- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.381
büşra helal olsuns ana o rusça sayfayı nasıl çevirdin, ben google ile çeviri yapıyorum yok anam gene beceremedim helal valla sana
Valla çiçağam ben aslen babadan kaynaklı Şanlıurfalıyım...amma velakin doğduğum günden(1979) 2010 yılına kadar Ankara da yaşadım...16/10/2010 dan bugüne de bu ..................şehirde yani İstanbul da yaşıyorum...
kuşum geçmiş olsun eşine Allah şifa versin..
dua içinde sağol..bugün benim dua günümmüş:))allah razı olsun,,yaptığın dualar karşı gelsin inşallah..senin yazın başlayacak sürecinde hayırlşı olsun inşallah..en azından bu yola baş koyacaksın:)
1 gün yattım hastanede.
sonra çıktım zaten yuruyebiliyosun çok ağrı olmuyor.
ben zorlanmadım.
sigara kullanıyomu eşin
Bizim 3 yılımız urfada geçti, bide geçen sene eşimle oaraya gezmeye gitti...bunlarımı niye mi yazdım şimdi..ne bileyim yazdım..ohhh yazdım rahatladım
Sağol canım Allah senden de razı olsun , ayy inşallah Buket'im birşey çıkacakta tedaviye başlayamacağım diye korkuyorum, gerçi eğer öyle olursa, o da hayırlısı olacak, bakalım Rabbim ne nasip edecek
Ayy evet içiyor tatlım neden sordun? bir etkisi mi var?
DAYIMIN KIZI da içiyo yıllardır o da bu ameliyatı oldu baya zor atlattı o yuzden sordum çok mu içiyo.
dediğim kişi günde 2 paket içiyodu hava falan verdiler ameliyattan sonra.
herkeste aynı olmaz gerçi de söyliyim dedim ben
Anladım kuzum, yazdığını eşime okudumameliyat işini öne almaya karar verdik, eşim yarın doktoru arayacak, Allah razı olsun
Conconlar bugün izin günümdü ama gelemedim, sabah eşimin endoskopisi çekilecekti hastaneye gittik, önce alt karnının ultrasound'u çekildi, amaney meğer safrada taş varmış bide safra kesesi iltihaplanmış, 2 ay sonra falan ameliyat olacak, önce iltihabın kuruması gerekiyormuş, endoskopi çektirmeden eve geldik, ancak şimdi girebiliyorum
Buketim duanı okudum ,içim çok rahat okudum evladın sağlıkla gelsin, eviniz huzurlu ve bereketli olsun, en cici kıyafetler senin kuzunun olsun, ahlaklı, inançlı, akıllı olsun
bende ikiside tuttuТеÑÑ‚ - ТеÑÑ‚ - пол ребенка.
hamişlerr rus takvimine göre neyınız olacak bakın..
çin takvimi tutmadı bende ama rus tuttu
Bizim 3 yılımız urfada geçti, bide geçen sene eşimle oaraya gezmeye gitti...bunlarımı niye mi yazdım şimdi..ne bileyim yazdım..ohhh yazdım rahatladım
Sağol canım Allah senden de razı olsun , ayy inşallah Buket'im birşey çıkacakta tedaviye başlayamacağım diye korkuyorum, gerçi eğer öyle olursa, o da hayırlısı olacak, bakalım Rabbim ne nasip edecek
Ayy evet içiyor tatlım neden sordun? bir etkisi mi var?
yardımcı olduysam ne mutlu bana kuzum.
RABBİM Şİfa versin.
çok geçmiş olsun canım genelde 1 saat sürüyo ameliyat ertsi günde taburcu ediolar allah şifa versin
bende ikiside tuttu
İnanmıyoruuummm...duyun da inanmayın a dostlar resmen kan çekti...yani eninde sonunda 3 yıl gibi bir süre kana sirayet etmiştir değil mi? nassııl kıskandım anlatamam...ben yaklaşık 10 yıldır gidemiyorum ve çok ama çok kesinlikle çok özlem duyuyorum...nasip olursa bu sene sonbahar gibi kaçıcaz...İNNŞALLAAAHHH....Dorpağaamm...demek Urfa da 3 yıl haaa... a aaa resmen dorpağamsın...
kısceler naıslsınız cok mutluyum dun doktora gıttık ve hayırlısıyla basladık bakalım yarın klomene baslıyorum hazıranın 10dada ıgnem var rabbım hayırlı eder ınsallah. bı anda karar verdım yumurta takıbınebakalım zaman ne gosterecek:)
Meralim bir tek sen ve ben kalmışız topikte, bende gidip yemek yapayım , birde ütü, ama ütüyü akşam kuzey guney izlerken yaparım
ben kaçtım ama akşam yine gelirim yanaktan öpüyorum seni ,Allah'a emanet ol, her türlü doktor gelişmesini de hemen yaz
ayy Sedaaa yazdığını okuyunca direk dedim kii hee sen o iki tane bebişi sanki aynı anda emzirebileceksin.. yine beklicek bi tanesi..inşAllah sizin ikizler yola çıkmak için sizi bekliyorlarr.. ayyy var yaa bence burada çok ikiz furyası olucakk böölleee biirr sürrüüü bebişler olucak inşAllah Yarabbim..
burcum çok geçmiş olsun alıntılarda gördüm Allah eşine şifa versin..
sedacımm herşeydahil 4500 mü tutuyor yani yumurta toplama tahliller transfer falan içindemi şöyle sorayım cebinden cıkacak para 4500 mü?
Burcucum canım birizim şimdi sana bişe sormak istiyorum bu rapor çıkartılıyorya tüp bebek için diyelim çıktı benim şartlar uyuyor devlette yaptırsak ne kadara patlıyo bize sen bilirsinözelde anlaşması olan yerler de var da acaba devlette dahamı az oluyorkine Sedacım sen de cevaplayabilirsin bilen herkesten cuvap istiyorummm:26:
ay kuşum rahatladım vallahi, ama sskdan 2008 kaydım var oda sayılıyorsa benim ki oluyor sgk tescilimde 2009 eylül hayırlısı artık bakalım
Canlarım, ballarım, fıstıklarım...Allah hepinizden razı olsun Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın..
Yasocum bitkisel tedavi aklımda ,internetten bakacağım şimdi
Aslıcım sanırım fakültelerde tüp bebek yapılıyor ve hiç para vermiyorsun bildiğim kadarıyla, anlaşmalı özelde de yaklaşık olarak yarısını devlet karşılıyor (raporla) ama ben bunu en ince ayrıntısına kadar internetten araştırıp, burda yazarım
Büşra senin sadece taşlarınmı alındı, yoksa safrayı tamamen mi aldılari bide açık mı kapalımı oldu ameliyat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?