- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.341
Conconlar bugün izin günümdü ama gelemedim, sabah eşimin endoskopisi çekilecekti hastaneye gittik, önce alt karnının ultrasound'u çekildi, amaney meğer safrada taş varmış bide safra kesesi iltihaplanmış, 2 ay sonra falan ameliyat olacak, önce iltihabın kuruması gerekiyormuş, endoskopi çektirmeden eve geldik, ancak şimdi girebiliyorum
Buketim duanı okudum ,içim çok rahat okudum evladın sağlıkla gelsin, eviniz huzurlu ve bereketli olsun, en cici kıyafetler senin kuzunun olsun, ahlaklı, inançlı, akıllı olsun
ayyy canım yaa seni unuturmuyuz inşallah bundan sonraki topiğe girdiğinde doğurmuş olarak girersin kuşum
aa ozaman sana kurs murs yok, kır bacağını otur evde bakim aaaaa, gezentiye bak sen, kurs kurs gezecek, bide gelip bize anlatmayacak
ayy canım yaa gülün arkasından sizinkiler pek nazlı çıktı, en sonunda kulaklarından çekip çıkartıcam bu minişleri ben
ayy zaten bir mobilya işi ters gittimi sonuna kadar ters gidiyor ıyyy Allah sabır versin sana canım
hakkaten yaaa, sen kardeşin yüzünden çocukluğunu bile doya doya yaşayamamışsındır, bence ilk 7 yılı silelim direk kuşum
zaten listemizde yaş almayan ve hatta yaş veren tek kişi sensin.
yaş almayan kişi : özlem
yaş veren kişi : meral
benim yaşdaşım hemen yazıyorum
ayrıca meralin yaşını nasılda yanlış sayıyorsunuz yaa, yani kızın doktoru zaten bir lem, 34 diyip durmuş, ardından şimdi bide sen bunu diyorsun. yani cicişim, bu kız hiç o yaşta olurmu gözünü seveyim birdaha say, ilk seneyi zaten sayma onu yaşanmamış sayıyoruz
Conconlar bugün izin günümdü ama gelemedim, sabah eşimin endoskopisi çekilecekti hastaneye gittik, önce alt karnının ultrasound'u çekildi, amaney meğer safrada taş varmış bide safra kesesi iltihaplanmış, 2 ay sonra falan ameliyat olacak, önce iltihabın kuruması gerekiyormuş, endoskopi çektirmeden eve geldik, ancak şimdi girebiliyorum
Buketim duanı okudum ,içim çok rahat okudum evladın sağlıkla gelsin, eviniz huzurlu ve bereketli olsun, en cici kıyafetler senin kuzunun olsun, ahlaklı, inançlı, akıllı olsun
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar versin AllahımmmConconlar bugün izin günümdü ama gelemedim, sabah eşimin endoskopisi çekilecekti hastaneye gittik, önce alt karnının ultrasound'u çekildi, amaney meğer safrada taş varmış bide safra kesesi iltihaplanmış, 2 ay sonra falan ameliyat olacak, önce iltihabın kuruması gerekiyormuş, endoskopi çektirmeden eve geldik, ancak şimdi girebiliyorum
Been beeen bana n doğuyor içine söle bakıyımmefet biz tüpçüyüz ne emekler vericez bebeğimiz gelsin diye normal yolla gebe kalmak bir nimet ilişkiye gir 14 gün sonra testte gör ne iğneler ne yumurta toplama ne transfer ne bu arada alınan bir ton ilaç bekleme stresi hiçbir şey yok biz hepsini yaşıcaz ama inan hiç ama hiç neden ben demiyorum nasıl dayanıcam bunlara demiyorum artık tam tersine sonuna kadar gurur duyacağım kendimle ve yetiştireceğim evladımla. Onun uğruna bu kadar şeye katlandıktan sonra anneliği sonuna kadar hakettiğimi düşünücem. Anne kelimesini dolu dolu söyleyebilicem. Keşke normal olabilseydi tabi o duyguyu yaşasaydın ama bu da bir tecrübe.
.
canımıniçi 3.memeye gerek yok, sıraya giricek çocuklar emme sırasınaayy yerim benn o üçü biraradayı
ayy meralimmm sende iyi ki varsınnn canım benimm ben gerçekten de çok çok güzel olucak herşey çok inanaıyorum.. sana bişey dicemm sadece ben de sigara içiyordum ki hala boşluğunu atabilmiş değilim an geliyor herşeyin tadı gidiyor canım o kadar istiyor düşüklerim olurken eşim sormuştu sigaradan olur mu bunlar diye, doktor dedi ki olucağı var aslında ama zararları zaten biliyorsunuz dedi, yanlız şu var fsh benim yükselişe gçince araştırmıştım sigara etken maalesef doğurganlığı azaltıroyr ama ben çok içiyordum.. sen yine az içiyorsun azaltarak bırakılmıyor bunu en başta söyliyim sırf demden çay doldur çok canın isteyince yarım yudum al canımcım o acılık seni idare edicektir sigaranın yerine mutlaka bişey koymak lazım tercihen su olabilir. kendini suçlu hissetme ben sigara içtiğim için oluyor diye çok üzülüyordum ama kısmet olunca oluyor. tüpe başmaladan evvel bol meyve, et, yoğurt çok ye ki vucüddaki nikotini falan atsın.. güpgüzell ikiz haberlerini almak nasip kısmet olsun inşAllah.
Saol Sedacım bunu duymaya çok ihtiyacım vardı....
Burcucum canım birizim şimdi sana bişe sormak istiyorum bu rapor çıkartılıyorya tüp bebek için diyelim çıktı benim şartlar uyuyor devlette yaptırsak ne kadara patlıyo bize sen bilirsinözelde anlaşması olan yerler de var da acaba devlette dahamı az oluyorkine Sedacım sen de cevaplayabilirsin bilen herkesten cuvap istiyorummm:26:
canım bende senin gibi düşünüyorum hatta inşalllah bir engel olmazda bu yaz tüp-aşılama ne gerekese hepsini deneyim diyorum, bir şeyler yapıyor olmak kendimi iyi hissettiriyor, senin kuzularında Allah'ın izniyle tüp tedavisiyle gelecekama belki bir süpriz bir mücizede yaparlar, sanki sana bir süpriz gelecek gibi senin doktorda birden fazla embriyo nakil edecek di mi?
bat 6 haziran yaşım 31, ölçülerim 80-60-100, sebepsiz beklemedeyim ama artık beklemek istemiyorum
Bircan bacım çok özür 5 yıllık evli değil 5 yıllık sgk'lı olmalısın yazacaktım, ayyyyyy çok üzgünüm
hee tabii canımm bebekte susar koca adam gibi beklerdi süt sırasını çünkü. Hepsi birden mama diye ağlamaya başlayınca görürüm ben senin halini canımm..
ayy canımm ama olsun yaşta güzeldir olgunlaşıyoruz. İşte 34 içindesin 33 bitti artık ama. Annem de aynen öyle derdi ben hep büyük söylemek isterdim misal 15 e girdiysem direkt 15 derdim annem yok 14 bitti 15 ten gün aldın 14 sün daha derdi gıcık olurdum. Ama aslında girdiğin yıl o yaştan gün alıyorsun daha bitmemiş oluyor sen 33 de
özelde raporda olsa daha pahalı olur ama yine baya indirir ücreti misal ben raporsuz 4500 vericem merkezde sgk geçmiyor ben de şartları sağlayamıyorum zaten. Ama raporlu olsa sanırım 2.500 falan ancak verirdim. İlaçlarda da baya indirim oluyor. Ben aşılama da 2 kutu gonal f bir çatlatma iğnesine 240 verdim 3. kutu lazım oldu onu sgk karşılamıyordu doz aşımı olduğu için 300 verdim tek kutuya sen düşün indirimi bir kutu parasına raporu iki kutu aldım ben daha bile aşağısına baya farkediyor yani
Burcucum canım birizim şimdi sana bişe sormak istiyorum bu rapor çıkartılıyorya tüp bebek için diyelim çıktı benim şartlar uyuyor devlette yaptırsak ne kadara patlıyo bize sen bilirsinözelde anlaşması olan yerler de var da acaba devlette dahamı az oluyorkine Sedacım sen de cevaplayabilirsin bilen herkesten cuvap istiyorummm:26:
amanınnn kendım geldi aklımaa safra kesesinde taşş iltihaplanmaa 4 gun acilde kaldım + ameliyat...
ALLAH ŞİFA VERSİN
canım Allah şifa versin, en kısa zamanda kolayca atlatısınız inşallah yaa. iltihabın kuruması için bitkisel şeyler de araştır, takviye yap bence
Haydaaa ...ah canım yaa çook çok geçmişler olsun...görüp göreceğiniz en kötü hastalık bu olsun İNŞALLAH...
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar versin Allahımmm
bURCU YAA çok çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin inşAllah eşine.. Canım benimmm..
ay kuşum rahatladım vallahi, ama sskdan 2008 kaydım var oda sayılıyorsa benim ki oluyor sgk tescilimde 2009 eylül hayırlısı artık bakalım
Canlarım, ballarım, fıstıklarım...Allah hepinizden razı olsun Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın..
Yasocum bitkisel tedavi aklımda ,internetten bakacağım şimdi
Aslıcım sanırım fakültelerde tüp bebek yapılıyor ve hiç para vermiyorsun bildiğim kadarıyla, anlaşmalı özelde de yaklaşık olarak yarısını devlet karşılıyor (raporla) ama ben bunu en ince ayrıntısına kadar internetten araştırıp, burda yazarım
Büşra senin sadece taşlarınmı alındı, yoksa safrayı tamamen mi aldılari bide açık mı kapalımı oldu ameliyat?
hımmmm anladım zaten devlette de yaptırsan yine ilaçlar paralı normal olarak neşe iyice bi araştırıyım ben bu konuyuözelde raporda olsa daha pahalı olur ama yine baya indirir ücreti misal ben raporsuz 4500 vericem merkezde sgk geçmiyor ben de şartları sağlayamıyorum zaten. Ama raporlu olsa sanırım 2.500 falan ancak verirdim. İlaçlarda da baya indirim oluyor. Ben aşılama da 2 kutu gonal f bir çatlatma iğnesine 240 verdim 3. kutu lazım oldu onu sgk karşılamıyordu doz aşımı olduğu için 300 verdim tek kutuya sen düşün indirimi bir kutu parasına raporu iki kutu aldım ben daha bile aşağısına baya farkediyor yani
Canlarım, ballarım, fıstıklarım...Allah hepinizden razı olsun Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın..
Yasocum bitkisel tedavi aklımda ,internetten bakacağım şimdi
Aslıcım sanırım fakültelerde tüp bebek yapılıyor ve hiç para vermiyorsun bildiğim kadarıyla, anlaşmalı özelde de yaklaşık olarak yarısını devlet karşılıyor (raporla) ama ben bunu en ince ayrıntısına kadar internetten araştırıp, burda yazarım
Büşra senin sadece taşlarınmı alındı, yoksa safrayı tamamen mi aldılari bide açık mı kapalımı oldu ameliyat?
Ya Burcu çok acayip ama bugüne kadar benim hamileliğimle ilgili kim ağzını açtıysa bana ikizin olacak senin dedi...İnanılır gibi değil...ALLAH tan hayırlısı...sen de dedin ya bunu tamam aşılamayla hiç vakit kaybetmiyorum direk tüpe geçiyorum....top 10 da ki yerimi alıyorum...Bu arada ben feciii bir şekilde Özlemi de hissediyorum.....
tamam katıldım gittii...aayy çok heyecanlıyım...peki duamız nasıl? yani ne duası okuyoruz...ALLAH ııımm şükürler olsun sana...sayenizde kalbimin perdeleri aralanıyor...
anammmm benim kızım mı olacak , valla senden öğrendim bak şimdiyaaa Sedacım çaattt diye 34 dedin ama bak olay bakış açısında....Yaseminim canım seninde ağzın bi de kızın bal yesin....
benim bekleme süremi değiştir anacım onu bi 5 yıl yap hele bi de dr kontrolünde ne demek ben doktora gitmiyorumki kontrolün de olayımmmsorunumuz da endometriozis+morfoloji hem kendin de hem eşinde problem var yaz bunlar kaçık bi çiftler die de not alll
Yok canım ya iltihaplı olarak sadece taş aldırmak tehlikeliymiş.
iltihaplar ciğerlere falan bulaşırsa % 50 şansın var ddediler masada kalabilirsin diye.
ben tırstım tabiii.. doktora dedim ne var ne yok alın da ölmeyeyim bebeğim var evde benim daha 45 günlüktü emirim o zaman
allahım gözlerim doldu resmen yaa resımlere bakıp bakıp ağladım 4 günnn
kapalı ameliyat oldum canım.
üni. hastesinde oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?