Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

elif çok güzel isim ikisini birlikte koyun

ben nisanda aşılama yaptırdım kaynanam telefonda diyorki inşallah 6 ız falan olur ben böyle oldum dua mı etti bedduamı bilmem ama çok ciddiydi

AYYY ne kadar şeker kayınvaliden var 6ızzz hee hakikatende bakımı zor olur amma 2 tane versin Allah inşAllah sana da. 3üzde çok güzel olur Bircann yaa.. üçü birarada.. ayy Allah ım inşAllah 3üz verirsinn.. 2kız bir erkek..

oooww beybicim yaş olayı benim biraz nasıl deseeemmm yaş olayıı ıııı şeeyyy ....yaşlı...(( BAT : ne demek dicem dalga geçeceksiniz...ama galiba önümüzde regl günü di mi...neyse ben hepsini yazayım sen lazımlı olanları alırsın Yaseminim...19 Mayıs 2013 de regl oldum muhtemelen 12-16 Haziran arasında da tekrarlarım bu geleneksel olayı..aayy hala yaşımı demedim dimi? aslında annem 33 sün diyor ama doktor tutturdu 34 sün diye siz söyleyin 10.02.1979 doğumluyum...sizce kaç yaşındayım:))))

tabi orası öyle bi zamanı var kesin 2 sene oldu yaa erkenmiiiii:)bigün inşallah bende burda bebeğimin gelişinin günlerini sayarım şu takvimlere çok hevesleniyorum ilk işim onu yapmak olcak hadi bebeğim gel artık.

ayy ınanmıyorum size üçüz diyosunuz
hadi tamam ıkız olsun da ıkı memen var ıkısını emzırınce 1i ne olacakkk üç memeli kadın mı bulacaz bi de
hayal ettim bi ann

hiiiii Bedriyeemm çok sevindiiimm...oh şükürler olsun ALLAH ımaaa....için de rahatlamıştır...canım beniiimmm....RABBİM sağlıla bebeğine kavuşmayı nasip etsin İNŞALLAH...bi de ağzın bal yesin...bi deee AMİİİİNN...Bi dee iyi ki varsın..ız...

bide bana diyosunuz yani 2-3 tane doğur diyye siz doğurun
3-5 sene sonra bidaha yaparım belki ALLAHın ıznıyle

kuzular ben bakmasında değilim tabiki bakımı zor olur ama eşin dostun ailen yardım eder bakarsın önemli olan sağlıklı olması sağlıklı olsa 3 bile isterim yeterki allah her şeyin hayırlısını versin.

bediş bebek büyüdükçe senin de panikliğin azalıyor gibi bebeğini hissetmeye başlayınca dahada rahat edecek için, Rabbim o günleride gösterir inşallah.

ayy meralcim annelein dediği herzaman doğrudur bikere, doktor ne anlamış fazla konuşmasın o aaaaa hesaptan anlamaz kitaptan anlamaz birde 34 diyor tövbe tövbe yaa
tamam kuşum ben seni 12 haziran bat tarihi ve yaş 33 olrak yazıcam. annene hürmetlerimi gönderiyorum, ama birdaha bi hesaplasın bene 32 de çıkabilir bu sefer

Ben geldimmmmm hoşgeldimmm Kızlarrr Berat bebek ameliyattan çıkmış şuan yoğun bakımdaymış inşallah çabucak iyileşir dualarnız için Allah razı olsun hepinizden canım arkadaşlarım benim iyiki varsınız valla Bu arada hastaneden randevumu aldım tahmini bir hesap yaptım benim hastalık şaşmazsa inşallah 5 haziran da 3. günüm olacak die tahmin edip randevumu aldım bakalım neler dicek doktorum valla tırsmıyor da değilim çok ihmal ettim kendimi inşallah herşey yolundadırikiz üçüz muhabbeti yapılmış ayyyyy bende çok istiyorum ikizlerim olmasınıhoş ben bir tanesine bakabileceğimden endişeliyim ama olsun ikiz üçüz razıyım hayırlısı olsun da

ay bende bazen korkuyorum ..bakabilecem mi diye:))
acıbadem de kurs varmışş adımı yazdırdım..3 hafta..haftada bir gün..doktorlar anlatıyomuş..ne yer nasıl tutulur.nasıl bakılır:)

acıbadem de kurs varmışş adımı yazdırdım..3 hafta..haftada bir gün..doktorlar anlatıyomuş..ne yer nasıl tutulur.nasıl bakılır:)

ne güzel işte gitte bilgilen bari Bukettt orda öğrendiklerini gel bize anlat hepimiz öğrenelimmmhepimiz bilgilenelimmm

kızlar nasılsınız ne var ne yok çiğdemcimden haber varmı biz iiyiz teyzeleri kızım tekmeleriyle size selam söylüo suan bebeişim benim

hayırlısı olsun inş olucak az kalmıştır inş

allahım şifa versin melelkler korusun onu

Herkese günaydın :) emir yatakta tepiniyo resmen başım çok ağrıyo. Hamileler hamilelik günlerinizi iyi değerlendirin. Sonra bebek doğunca diyeceksiniz ki uyuşa da 5 dakika yatsam. Cook zor çoook
oyy demek oyle ama bende biran önce kavuşmak istiyorum çok merak ediyorum kızçemi

ayyy ne güzel kurs yaaa, bak orda öğrendiklerini bize gelip anlatmazsan birdaha göndermem seni kursa heee

sündüzcüm hoşgeldin tatlım, bende bebeğine kokulu öpücüklerimi yolluyorum

slm kızlar ben annemlerdeyim. Cepten giriyorum. Çok zor oluyo bmyle ama haber vermek istedi. Geçmişi okuyamadım. İnşallah herkes iyidir. Ben daha dğum yapmadım. Beklemedeyiz :) pzartesi tekrar kontrolüm var. Hayırlısı bakalım. Beni unutmayın canlarım öpüldünüüz :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…