- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.361
burcum çok geçmiş olsun alıntılarda gördüm Allah eşine şifa versin..
sedacımm herşeydahil 4500 mü tutuyor yani yumurta toplama tahliller transfer falan içindemi şöyle sorayım cebinden cıkacak para 4500 mü?
anammmm benim kızım mı olacak , valla senden öğrendim bak şimdidur bakalım Allah mı söyletti, belki bu c.tesi dr söyler
bak yazarım aynen heee
hem bikere sen dr randevusu almadınmı bu nedemek oluyor artık dr kontrolündesin canımcım
Hatırladım tatlım...ayy sana da tekrar geçmiş olsun, şimdi eşime antibiyotik verdi ve yağlı yemeyeceksin dedi, iltihap gitsin ondan sonra ameliyat yağacağız dedi, bakalım antibiyorik bitsin tekrar dok. gideceğiz,
şimdi nasılsın? ameliyat sonrası şikayetlerin oldumu?
Hatırlarsınız geçen gün kan vermeye gitmiştim küçücük bi yavruya bugün ameliyat olacak hatta ameliyata alındı bile yavrum daha 9 aylık ve kalpten, akciğerden ameliyata girdi küçücük bedeniyle nelerle savaşıyo... nolur kızlar sizlerde dualarınızı eksik etmeyin ismi Berattt
kısceler naıslsınız cok mutluyum dun doktora gıttık ve hayırlısıyla basladık bakalım yarın klomene baslıyorum hazıranın 10dada ıgnem var rabbım hayırlı eder ınsallah. bı anda karar verdım yumurta takıbınebakalım zaman ne gosterecek:)
SELAMLAR KIZLAR,
toptan kucaklıyorum hepinizi, sağlık ocağına gittim.. bebeğimizin kalp atışını dinledik, çok duygıulandım ben yinee.. hemşire bayağı bi araştırdı karnımın üstünde ordamıı burda mı diye sonra dinledik Allah a şükürler olsun..Tümay ım sağolsun hazırlamış meğer beni kalp sesini ararken hiç paniklemedim Allah razı olsun Tumayımmmm..
burcu yazmış ya meral e içinden ilk duyduğunda geçenleri inşAllah Allah ımm içinden geçtiği gibi olur.. Allah hiç kimsenin çabasını, emeğini, isteğini boşa çıkarmasın mevlam..
sürekli sınava sokuyormuşum gibi geliyor kızımızı.. çok şükür bu da gitti evet, bundan sonraki gelişlerinde istemezsen dinletmeyeceğiz talebin olursa dinleyeceğiz dedi..
kiptaşın arkasında hemen bizim sağlık ocağı sen avcılara bağlısın sanırım biz esenyurtdayız ya ondan farklı galiba:26:
bu arada iki isim bulduk kızlarr bu iki isimden tekini netleştireceğiz Allah kısmet edersee sizde tercihde bulunur musunuz? eşim elif olsun der, bende mina..
sağol canım.
aman dıkkat etsın yaglı yemesın çok ağrı yapıyor.
bende hemen teşhis koyulmadı gerçi ben o zamanlar hamileydim anlayamadı özeldekiler.
her gıttıgımde serum ıgne yiyip geri geliyodum..
felaket bi ağrı tam sırtının orta kısmına vuruyo ağrı..
şimdi üşüttüğüm zaman gene ağrıyor safra kesesi yeri.
bazı şeyleri öğütemiyor mide ilk 3 ay çok dıkkat etmek gerekiyor.
zaten yumurta sarısı yıyemıyosun.
mideyi ağrıtıyor..
aç kalınca mıde bulanıyor hiç aç kalmayacaksın bunda.
yani ben oruc bile zor tutucam gibi geliyor
bu arada en kötüsü yemekten sonra ağızdan gaz çıkarma işlemi çok oluyor malesef.
eşim alıştı artık bana her defasında özür diliyodum..
en kötü yanı buu malesef
Conconlar bugün izin günümdü ama gelemedim, sabah eşimin endoskopisi çekilecekti hastaneye gittik, önce alt karnının ultrasound'u çekildi, amaney meğer safrada taş varmış bide safra kesesi iltihaplanmış, 2 ay sonra falan ameliyat olacak, önce iltihabın kuruması gerekiyormuş, endoskopi çektirmeden eve geldik, ancak şimdi girebiliyorum
Buketim duanı okudum ,içim çok rahat okudum evladın sağlıkla gelsin, eviniz huzurlu ve bereketli olsun, en cici kıyafetler senin kuzunun olsun, ahlaklı, inançlı, akıllı olsun
Ayy Büşra bunlar süper bilgiler, eşimde odada yazdıklarını okudum şimdi, bide son soru acile kaldırıldığın gün, hemen ameliyat olmalı diye doktor mu karar verdi yoksa sen mi istedin, bu arada yazdığın herşeyi eşim yaşıyor bu aralar sırt ağrısı falan..
Ben geldimmmmmhoşgeldimmm Kızlarrr Berat bebek ameliyattan çıkmış şuan yoğun bakımdaymış inşallah çabucak iyileşir dualarnız için Allah razı olsun hepinizden canım arkadaşlarım benim iyiki varsınız valla Bu arada hastaneden randevumu aldım tahmini bir hesap yaptım benim hastalık şaşmazsa inşallah 5 haziran da 3. günüm olacak die tahmin edip randevumu aldım bakalım neler dicek doktorum valla tırsmıyor da değilim çok ihmal ettim kendimi inşallah herşey yolundadır ikiz üçüz muhabbeti yapılmış ayyyyy bende çok istiyorum ikizlerim olmasını hoş ben bir tanesine bakabileceğimden endişeliyim ama olsun ikiz üçüz razıyım hayırlısı olsun da
hiiiii Bedriyeemm çok sevindiiimm...oh şükürler olsun ALLAH ımaaa....için de rahatlamıştır...canım beniiimmm....RABBİM sağlıla bebeğine kavuşmayı nasip etsin İNŞALLAH...bi de ağzın bal yesin...bi deee AMİİİİNN...Bi dee iyi ki varsın..ız...
ТеÑÑ‚ - ТеÑÑ‚ - пол ребенка.
hamişlerr rus takvimine göre neyınız olacak bakın..
çin takvimi tutmadı bende ama rus tuttu
hayır ilk önce antibiyotik tedavisine başladılar 3 gün 2-3 saatte bir serum iğne bişeyler karıstırdılar.
su bile içmedim düşün...
zaten kesin tanı için tomografiye soktular beni.( çok fena bişeydi korktum )
orda kesin çıktı taşlar iltihap falan.
sonrasında ilaçlarla ağrılarım geçti tabi sonra genel cerrah geldi yanıma en son (üni. hastanelerinde baya araştırıyolar iç hastalıkları genel cerrah gastreonoloji vs. bir sürü doktor)
ameliayat olman lazım dedi.
bende sordum ağrılarım devam eder mi olmazsam diye?
ağrıların devam ederr yediklerin dokunur..
rahatsızlıkların bitmez yani dedi.
bugün olmasa 2-3 ay sonra kesin ameliyat olman lazım.
bu ağrılara nöbetlere çare yok malesef dedi..
ki olmazsan eğer ALLAH KORUSUN iltihap vucuda yayılırsa işin içinden çıkamazsın dedi..
ben korktum zaten bidaha nasıl gelicem ki biliyosun uni. hastanelerinde ameliyat olmak için 2-3 ay sonrasında randevu veriyolar. bende kabul ettim.
zaten acil ameliyata aldı beni.
Rusça bilmediğimden sebep olsa gerek hiç bişey anlamadım...girdim baktım..çıktım:))) içimden de demek ki Büşra Rusça biliyor kendini kötü hissetme dedim:)))
maşşallah bir daha hiç hastalanmasın Berat Allahım korusun esirgesin
Ayy Aslı haydi hayırlı olsun , çooook güzel gelişmeler olur inşallah
Meral bebeğem sen nereliydin???
Ayy canım ağzına sağlık bütün ayrıntıları anlatmışsın, bakalım bizimde antibiyotik bitsin dok. ne diyecek, eşime ultrasound'la teşhis koyuldu, sanırım senin iltihap çok ilerlemiş, ohhh ameliyat olmakla çok iyi yapmışsın canım, Allah bi daha göstermesin sana,darısı kolaylıkla bize nasip olsun inşallah
ablam ALLAH aşkına nerden bilem ben rusça
kendı dilimizi zor konusuyoruz kaldı rusça
çeviri yaptırdım sayfanın boş yerıne sağ tıkla türkçe diline çevir yazıyo ordan yaptım
boş zamanlarımda rusça öğrendim zaten çaktırmıyorum
Yerim ben seni:))) Rusça bilmemek ayıp değil sayfayı çevirememek ayıp:))) ayıp benim ayıbım yani:)))
slm kızlar ben annemlerdeyim. Cepten giriyorum. Çok zor oluyo bmyle ama haber vermek istedi. Geçmişi okuyamadım. İnşallah herkes iyidir. Ben daha dğum yapmadım. Beklemedeyiz :) pzartesi tekrar kontrolüm var. Hayırlısı bakalım. Beni unutmayın canlarım öpüldünüüz :*
Selam güzel anneler ve adayları
Ben hala doğurmadım :))
Bugün mal gibiyim kafamı kaldıramıyorum yastıktan vücudumu bile taşıyamıyorum dün nasıldım bügün nasılım allahım kafayı yicem bütün enerjim çekilmiş sanki..
Artık doğursam da şu hormonlarım yerine gelse ben yine ben olsam dengesiz bi insan oldum valla..
Bugün yatak ıdasına koyacağımız beşik gldi 3. Kez geri gönderdik allahım kafayı yicem çocuk ha geldi ha glcek bi beşiği adam gibi gönderemediler altını delmişler bu seferde yarın yenisi gelcekmiş bakalım bu kez iptal ettircem yine bişi çıkarsa..
Ütü masası ve yeyip içtiklerim hepsi ortalıkta duruyor ama benim kalkıp yapcak halim yok öpüyorum hepinizi gözlerim kapanıyo sanırım uyucam yine..
burcu bide eşin hiç bu nöbetlerden geçirdi mi??
safra kesesinin oldugu yer yani midenin yanı patlayacak gibi ağrıyor.
sırtının tam orta kısmına bıcaklar saplanıyor.
dayanılmayacak ağrılar yani
aman yedıklerıne dıkkat etsin.
o ağrılar fenaa.. normal ağrı kesici ilaçlar bile işe yaramıyor.
1 gün yattım hastanede.kız umuturmuyuz hiç, Allah kolaylık versin
Oyy canım eli kulağında evde yalnız kalmai hiçte iş yapma Allah kolaylık versin
2 kez yaşadı canım, tam karnının ortası feci ağrıdı, ağrı kesici serumlar işe yaramadı, şimdi senin yazdıklarını okuyunca diyor ki ben 2 ay beklemeyeyim hemen ameliyat olayım bari, bize doktor dedi 2 ay sonra gelin, bu arda acile kaldırılırsan acil ameliyat yaparız dedi, ama antibiyotık ve yağsız yemek iltihabı durdurur dedi, ama sen şimdi böyle yazınca, bizde soru işaretleri oldu, sen ameliyattan sonra hemen ayağa kalktın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?