Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

MerhabalaR benımde melegım olsun benıde ekleyın topıgınıze :) ıns

hoşgeldin canım sefa geldin almazmıyız ne demek
ilk sayfamızda bir arkadaş tablomuz var tatlım, oraya bir bak, bize kendini tanıt ki kaynaşıverelim hemencicik
adın, yaşın, evlilik yılın, sorunun, adet olacağın tarih ve yaşadığın şehiri yazarsan çok sevinirim.

selam kızlarr...
ALLAH dualarınızı tesbihlerinizi kabul eylesin inşallahh....
bende size bişey önericem..
meryem suresi var 98 ayet...
bu sureyi 41 gün boyunca günde 1 kere okursanız..
ALLAHın izniyle meleğinize kavuşursunuzz...
bu süreyle iki defa hamile kaldım ben..
hemde okuduktan bir ay sonra..
RABBİM sizlerinde dualarını kabul eylesin...

canım benim hoşgeldin sefa geldin, şimdiye kadar çok kere duydum ama senin şuanda birden bire ben topikte tek başıma bakınırken gelip bir işaret gibi bunu yazman beni etkiledi, hemen açıp okuyacağım. Allah razı olsun senden. inşallah sende sağlıklı güzel bir hamilelik dönemi geçirdikten sonra en kolay ve hayırlı bir şekilde doğumunu yapıp nurtopu bebişini kucağına alırsın.

hoşbuldum canım benim.
RABBİm cümlemizden razı olsun inşallah..
ben yaşadığım zorlukları çok iyi biliyorum..
2 düşüğüm var benim..
tiroid sorunum var ayrıca...
bunun öncesinde vajinal enfeksiyon..
prolaktin yüksekliği vs....
bunların hepsinin üstesinden geldim RABBİMİN izniyle..
bende senin gibi rastgele gezinirken birinin yazdığını gördüm...
okudum.. RABBİm dualarımı kabul eyledii..
sıra sizde inşallah sizlere de vesile olurr...
birde hormon düzenleyici hayıt tohumu kullandım o ay..
ve bal-tarçın-çörekotu
bunları da hep bu forumdan öğrendim..
hayıt tohumunu öncesinde de kullanmıştım ama bal-tarçın-çörekotunu burdan bi arkadaş özellikle kullanmamı söyledi.
bende denedim o ay hamile kaldım..
bilmiyorum hangisinin vesilesi oldu ama oldu....
İNŞALLAH güzel RABBİM gönlünüzün güzellikleriyle eş değer hayırlı evlatlar nasip eder tez zamanda

ayyyy sen nasıl bir umut oldun şimdi bana bilemezsin, bende bu ay hayıt suyu içmeye başladım, hatta birinci şişe dün bitti bugün binbir zorlukla gittim ikinci şişeyi aldım taaa nerelerden... bal tarçın çörek otunu yapmadım ama korkuyorum kiminde kist yapıyormuş filan diye, bak şimdi bu kürü yapmayada karar verdim. ayy inşallah vesiledir yaa, Allah seni göndermiştir buraya bir melek gibi canım benim Allah razı olsun, şmdi hemen kuranı açtım baktım ne gördüm biliyormusun???
ben ramazanda hatime başlamıştım, ama tam ortasında regl oldum ve 15-20 gün kadar sürdü lekelenmeler vs derken bitmek bilmedi, e tabi bende kuran okuyamadım yarıda kaldı hatimim. şimdi kuranı bir açtım karşıma ne çıktı bil!!! tam olarak meryem suresinin başladığı sayfanın bir önceki sayfasında kalmışım!!!!! yani kısmet olmamış meryem suresine geçememişim ayyy çok etkilendim yaaa, canım canım canım çok sağol yaaaa melekmisin sen acaba kimsin???? hemen şimdi okumaya başlıyorum Allahın izni ile ama regl olunca ne olacak, başkasına mı okuttun sen ozaman, yoksa regl bitince mi devam ettin kaldığın sayıdan???

canım benim sağol..
inşallahh vesiledir benim buraya yazıyo olmam..
inşallah RABBİm sizlere de bunu yazmam için beni vesile kılmıştır..
güzel ithamların için gerçekten çok teşekkür ederim..
beni çok mutlu ettin..
regl olunca başkasına okutma şansın varsa senin niyetine okusun o kişi..
bu eşin de olabilir... farketmez...
ama ben başkasına okutamadığım zamanlarda bekledim regl bitimini sonrasında devam ettim...
İNşallah sizlere de vesile olur...

tamam canım benim seni arkadaş olarak ekledim, eğer ben bu vesileler ile hamile kalırsam seni mutalaka bulayım sevincimi paylaşayım diye kaybetemek için ekledim canım
ben ozaman şimdi başlıyorum okumaya, Allahım hayırlısı ile dualarımı kabul eder inşallah, bende artık namazlarımdan sonra senide ekliyorum dualarıma arkadaşım, çok iyi bir insansın çok içtensin iyiki geldin, eşimde yok evde tek başıma serseri mayın gibi geziniyordum nette sen çıktın karşıma vesile oldun Kuran okumama çok sağol
öpüyorum seni, ben hemen başlıyorum okumaya...
Allaha emanet ol sen ve bebeğin..

İNşallahhhh sende içtenliğinin, gönlünün en temiz köşesi gibi...
evladın da senin gibi olur..
duaların da kabul olsun inşallah...
duaların için şimdiden ALLAH RAZI olsun..
sende şimdiden hakkını helal et....
ALLAH'a emanetsin...
Öptük seni teyzesii

tatlım benim bi gecen ay erken düşük yasadım nette araştırdım nedenlerini herkesin geni farklı baba ve anneninde farklı doğal olarak %50 si anneden %50si babadan geliyor bünye ya alışıyo kabul edio bebeği ya alışamıyo atıyo böylellikle düşük gerçekleşio..tabi düşüğün farklı nedenleride vardır ama erken düşüğün büyük çoğunlukla nedeni bu...10 aydır deniyoruz benim ilkti umarım bidaha yaşatmasın ALLAHım böyle acılar..

canım şüphen varsa tabiki yap...nolur nolmaz her ay bu ümitle yaşıyoruz zaten...illaki biri ağır basmıştır canım.illaki biri ağır basmıştır şeker

Bende buradan bir arkadaşa demşştim oflucum hatta regl olunca yerime okyabileceğini söylemişti. Gerçekten deneyin kızlar benimde yarım kaldı ara kanamalar başlayınca regl bitti ama okuyamadım bak dün yasin okudum ona da başlaysaydım keşke ama kafam hiç yerinde değildi işyerinde skereter arkadaşımızın eşi vefat etti çok üzüldüm 2 çocuk kaldı geride kadın perişen yaa öyle ama bende başlıcam yarından itibaren başlarım artık.

canım bende duydum bunu ama banada soyle yap dedıler
21 gun boyunca 2 elmaya arapcasından okuyup cıflerden ıkısı ıkı elmaya
1 kez yada eslerden bırı ıkı kere okuduktan sonra 2 elmaya uflenıcegını
ve 21 gun boyunca gunde 2 elmaya 1er kez okuyup dunya kelamı etmeden
uyuyacagını ve 21 gun sonunda copune kadar elmanın her yerını yeyıp esınle yatacagını ve Allahın ıznıyle hamıle olursun dedıler senınkısı 41 gun deısık olabılıor demekkı buda aklında olsun

Canımmm beni de ekleyin dua listesine bende olucam hepinize inşallah..

Giremedim pek hem işyerinde çk yoğunuz sınav vakti telefonlar susmuyor. Hem de acı bir olay yaşadık maalesef. Sekreter arkadaşımdan biri eşini kaybetti. Aadamcağız da kemik tümörü vardı burada hiçbir dr anlamamış en son Ankara'ya profa götürdüler şak diye anlamış ama çok geç kalınmış eşi çok didindi yurtdışındna kemik geldi ameliyat oldu tümörü temizlediler sonra enfeksiyon kapmış yine ameliyat ama sonra ciğere sıçradığı anlaşıldı kanserin. Çok zamanda da kötüymüş. 40 yaşındaydı daha ama kadın çok dirayetli umutluydu çalışıyordu sadece eşi ameliyat olduğu zaman kontrollerinde izin aldı daha yeni 4 gün izne çıkmıştı gece ani vefat etmiş eşi çok çok üzüldüm iki küçük çocukları var. Araba kalktı okuldan cenazeye ama gidemedim bugün evine gittik öğle tatilinde. Dün başım çok fenaydı ağlamaktan gözlerimi açamadım. Biz küçük şeyleri dert ediyoruz ama insaoğlu bugün var yarın yok o adamcağı 8-9 ayda eridi bitti ve gitti işte. Şükür ki yaşıyoruz nefes alıyoruz Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. İsyan etmeyelim şükredelim Allah beterini vermesin kızlar.

yasemincim iyiyim canim esimle tatile gittik geldik miisafirler var kaynim hasta onla ugradiyoruz giremiyorum hakkinizi helal edin sorulariniza gec cvp yaziyorum sen nasilsin ne var ne yok?

canımmmm helal olsun ne demek, asıl sen helal et. okudum başladım bugün bismillah, hayırlı haberlerle dönerim inşallah sana en tez zamanda
canım şüphen varsa tabiki yap...nolur nolmaz her ay bu ümitle yaşıyoruz zaten...illaki biri ağır basmıştır canım.illaki biri ağır basmıştır şeker
takipteyim kuşum, bugün hem hamilelik emde ovulasyon testi yaptım iksi bir arada oldu, işten gelince dedim yapim bakim ne var ne yok, her ikiside tek çizgi tırlatıcam kafayı en sonunda yav, bari ovulasyonda göreydim şu çift çizgiyi, onda bilem göremedim

tatlım hoşgeldin, hemen ekliyorum canım.
Allah rahmet eylesin hakkaten nekadar zor ve acı bir durum ya, ölümün çaresi yok iştei şu hayatta kafaya takmamak gerek bişeyi bak dediğin gibi damcağız aylar içinde toparlanıp gitmiş ahirete. çocuklarınıda bırakmış... Allahım kimselere yaşatmıın böyle ölüm acısını yaa

yasemincim iyiyim canim esimle tatile gittik geldik miisafirler var kaynim hasta onla ugradiyoruz giremiyorum hakkinizi helal edin sorulariniza gec cvp yaziyorum sen nasilsin ne var ne yok?

tatlım hoşgeldin, çok şükür bende iyiyim aynı bıraktığın gibiyim. Allah şifa versin biran evvel inşallah canım. helal olsun ne demek tatlım, özlüyoruz sadece o sorunumuz var

tsk ederım canım cok saol :) Derya ben
Yarısmaya Ankaradan katılıorum hehehe :==) 2010 evlendım
evlendıkten 7 ay sonra falan hamılelıgı dusunduk bırascık kendımız ugrasdık
olmadı sonra dr gıttık neden olmuyor dıe dr bıseyımın olmadıgını sadece ufak kıstlerımın
oldugunu soyledı ve ben cok ıstedıgım ıcın sana klomen verelım dedı ve klomenı kullandıgım
ay hamıle kaldım ve cok erken ogrendım reglım gecmeden pembe bı akıntıyla anladım ılk ogrendıgımde 135hcg dr dusuk dedı 2 gune bır hcg dedı sona 252 oldu
beklıcez dendı ama heveslenme dedı ve sonra 99- 60 -50 -13- 00 hcg deger dustu ve
kımyasal gebelık bu ılk gebelıklerde olur dendı bende bıras arastırdım sanırım klomenden oldu hormonlar deıstı ve kanda gebelık hormonu yaparmıs klomen o yuzden kanda hcg yukseldı sona kendılıgınden dustu ben test yapmasaydım hıc anlamasdım adet oluorum sanırdım dr her kadın adetı gecıktınde bebek dusurebılır ama bılmez dedı bılınmez tabı neyse tabı ben cok uzuldum cunku hamılelıgı cok ıstıordum gozlerım kapanana kadar agladım zorum neydı bılmıorum sonrada dr 2 ay falan korun ust uste olumsuz gebelık olabıulır dedı bızde korunduk ama 2 ılıskım korunmasız gectı ve bu olayın arkasından hıc adet olmadann tekrar hamıle oldugumu anladım gene pembe leke geldı tam adet zamanımda tekrar heveslendık 40 hcg ogrendım dr bana 1 gunlukken ogrenıosun sen nasılk bıseysın dedı pembe leke olmasa anlamazdım tabıkıde :=) 1hafta sonra yaptırdımda 3000 dı deger kendı dr gıttım ve kalp atısını gordum cok sevındık esımle hersey guzel gıdıodukı buarada ben spor hocasıyım leke geldı benden bır sabah kahverengı ve cok korktum obur gebelıgımdekı aynı leke hemen dr gıttık kalp atısını dınlettı dr ve evham yapma bısey yok olabılır demekkı senınkıde lekelı oluor dedı sevındım ve ıse gerı dondum ama 4 gun gectı ama ıcımdekı suphelerı durduramadım esıme dedım benı dr gotur evham yapıosun falan dedı esım dr ozlemıssındır falan dedım benı goturr sona bı gıttımkı bebegım canım olmus kalbı durmus ıcımde 3 gun oyle yasamısım ıcımdekı suphelerı ıykı dınlemısım dınlemesem benı zehırlerdı ve sonuc kurtajla alındı bebegım dr 3 ay korunma verdı bız 4 ay korunduk 2 aydır bıraktık ama tık yok benım hıkayemde bu artık bzıde ıstıorus kollarımızın hayırlı bır sekılde dolmasını beklıoruz :=)

adet tarıhıme gelınce cocuk ıstemeye basladıgım
anda stresden duzensızlesıo normalde dusunmeyınce duzgun 30 35 gunde bır reglı oluorum
bu ay bıraz gecıktı 28 agustosta oldum gecen ayda 10 temmuzdu 35 gunde bır olursam gene 2 ekıme denk gelıo bılmıorumkı yaf
baya ıcımı dokrum sanırım :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…