Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

' Yoktu Belki de Aşkın Tarifi..
İlk seni tanıdığımda anladım..
Sonra sana benzeyeni kucakladığımda...
vaoooovvv havada aşk kokuları sezinliyorum
yaş 29 oldu ya la Yaso niye sordun şimdi yaşımızı kızım arttırıvereydin birer yaş...

anammmm aylinciğim yarada tuz mu bastım , ama bende 30 yaşıma girdim ya onun için gıcık durumdayım, yanıma arkadaş arıyorum

Hatırlarsınız geçen gün kan vermeye gitmiştim küçücük bi yavruya bugün ameliyat olacak hatta ameliyata alındı bile yavrum daha 9 aylık ve kalpten, akciğerden ameliyata girdi küçücük bedeniyle nelerle savaşıyo... nolur kızlar sizlerde dualarınızı eksik etmeyin ismi Berattt

Allah şifa versin canım benim hemen dua ediyorum:18:

anammmm aylinciğim yarada tuz mu bastım , ama bende 30 yaşıma girdim ya onun için gıcık durumdayım, yanıma arkadaş arıyorum
begendın mı kız kendım uydurdummmm

RABBİMM ACİL ŞİFA VERSİNNN YAVRUM BENIM DAHA MINICIKK.
İNŞALLAH SAĞLIĞINA KAVUSURRRR TEZ ZAMANDA

begendın mı kız kendım uydurdummmm
RABBİMM ACİL ŞİFA VERSİNNN YAVRUM BENIM DAHA MINICIKK.
İNŞALLAH SAĞLIĞINA KAVUSURRRR TEZ ZAMANDA

bu emir ne yamanmış yahuu annesini şairde etti valla helal olsun
ben internetten biyerden alıntı yaptın sandım. güel yoldasın sen bunları bir deftere not al kuşum

Herkese günaydın :) emir yatakta tepiniyo resmen başım çok ağrıyo. Hamileler hamilelik günlerinizi iyi değerlendirin. Sonra bebek doğunca diyeceksiniz ki uyuşa da 5 dakika yatsam. Cook zor çoook

vallahi uyumayı çok severim napıcam bilmem ama herkes az uyumaya alışıldığını söylüyor benim uykum gelsin yattığım yeri bilmem ama çabukta uyanırım. Oğlan çocuğu bir de hiç durmaz yerinde kardeşim de çok yaramazdı.

evet dondurup açılmada bozulma riski var..ama kaybedilen bişey yok..cüzi paralara donduruyolar..75 tl miydi neydi

yasemin benimkisini söylüyorum ....eksi sonsuz:)))

Bukettt 75 tl mi dondurma ay inanmıyorum ben acıbadem de 1.000 tl vericem çözdürmeye de ayrıca 1.000 vericemm

kız bukettt sabah sabah salaklığıma denk geldi, ne demek istiyor bu kız, dur ben hesaplıyim bat tarihini diyecektim ki br baktım daha senin adet olmana 6 ay var

en gençç ben miyim kızlarrr
yaşım 21 1 çocuk annesi yaklaşık 3 yıllık evliii

ayy en gençsin sensin galiba çıtıırrr senin yaşına ben gezip tozuyordum be bırak çocuğu evlilik bile aklımın ucundan geçmiyordu hatun 3 yıllık evli ve çocuğu var bir de bu yaşta yırtınıyordun olmuyor diye ay ben nelere gidemmm ne güzel arkadaş olacaksınız işte. Bende yaşımı göstermiyorum bi kerem ne var hııhhhh

canımm Allah şifa versin ameliyatı başarılıyla bitsin sağlığına kavuşsun inşallah nerede hasta çocuk varsa Rabbim şifa versin ederiz tabii etmez miyiz.

bu emir ne yamanmış yahuu annesini şairde etti valla helal olsun
Ben internetten biyerden alıntı yaptın sandım. Güel yoldasın sen bunları bir deftere not al kuşum
ben eskıden berı yazarım yasemınım..
Defterım vardı bı ara yazarım buraya

alışıyosun ama ılk zamanlar zor oluyo gozlerını acamıyosun.
Ama sımdı alıstım sayılır gece 3-4 sefer uyanıyo emır kalkıyorum sabah erken kalkıyo yanı alısıyo ınsan
Ben hemen olsun ıstedım bebek
Olmuyo dıye az yırtmamısım bak tanıyanlar bılır

kısceler naıslsınız cok mutluyum dun doktora gıttık ve hayırlısıyla basladık bakalım yarın klomene baslıyorum hazıranın 10dada ıgnem var rabbım hayırlı eder ınsallah. bı anda karar verdım yumurta takıbıne bakalım zaman ne gosterecek:)

hadi bismillahhh inşallahhh sonu da hayırlı olurrr bebiş haberleri olurrr

aslıcım dua ettim yavru için rabbşm kabul etsin inş.

annem ha 29 ha 30 artık çok anlam ifade etmiyor sayılar buna karar verdim

canım ya hatırladım yavruyu Allahım sağ salim kurtarsın inşallah...

ayyyy maşallah canım yaaa çok doğru yoldasın varya, ben senin durumunu bana benzetiyorum eskiden beri, sen şimdiye kadar başlamış olsaydın ebnce çoktan hamiş kalırdın ayyy çok sevindim

22 mart 2013 bu tarihi yazalım en baş sayfaya bir ortalama alalım bakalım topigimiz ne kadar sürede yeni ve güzel bir haber alacak sıradaki talihli anne adayımız kimmmm

ay kızlar bu yazıyı yazdıktan 1 ay sonra hamilelik haberini ben vermişim allahım sen herkeslere nasip et kimselere aratma yarabbimm aminnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…