Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bizim 3 yılımız urfada geçti, bide geçen sene eşimle oaraya gezmeye gitti...bunlarımı niye mi yazdım şimdi..ne bileyim yazdım..ohhh yazdım rahatladım

Sağol canım Allah senden de razı olsun , ayy inşallah Buket'im birşey çıkacakta tedaviye başlayamacağım diye korkuyorum, gerçi eğer öyle olursa, o da hayırlısı olacak, bakalım Rabbim ne nasip edecek

1 gün yattım hastanede.
sonra çıktım zaten yuruyebiliyosun çok ağrı olmuyor.
ben zorlanmadım.
sigara kullanıyomu eşin

Ayy evet içiyor tatlım neden sordun? bir etkisi mi var?

DAYIMIN KIZI da içiyo yıllardır o da bu ameliyatı oldu baya zor atlattı o yuzden sordum çok mu içiyo.
dediğim kişi günde 2 paket içiyodu hava falan verdiler ameliyattan sonra.
herkeste aynı olmaz gerçi de söyliyim dedim ben

Anladım kuzum, yazdığını eşime okudum ameliyat işini öne almaya karar verdik, eşim yarın doktoru arayacak, Allah razı olsun

çok geçmiş olsun canım genelde 1 saat sürüyo ameliyat ertsi günde taburcu ediolar allah şifa versin

bende ikiside tuttu

İnanmıyoruuummm...duyun da inanmayın a dostlar resmen kan çekti...yani eninde sonunda 3 yıl gibi bir süre kana sirayet etmiştir değil mi? nassııl kıskandım anlatamam...ben yaklaşık 10 yıldır gidemiyorum ve çok ama çok kesinlikle çok özlem duyuyorum...nasip olursa bu sene sonbahar gibi kaçıcaz...İNNŞALLAAAHHH....Dorpağaamm...demek Urfa da 3 yıl haaa... a aaa resmen dorpağamsın...

yardımcı olduysam ne mutlu bana kuzum.
RABBİM Şİfa versin.

Tabiki çok yardımcın oldun canım Allah razı olsun

çok geçmiş olsun canım genelde 1 saat sürüyo ameliyat ertsi günde taburcu ediolar allah şifa versin

bende ikiside tuttu

Sağol sündüzcüm Allah razı olsun , Rabbim kolaylık versin hepimize inşallah

Ağzını yediğim, babamda angaralı :))) heryerde bir bağlantı var yani :))) tabikide kan çekmiştir çekmez olur mu? git bacım git ben çok beğendim Urfa'yı bir daha gitmek isterim hem siz inşallah 4 kişi olarak gidin

Meralim bir tek sen ve ben kalmışız topikte, bende gidip yemek yapayım , birde ütü, ama ütüyü akşam kuzey guney izlerken yaparım
ben kaçtım ama akşam yine gelirim yanaktan öpüyorum seni ,Allah'a emanet ol, her türlü doktor gelişmesini de hemen yaz

duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
hayatumuttur/ k. Gamze 27.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 28.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / buket 29.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
bdroner / bedriye 30.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
melek2828 / nazan 31.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum

Dualarınızı okudum kızlar...

hayırlı uğurlu olsun canım.Allah yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah.

herkese iyi akşamlar kızlar.ne çok konusmussunuz bugün maşallah ben bi koşu okim gelcem inşallah

Oyyy kuzum beniiimm ben de toplantıya çağırıldım....öyle kaçarcasına gittim kusura bakma bebaaam...ben hala çalışıyorum...hatta henüz çalışmaya başlamadım bile .... İNŞALLAH Kuzeyimlen Güneyim bensiz başlamazlar didişmeye....of yaa bu saatte de çalışılır mı yaaaa....

İnşallah canım ama ben iki embriyo koydurmucam büyük ihtimalle çünkü taşıyıp taşıyamayacağımı bilmiyorum. İlk gebelik bir de kıymetli işte o kadar masraf falan ama tek yuımurtanın kendisi ayrı hücreye de bölünebiliyormuş tek yumurta ikizi oluyor o zamanda. Tek olsum benim olsun yaa

evet canım paket fiyat tahlillerde içinde olur sanırım onu bilmiyorum reglinin 2. günü gidicem hatta 1. günü bile olabilir dedi hormon ve eşimin testi yapılacak muayene normalde 160 tl ilk başta versek bile sonra vermeyiz heralde. Sonra toplama, transfer, kan tahlili de içinde öğrenmek için sanırım bir de kalp atışı duyulana kadar ki kontrollerde içindeymiş galiba. Tabii ilaçlar hariç ona ayrıca para vericez canım..

canım ben daha bugün hastanedeydim(devlette) rapor için.eğer rapor çıkartırsan 500 küsür hastaneye veriyorsun,bi okadarda ilaçlar tutuyor ilk denemede.raporsuz yaptırırsan 1200 hastaneye veriyorsun 1000 civarı ilaçlar tutuyor.özelde yaptırırsan raporsuz 5000-8000 arası değişiyor merkeze göre.raporlu yaptırırsan 2000 civarı merkeze veriyorsun gene 1000 civarı ilaçlar tutuyor.yalnız rapor kolay kolay çıkmıyor.haberin ola.tüplerin açıksa ve eşinde bi sorun yoksa önce 2 kez aşılama denemiş olman gerekiyor.özeldekini kabul etmiyolar ama devlette denemiş olmalısın.

ay kuşum rahatladım vallahi, ama sskdan 2008 kaydım var oda sayılıyorsa benim ki oluyor sgk tescilimde 2009 eylül hayırlısı artık bakalım

canım eğer 900 prim gününü doldurduysan sayılıyor.değilse sayılmıyor.bide kendi sigortandan olacaksa son 90 gündür aktif çalışıyor olman gerekiyor.değilse eşinin sigortasından faydalanabilirsin.tabi onunda 900 gün şartı var

burcu canım eşine çok geçmiş olsun.Allah şifalar versin inşallah.ben en ince ayrıntısına kadar yazdım merak etme :)

[SUB]iyi aksamlar amma kaynatmisiniz bugun
Bedisim saglik ocagi iyi gecmis cok sevindim..
Burcu gecmis olsun canim esin kesinlikle ameliyat olsun sonra daha cok sikinti ceker
Yasemin bat 2 haziran 1 yas daha yaslandim tabikide 24 oldum 4 yildir bebis istiyorum
yarin doktora gitcem kizlar bugun cok agrim vardi hastalanicam sandim ama bisey yok bakalim yarin ne olucak dua edin bana
Busra tefriciyeler tamam
Bende kizim olursa elif oglum olursa yusuf koyucam Allah nasip eder ins. [/SUB]

hayatumuttur/ k. Gamze 27.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 28.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / buket 29.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum

canlAr dualarınızı okudum.Rabbim hayırlısı ile kabul etsin inşallah.gamze ve bukete bebelerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,seda ya da tez vakitte bebiş sahibi etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…