- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.281
canım çok teşekkürler inşallah darısı bulaşsın:) bu arada adetim bitsin dualarınıza bende katılmak isterim elimden geldiğince okurum.bende biraz temizlik takıntısı var işten güçten pek başına geçemiyorum internetin:)elimden geldiğince takip etmeye çalışıcam.burdaki hamile aradaşlar hep kendiliğindenmi kaldı?yani artık şu yastık yok çörekotu ye falan olaylarındanda sıkıldım.uzun zaman olmayıpta kendiliğinden hiçbişey yapmadan hamile kalan varmı aranızda:)
sürekli sınava sokuyormuşum gibi geliyor kızımızı.. çok şükür bu da gitti evet, bundan sonraki gelişlerinde istemezsen dinletmeyeceğiz talebin olursa dinleyeceğiz dedi..
kiptaşın arkasında hemen bizim sağlık ocağı sen avcılara bağlısın sanırım biz esenyurtdayız ya ondan farklı galiba:26:
bu arada iki isim bulduk kızlarr bu iki isimden tekini netleştireceğiz Allah kısmet edersee sizde tercihde bulunur musunuz? eşim elif olsun der, bende mina..
tatlım aramıza hoşgeldin kuzum, hemen seni ekliyorum, bak bizim topikte kan pıhtılaşması olupta kendiliğinden hamiş kalan arkadaşımız da vr, inşallah sanada bulaşır kuşum
canım çok teşekkürler inşallah darısı bulaşsın:) bu arada adetim bitsin dualarınıza bende katılmak isterim elimden geldiğince okurum.bende biraz temizlik takıntısı var işten güçten pek başına geçemiyorum internetin:)elimden geldiğince takip etmeye çalışıcam.burdaki hamile aradaşlar hep kendiliğindenmi kaldı?yani artık şu yastık yok çörekotu ye falan olaylarındanda sıkıldım.uzun zaman olmayıpta kendiliğinden hiçbişey yapmadan hamile kalan varmı aranızda:)
ahanda sedaya rakip varrrrr
evet yerinde saymışsın sen ne güzel hiç yaşlanmıyorsunbatını değiştirdim
yok cnm söylüyeyim ne olacak 24 yaşındayım haziranın 26 sında 25 e adım atıyorum
ekimde 30 diyeceğim daha ekim'e çok varhatta sana şuraya 25 yazmak istederdim ama maalesef giden gitmiştir artık
kaç ekim öslemmm 26 ekim benimkisi
ne bileyim ay..böyle cüzi bi rakamdı..şimdi kendimden şüphe ettim..bi araştır bakii..bide özel hastanelerle pazarlık yapılabilir..yapanlar var..sende şansını dene..vallahi uyumayı çok severim napıcam bilmem ama herkes az uyumaya alışıldığını söylüyor benim uykum gelsin yattığım yeri bilmem ama çabukta uyanırım. Oğlan çocuğu bir de hiç durmaz yerinde kardeşim de çok yaramazdı.
Bukettt 75 tl mi dondurma ay inanmıyorum ben acıbadem de 1.000 tl vericem çözdürmeye de ayrıca 1.000 vericemm
ayy en gençsin sensin galiba çıtıırrr senin yaşına ben gezip tozuyordum be bırak çocuğu evlilik bile aklımın ucundan geçmiyordu hatun 3 yıllık evli ve çocuğu var bir de bu yaşta yırtınıyordun olmuyor diye ay ben nelere gidemmmne güzel arkadaş olacaksınız işte. Bende yaşımı göstermiyorum bi kerem ne var hııhhhh
canımm Allah şifa versin ameliyatı başarılıyla bitsin sağlığına kavuşsun inşallah nerede hasta çocuk varsa Rabbim şifa versin ederiz tabii etmez miyiz.
kısceler naıslsınız cok mutluyum dun doktora gıttık ve hayırlısıyla basladık bakalım yarın klomene baslıyorum hazıranın 10dada ıgnem var rabbım hayırlı eder ınsallah. bı anda karar verdım yumurta takıbınebakalım zaman ne gosterecek:)
tubacım (sekerkız) senin bat tarihin ve güncel yaşını öğrenebilirmiyiz kuşum, listeyi güncelliyorum, sonra bat tarihi taaaaaa eskilerde kalanları demekki topiğe girmiyor diyip sileceğim
seninde son bat tarihin olur inşallah hayırlısıyla
amiiin cnm 29 haziran cnm benım tarıhım yasım 28
ayy nazan benim bıdığımdan bir ay 1 gün büyüksünbenimkide 27 kasımda doğacak gibi görünüyor, abla der sana artık
26 ekim kuzuck 1 ay 1 gun olmuş oluyo
kuşum bende aynısını yazmışım
zuperz nıcklı arkadasımızın adı zeynep mı ben mı yanlıs biliyorum?
bilgisi olannnn
zuperz nıcklı arkadasımızın adı zeynep mı ben mı yanlıs biliyorum?
bilgisi olannnn
Ebru canım ismi bak ilk sayfada isimler yazıyor.
canım benim onun adı ebru, bazen bende zeynep diyorum galiba, sondak z harfinden etkileniyoruz olsa gerek
ilk sayfadaki tabloda hepimzin soyu sülalesi yazıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/547966-melegimiz-olacak-buraya-yaziyoruz.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?