Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

SELAMLAR KIZLAR,

toptan kucaklıyorum hepinizi, sağlık ocağına gittim.. bebeğimizin kalp atışını dinledik, çok duygıulandım ben yinee.. hemşire bayağı bi araştırdı karnımın üstünde ordamıı burda mı diye sonra dinledik Allah a şükürler olsun..Tümay ım sağolsun hazırlamış meğer beni kalp sesini ararken hiç paniklemedim Allah razı olsun Tumayımmmm..

burcu yazmış ya meral e içinden ilk duyduğunda geçenleri inşAllah Allah ımm içinden geçtiği gibi olur.. Allah hiç kimsenin çabasını, emeğini, isteğini boşa çıkarmasın mevlam..

ay kızlar bu yazıyı yazdıktan 1 ay sonra hamilelik haberini ben vermişim allahım sen herkeslere nasip et kimselere aratma yarabbimm aminnnnnnnnn
ayyy canım bende demin geçmişi okuyordum, o günlerde bilgisayarımın beğen tuşu çalışmadığı için şimdi beğene bastım, ordan mı yakaladın sende yoksa Allah nekadar büyük yaa, sorup durmuşsun acaba şimdi kim olacak diye diye sen oldun çok şükür canım ebnim

ayy bediş canım çok şükür hadi bunuda atlattın kuşum, senin sağlık ocağın kaymakamlık bnasında olan mı? benimki orası

evet ben sorup duruyodum çok rabbime allah herkese nasip etsin

o haftalarda öyle oluyor sanırım canım sen söyleyince aklıma geldi benimkini de baya aramıştı hemşire ben panik olmuştum azıcık tam noluyor diyecekken bulmuştu

sürekli sınava sokuyormuşum gibi geliyor kızımızı.. çok şükür bu da gitti evet, bundan sonraki gelişlerinde istemezsen dinletmeyeceğiz talebin olursa dinleyeceğiz dedi..

kiptaşın arkasında hemen bizim sağlık ocağı sen avcılara bağlısın sanırım biz esenyurtdayız ya ondan farklı galiba:26:

bu arada iki isim bulduk kızlarr bu iki isimden tekini netleştireceğiz Allah kısmet edersee sizde tercihde bulunur musunuz? eşim elif olsun der, bende mina..

sonun da sesimi duyan oldu sağol canım dünde sordum isim konusunu bugün yazmışsın iki isim de çok güzel ama mina nın anlamını bilmiyorum

Son düzenleme:
o haftalarda öyle oluyor sanırım canım sen söyleyince aklıma geldi benimkini de baya aramıştı hemşire ben panik olmuştum azıcık tam noluyor diyecekken bulmuştu

sonun da sesimi duyan oldu sağol canım dünde sordum isim konusunu bugün yazmışsın iki isim de çok güzel ama mina nın anlamını bilmiyorum

aaa bende okumadımm haa dün yazdığını bana malum oldu..

mina; Hz ibrahim e ilk kurban ın gönderildiği yerin adı, yani mekke ile medine arasındaki alanın ismiymiş..
aslında biz ilk MANÂ olsun istedik ama zorluk çeker çok yazarken okurken diye vazgeçtik galiba eşime göre mina hoş olabilir ama anlam itibariyle elif daha güzel sonuçta o olsun diyor.. bende mina yı bööle daha farklı buldumm.. sence elif mi yani..

Aslımm bu arada o bebek içinde aklıma her düştüğünde dua okuyorum Rabbim inşAllah kabul eder hayırlısıyla inşAllah Allah şifa versin, Ana babasına bağışlasın.amin.

artık isim konusun da eskiye dönüldü zatennn valla canım bence siz doğuma kadar daha çok karar değiştirirsiniz gibime geliyor ama neşe Bu arada sağol canım dua eden herkesten Allah razı olsun hayırlısıyla bi haber gelseydi rahatlasaydık

yasemincim evde sıkıntıdan yapacak birsey bulamadın da önce kışlıklara sonrada bizim yaşlara mı taktın kız

Canım doktora gitmeyi reddetmiyorum gitmek istiyordum da bu aralar isteyip istememek arasında kaldım,aslının doktoruna gitmeye niyetlenmiştim o da haziran ayında yeni hasta almıyormuş gitsemmi gitmesemmi karar veremedim,aslında bana doktorlar hamile kalınca gel dedilerde ben işte önceden gideyim istiyorum

emire rakı içirsem gene bişey olmaz o yaramazlıgıyla beni sarhos eder

eşimin arkadaşının bi kzı var çocuk çok ağlıyormuş bi ilaç varmış adını bilmiyorum onu içiriyorlarmış çocuk sarhoş gibi oluyormuş sesi çıkmıyormuş ama sonra o ilaçta fayda etmemiş

oyyy canımsın yaa inşallah hislerin doğru çıkar

elif olsun elif çok güzel

işte emır de boyleeee

ayyy mina da çok güzel, elif yiğenimin adı çok yaramaz ama yaramaz olduğu kadarda güzel ve sevimli:))
yasemincim evde sıkıntıdan yapacak birsey bulamadın da önce kışlıklara sonrada bizim yaşlara mı taktın kız
bk sennnn biri daha var galiba yaşını söylemek istemeyen aramızda hadi bakim bana bahane bulacağına bat ve yaşını söyle kuşum
yasemiiinnn ben hala 29 yaşındayım değişmedi bat: 02 haziran çocuk isteğide 2 yıl pek bişey değişmemiş

evet yerinde saymışsın sen ne güzel hiç yaşlanmıyorsun batını değiştirdim

en gençç ben miyim kızlarrr
yaşım 21 1 çocuk annesi yaklaşık 3 yıllık evliii
maşallah canım bizim yaşlarda sen 2.yi doğurmuş olursun belkimde 3. yü
bak yaso ben şıp diye yazdım ilk başta 30 demek zor oluyordu allahtan göstermiyorumda birazcık rahatım
Allah şifa versin tez zamanda inşallah daha dünyaya gelir gelmez zorluklarla mücadeleye başlamış yavrucağzım,
hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize.
bence elif çok güzel hiç de eskimez hep tercih edilr gibi ama karar vermezseniz elif mina da koyabilirsiniz canım tabi çift isim seviyorsanız.

3 müüüüüüüüüü :18::18::18:
Sen üçüz doğurr bn ıstemem

yok cnm söylüyeyim ne olacak 24 yaşındayım haziranın 26 sında 25 e adım atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…