Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Büşram küçük annem...inanmayacaksın ama başardım taaaam 50 tane tefriciye okuduumm...hem de çok dua ettim...aayy çok keyifliydiii...bundan sonra ben de varımmm...

Kız Meral asıl sen bizim günlük dua listemize katılsana , inan ki çok ferahlarsın, başkası için dua ettikçe kendimize de dua etmiş oluruz ( bu benim fikrim)

Son düzenleme:

Canım Allah yardımcın olsun, ameliyatın etkisidir belki, yarın herşey çok güzel geçer inşallah, ohhh tüpçüler kervanına hoşgeldin Allah tüp bebek ve aşılama yolunda olan bütün ponçiklerimize güç kuvvet versin

Sedoşum bu dondurmayı bende düşündüm ama çözdürme de bazen embriyo bozulabiliyormuş di mi? bide burada bir topikte okudum bazı merkezler dondurma için para almıyormuş, zaten mecbur ikinciyi aynu yerde yapacağın için, hastane seni kendine bağlamış oluyor, halbuki almasalar daha mantıklı, ama mecbursun diye herşeyden para istiyorlar

Meralim eğer yalnış bilmiyorsam devletten alınan rapporu özel kabul ediyor, ve rapor sayesinde ilaçların %80 ini ve tedavinin 1800 kadar olan kısmını devlet veriyor, rapor için bazı şartlar var, ama tahminimce sen bu şartlara uyuyorsun, devletten 2 kadın doğum 1 üroloji imzasıyla alınan bir rapor, bir araştır bakayım umarım ben yalnış bilmiyorumdur, geçen nette okudum çünkü

İnşallah seni hiç üzmeden gerçekleri söyleyeceğim Duygucum..

Bu topikte yıllarca uğraştıktan sonra sonuç alamayıp bütün umutlarıyla aşılamalar yapanlar ve sonucu negatif görenler...
Tüp bebek diye memleketinden kalkıp ta başka şehirlere gelenler..
Evladının ne demek olduğunu tadıp, karnı kocaman olana kadar yavrusunu karnında taşıyıp sonra onu kucağına alamayanlar..
22 ve 31 yaşında menapoza girme tehlikesinde olanlar..(ben)
defalarca hamile kalıp bebeğini düşürenler...
Yıllarca uğraşıp hala evladına kavuşamayanlar var da var... yani senin şuan kendini üzmene hiç gerek yok sadece 3 kez denedim olmadı diyorsun ama bu hiç üzülecek birşey değil Rabbim inşallah sana bu ay çifter çifter evlat nasip eder..hiç kendini şimdiden yıpratma ,inşallah bebek yolunda seninde zor tecrübelerin olmaz..eğer çok mutsuzsan eşinle gidip bütün tahlilleri yaptırın...ama şimdiden hastanenin o kasvetini ,soğukluğunu , sonuçları beklerken yaşadığın o korkuyu ve umutsuzluğu hissetmene gerek yok..tıp'ın dediği şu 12 ay deneyin eğer olmazsa bir sorun vardır deyin..
(umarım kalbini kıracak birşey yazmamışımdır Duygucum sadede durumu senden daha zor olanları görürsen sende boşuna üzülmezsin, kendini rahat bırakırsın koşa koşa gelir yavrun diye....)

Benimde seninle ilgili içime doğan : Sen tüp bebekle hamile kalacaksın, amme 2 tane beben olacak , hani ilk çok üzgün yazmıştınya doktor böyle dedi çok mutsuzum diye inan ki o yazıyı okurken böyle hissettim, ta kalbimden geldi bu his, aşılama yapmayacak tüp olacak diye kalbimden geçti..ama sonu iyi hemde çifter çifter olacak Rabbimin izniyle.....

Hele bi de Gamze var ilk sırada onunda ikizleri tutunursa valla mezdeke oynayacağım ( tabi bizim zamanımızda gamgam style yok mezdeke var, bende kafayı ona takdım )

Sonra sen, Seda, Zeynep, belki bende kaynak yaparım sıraya... Tüpçüler Kervanı

canım yakın biyerlere gidersiniz siz de iyi gelir doğum öncesi
hayatumuttur/ k. Gamze 27.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 28.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / buket 29.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
dualarınızı okudum fıstıklar

Günaydın canlarım ciğerlerim
sabah 07.20 itibari ile uyandım dahada uyuyamadım, gardolabımın kapısı açıktı bi baktım askılık kışlık elbiseler ile dolu, hadi yasemin kalkta şunları bi ele, artık sana olmayacak olanları filan kışlıkları dök şu dolaptan kaldıralım dedim.
kala kala 5 tane filan bluzum kaldı giyecek inanırmısınız, hepsi ya kışlık, yada bu yaz giyemeyeceğm kadar darmış meğersem, zaten şu mağzalara gıcık oluyorum bedenleri iyice kküçüklttüler, eskiden M beden giyen insanlar artık L veya XL giymek zorunda kalıyor
neyse çıkarttıklarımı yatağın üstüne bıraktım, taaa akşam eşim gelene kadar bekleyecekler, eşime kaldırttırıcam uzanıp veya eğilip tehlikeye girmemek için.

Meralcim Allah içine hayırlısıyla tiksinti versin de kurtul inşallah canım benim. zaten büyük ihtimalle hamile kaldığında tksinti gelir, çoğu kişiye öyle olduğunu şahsen biliyorum ben bizim akrabalardan.
heleki hamileyken zaten sigarasızlıktan ölsen yine içmezsin kıyamazsın karnındaki fasulyeciğine

KIZLAAAARRRRRRR
bu listenin hali ne, bu bat tarihleri taaaa nezamandan kalmış lütfen topiğe girip bu yazımı görenler bat tarihlerini bildirsinler kuşlarım, ayrıca yeni yıla gireli 5 ay oldu herkesin yaşı 1 yıl öncesinde kalmış sizi gidi siziiiii bilgileri yazın ben güncelleyeceğim oldumu canlarım?

Son düzenleme:
oh ne güzel desene kızlarımız adaş olacak şaka bir yana lafı bile güzel ya kızlarımız derken bile bir hoş oldum allahım hamile kalırsam sen aklımı koru
test yaptım tek çizgiyi gördüm ve adet olmaya başladım.hey allah'ım ya bu aptal çocuk niye olmuyor anlamıyorum.neyse ben işlerime devam edeyim.şimdi ben dra ne zaman gitsem acaba bugünü 1.gün sayayım dimi
canım hayırlısı olsun inşallah bir dahaki sefere çift çizgiyi görürsün cok nazlı bu çocklae gelmek bilmediler
ay burcu ya üzüldüm şimdi bizim 5 sene olmadı 3 oldu eminsin dimi kuzum
elhamdülillah bircanım bi sıkıntımız yok bakalım sen nasılsın?
çom şükür canım ya bende hastalanmayı bekliyorum doktora gidicem olucam sanki birkaç gündür belirtileri var göğüs agrısı gibi ama bat 6 haziran :26:
duygucum boşyere üzülüyorsun daha üçüncü denemen olmaması cok normal burda enaz 2-3 senedir ve fazlası bekleyen arkadaşlar var bende bunlardan biriyim boşuna stres yapma yumurtlama günlerini takip et. Allah hayırlısını versin.
yasoşum vallahi bende diyordumki yasemin nezaman farkedecek söylemedimde hamişsin yormayayım diye kuzum benim bat 6 haziran yaşımda 30 oldubebek isteğimde 28 ay hadi yuvarlayalım 2,5 yıl olsun

Bircan'cım günaydun tatlım, çok teşekür ederim davetime ilk icabet eden sen oldun, listede hemen güncelledim seni, inşallah ilk güncellenen kişi olarak hayırlısıyla belkide ilk hamiş sen olursun inşalllaaaaahhh

günaydım canımm vallahi sabah sabah ağzında bal damlıyor inşallahhhh kuzum burdaki bana ve bütün arkadaşlarıma hemencecik en hayırlısını versin Rabbim.

Herkese günaydın :) emir yatakta tepiniyo resmen başım çok ağrıyo. Hamileler hamilelik günlerinizi iyi değerlendirin. Sonra bebek doğunca diyeceksiniz ki uyuşa da 5 dakika yatsam. Cook zor çoook

oy yerim onun kokusunıu..gülcüm kaşık biberonu diye bişey var.ççocuk biberona alışıp memeyi bırakmasın diye(biberondan çok geliyoya çocuk oınu istiyo) bi araştır bakalım.

sen bu topikteki arkadaşların hikayelerini oku, ne kadar yersiz endişelerin olduğunu anlayacaksın:)

evet dondurup açılmada bozulma riski var..ama kaybedilen bişey yok..cüzi paralara donduruyolar..75 tl miydi neydi

yasemin benimkisini söylüyorum ....eksi sonsuz:)))

Herkese günaydın :) emir yatakta tepiniyo resmen başım çok ağrıyo. Hamileler hamilelik günlerinizi iyi değerlendirin. Sonra bebek doğunca diyeceksiniz ki uyuşa da 5 dakika yatsam. Cook zor çoook

günaydn canım, ah benim dertli annem demek çok yakışıklı minimkler çok huysuz oluyor hımmm, ne yapmalı bu emiri acaba, ben yine bir öneride bulunucam kızlar bana gülecek.
melisa çayı içirsen sakinleşmezmi acaba beni çok sakinleştirirdi belki senin bıdığada iyi gelir, sen doktora bi sor bakalım, yada internetten araştır

kız bukettt sabah sabah salaklığıma denk geldi, ne demek istiyor bu kız, dur ben hesaplıyim bat tarihini diyecektim ki br baktım daha senin adet olmana 6 ay var

Son düzenleme:

emire rakı içirsem gene bişey olmaz o yaramazlıgıyla beni sarhos eder

Canım sen kimseye kulak asma en kadar pozitif ve sabırlı olursan o kadar iyi geçer aşılama yaptıran biri olarak 2 aşılamam çok rahat geçti bu da öyle olacak birşeyleri nasıl karşılandığınla ilintili gerçekten hissedeceklerin.Doktor zaten kabataslak anlatacak bilgi verecektir bir şey bilmemek daha iyi gerçekten. Bilmene de gerek yok işlemler dr yapacak sen belirtilen dozda kullanımına göre iğneleri vuracaksın hiç acımıyor merak etme ilk bi kaç günden sonra ustası olursun. İlaçlarını içeceksin en iş olan yumurta toplama onda da anestezi alacaksın ve tek hissedeceğin acı damar yolu açılmadı ilacın verilmesi için ki o da hiç acımıyor koldan kan aldırmaktan daha basit. Rahim filmini anestezili çektileler bana da oradan biliyorum. Çok konforlu bir şey vallahi. Sen pozitif ol sabrılı ol bak nasıl kolay geçecek.

Valla gaza geldim ALLAH izin verirse yarın sabah saldırıyorum işlere ...akşam da aayynen ben de yazıcam ...bitti işler diye...haydi o zaman iyi geceler muhteşem sabahlar olsun....

bence de saldır hem zaman geçer hem kafan dağılır ben dün nasıl geçti anlamadım bugün devam işlere yormadan tüm günümü almadan yapıyorum ama dün ekstra işler çıkınca tüm günümü aldı bugün bakarsın tüm işleri bitirmişim belli olmaz sağım solum.

Vallahi sorma 3 er saatliğine geliyorlar boş boş. Fişte girdiremiyorum kız yanlış girer eder bilgisayardan zerre anlamıyor tabi face falan gayet iyi biliyor da bunlrı öğrenmek işine gelmiyor aman doğru yaptı mı diyeceğime kendim yapıyorum zaten öğlene gelen kız hidecek sözleşmesi bitiyor haziranda seneye sabah ki kıza öğretirim akşama gelen çocuk biliyor neyse ki bazen çok yoğun olunca bazılarını ona bırakıyorum akşam iş yok ki ders çalışan akşamcı öğrencilerin başını bekliyor hazırlıklar gidiyor zaten bitiyor dersleri o saatte neyse bu hafta akşam dersleri bitiyor açıköğretim İngilizce öğretmenliğinin 2 sene örgün burada akşam okuyor onlar normalde fakülte kazananların ing. hazırlık bölümüyüz biz. Daha çok akşamcılar gelip ders çaıştığı için pazartesiden itibaren rahat olurum ktap alacaklar sayısı azalır haziran sonu bizimkilerde gdiyor ama yaz okulu var az öğrenci olur onda da. Merak etme tatlım iyi oldu tedavi öncesi düzenlendi ya şimdi önemli değil tedaviden sonrası önemli temmuz sonuna kadar gram iş kalmaz inşallah rahatça olurum tedavimi.

evet embriyo bozulabiliyor ama küçük bir ihtimal. Normalde cüzi miktar alması lazım ama işte her hastane kafasına göre acıbadem de 1.000 tl ee çözdürme de 1.000 tl yani oradan götürüyorlar ama yine de avantaj oluyor işte o tedavi sürecini baştan yaşamıyorsun maddi olarak kar oluyor ama istersen ki ben 2. yide tedaviyle yapıcam tabii ki yapabilirsin zorlama yok.

Been beeen bana n doğuyor içine söle bakıyımm efet biz tüpçüyüz ne emekler vericez bebeğimiz gelsin diye normal yolla gebe kalmak bir nimet ilişkiye gir 14 gün sonra testte gör ne iğneler ne yumurta toplama ne transfer ne bu arada alınan bir ton ilaç bekleme stresi hiçbir şey yok biz hepsini yaşıcaz ama inan hiç ama hiç neden ben demiyorum nasıl dayanıcam bunlara demiyorum artık tam tersine sonuna kadar gurur duyacağım kendimle ve yetiştireceğim evladımla. Onun uğruna bu kadar şeye katlandıktan sonra anneliği sonuna kadar hakettiğimi düşünücem. Anne kelimesini dolu dolu söyleyebilicem. Keşke normal olabilseydi tabi o duyguyu yaşasaydın ama bu da bir tecrübe.

Yasoo yaşlar yerinde dursa değiştirmesek olmaz mı benim baya geride regl ya nerdeyse senesi gelecek

iyi etmişsin canım görünce gözüne ilişmiş eşin kaldırsın ama sakın elleme aslında indirmeyi de o yapabilirdi. Ben çok zayıf olmama rağmen alt değil ama üstler xs artık dar geliyor çok küçükler s giyiyorum ama bazı bedenlerde m bile oluyor düşün. Sen şimdi gebelik dönemin için birkaç şey bol al rahat olsun birkaç pantolon alsan beli lastikli çıkarırsın bu dönemi ama unutma lohusalıkta falan hala karnın olacak hemen eski bedenine dönemeceyeceksin ona göre al.

yaşımımı 29 olarak degiştirelim yasicimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…