- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.321
ne güzel işte gitte bilgilen bari bukettt orda öğrendiklerini gel bize anlat hepimiz öğrenelimmmhepimiz bilgilenelimmm
ayyy ne güzel kurs yaaa, bak orda öğrendiklerini bize gelip anlatmazsan birdaha göndermem seni kursa heee
Sündüzcüm hoşgeldin tatlım, bende bebeğine kokulu öpücüklerimi yolluyorum
slm kızlar ben annemlerdeyim. Cepten giriyorum. çok zor oluyo bmyle ama haber vermek istedi. Geçmişi okuyamadım. Inşallah herkes iyidir. Ben daha dğum yapmadım. Beklemedeyiz :) pzartesi tekrar kontrolüm var. Hayırlısı bakalım. Beni unutmayın canlarım öpüldünüüz :*
ahanda sedaya rakip varrrrr
yok canımm ben öyle takıntıllı değilim hep burada şu işi bu işi yapıcam derken öyle gözüküyor ama başladımı da bırakmam
ne bileyim ay..böyle cüzi bi rakamdı..şimdi kendimden şüphe ettim..bi araştır bakii..bide özel hastanelerle pazarlık yapılabilir..yapanlar var..sende şansını dene..
hadi hayırlısı..
Yanii senin dediğin baya cüzi hiç o kadar istendiğini duymadım 750 olmasın o sakın 75 ne yaa
pazarlık sanmam ama konuşuruz bakalım transfer olacak yumurta olsun da bakalım dondurmaya kalacak mı. :26:
slm kızlar ben annemlerdeyim. Cepten giriyorum. Çok zor oluyo bmyle ama haber vermek istedi. Geçmişi okuyamadım. İnşallah herkes iyidir. Ben daha dğum yapmadım. Beklemedeyiz :) pzartesi tekrar kontrolüm var. Hayırlısı bakalım. Beni unutmayın canlarım öpüldünüüz :*
canımm doğurmadın demek daha olsun bebişin keyfi yerinde demek ki dursun yerinde kilo alsın her geçen gün. İnşallah sağlıkla alacaksın kucağına aceleye gerek yok dualarımız seninle canım benim.
YANİ BELKİDE 3000 LİRALARIN YANINDA 750 CÜZİ GELDİ AMA 1000 DE DEĞİLDİ..BENİM BANKA ÖDÜYO DİYE BİŞEY KONUŞMADIM.AMA KONUŞUP PAZRLIK YAPANA ÇOK RASTLADIM:)yok canımm ben öyle takıntıllı değilim hep burada şu işi bu işi yapıcam derken öyle gözüküyor ama başladımı da bırakmam
Yanii senin dediğin baya cüzi hiç o kadar istendiğini duymadım 750 olmasın o sakın 75 ne yaa
pazarlık sanmam ama konuşuruz bakalım transfer olacak yumurta olsun da bakalım dondurmaya kalacak mı. :26:
canımm doğurmadın demek daha olsun bebişin keyfi yerinde demek ki dursun yerinde kilo alsın her geçen gün. İnşallah sağlıkla alacaksın kucağına aceleye gerek yok dualarımız seninle canım benim.
şekerim ara ara gelip haberdar et bizleri meraklanıyoruz sonraa doğurmadım yazıp çıkmanız yeterlislm kızlar ben annemlerdeyim. Cepten giriyorum. Çok zor oluyo bmyle ama haber vermek istedi. Geçmişi okuyamadım. İnşallah herkes iyidir. Ben daha dğum yapmadım. Beklemedeyiz :) pzartesi tekrar kontrolüm var. Hayırlısı bakalım. Beni unutmayın canlarım öpüldünüüz :*
ne münasebet canım..işimde yok sanki oturup size kurs verecem..peeh
Cansın..canımsın...işte bu...bu arada 32 benim hesabım...yani sonuçta annem kızkardeşime ben 3 aylıkken hamile kalmış ben o 1 yılı yaşanmamış sayıyorum:))))ayy meralcim annelein dediği herzaman doğrudur bikere, doktor ne anlamış fazla konuşmasın o aaaaahesaptan anlamaz kitaptan anlamaz birde 34 diyor tövbe tövbe yaa
tamam kuşum ben seni 12 haziran bat tarihi ve yaş 33 olrak yazıcam. annene hürmetlerimi gönderiyorum, ama birdaha bi hesaplasın bene 32 de çıkabilir bu sefer
kız yalnızmısın sen ??yanında kimse yok mu??selam güzel anneler ve adayları
ben hala doğurmadım :))
bugün mal gibiyim kafamı kaldıramıyorum yastıktan vücudumu bile taşıyamıyorum dün nasıldım bügün nasılım allahım kafayı yicem bütün enerjim çekilmiş sanki..
Artık doğursam da şu hormonlarım yerine gelse ben yine ben olsam dengesiz bi insan oldum valla..
Bugün yatak ıdasına koyacağımız beşik gldi 3. Kez geri gönderdik allahım kafayı yicem çocuk ha geldi ha glcek bi beşiği adam gibi gönderemediler altını delmişler bu seferde yarın yenisi gelcekmiş bakalım bu kez iptal ettircem yine bişi çıkarsa..
ütü masası ve yeyip içtiklerim hepsi ortalıkta duruyor ama benim kalkıp yapcak halim yok öpüyorum hepinizi gözlerim kapanıyo sanırım uyucam yine..
ayy ınanmıyorum size üçüz diyosunuz
hadi tamam ıkız olsun da ıkı memen var ıkısını emzırınce 1i ne olacakkk üç memeli kadın mı bulacaz bi de
hayal ettim bi ann
hiiiii Bedriyeemm çok sevindiiimm...oh şükürler olsun ALLAH ımaaa....için de rahatlamıştır...canım beniiimmm....RABBİM sağlıla bebeğine kavuşmayı nasip etsin İNŞALLAH...bi de ağzın bal yesin...bi deee AMİİİİNN...Bi dee iyi ki varsın..ız...
Selam güzel anneler ve adayları
Ben hala doğurmadım :))
Bugün mal gibiyim kafamı kaldıramıyorum yastıktan vücudumu bile taşıyamıyorum dün nasıldım bügün nasılım allahım kafayı yicem bütün enerjim çekilmiş sanki..
Artık doğursam da şu hormonlarım yerine gelse ben yine ben olsam dengesiz bi insan oldum valla..
Bugün yatak ıdasına koyacağımız beşik gldi 3. Kez geri gönderdik allahım kafayı yicem çocuk ha geldi ha glcek bi beşiği adam gibi gönderemediler altını delmişler bu seferde yarın yenisi gelcekmiş bakalım bu kez iptal ettircem yine bişi çıkarsa..
Ütü masası ve yeyip içtiklerim hepsi ortalıkta duruyor ama benim kalkıp yapcak halim yok öpüyorum hepinizi gözlerim kapanıyo sanırım uyucam yine..
KIZLAAAARRRRRRR
bu listenin hali ne, bu bat tarihleri taaaa nezamandan kalmış lütfen topiğe girip bu yazımı görenler bat tarihlerini bildirsinler kuşlarım, ayrıca yeni yıla gireli 5 ay oldu herkesin yaşı 1 yıl öncesinde kalmış sizi gidi siziiiiibilgileri yazın ben güncelleyeceğim oldumu canlarım?
ay burcu ya üzüldüm şimdi bizim 5 sene olmadı 3 oldu eminsin dimi kuzum
ayyy canım yaa seni unuturmuyuz inşallah bundan sonraki topiğe girdiğinde doğurmuş olarak girersin kuşumslm kızlar ben annemlerdeyim. Cepten giriyorum. Çok zor oluyo bmyle ama haber vermek istedi. Geçmişi okuyamadım. İnşallah herkes iyidir. Ben daha dğum yapmadım. Beklemedeyiz :) pzartesi tekrar kontrolüm var. Hayırlısı bakalım. Beni unutmayın canlarım öpüldünüüz :*
aa ozaman sana kurs murs yok, kır bacağını otur evde bakim aaaaa, gezentiye bak sen, kurs kurs gezecek, bide gelip bize anlatmayacakne münasebet canım..işimde yok sanki oturup size kurs verecem..peeh
ayy canım yaa gülün arkasından sizinkiler pek nazlı çıktı, en sonunda kulaklarından çekip çıkartıcam bu minişleri benSelam güzel anneler ve adayları
Ben hala doğurmadım :))
Bugün mal gibiyim kafamı kaldıramıyorum yastıktan vücudumu bile taşıyamıyorum dün nasıldım bügün nasılım allahım kafayı yicem bütün enerjim çekilmiş sanki..
Ütü masası ve yeyip içtiklerim hepsi ortalıkta duruyor ama benim kalkıp yapcak halim yok öpüyorum hepinizi gözlerim kapanıyo sanırım uyucam yine..
hakkaten yaaa, sen kardeşin yüzünden çocukluğunu bile doya doya yaşayamamışsındır, bence ilk 7 yılı silelim direk kuşumCansın..canımsın...işte bu...bu arada 32 benim hesabım...yani sonuçta annem kızkardeşime ben 3 aylıkken hamile kalmış ben o 1 yılı yaşanmamış sayıyorum:))))
benim yaşdaşım hemen yazıyorumYaseminciğim benim bat tahmini 5 haziran. Yaşta illa söyletcen yani.. 30 olmuş bulunmaktayım ocakta.Neyse canım yaş takıntım yok zaten hem yaşımı da göstermiyorum ki hiç gördünüz resmimi yani 20 liklere taş çıkartırım kimse de inanmıyor 30 olduğuma ayrıca her yaşın güzelliği ayrı ben en olgun zamanlarımı yaşıyorum diyebilirim seviyorum yani yaşımı.
Bu arada kim sormuştu 33 mü, 34 mü diye. 34 canım yaşın ilk yaşına bastığın yıldan itibaren sayınca öyle oluyor.
Yaseminciğim benim bat tahmini 5 haziran. Yaşta illa söyletcen yani.. 30 olmuş bulunmaktayım ocakta.Neyse canım yaş takıntım yok zaten hem yaşımı da göstermiyorum ki hiç gördünüz resmimi yani 20 liklere taş çıkartırım kimse de inanmıyor 30 olduğuma ayrıca her yaşın güzelliği ayrı ben en olgun zamanlarımı yaşıyorum diyebilirim seviyorum yani yaşımı.
Bu arada kim sormuştu 33 mü, 34 mü diye. 34 canım yaşın ilk yaşına bastığın yıldan itibaren sayınca öyle oluyor.
bat 6 haziran yaşım 31, ölçülerim 80-60-100, sebepsiz beklemedeyim ama artık beklemek istemiyorum
Bircan bacım çok özür 5 yıllık evli değil 5 yıllık sgk'lı olmalısın yazacaktım, ayyyyyy çok üzgünüm
bat 6 haziran yaşım 31, ölçülerim 80-60-100, sebepsiz beklemedeyim ama artık beklemek istemiyorum
Bircan bacım çok özür 5 yıllık evli değil 5 yıllık sgk'lı olmalısın yazacaktım, ayyyyyy çok üzgünüm
kız yalnızmısın sen ??yanında kimse yok mu??
Çiğdemmmm 3 günün kalmış yani sen mübarek cuma günü kısmetse doğuma gidersinnn artıkksizin bu beşik olayı da yılan hikayesi gibi çocuk gelecek daha beşik gelmedi iptal edip başka yerden alsaydınız ya canımm
canımıniçi 3.memeye gerek yok, sıraya giricek çocuklar emme sırasınaayy yerim benn o üçü biraradayı
ayy meralimmm sende iyi ki varsınnn canım benimm ben gerçekten de çok çok güzel olucak herşey çok inanaıyorum.. sana bişey dicemm sadece ben de sigara içiyordum ki hala boşluğunu atabilmiş değilim an geliyor herşeyin tadı gidiyor canım o kadar istiyor düşüklerim olurken eşim sormuştu sigaradan olur mu bunlar diye, doktor dedi ki olucağı var aslında ama zararları zaten biliyorsunuz dedi, yanlız şu var fsh benim yükselişe gçince araştırmıştım sigara etken maalesef doğurganlığı azaltıroyr ama ben çok içiyordum.. sen yine az içiyorsun azaltarak bırakılmıyor bunu en başta söyliyim sırf demden çay doldur çok canın isteyince yarım yudum al canımcım o acılık seni idare edicektir sigaranın yerine mutlaka bişey koymak lazım tercihen su olabilir. kendini suçlu hissetme ben sigara içtiğim için oluyor diye çok üzülüyordum ama kısmet olunca oluyor. tüpe başmaladan evvel bol meyve, et, yoğurt çok ye ki vucüddaki nikotini falan atsın.. güpgüzell ikiz haberlerini almak nasip kısmet olsun inşAllah.
Kesinlikle söylediğini uygulayacağım...çay ha...süper fikir...o zaman yine ALLAH razı olsun...yine seviyorum ..yine öpüyorum:)))
QUOTE=btskn;30593879]bediş bebek büyüdükçe senin de panikliğin azalıyor gibi bebeğini hissetmeye başlayınca dahada rahat edecek için, Rabbim o günleride gösterir inşallah.
Conconlar bugün izin günümdü ama gelemedim, sabah eşimin endoskopisi çekilecekti hastaneye gittik, önce alt karnının ultrasound'u çekildi, amaney meğer safrada taş varmış bide safra kesesi iltihaplanmış, 2 ay sonra falan ameliyat olacak, önce iltihabın kuruması gerekiyormuş, endoskopi çektirmeden eve geldik, ancak şimdi girebiliyorum
Buketim duanı okudum ,içim çok rahat okudum evladın sağlıkla gelsin, eviniz huzurlu ve bereketli olsun, en cici kıyafetler senin kuzunun olsun, ahlaklı, inançlı, akıllı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?