- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.261
ayyy canım bende demin geçmişi okuyordum, o günlerde bilgisayarımın beğen tuşu çalışmadığı için şimdi beğene bastım, ordan mı yakaladın sende yoksaay kızlar bu yazıyı yazdıktan 1 ay sonra hamilelik haberini ben vermişimallahım sen herkeslere nasip et kimselere aratma yarabbimm aminnnnnnnnn
SELAMLAR KIZLAR,
toptan kucaklıyorum hepinizi, sağlık ocağına gittim.. bebeğimizin kalp atışını dinledik, çok duygıulandım ben yinee.. hemşire bayağı bi araştırdı karnımın üstünde ordamıı burda mı diye sonra dinledik Allah a şükürler olsun..Tümay ım sağolsun hazırlamış meğer beni kalp sesini ararken hiç paniklemedim Allah razı olsun Tumayımmmm..
burcu yazmış ya meral e içinden ilk duyduğunda geçenleri inşAllah Allah ımm içinden geçtiği gibi olur.. Allah hiç kimsenin çabasını, emeğini, isteğini boşa çıkarmasın mevlam..
ayyy canım bende demin geçmişi okuyordum, o günlerde bilgisayarımın beğen tuşu çalışmadığı için şimdi beğene bastım, ordan mı yakaladın sende yoksaAllah nekadar büyük yaa, sorup durmuşsun acaba şimdi kim olacak diye diye sen oldun çok şükür canım ebnim
SELAMLAR KIZLAR,
toptan kucaklıyorum hepinizi, sağlık ocağına gittim.. bebeğimizin kalp atışını dinledik, çok duygıulandım ben yinee.. hemşire bayağı bi araştırdı karnımın üstünde ordamıı burda mı diye sonra dinledik Allah a şükürler olsun..Tümay ım sağolsun hazırlamış meğer beni kalp sesini ararken hiç paniklemedim Allah razı olsun Tumayımmmm..
burcu yazmış ya meral e içinden ilk duyduğunda geçenleri inşAllah Allah ımm içinden geçtiği gibi olur.. Allah hiç kimsenin çabasını, emeğini, isteğini boşa çıkarmasın mevlam..
ayyy canım bende demin geçmişi okuyordum, o günlerde bilgisayarımın beğen tuşu çalışmadığı için şimdi beğene bastım, ordan mı yakaladın sende yoksaAllah nekadar büyük yaa, sorup durmuşsun acaba şimdi kim olacak diye diye sen oldun çok şükür canım ebnim
ayy bediş canım çok şükür hadi bunuda atlattın kuşum, senin sağlık ocağın kaymakamlık bnasında olan mı? benimki orası
sürekli sınava sokuyormuşum gibi geliyor kızımızı.. çok şükür bu da gitti evet, bundan sonraki gelişlerinde istemezsen dinletmeyeceğiz talebin olursa dinleyeceğiz dedi..
kiptaşın arkasında hemen bizim sağlık ocağı sen avcılara bağlısın sanırım biz esenyurtdayız ya ondan farklı galiba:26:
bu arada iki isim bulduk kızlarr bu iki isimden tekini netleştireceğiz Allah kısmet edersee sizde tercihde bulunur musunuz? eşim elif olsun der, bende mina..
o haftalarda öyle oluyor sanırım canım sen söyleyince aklıma geldi benimkini de baya aramıştı hemşire ben panik olmuştum azıcık tam noluyor diyecekken bulmuştu
sonun da sesimi duyan oldu sağol canım dünde sordum isim konusunu bugün yazmışsıniki isim de çok güzel ama mina nın anlamını bilmiyorum
aaa bende okumadımm haa dün yazdığını bana malum oldu..
mina; Hz ibrahim e ilk kurban ın gönderildiği yerin adı, yani mekke ile medine arasındaki alanın ismiymiş..
aslında biz ilk MANÂ olsun istedik ama zorluk çeker çok yazarken okurken diye vazgeçtik galibaeşime göre mina hoş olabilir ama anlam itibariyle elif daha güzel sonuçta o olsun diyor.. bende mina yı bööle daha farklı buldumm.. sence elif mi yani..
Aslımm bu arada o bebek içinde aklıma her düştüğünde dua okuyorum Rabbim inşAllah kabul eder hayırlısıyla inşAllah Allah şifa versin, Ana babasına bağışlasın.amin.
yasemincim evde sıkıntıdan yapacak birsey bulamadın da önce kışlıklara sonrada bizim yaşlara mı taktın kızKIZLAAAARRRRRRR
bu listenin hali ne, bu bat tarihleri taaaa nezamandan kalmış lütfen topiğe girip bu yazımı görenler bat tarihlerini bildirsinler kuşlarım, ayrıca yeni yıla gireli 5 ay oldu herkesin yaşı 1 yıl öncesinde kalmış sizi gidi siziiiiibilgileri yazın ben güncelleyeceğim oldumu canlarım?
Amiiin Özlemim Amiiinn...kesinlikle bende aynen senin gibi düşünüyorum...bu arada bugün eşim doktoru aramış tüp kaça mal olur diye...6.000 ni bulurmuş...2.000 doktor...2.000 hastane...2.000 e yakın da ilaçlar tutarmış...yuh bee banka sadece 3.000 TL karşılıyor...napalım bindik bir alamete gideyoz kıyamete....
ya kuzucum okuyorum okuyorum çorba oluyorum...sen ne aşamadaydın...doktora gitmeyi reddediyordun gibi hatırlıyorum ama...yanlışsa kızma bana nolur...yaşlıyım zihnim bulanık
emire rakı içirsem gene bişey olmazo yaramazlıgıyla beni sarhos eder
Ya Burcu çok acayip ama bugüne kadar benim hamileliğimle ilgili kim ağzını açtıysa bana ikizin olacak senin dedi...İnanılır gibi değil...ALLAH tan hayırlısı...sen de dedin ya bunu tamam aşılamayla hiç vakit kaybetmiyorum direk tüpe geçiyorum....top 10 da ki yerimi alıyorum...Bu arada ben feciii bir şekilde Özlemi de hissediyorum.....
sürekli sınava sokuyormuşum gibi geliyor kızımızı.. çok şükür bu da gitti evet, bundan sonraki gelişlerinde istemezsen dinletmeyeceğiz talebin olursa dinleyeceğiz dedi..
kiptaşın arkasında hemen bizim sağlık ocağı sen avcılara bağlısın sanırım biz esenyurtdayız ya ondan farklı galiba:26:
bu arada iki isim bulduk kızlarr bu iki isimden tekini netleştireceğiz Allah kısmet edersee sizde tercihde bulunur musunuz? eşim elif olsun der, bende mina..
anam ewet en genç sensinen gençç ben miyim kızlarrr
yaşım 21 1 çocuk annesi yaklaşık 3 yıllık evliii
canım doktora gitmeyi reddetmiyorum gitmek istiyordum da bu aralar isteyip istememek arasında kaldım,aslının doktoruna gitmeye niyetlenmiştim o da haziran ayında yeni hasta almıyormuş gitsemmi gitmesemmi karar veremedim,aslında bana doktorlar hamile kalınca gel dedilerde ben işte önceden gideyim istiyorum
eşimin arkadaşının bi kzı var çocuk çok ağlıyormuş bi ilaç varmış adını bilmiyorum onu içiriyorlarmış çocuk sarhoş gibi oluyormuş sesi çıkmıyormuş ama sonra o ilaçta fayda etmemiş
Oyyy canımsın yaa inşallah hislerin doğru çıkar
elif olsun elif çok güzel
ayyy mina da çok güzel, elif yiğenimin adı çok yaramaz ama yaramaz olduğu kadarda güzel ve sevimli:))sürekli sınava sokuyormuşum gibi geliyor kızımızı.. çok şükür bu da gitti evet, bundan sonraki gelişlerinde istemezsen dinletmeyeceğiz talebin olursa dinleyeceğiz dedi..
bk sennnn biri daha var galiba yaşını söylemek istemeyen aramızdayasemincim evde sıkıntıdan yapacak birsey bulamadın da önce kışlıklara sonrada bizim yaşlara mı taktın kız
yasemiiinnn ben hala 29 yaşındayım değişmedibat: 02 haziran çocuk isteğide 2 yıl pek bişey değişmemiş
maşallah canım bizim yaşlarda sen 2.yi doğurmuş olursun belkimde 3. yüen gençç ben miyim kızlarrr
yaşım 21 1 çocuk annesi yaklaşık 3 yıllık evliii
bak yaso ben şıp diye yazdım ilk başta 30 demek zor oluyordu allahtan göstermiyorumda birazcık rahatımbebişim bakıyorum bat tarihi ve yaş ile ilgili sorularıma sende hiç oralı olmuyorsunlütfen top 10 daki yerini al biran evvel
hem ben seni listeye tüp yolunda diye yazdım bile, sen dha hala başlamadınmı tüp bebeğe bak yetişemiyorun benim listemin hızına ama
Allah şifa versin tez zamanda inşallah daha dünyaya gelir gelmez zorluklarla mücadeleye başlamış yavrucağzım,Hatırlarsınız geçen gün kan vermeye gitmiştim küçücük bi yavruya bugün ameliyat olacak hatta ameliyata alındı bile yavrum daha 9 aylık ve kalpten, akciğerden ameliyata girdi küçücük bedeniyle nelerle savaşıyo... nolur kızlar sizlerde dualarınızı eksik etmeyin ismi Berattt
hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize.kısceler naıslsınız cok mutluyum dun doktora gıttık ve hayırlısıyla basladık bakalım yarın klomene baslıyorum hazıranın 10dada ıgnem var rabbım hayırlı eder ınsallah. bı anda karar verdım yumurta takıbınebakalım zaman ne gosterecek:)
bence elif çok güzel hiç de eskimez hep tercih edilr gibi ama karar vermezseniz elif mina da koyabilirsiniz canım tabi çift isim seviyorsanız.sürekli sınava sokuyormuşum gibi geliyor kızımızı.. çok şükür bu da gitti evet, bundan sonraki gelişlerinde istemezsen dinletmeyeceğiz talebin olursa dinleyeceğiz dedi..
tatlım aramıza hoşgeldin kuzum, hemen seni ekliyorum, bak bizim topikte kan pıhtılaşması olupta kendiliğinden hamiş kalan arkadaşımız da vr, inşallah sanada bulaşır kuşum
canım çok teşekkürler inşallah darısı bulaşsın:) bu arada adetim bitsin dualarınıza bende katılmak isterim elimden geldiğince okurum.bende biraz temizlik takıntısı var işten güçten pek başına geçemiyorum internetin:)elimden geldiğince takip etmeye çalışıcam.burdaki hamile aradaşlar hep kendiliğindenmi kaldı?yani artık şu yastık yok çörekotu ye falan olaylarındanda sıkıldım.uzun zaman olmayıpta kendiliğinden hiçbişey yapmadan hamile kalan varmı aranızda:)
maşallah canım bizim yaşlarda sen 2.yi doğurmuş olursun belkimde 3. Yü
Bak yaso ben şıp diye yazdım ilk başta 30 demek zor oluyordu allahtan göstermiyorumda birazcık rahatım
allah şifa versin tez zamanda inşallah daha dünyaya gelir gelmez zorluklarla mücadeleye başlamış yavrucağzım,
hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize.
Bence elif çok güzel hiç de eskimez hep tercih edilr gibi ama karar vermezseniz elif mina da koyabilirsiniz canım tabi çift isim seviyorsanız.
yok cnm söylüyeyim ne olacak 24 yaşındayım haziranın 26 sında 25 e adım atıyorumayyy mina da çok güzel, elif yiğenimin adı çok yaramaz ama yaramaz olduğu kadarda güzel ve sevimli:))
bk sennnn biri daha var galiba yaşını söylemek istemeyen aramızdahadi bakim bana bahane bulacağına bat ve yaşını söyle kuşum
evet yerinde saymışsın sen ne güzel hiç yaşlanmıyorsunbatını değiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?