilelik şansını artırır inşallah yumoşu yakalarsınız
oh ne güzel desene kızlarımız adaş olacakanammm benim kzımın ismi zeynepppyani Allah nasip eder de olursa kzımda olursa falan filan işte ben nasıl olayım canım sürekli yorgun,bitkin,halsiz anlamadım gittii bide hasta olmayı bekliyorum 4 gözle doktora koşacam hemenn
Burcuuu Derini bende beğeniodum ama şimdi dizi de çıktı herkes çocuğuna Derin ismini verirben de erkek olursa Kaan diorum ama kocam bu duruma çok kızıo yazık ben neden isme karışamıyorum diooo ayyy ne komiğiz doğmamış çocuğa isimm ortada hamilellik bile yokk aslında yeni hamilelere sormak lazım isim konusunu ama onların sesi çıkmıyor bizim sesimiz çıkıyo
canım hayırlısı olsun inşallah bir dahaki sefere çift çizgiyi görürsün cok nazlı bu çocklae gelmek bilmedilertest yaptım tek çizgiyi gördüm ve adet olmaya başladım.hey allah'ım ya bu aptal çocuk niye olmuyor anlamıyorum.neyse ben işlerime devam edeyim.şimdi ben dra ne zaman gitsem acaba bugünü 1.gün sayayım dimi
ay burcu ya üzüldüm şimdi bizim 5 sene olmadı 3 oldu eminsin dimi kuzumCanım raporu devlet cıkartıp özelde yapabilirsin,özel raporu kabul ediyor, 2 kadın dogumcu 1 üroloji imza atiyor bazı şartları var 5 yillik evli olmalisin sperm sonucu ve son 6 ayda cekilniş rahim filmi istiyorlar, ilaclarin yüzde 80 ini, tüp bebek işlenininde 1840 tl sini veriyor devlet, özelde tüp parası degisiyor tabiki, sen bu oranlara göre ne kadar verecegini hesaplarsin
çom şükür canım ya bende hastalanmayı bekliyorum doktora gidicem olucam sanki birkaç gündür belirtileri var göğüs agrısı gibi ama bat 6 haziran :26:elhamdülillah bircanım bi sıkıntımız yok bakalım sen nasılsın?
duygucum boşyere üzülüyorsun daha üçüncü denemen olmaması cok normal burda enaz 2-3 senedir ve fazlası bekleyen arkadaşlar var bende bunlardan biriyim boşuna stres yapma yumurtlama günlerini takip et. Allah hayırlısını versin.MERHABA ARKADAŞLAR...
yasoşum vallahi bende diyordumki yasemin nezaman farkedecek söylemedimde hamişsin yormayayım diyeKIZLAAAARRRRRRR
bu listenin hali ne, bu bat tarihleri taaaa nezamandan kalmış lütfen topiğe girip bu yazımı görenler bat tarihlerini bildirsinler kuşlarım, ayrıca yeni yıla gireli 5 ay oldu herkesin yaşı 1 yıl öncesinde kalmış sizi gidi siziiiiibilgileri yazın ben güncelleyeceğim oldumu canlarım?
Bircan'cım günaydun tatlım, çok teşekür ederim davetime ilk icabet eden sen oldun, listede hemen güncelledim seni, inşallah ilk güncellenen kişi olarak hayırlısıyla belkide ilk hamiş sen olursun inşalllaaaaahhh
oy yerim onun kokusunıu..gülcüm kaşık biberonu diye bişey var.ççocuk biberona alışıp memeyi bırakmasın diye(biberondan çok geliyoya çocuk oınu istiyo) bi araştır bakalım.çok şükür tatlım herşey yolunda beslenmeside kakasıda düzenli çok şükür süt gibi kokuyo zaten :))))
evet canım biberonla veriyorum mecbur ara ara verince sorun olacağını sanmıyorum sonucta bebeğin beslenmesi daha önemli
pompalısıda iyi canım bence elektiriklie gerek yok canım onlarda lazım olur bebekler çabuk üşütüyo evde çıtlı badylede durur sorun değil ..
MERHABA ARKADAŞLAR...
Sedoşum bu dondurmayı bende düşündüm ama çözdürme de bazen embriyo bozulabiliyormuş di mi? bide burada bir topikte okudum bazı merkezler dondurma için para almıyormuş, zaten mecbur ikinciyi aynu yerde yapacağın için, hastane seni kendine bağlamış oluyor, halbuki almasalar daha mantıklı, ama mecbursun diye herşeyden para istiyorlar
Meralim eğer yalnış bilmiyorsam devletten alınan rapporu özel kabul ediyor, ve rapor sayesinde ilaçların %80 ini ve tedavinin 1800 kadar olan kısmını devlet veriyor, rapor için bazı şartlar var, ama tahminimce sen bu şartlara uyuyorsun, devletten 2 kadın doğum 1 üroloji imzasıyla alınan bir rapor, bir araştır bakayım umarım ben yalnış bilmiyorumdur, geçen nette okudum çünkü
KIZLAAAARRRRRRR
bu listenin hali ne, bu bat tarihleri taaaa nezamandan kalmış lütfen topiğe girip bu yazımı görenler bat tarihlerini bildirsinler kuşlarım, ayrıca yeni yıla gireli 5 ay oldu herkesin yaşı 1 yıl öncesinde kalmış sizi gidi siziiiiibilgileri yazın ben güncelleyeceğim oldumu canlarım?
Herkese günaydın :) emir yatakta tepiniyo resmenbaşım çok ağrıyo. Hamileler hamilelik günlerinizi iyi değerlendirin. Sonra bebek doğunca diyeceksiniz ki uyuşa da 5 dakika yatsam. Cook zor çoook
günaydn canım, ah benim dertli annemdemek çok yakışıklı minimkler çok huysuz oluyor hımmm, ne yapmalı bu emiri acaba, ben yine bir öneride bulunucam kızlar bana gülecek.
melisa çayı içirsen sakinleşmezmi acababeni çok sakinleştirirdi belki senin bıdığada iyi gelir, sen doktora bi sor bakalım, yada internetten araştır
emire rakı içirsem gene bişey olmazo yaramazlıgıyla beni sarhos eder
öyle takır takır yazıyorum da aslında çor korkuyorum be Seda...ALLAH tan çok fazla ayrıntı bilmiyorum tüp bebek hakkında...sadece en yakın arkadaşım bana çok yorulduğundan bahsetmişti...zor bir süreç olduğunu biliyorum...dua da edemiyorum artık...sen Haziran da başlayacaktın değil mi? yoksa yoksa aynı anda mı başlıcaz? ille yanıma arkadaş istiyorum rahatlayasım var :))) Burcum var gerçi ama nedense içime onda tüpe gerek kalmayacağı doğuyor....İNŞALLAH...İNŞALLAH senin de gerek kalmaz...İNŞALLAH herkes pıtır pıtır haberlerini verir ben tek kalmaya kesinlikle razıyım....
Valla gaza geldim ALLAH izin verirse yarın sabah saldırıyorum işlere ...akşam da aayynen ben de yazıcam ...bitti işler diye...haydi o zaman iyi geceler muhteşem sabahlar olsun....
Canım benim senin bu öğrenci işçiler çok tembeller beni sinir ediyorlar, şu senin yaptığın işlere bak, onlarda iki tane fiş doldurmaktan acizler, sende kendini çok yıpratma, yaparkende dikkat et , tüp öncesi belini falan ..Allah korusun
Sedoşum bu dondurmayı bende düşündüm ama çözdürme de bazen embriyo bozulabiliyormuş di mi? bide burada bir topikte okudum bazı merkezler dondurma için para almıyormuş, zaten mecbur ikinciyi aynu yerde yapacağın için, hastane seni kendine bağlamış oluyor, halbuki almasalar daha mantıklı, ama mecbursun diye herşeyden para istiyorlar
Benimde seninle ilgili içime doğan : Sen tüp bebekle hamile kalacaksın, amme 2 tane beben olacak, hani ilk çok üzgün yazmıştınya doktor böyle dedi çok mutsuzum diye inan ki o yazıyı okurken böyle hissettim, ta kalbimden geldi bu his, aşılama yapmayacak tüp olacak diye kalbimden geçti..ama sonu iyi hemde çifter çifter olacak Rabbimin izniyle.....
Hele bi de Gamze var ilk sırada onunda ikizleri tutunursa valla mezdeke oynayacağım ( tabi bizim zamanımızda gamgam style yok mezdeke var, bende kafayı ona takdım)
Sonra sen, Seda, Zeynep, belki bende kaynak yaparım sıraya... Tüpçüler Kervanı
KIZLAAAARRRRRRR
Günaydın canlarım ciğerlerim
sabah 07.20 itibari ile uyandım dahada uyuyamadım, gardolabımın kapısı açıktı bi baktım askılık kışlık elbiseler ile dolu, hadi yasemin kalkta şunları bi ele, artık sana olmayacak olanları filan kışlıkları dök şu dolaptan kaldıralım dedim.
kala kala 5 tane filan bluzum kaldı giyecek inanırmısınız, hepsi ya kışlık, yada bu yaz giyemeyeceğm kadar darmış meğersem, zaten şu mağzalara gıcık oluyorum bedenleri iyice kküçüklttüler, eskiden M beden giyen insanlar artık L veya XL giymek zorunda kalıyor
neyse çıkarttıklarımı yatağın üstüne bıraktım, taaa akşam eşim gelene kadar bekleyecekler, eşime kaldırttırıcam uzanıp veya eğilip tehlikeye girmemek için.
KIZLAAAARRRRRRR
çom şükür canım ya bende hastalanmayı bekliyorum doktora gidicem olucam sanki birkaç gündür belirtileri var göğüs agrısı gibi ama bat 6 haziran :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?