- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.221
emire rakı içirsem gene bişey olmazo yaramazlıgıyla beni sarhos eder
kuşum valla geçiştirmişsin ne yaşını ne bat tarihini yazmışsın bak gözümden kaçmadı heeYasoo yaşlar yerinde dursa değiştirmesek olmaz mıbenim baya geride regl ya nerdeyse senesi gelecek
iyi etmişsin canım görünce gözüne ilişmiş eşin kaldırsın ama sakın elleme aslında indirmeyi de o yapabilirdi. Ben çok zayıf olmama rağmen alt değil ama üstler xs artık dar geliyor çok küçükler s giyiyorum ama bazı bedenlerde m bile oluyor düşün. Sen şimdi gebelik dönemin için birkaç şey bol al rahat olsun birkaç pantolon alsan beli lastikli çıkarırsın bu dönemi ama unutma lohusalıkta falan hala karnın olacak hemen eski bedenine dönemeceyeceksin ona göre al.
yaşımımı 29 olarak degiştirelim yasicimm
herkeselere günaydın
buketçim duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
Zakkumx canım o sen değilsin. Kimse istemeden dağıtmıyorm zaten kuzum. Ben mi yanlış yazdım bilmiyorum da o kişi zuperx nickli arkadaşımız okuyo. Sedacim sağol kuzum o kadar iş arasında okuyosun. Rabbim işini rast getirsin. Inşallah tüp bebeğin tutar ikizin olur :) meral ablacim sağol ağzına sağlık. Rabbim razı olsun. Senin de tüp yolunda yolun açık olur inşallah ikizin olur :) Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah. Evlatlarımızla sinamasin Rabbim..
büşra biz emire baka baka bizim çocuklarda emir gibi olacak galiba
Oyyy kuzum benim ağzın bal yesin...ne diim bin kere AMİİİNN....RABBİM size de kötü gün yüzü göstermesin....rızkınız oluk oluk aksın en helalinden
canımmmm üzülme nolursun geçti gitti artık Allah dualarımızı kabul eder inşallah canım benimmm olur böle şeler napalımm öpüyorum seniicanım topicte başka Zeynep te mi var yoksa isimlerimi karıştırdın?ben okuyamam canım.daha öncede bahsetmiştim bu ara çok yoğunum,okula döndüm sınavlar,yıllık ödevler,defter kontrolleri,sözlü notları ile boğuşuyorum.ayrıca doktora koşturuyorum.sonradan karışıklık olmasın.
Buarada ASLI can yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm inan.ben vaktinden önce hastalandım bu ay.söz verdiğim içinde kardeşime rica ettim.oda dalmış 100 tane okuyucam diye aklında kalmış.60 olunca emin olamayıp sordu.bende tamam okuma daha dedim.bu kadar kafaya takacağını bilsem inan okuyamayacağım diye yazardım.Sonuçta Rabbim niyetimizi biliyor.bunca insan toplanıp aynı kişinin şifa bulması için 4444(4454) defa yalvarmış Allah a.en doğrusunu Allah bilir ama bence bu kadar yakarışı karşılıksız bırakmaz ve en hayırlısını verir inşallah.... yani ben böyle düşünüyorum.lütfen hakkını helal et
vay karadeniz uşağı vayyy desene saçların erken beyazlayacak senin, neyse sende emir gibi sarıya boyatırsın, anne oğul aynı renk saçlara sahip olursunuz
en gençç ben miyim kızlarrr
yaşım 21 1 çocuk annesi yaklaşık 3 yıllık evliii
günaydınn canım sen çocuk yaşta evlenip çocuk yapmıssın :) tek iyi yanı oğlun buyudugunde kardes modunda gezebileceksiniz :)
günaydınn canım sen çocuk yaşta evlenip çocuk yapmıssın :) tek iyi yanı oğlun buyudugunde kardes modunda gezebileceksiniz :)
Benimde seninle ilgili içime doğan : Sen tüp bebekle hamile kalacaksın, amme 2 tane beben olacak, hani ilk çok üzgün yazmıştınya doktor böyle dedi çok mutsuzum diye inan ki o yazıyı okurken böyle hissettim, ta kalbimden geldi bu his, aşılama yapmayacak tüp olacak diye kalbimden geçti..ama sonu iyi hemde çifter çifter olacak Rabbimin izniyle.....
Hele bi de Gamze var ilk sırada onunda ikizleri tutunursa valla mezdeke oynayacağım ( tabi bizim zamanımızda gamgam style yok mezdeke var, bende kafayı ona takdım)
Sonra sen, Seda, Zeynep, belki bende kaynak yaparım sıraya... Tüpçüler Kervanı
tanıştığımıza memnun oldum küçük hanım :13:canımmmm üzülme nolursun geçti gitti artık Allah dualarımızı kabul eder inşallah canım benimmm olur böle şeler napalımm öpüyorum seniiYasooooo güncellemeler falan bakıyorum da buralardasın bugün işin yok galiba Yaşım 27 İsmim Aslı Ankara bat 7 hazirannn lütfen not alınız öpüyorum seni
en gençç ben miyim kızlarrr
yaşım 21 1 çocuk annesi yaklaşık 3 yıllık evliii
Kız Meral asıl sen bizim günlük dua listemize katılsana , inan ki çok ferahlarsın, başkası için dua ettikçe kendimize de dua etmiş oluruz ( bu benim fikrim)
tanıştığımıza memnun oldum küçük hanım :13:
oyyyy yerim seni miniciğim benim. ama bence ilerde emirle arkadaş gibi gezeceğini hiç düşünme, çünkü sende genç olduğun için emir eni yanına almaz, kısmetlerimi kapatır bu annem diye düşünür, e nede olsa arkadaşı gibi görüneceğin için çocukta haklı yani
Ya Burcu çok acayip ama bugüne kadar benim hamileliğimle ilgili kim ağzını açtıysa bana ikizin olacak senin dedi...İnanılır gibi değil...ALLAH tan hayırlısı...sen de dedin ya bunu tamam aşılamayla hiç vakit kaybetmiyorum direk tüpe geçiyorum....top 10 da ki yerimi alıyorum...Bu arada ben feciii bir şekilde Özlemi de hissediyorum.....
Sedacım ve Buketcimm dualarınızı ettim canlar Allah kabul eder inşallahhhBu arada Mesude nerelerde aceppp
Sedacım ve Buketcimm dualarınızı ettim canlar Allah kabul eder inşallahhhBu arada Mesude nerelerde aceppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?