Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ne güzel işte gitte bilgilen bari bukettt orda öğrendiklerini gel bize anlat hepimiz öğrenelimmmhepimiz bilgilenelimmm

ayyy ne güzel kurs yaaa, bak orda öğrendiklerini bize gelip anlatmazsan birdaha göndermem seni kursa heee

Sündüzcüm hoşgeldin tatlım, bende bebeğine kokulu öpücüklerimi yolluyorum

ne münasebet canım..işimde yok sanki oturup size kurs verecem..peeh

anacım sende bizi unutma..

şekerim ara ara gelip haberdar et bizleri meraklanıyoruz sonraa doğurmadım yazıp çıkmanız yeterli bebiş büyüsün iyice annesiii vakti zamnını bekliyo kuzucummm

aaaaaaaaa yaptığına bak aman anlatma canım bende gider yazılırım kursa sonra da gelir anlatırım hıhhhh anlatmazsan anlatma

Selam güzel anneler ve adayları
Ben hala doğurmadım :))
Bugün mal gibiyim kafamı kaldıramıyorum yastıktan vücudumu bile taşıyamıyorum dün nasıldım bügün nasılım allahım kafayı yicem bütün enerjim çekilmiş sanki..
Artık doğursam da şu hormonlarım yerine gelse ben yine ben olsam dengesiz bi insan oldum valla..

Bugün yatak ıdasına koyacağımız beşik gldi 3. Kez geri gönderdik allahım kafayı yicem çocuk ha geldi ha glcek bi beşiği adam gibi gönderemediler altını delmişler bu seferde yarın yenisi gelcekmiş bakalım bu kez iptal ettircem yine bişi çıkarsa..

Ütü masası ve yeyip içtiklerim hepsi ortalıkta duruyor ama benim kalkıp yapcak halim yok öpüyorum hepinizi gözlerim kapanıyo sanırım uyucam yine..

Cansın..canımsın...işte bu...bu arada 32 benim hesabım...yani sonuçta annem kızkardeşime ben 3 aylıkken hamile kalmış ben o 1 yılı yaşanmamış sayıyorum:))))

kız yalnızmısın sen ??yanında kimse yok mu??

Yaseminciğim benim bat tahmini 5 haziran. Yaşta illa söyletcen yani.. 30 olmuş bulunmaktayım ocakta.Neyse canım yaş takıntım yok zaten hem yaşımı da göstermiyorum ki hiç gördünüz resmimi yani 20 liklere taş çıkartırım kimse de inanmıyor 30 olduğuma ayrıca her yaşın güzelliği ayrı ben en olgun zamanlarımı yaşıyorum diyebilirim seviyorum yani yaşımı.

Bu arada kim sormuştu 33 mü, 34 mü diye. 34 canım yaşın ilk yaşına bastığın yıldan itibaren sayınca öyle oluyor.

ayy ınanmıyorum size üçüz diyosunuz
hadi tamam ıkız olsun da ıkı memen var ıkısını emzırınce 1i ne olacakkk üç memeli kadın mı bulacaz bi de
hayal ettim bi ann

canımıniçi 3.memeye gerek yok, sıraya giricek çocuklar emme sırasına ayy yerim benn o üçü biraradayı

ayy meralimmm sende iyi ki varsınnn canım benimm ben gerçekten de çok çok güzel olucak herşey çok inanaıyorum.. sana bişey dicemm sadece ben de sigara içiyordum ki hala boşluğunu atabilmiş değilim an geliyor herşeyin tadı gidiyor canım o kadar istiyor düşüklerim olurken eşim sormuştu sigaradan olur mu bunlar diye, doktor dedi ki olucağı var aslında ama zararları zaten biliyorsunuz dedi, yanlız şu var fsh benim yükselişe gçince araştırmıştım sigara etken maalesef doğurganlığı azaltıroyr ama ben çok içiyordum.. sen yine az içiyorsun azaltarak bırakılmıyor bunu en başta söyliyim sırf demden çay doldur çok canın isteyince yarım yudum al canımcım o acılık seni idare edicektir sigaranın yerine mutlaka bişey koymak lazım tercihen su olabilir. kendini suçlu hissetme ben sigara içtiğim için oluyor diye çok üzülüyordum ama kısmet olunca oluyor. tüpe başmaladan evvel bol meyve, et, yoğurt çok ye ki vucüddaki nikotini falan atsın.. güpgüzell ikiz haberlerini almak nasip kısmet olsun inşAllah.

QUOTE=btskn;30593879]bediş bebek büyüdükçe senin de panikliğin azalıyor gibi bebeğini hissetmeye başlayınca dahada rahat edecek için, Rabbim o günleride gösterir inşallah.[/QUOTE]

panikliğim yenmek için elimden geleni yapıorum bircanımm şu ayrıntılıyı hayırlısıyla atlatsam sanki bi rahatlıcam bİrcanım da hayırlısı, Allah cümleten hepimize sağlık,şifa versin inşAllah

Eeee burcu yine yok izinli değil mi?

Çiğdemmmm 3 günün kalmış yani sen mübarek cuma günü kısmetse doğuma gidersinnn artıkk sizin bu beşik olayı da yılan hikayesi gibi çocuk gelecek daha beşik gelmedi iptal edip başka yerden alsaydınız ya canımm

bat 6 haziran yaşım 31, ölçülerim 80-60-100, sebepsiz beklemedeyim ama artık beklemek istemiyorum

ay burcu ya üzüldüm şimdi bizim 5 sene olmadı 3 oldu eminsin dimi kuzum

Bircan bacım çok özür 5 yıllık evli değil 5 yıllık sgk'lı olmalısın yazacaktım, ayyyyyy çok üzgünüm

ayyy canım yaa seni unuturmuyuz inşallah bundan sonraki topiğe girdiğinde doğurmuş olarak girersin kuşum
aa ozaman sana kurs murs yok, kır bacağını otur evde bakim aaaaa, gezentiye bak sen, kurs kurs gezecek, bide gelip bize anlatmayacak
ayy canım yaa gülün arkasından sizinkiler pek nazlı çıktı, en sonunda kulaklarından çekip çıkartıcam bu minişleri ben
ayy zaten bir mobilya işi ters gittimi sonuna kadar ters gidiyor ıyyy Allah sabır versin sana canım
Cansın..canımsın...işte bu...bu arada 32 benim hesabım...yani sonuçta annem kızkardeşime ben 3 aylıkken hamile kalmış ben o 1 yılı yaşanmamış sayıyorum:))))
hakkaten yaaa, sen kardeşin yüzünden çocukluğunu bile doya doya yaşayamamışsındır, bence ilk 7 yılı silelim direk kuşum
zaten listemizde yaş almayan ve hatta yaş veren tek kişi sensin.
yaş almayan kişi : özlem
yaş veren kişi : meral
benim yaşdaşım hemen yazıyorum
ayrıca meralin yaşını nasılda yanlış sayıyorsunuz yaa, yani kızın doktoru zaten bir lem, 34 diyip durmuş, ardından şimdi bide sen bunu diyorsun. yani cicişim, bu kız hiç o yaşta olurmu gözünü seveyim birdaha say, ilk seneyi zaten sayma onu yaşanmamış sayıyoruz

Saol Sedacım bunu duymaya çok ihtiyacım vardı....

Conconlar bugün izin günümdü ama gelemedim, sabah eşimin endoskopisi çekilecekti hastaneye gittik, önce alt karnının ultrasound'u çekildi, amaney meğer safrada taş varmış bide safra kesesi iltihaplanmış, 2 ay sonra falan ameliyat olacak, önce iltihabın kuruması gerekiyormuş, endoskopi çektirmeden eve geldik, ancak şimdi girebiliyorum

Buketim duanı okudum ,içim çok rahat okudum evladın sağlıkla gelsin, eviniz huzurlu ve bereketli olsun, en cici kıyafetler senin kuzunun olsun, ahlaklı, inançlı, akıllı olsun

Burcucum canım birizim şimdi sana bişe sormak istiyorum bu rapor çıkartılıyorya tüp bebek için diyelim çıktı benim şartlar uyuyor devlette yaptırsak ne kadara patlıyo bize sen bilirsin özelde anlaşması olan yerler de var da acaba devlette dahamı az oluyorkine Sedacım sen de cevaplayabilirsin bilen herkesten cuvap istiyorummm:26:

ayyy vucut ölçülerine bayıldım ben sana ayrı bir satır açıp özellikle bunlarıda yazmak istiyorum

kız yalnızmısın sen ??yanında kimse yok mu??

Evet yalnızım buket, annem yarın geliyo memleketten cumartesi son gün demesem daha duracaktı yani..
Kayınvalidem yakın ama orda da rahat edemiyorum kayınpedeim kaynım fln hep evdeler en iyisi kendi evim sıcaktan çıplak dolaşıyorum nerdeyse bişi olsa haber veririm ztn bilmem sakinim yani..

Yaa hiç sorma tanıdıktan aljnca böle b.kluk çıkıyo işte gidip bi mağazada. Alsaydık daha iyiydi aman yarında bişi çıkarsa arkadaş gln dinlemem valla..

panikliğim yenmek için elimden geleni yapıorum bircanımm şu ayrıntılıyı hayırlısıyla atlatsam sanki bi rahatlıcam bİrcanım da hayırlısı, Allah cümleten hepimize sağlık,şifa versin inşAllah

Eeee burcu yine yok izinli değil mi?[/QUOTE]

amanınnn kendım geldi aklımaa safra kesesinde taşş iltihaplanmaa 4 gun acilde kaldım + ameliyat...
ALLAH ŞİFA VERSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…