Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım Allah şifa versin, en kısa zamanda kolayca atlatısınız inşallah yaa. iltihabın kuruması için bitkisel şeyler de araştır, takviye yap bence

yaaa Sedacım çaattt diye 34 dedin ama bak olay bakış açısında....Yaseminim canım seninde ağzın bi de kızın bal yesin....

Haydaaa ...ah canım yaa çook çok geçmişler olsun...görüp göreceğiniz en kötü hastalık bu olsun İNŞALLAH...

Canım çok geçmiş olsun acil şifalar versin Allahımmm

canım bende senin gibi düşünüyorum hatta inşalllah bir engel olmazda bu yaz tüp-aşılama ne gerekese hepsini deneyim diyorum, bir şeyler yapıyor olmak kendimi iyi hissettiriyor, senin kuzularında Allah'ın izniyle tüp tedavisiyle gelecek ama belki bir süpriz bir mücizede yaparlar, sanki sana bir süpriz gelecek gibisenin doktorda birden fazla embriyo nakil edecek di mi?

benim bekleme süremi değiştir anacım onu bi 5 yıl yap hele bi de dr kontrolünde ne demek ben doktora gitmiyorumki kontrolün de olayımmm sorunumuz da endometriozis+morfoloji hem kendin de hem eşinde problem var yaz bunlar kaçık bi çiftler die de not alll

hee tabii canımm bebekte susar koca adam gibi beklerdi süt sırasını çünkü. Hepsi birden mama diye ağlamaya başlayınca görürüm ben senin halini canımm..

Saol Sedacım bunu duymaya çok ihtiyacım vardı....

ayy canımm ama olsun yaşta güzeldir olgunlaşıyoruz. İşte 34 içindesin 33 bitti artık ama. Annem de aynen öyle derdi ben hep büyük söylemek isterdim misal 15 e girdiysem direkt 15 derdim annem yok 14 bitti 15 ten gün aldın 14 sün daha derdi gıcık olurdum. Ama aslında girdiğin yıl o yaştan gün alıyorsun daha bitmemiş oluyor sen 33 de

özelde raporda olsa daha pahalı olur ama yine baya indirir ücreti misal ben raporsuz 4500 vericem merkezde sgk geçmiyor ben de şartları sağlayamıyorum zaten. Ama raporlu olsa sanırım 2.500 falan ancak verirdim. İlaçlarda da baya indirim oluyor. Ben aşılama da 2 kutu gonal f bir çatlatma iğnesine 240 verdim 3. kutu lazım oldu onu sgk karşılamıyordu doz aşımı olduğu için 300 verdim tek kutuya sen düşün indirimi bir kutu parasına raporu iki kutu aldım ben daha bile aşağısına baya farkediyor yani

bURCU YAA çok çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin inşAllah eşine.. Canım benimmm..

ay kuşum rahatladım vallahi, ama sskdan 2008 kaydım var oda sayılıyorsa benim ki oluyor sgk tescilimde 2009 eylül hayırlısı artık bakalım

ayy Sedaaa yazdığını okuyunca direk dedim kii hee sen o iki tane bebişi sanki aynı anda emzirebileceksin.. yine beklicek bi tanesi.. inşAllah sizin ikizler yola çıkmak için sizi bekliyorlarr.. ayyy var yaa bence burada çok ikiz furyası olucakk böölleee biirr sürrüüü bebişler olucak inşAllah Yarabbim..

amanınnn kendım geldi aklımaa safra kesesinde taşş iltihaplanmaa 4 gun acilde kaldım + ameliyat...
ALLAH ŞİFA VERSİN

canım Allah şifa versin, en kısa zamanda kolayca atlatısınız inşallah yaa. iltihabın kuruması için bitkisel şeyler de araştır, takviye yap bence

Haydaaa ...ah canım yaa çook çok geçmişler olsun...görüp göreceğiniz en kötü hastalık bu olsun İNŞALLAH...

Canım çok geçmiş olsun acil şifalar versin Allahımmm

bURCU YAA çok çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin inşAllah eşine.. Canım benimmm..

Canlarım, ballarım, fıstıklarım...Allah hepinizden razı olsun Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın..

Yasocum bitkisel tedavi aklımda ,internetten bakacağım şimdi

Aslıcım sanırım fakültelerde tüp bebek yapılıyor ve hiç para vermiyorsun bildiğim kadarıyla, anlaşmalı özelde de yaklaşık olarak yarısını devlet karşılıyor (raporla) ama ben bunu en ince ayrıntısına kadar internetten araştırıp, burda yazarım

Büşra senin sadece taşlarınmı alındı, yoksa safrayı tamamen mi aldılari bide açık mı kapalımı oldu ameliyat?

ay kuşum rahatladım vallahi, ama sskdan 2008 kaydım var oda sayılıyorsa benim ki oluyor sgk tescilimde 2009 eylül hayırlısı artık bakalım

canım sgk'nın sayfasında yazılı olan

"En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması,"

Kaynak: SGK Hizmet Dökümü Tc İle SSK Bağkur Prim Gün Borç Sorgulama Öğrenme SGK 2013 yılı tüp bebek tedavisi hakkında bilinmesi gerekenler | SGK Hizmet Dökümü Tc İle SSK Bağkur Prim Gün Borç Sorgulama Öğrenme

Yok canım ya iltihaplı olarak sadece taş aldırmak tehlikeliymiş.
iltihaplar ciğerlere falan bulaşırsa % 50 şansın var ddediler masada kalabilirsin diye.
ben tırstım tabiii.. doktora dedim ne var ne yok alın da ölmeyeyim bebeğim var evde benim daha 45 günlüktü emirim o zaman
allahım gözlerim doldu resmen yaa resımlere bakıp bakıp ağladım 4 günnn

kapalı ameliyat oldum canım.
üni. hastesinde oldum ben

burcum çok geçmiş olsun alıntılarda gördüm Allah eşine şifa versin..
sedacımm herşeydahil 4500 mü tutuyor yani yumurta toplama tahliller transfer falan içindemi şöyle sorayım cebinden cıkacak para 4500 mü?

hımmmm anladım zaten devlette de yaptırsan yine ilaçlar paralı normal olarak neşe iyice bi araştırıyım ben bu konuyu

sende araştır şeker sonra bilgileri aktarırız biribirimize

Canım benim için dua edenler hep ikiz beben olsun diye dua ediyorlar, demek ki bana tüp yolu göründü Ayy ben senin 6. hissine inanılmaz güveniyorum ÖZLEEEEEEEM duy bacım

tamam katıldım gittii...aayy çok heyecanlıyım...peki duamız nasıl? yani ne duası okuyoruz...ALLAH ııımm şükürler olsun sana...sayenizde kalbimin perdeleri aralanıyor...

canım 1. sayfaya bir bak, yaso şuan topikte sanırım seni hemen dua listesine eklesin, herkesin günü var, mesela bugün buket için tespih cektik ve içimizden gelen dualrı ettik, gel bak gel, için ferahlayacak inan bana

yaaa Sedacım çaattt diye 34 dedin ama bak olay bakış açısında....Yaseminim canım seninde ağzın bi de kızın bal yesin....
anammmm benim kızım mı olacak , valla senden öğrendim bak şimdi dur bakalım Allah mı söyletti, belki bu c.tesi dr söyler

bak yazarım aynen heee
hem bikere sen dr randevusu almadınmı bu nedemek oluyor artık dr kontrolündesin canımcım

Hatırladım tatlım...ayy sana da tekrar geçmiş olsun, şimdi eşime antibiyotik verdi ve yağlı yemeyeceksin dedi, iltihap gitsin ondan sonra ameliyat yağacağız dedi, bakalım antibiyorik bitsin tekrar dok. gideceğiz,
şimdi nasılsın? ameliyat sonrası şikayetlerin oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…