Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allah razı olsun canım, Rabbim herkese sağlık versin, tatlım fiyat hastaneye göre değişiyor

ewettt sonun da randevumu aldım da bu sürekli takipte olucam anlamına gelmiyor...herşey yolundaysa 6 ay daha doktor yok bana ara ara gidip göstermek yeter bence

sağol canım.
aman dıkkat etsın yaglı yemesın çok ağrı yapıyor.
bende hemen teşhis koyulmadı gerçi ben o zamanlar hamileydim anlayamadı özeldekiler.
her gıttıgımde serum ıgne yiyip geri geliyodum..
felaket bi ağrı tam sırtının orta kısmına vuruyo ağrı..
şimdi üşüttüğüm zaman gene ağrıyor safra kesesi yeri.
bazı şeyleri öğütemiyor mide ilk 3 ay çok dıkkat etmek gerekiyor.
zaten yumurta sarısı yıyemıyosun.
mideyi ağrıtıyor..
aç kalınca mıde bulanıyor hiç aç kalmayacaksın bunda.
yani ben oruc bile zor tutucam gibi geliyor
bu arada en kötüsü yemekten sonra ağızdan gaz çıkarma işlemi çok oluyor malesef.
eşim alıştı artık bana her defasında özür diliyodum..
en kötü yanı buu malesef

canım hatırladım rabbim şifa versin, kimseyi evladıyla sınamasın inşallah

Anayyyym süper bir haber..oooo çift çift gelsin kızzzzz :))))

Oyy maşallah yerim ben onu, artık bundan sonraki haftaları rahat ve huzurlu atlat canım..sonuna kadar tadını çıkar, kendini şimart :))

Ayyy BEDİŞ yazdıklarıma inanamayacaksın

ben yıllardır kızım olursa adını MİNA koyarım derdim, lütfeeeeeen MİNA koyun hatta ELİF MİNA olsun...Eğer Rabbim bana kız verirse belki bende Mina koyarım ayy şuan yanımda olsan seni nefessiz bırakacak kadar kocaman sarılırdım sana

Ayy Büşra bunlar süper bilgiler, eşimde odada yazdıklarını okudum şimdi, bide son soru acile kaldırıldığın gün, hemen ameliyat olmalı diye doktor mu karar verdi yoksa sen mi istedin, bu arada yazdığın herşeyi eşim yaşıyor bu aralar sırt ağrısı falan..

kuşum geçmiş olsun eşine Allah şifa versin..

dua içinde sağol..bugün benim dua günümmüş:))allah razı olsun,,yaptığın dualar karşı gelsin inşallah..senin yazın başlayacak sürecinde hayırlşı olsun inşallah..en azından bu yola baş koyacaksın:)

hayır ilk önce antibiyotik tedavisine başladılar 3 gün 2-3 saatte bir serum iğne bişeyler karıstırdılar.
su bile içmedim düşün...
zaten kesin tanı için tomografiye soktular beni.( çok fena bişeydi korktum )
orda kesin çıktı taşlar iltihap falan.
sonrasında ilaçlarla ağrılarım geçti tabi sonra genel cerrah geldi yanıma en son (üni. hastanelerinde baya araştırıyolar iç hastalıkları genel cerrah gastreonoloji vs. bir sürü doktor)

ameliayat olman lazım dedi.
bende sordum ağrılarım devam eder mi olmazsam diye?
ağrıların devam ederr yediklerin dokunur..
rahatsızlıkların bitmez yani dedi.
bugün olmasa 2-3 ay sonra kesin ameliyat olman lazım.
bu ağrılara nöbetlere çare yok malesef dedi..
ki olmazsan eğer ALLAH KORUSUN iltihap vucuda yayılırsa işin içinden çıkamazsın dedi..
ben korktum zaten bidaha nasıl gelicem ki biliyosun uni. hastanelerinde ameliyat olmak için 2-3 ay sonrasında randevu veriyolar. bende kabul ettim.
zaten acil ameliyata aldı beni.

maşşallah bir daha hiç hastalanmasın Berat Allahım korusun esirgesin
Ayy Aslı haydi hayırlı olsun , çooook güzel gelişmeler olur inşallah

Meral bebeğem sen nereliydin???

burcu bide eşin hiç bu nöbetlerden geçirdi mi??
safra kesesinin oldugu yer yani midenin yanı patlayacak gibi ağrıyor.
sırtının tam orta kısmına bıcaklar saplanıyor.
dayanılmayacak ağrılar yani
aman yedıklerıne dıkkat etsin.
o ağrılar fenaa.. normal ağrı kesici ilaçlar bile işe yaramıyor.

Ayy canım ağzına sağlık bütün ayrıntıları anlatmışsın, bakalım bizimde antibiyotik bitsin dok. ne diyecek, eşime ultrasound'la teşhis koyuldu, sanırım senin iltihap çok ilerlemiş, ohhh ameliyat olmakla çok iyi yapmışsın canım, Allah bi daha göstermesin sana,darısı kolaylıkla bize nasip olsun inşallah

Rusça bilmediğimden sebep olsa gerek hiç bişey anlamadım...girdim baktım..çıktım:))) içimden de demek ki Büşra Rusça biliyor kendini kötü hissetme dedim:)))

ablam ALLAH aşkına nerden bilem ben rusça
kendı dilimizi zor konusuyoruz kaldı rusça
çeviri yaptırdım sayfanın boş yerıne sağ tıkla türkçe diline çevir yazıyo ordan yaptım
boş zamanlarımda rusça öğrendim zaten çaktırmıyorum

maşşallah bir daha hiç hastalanmasın Berat Allahım korusun esirgesin
Ayy Aslı haydi hayırlı olsun , çooook güzel gelişmeler olur inşallah

Meral bebeğem sen nereliydin???

Valla çiçağam ben aslen babadan kaynaklı Şanlıurfalıyım...amma velakin doğduğum günden(1979) 2010 yılına kadar Ankara da yaşadım...16/10/2010 dan bugüne de bu ..................şehirde yani İstanbul da yaşıyorum...

hayırlısı olsun canım.
bana da ilk ultrasonla sonra tomografıyle kesın teşhis koyuldu.
aynen oldu bitti çok ağır bi ameliyat değil fazla ağrı çekmiyosun kapalı amel. oldugu için.
benımkı 3.5 saat sürmüştü ama haberın olsun korkma yanii eşin eğer amel. olursa nıye cıkmadı diye :)

Yerim ben seni:))) Rusça bilmemek ayıp değil sayfayı çevirememek ayıp:))) ayıp benim ayıbım yani:)))

kız umuturmuyuz hiç, Allah kolaylık versin

Oyy canım eli kulağında evde yalnız kalmai hiçte iş yapma Allah kolaylık versin

2 kez yaşadı canım, tam karnının ortası feci ağrıdı, ağrı kesici serumlar işe yaramadı, şimdi senin yazdıklarını okuyunca diyor ki ben 2 ay beklemeyeyim hemen ameliyat olayım bari, bize doktor dedi 2 ay sonra gelin, bu arda acile kaldırılırsan acil ameliyat yaparız dedi, ama antibiyotık ve yağsız yemek iltihabı durdurur dedi, ama sen şimdi böyle yazınca, bizde soru işaretleri oldu, sen ameliyattan sonra hemen ayağa kalktın mı?

1 gün yattım hastanede.
sonra çıktım zaten yuruyebiliyosun çok ağrı olmuyor.
ben zorlanmadım.
sigara kullanıyomu eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…