- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.301
3 müüüüüüüüüü :18::18::18:
Sen üçüz doğurr bn ıstemem
kız zaten bu yastan sonra beni anca 3üz paklar
yaramaz olursa gorursun ucuzu
ben nisanda aşılama yaptırdım kaynanam telefonda diyorki inşallah 6 ız falan olur ben böyleoldum dua mı etti bedduamı bilmem ama çok ciddiydi
sende dıcektın kı gel 5 tanesıne bak altız olsunnn :)))
maşallah canım bizim yaşlarda sen 2.yi doğurmuş olursun belkimde 3. yü
bak yaso ben şıp diye yazdım ilk başta 30 demek zor oluyordu allahtan göstermiyorumda birazcık rahatım
Allah şifa versin tez zamanda inşallah daha dünyaya gelir gelmez zorluklarla mücadeleye başlamış yavrucağzım,
hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize.
bence elif çok güzel hiç de eskimez hep tercih edilr gibi ama karar vermezseniz elif mina da koyabilirsiniz canım tabi çift isim seviyorsanız.
elif çok güzel isim ikisini birlikte koyun
ben nisanda aşılama yaptırdım kaynanam telefonda diyorki inşallah 6 ız falan olur ben böyleoldum dua mı etti bedduamı bilmem ama çok ciddiydi
ay şakası bile kötü bir tane olsun temiz olsun:)
bebişim bakıyorum bat tarihi ve yaş ile ilgili sorularıma sende hiç oralı olmuyorsunlütfen top 10 daki yerini al biran evvel
hem ben seni listeye tüp yolunda diye yazdım bile, sen dha hala başlamadınmı tüp bebeğe bak yetişemiyorun benim listemin hızına ama
tabi orası öyle bi zamanı var kesin 2 sene oldu yaa erkenmiiiii:)bigün inşallah bende burda bebeğimin gelişinin günlerini sayarım şu takvimlere çok hevesleniyorum ilk işim onu yapmak olcak hadi bebeğim gel artık.tatlım yarı yarıya diyebilirz, dr kontrolünde hamile kalanlar ve dr kontrolünü bırakmış olduğu halde kendiliğinden kalanlar olarak.
sonuçta yani Allah OL deyince oluyor aslında ama dr kontrolüde şart bir zaman sonra. ama senin için bence çok erken
AYYY ne kadar şeker kayınvaliden var 6ızzz hee hakikatende bakımı zor olur amma 2 tane versin Allah inşAllah sana da. 3üzde çok güzel olur Bircann yaa.. üçü birarada.. ayy Allah ım inşAllah 3üz verirsinn.. 2kız bir erkek..
SELAMLAR KIZLAR,
toptan kucaklıyorum hepinizi, sağlık ocağına gittim.. bebeğimizin kalp atışını dinledik, çok duygıulandım ben yinee.. hemşire bayağı bi araştırdı karnımın üstünde ordamıı burda mı diye sonra dinledik Allah a şükürler olsun..Tümay ım sağolsun hazırlamış meğer beni kalp sesini ararken hiç paniklemedim Allah razı olsun Tumayımmmm..
burcu yazmış ya meral e içinden ilk duyduğunda geçenleri inşAllah Allah ımm içinden geçtiği gibi olur.. Allah hiç kimsenin çabasını, emeğini, isteğini boşa çıkarmasın mevlam..
bide bana diyosunuz yani 2-3 tane doğur diyye siz doğurun
3-5 sene sonra bidaha yaparım belki ALLAHın ıznıyle
kuzular ben bakmasında değilim tabiki bakımı zor olur ama eşin dostun ailen yardım eder bakarsın önemli olan sağlıklı olması sağlıklı olsa 3 bile isterim yeterki allah her şeyin hayırlısını versin.AYYY ne kadar şeker kayınvaliden var 6ızzz hee hakikatende bakımı zor olur amma 2 tane versin Allah inşAllah sana da. 3üzde çok güzel olur Bircann yaa.. üçü birarada.. ayy Allah ım inşAllah 3üz verirsinn.. 2kız bir erkek..
oooww beybicim yaş olayı benim biraz nasıl deseeemmm yaş olayıı ıııı şeeyyy ....yaşlı...(( BAT : ne demek dicem dalga geçeceksiniz...ama galiba önümüzde regl günü di mi...neyse ben hepsini yazayım sen lazımlı olanları alırsın Yaseminim...19 Mayıs 2013 de regl oldum muhtemelen 12-16 Haziran arasında da tekrarlarım bu geleneksel olayı..aayy hala yaşımı demedim dimi? aslında annem 33 sün diyor ama doktor tutturdu 34 sün diye siz söyleyin 10.02.1979 doğumluyum...sizce kaç yaşındayım:))))
Ben geldimmmmmhoşgeldimmm Kızlarrr Berat bebek ameliyattan çıkmış şuan yoğun bakımdaymış inşallah çabucak iyileşir dualarnız için Allah razı olsun hepinizden canım arkadaşlarım benim iyiki varsınız valla Bu arada hastaneden randevumu aldım tahmini bir hesap yaptım benim hastalık şaşmazsa inşallah 5 haziran da 3. günüm olacak die tahmin edip randevumu aldım bakalım neler dicek doktorum valla tırsmıyor da değilim çok ihmal ettim kendimi inşallah herşey yolundadır ikiz üçüz muhabbeti yapılmış ayyyyy bende çok istiyorum ikizlerim olmasını hoş ben bir tanesine bakabileceğimden endişeliyim ama olsun ikiz üçüz razıyım hayırlısı olsun da
ay bende bazen korkuyorum ..bakabilecem mi diye:))
acıbadem de kurs varmışş adımı yazdırdım..3 hafta..haftada bir gün..doktorlar anlatıyomuş..ne yer nasıl tutulur.nasıl bakılır:)
hayırlısı olsun inş olucak az kalmıştır inşkısceler naıslsınız cok mutluyum dun doktora gıttık ve hayırlısıyla basladık bakalım yarın klomene baslıyorum hazıranın 10dada ıgnem var rabbım hayırlı eder ınsallah. bı anda karar verdım yumurta takıbınebakalım zaman ne gosterecek:)
Hatırlarsınız geçen gün kan vermeye gitmiştim küçücük bi yavruya bugün ameliyat olacak hatta ameliyata alındı bile yavrum daha 9 aylık ve kalpten, akciğerden ameliyata girdi küçücük bedeniyle nelerle savaşıyo... nolur kızlar sizlerde dualarınızı eksik etmeyin ismi Berattt
oyy demek oyle ama bende biran önce kavuşmak istiyorum çok merak ediyorum kızçemiHerkese günaydın :) emir yatakta tepiniyo resmenbaşım çok ağrıyo. Hamileler hamilelik günlerinizi iyi değerlendirin. Sonra bebek doğunca diyeceksiniz ki uyuşa da 5 dakika yatsam. Cook zor çoook
ay bende bazen korkuyorum ..bakabilecem mi diye:))
acıbadem de kurs varmışş adımı yazdırdım..3 hafta..haftada bir gün..doktorlar anlatıyomuş..ne yer nasıl tutulur.nasıl bakılır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?