- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.241
doğurmasın acep
:=)))
hakkaten mesude nerde yaaaayyy doğum mu yaptı yoksa hadi inşallah hayırlısı ile
vaoooovvv havada aşk kokuları sezinliyorum' Yoktu Belki de Aşkın Tarifi..
İlk seni tanıdığımda anladım..
Sonra sana benzeyeni kucakladığımda...
yaş 29 oldu ya la Yasoniye sordun şimdi yaşımızı kızım arttırıvereydin birer yaş...
Hatırlarsınız geçen gün kan vermeye gitmiştim küçücük bi yavruya bugün ameliyat olacak hatta ameliyata alındı bile yavrum daha 9 aylık ve kalpten, akciğerden ameliyata girdi küçücük bedeniyle nelerle savaşıyo... nolur kızlar sizlerde dualarınızı eksik etmeyin ismi Berattt
begendın mı kız kendım uydurdummmmvaoooovvv havada aşk kokuları sezinliyorum
anammmm aylinciğim yarada tuz mu bastım , ama bende 30 yaşıma girdim ya onun için gıcık durumdayım, yanıma arkadaş arıyorum
Hatırlarsınız geçen gün kan vermeye gitmiştim küçücük bi yavruya bugün ameliyat olacak hatta ameliyata alındı bile yavrum daha 9 aylık ve kalpten, akciğerden ameliyata girdi küçücük bedeniyle nelerle savaşıyo... nolur kızlar sizlerde dualarınızı eksik etmeyin ismi Berattt
begendın mı kız kendım uydurdummmm
RABBİMM ACİL ŞİFA VERSİNNN YAVRUM BENIM DAHA MINICIKK.
İNŞALLAH SAĞLIĞINA KAVUSURRRR TEZ ZAMANDA
Herkese günaydın :) emir yatakta tepiniyo resmenbaşım çok ağrıyo. Hamileler hamilelik günlerinizi iyi değerlendirin. Sonra bebek doğunca diyeceksiniz ki uyuşa da 5 dakika yatsam. Cook zor çoook
evet dondurup açılmada bozulma riski var..ama kaybedilen bişey yok..cüzi paralara donduruyolar..75 tl miydi neydi
yasemin benimkisini söylüyorum ....eksi sonsuz:)))
kız bukettt sabah sabah salaklığıma denk geldi, ne demek istiyor bu kız, dur ben hesaplıyim bat tarihini diyecektim ki br baktım daha senin adet olmana 6 ay var
en gençç ben miyim kızlarrr
yaşım 21 1 çocuk annesi yaklaşık 3 yıllık evliii
senin kızınla aranda kaç yaş var??
ben eskıden berı yazarım yasemınım..bu emir ne yamanmış yahuu annesini şairde etti valla helal olsun
Ben internetten biyerden alıntı yaptın sandım. Güel yoldasın sen bunları bir deftere not al kuşum
vallahi uyumayı çok severim napıcam bilmem ama herkes az uyumaya alışıldığını söylüyor benim uykum gelsin yattığım yeri bilmem ama çabukta uyanırım. Oğlan çocuğu bir de hiç durmaz yerinde kardeşim de çok yaramazdı.
Bukettt 75 tl mi dondurma ay inanmıyorum ben acıbadem de 1.000 tl vericem çözdürmeye de ayrıca 1.000 vericemm
Ayy en gençsin sensin galiba çıtıırrr senin yaşına ben gezip tozuyordum be bırak çocuğu evlilik bile aklımın ucundan geçmiyordu hatun 3 yıllık evli ve çocuğu var bir de bu yaşta yırtınıyordun olmuyor diye ay ben nelere gidemmmNe güzel arkadaş olacaksınız işte. Bende yaşımı göstermiyorum bi kerem ne var hııhhhh
Canımm allah şifa versin ameliyatı başarılıyla bitsin sağlığına kavuşsun inşallah nerede hasta çocuk varsa rabbim şifa versin ederiz tabii etmez miyiz.
hadi bismillahhh inşallahhh sonu da hayırlı olurrr bebiş haberleri olurrrkısceler naıslsınız cok mutluyum dun doktora gıttık ve hayırlısıyla basladık bakalım yarın klomene baslıyorum hazıranın 10dada ıgnem var rabbım hayırlı eder ınsallah. bı anda karar verdım yumurta takıbınebakalım zaman ne gosterecek:)
hadi bismillahhh inşallahhh sonu da hayırlı olurrr bebiş haberleri olurrr
annem ha 29 ha 30 artık çok anlam ifade etmiyor sayılar buna karar verdimvaoooovvv havada aşk kokuları sezinliyorum
anammmm aylinciğim yarada tuz mu bastım , ama bende 30 yaşıma girdim ya onun için gıcık durumdayım, yanıma arkadaş arıyorum
kısceler naıslsınız cok mutluyum dun doktora gıttık ve hayırlısıyla basladık bakalım yarın klomene baslıyorum hazıranın 10dada ıgnem var rabbım hayırlı eder ınsallah. bı anda karar verdım yumurta takıbınebakalım zaman ne gosterecek:)
saol cnm benım inşallah aminnnayyyy maşallah canım yaaa çok doğru yoldasın varya, ben senin durumunu bana benzetiyorum eskiden beri, sen şimdiye kadar başlamış olsaydın ebnce çoktan hamiş kalırdın ayyy çok sevindim
herkese günaydınlar
22 mart 2013 bu tarihi yazalım en baş sayfaya bir ortalama alalım bakalım topigimiz ne kadar sürede yeni ve güzel bir haber alacak sıradaki talihli anne adayımız kimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?