Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kuşum valla geçiştirmişsin ne yaşını ne bat tarihini yazmışsın bak gözümden kaçmadı hee
evet bende beli lastikli bişeyler almam lazım, eteklerimin fermuarlarını hep açık giyorum, birgün düşecek popomdan kalıcam donla o olacak
yaşımımı 29 olarak degiştirelim yasicimm

değiştirdim kuşum

Oyyy kuzum benim ağzın bal yesin...ne diim bin kere AMİİİNN....RABBİM size de kötü gün yüzü göstermesin....rızkınız oluk oluk aksın en helalinden

canımmmm üzülme nolursun geçti gitti artık Allah dualarımızı kabul eder inşallah canım benimmm olur böle şeler napalımm öpüyorum senii Yasooooo güncellemeler falan bakıyorum da buralardasın bugün işin yok galiba Yaşım 27 İsmim Aslı Ankara bat 7 hazirannn lütfen not alınız öpüyorum seni

Ya Burcu çok acayip ama bugüne kadar benim hamileliğimle ilgili kim ağzını açtıysa bana ikizin olacak senin dedi...İnanılır gibi değil...ALLAH tan hayırlısı...sen de dedin ya bunu tamam aşılamayla hiç vakit kaybetmiyorum direk tüpe geçiyorum....top 10 da ki yerimi alıyorum...Bu arada ben feciii bir şekilde Özlemi de hissediyorum.....

tanıştığımıza memnun oldum küçük hanım :13:
en gençç ben miyim kızlarrr
yaşım 21 1 çocuk annesi yaklaşık 3 yıllık evliii

oyyyy yerim seni miniciğim benim. ama bence ilerde emirle arkadaş gibi gezeceğini hiç düşünme, çünkü sende genç olduğun için emir eni yanına almaz, kısmetlerimi kapatır bu annem diye düşünür, e nede olsa arkadaşı gibi görüneceğin için çocukta haklı yani

Kız Meral asıl sen bizim günlük dua listemize katılsana , inan ki çok ferahlarsın, başkası için dua ettikçe kendimize de dua etmiş oluruz ( bu benim fikrim)

tamam katıldım gittii...aayy çok heyecanlıyım...peki duamız nasıl? yani ne duası okuyoruz...ALLAH ııımm şükürler olsun sana...sayenizde kalbimin perdeleri aralanıyor...

yok canım daha neler

bebişim bakıyorum bat tarihi ve yaş ile ilgili sorularıma sende hiç oralı olmuyorsun lütfen top 10 daki yerini al biran evvel
hem ben seni listeye tüp yolunda diye yazdım bile, sen dha hala başlamadınmı tüp bebeğe bak yetişemiyorun benim listemin hızına ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…