- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.401
Conconlar bugün izin günümdü ama gelemedim, sabah eşimin endoskopisi çekilecekti hastaneye gittik, önce alt karnının ultrasound'u çekildi, amaney meğer safrada taş varmış bide safra kesesi iltihaplanmış, 2 ay sonra falan ameliyat olacak, önce iltihabın kuruması gerekiyormuş, endoskopi çektirmeden eve geldik, ancak şimdi girebiliyorum
Buketim duanı okudum ,içim çok rahat okudum evladın sağlıkla gelsin, eviniz huzurlu ve bereketli olsun, en cici kıyafetler senin kuzunun olsun, ahlaklı, inançlı, akıllı olsun
kaç ekim öslemmm 26 ekim benimkisi
DAYIMIN KIZI da içiyo yıllardır o da bu ameliyatı oldu baya zor atlattı o yuzden sordum çok mu içiyo.
dediğim kişi günde 2 paket içiyodu hava falan verdiler ameliyattan sonra.
herkeste aynı olmaz gerçi de söyliyim dedim ben
Gunaydinlar ben doktorun kapisinda bekliyorum insallah guzel sonuclar alirim...
çok geçmiş olsun canım allah şifa versinGünaydınnn herkese hayırlı sabahlar, yine topiği ilk ben açtımsanırım eski performansıma dönüyorum yavaş yavaş
Bugün annem el bileğinden ameliyat olacak, gerçi çok uzun süren bir operasyon değilmiş ama yinede dua edin birşeyler okuyup gönderin oldumu canlarımbileklerinde sinir sıkışması gibi bişey oluyormuş, tüm gece elinin ve kolunun uyuşmasından uyuyamıyordu, inşallah şifa bulur. Bende bu akşam eşim işten gelince oraya gideceğim, gündüz hastaneye gitsem ayakta bekliyorum filan diye stres olacaklar onun için istemediler beni, e bende pek sağlam değilim henüz biliyorsunuz:18:
canım ya allah budan sonrası içi sana kolaylıllar versin kıyamam sana ne kadar ugraştırmışlar inş. bebegini kucagına aldıgınde hepsi geççip gidicek kuzucugum sen uzme tatlı canınıbuarada rahim filmini unuttum.son 6 ayda çekilmiş rahim filmini kabul ediyorlar(dışarıdada çekilebilir yani)eğer ameliyat olduysan ameliyat notunu istiyorlar ve kelime kelime inceliyorlar.benimkini baya inceledi bugün.anlatamadım derdimi.be kadın önünde 3 tane rahim filmi var ayrı ayrı zamanlarda çekilmiş.hepsinin raporunda yazıyor iki tüpte tıkalı diye ama SGK hsg yi değil ameliyat raporunu dikkate alırmış O DEĞİL SGK! onda yazmalıymış doktor birini aldık yazış ama öbürü tıkalı dememiş raporda!bu rapora göre biz sana laporoskopi yapmadan rapor vermeyiz dedi ya!resmen onlar açmış bakmış ama biz inanmayız bide biz bakcaz diyo ya!doktorumu aradım çıkınca.böyle böyle dedim.hani anlatmıştım ya mavi sıvıda verdiler ameliyatta diye(aysede yaptırmıştı) işte onu yaptıklarını ve diğer tüpünde tıkalı olduğunu belirten bi yazı daha verecek.hoş yeterki eksik arasınlar illa bulurlar bişey ama olsun.bende ne isterlerse onu yaparım.ya gerçekten sinir oldum.anlatırken gene yaşıyor gibi oldum.evleneli 7 yıl olmuş,yaş 30,1 başarısız tüp bebek denemem var,ameliyat oldum zaten alt üst olmuş durumdasın.Rabbim dayanma gücü ver diye diye okuya okuya gidip geliyosun.bide böyle evrak işlerinde sorun çıkarmıyorlarmı inanın Allah tan korkmasam ''madem empati kuramıyorsun,basına gelsinde anla bizleri'' diye beddua edesim geldi.ya sabır dedim.peki peki tamam biz haftaya geliriz dedim çıktım.benim bildiğim tüp bebek yönetmeliğinin değişme nedeni süistimallerin önüne geçip,gereksiz harcamalardan kurtulmak.ama merak ediyorum daha yeni ameliyat olmuş bi insana laporoskopi(yada 2 kez aşılama yapıp sonrada verebilirlermiş raporu :) yda tutmayacağını bildiğin bi hastaya 2 kez aşılama yapmak GEREKSİZ harcamanın daniskası değilde ne!Amaaaaaaaaaan Allah nasıl bilirse öyle yapsın ne diyeyim.neyse ben çok doldum ya bide hazır kimse yok rahat rahat içimi dökeyim dedim.sabah okur beğenmediğiniz yerleri de es geçersiniz artık :)
son bişey da binbirgece GAMZE den hiç ses çıkmıyor ya oldumiki transferi?haberi olan varmı? bide mesude den?
Günaydınnn herkese hayırlı sabahlar, yine topiği ilk ben açtımsanırım eski performansıma dönüyorum yavaş yavaş
Bugün annem el bileğinden ameliyat olacak, gerçi çok uzun süren bir operasyon değilmiş ama yinede dua edin birşeyler okuyup gönderin oldumu canlarımbileklerinde sinir sıkışması gibi bişey oluyormuş, tüm gece elinin ve kolunun uyuşmasından uyuyamıyordu, inşallah şifa bulur. Bende bu akşam eşim işten gelince oraya gideceğim, gündüz hastaneye gitsem ayakta bekliyorum filan diye stres olacaklar onun için istemediler beni, e bende pek sağlam değilim henüz biliyorsunuz:18:
şimdi kendime bir tost yaptım, yanında da bir bardak süt koydum yedim geldim.
Bilgilerini güncelleyen tüm sevgili arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, bugünde güncellemelerin devamını bekliyorum inşallah.
Zeynepcim tüp bebek yolunda Allah bütün engelleri önünden kaldırsın senin için en hayırlı olan zamanda inşallah, gerçekten bu verdiğin mücadele takdire değer arkadaşımRabbim emeklerini en güzel şeklde ödüllendirir inşallah, ayrıca detaylıca verdiğin bilgiler çok güzel ve değerli bence, hepimiz yaşadığımız bu adımları böyle detaylı anlatsak çok daha verimli bir bilgi alışverişi yaşarız, gerçi çoğumuz yapyoruz bunu, herzamanda devam edelim inşallah.
burcu canım eşine çok geçmiş olsun.Allah şifalar versin inşallah.ben en ince ayrıntısına kadar yazdım merak etme :)
[SUB]iyi aksamlar amma kaynatmisiniz bugun
Bedisim saglik ocagi iyi gecmis cok sevindim..
Burcu gecmis olsun canim esin kesinlikle ameliyat olsun sonra daha cok sikinti ceker
Yasemin bat 2 haziran 1 yas daha yaslandim tabikide 24 oldum 4 yildir bebis istiyorum
yarin doktora gitcem kizlar bugun cok agrim vardi hastalanicam sandim ama bisey yok bakalim yarin ne olucak dua edin bana
Busra tefriciyeler tamam
Bende kizim olursa elif oglumolursa yusuf koyucam Allah nasip eder ins. [/SUB]
Allah razı olsun fıstiğim :))aa canım çok geçmiş olsunn eşinin allah iyiligini versin inş.
Günaydınnn herkese hayırlı sabahlar, yine topiği ilk ben açtımsanırım eski performansıma dönüyorum yavaş yavaş
şimdi kendime bir tost yaptım, yanında da bir bardak süt koydum yedim geldim.
Bilgilerini güncelleyen tüm sevgili arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, bugünde güncellemelerin devamını bekliyorum inşallah.
Zeynepcim tüp bebek yolunda Allah bütün engelleri önünden kaldırsın senin için en hayırlı olan zamanda inşallah, gerçekten bu verdiğin mücadele takdire değer arkadaşımRabbim emeklerini en güzel şeklde ödüllendirir inşallah, ayrıca detaylıca verdiğin bilgiler çok güzel ve değerli bence, hepimiz yaşadığımız bu adımları böyle detaylı anlatsak çok daha verimli bir bilgi alışverişi yaşarız, gerçi çoğumuz yapyoruz bunu, herzamanda devam edelim inşallah.
Ayy Nazan belki bu vesile olur eşim korkarda sigarayı bırakır valla cok isterimo sıkıntı söyle sigara içmesinden dolayı narkozdan uyanırken genizde balgam birikiyo oda sanki nefessiz kalıyomuş hissi yaratıyo ama aspiratörle temizliyolar benim eşimde öyle yaşamıştı
allah razı olsun Aylincan, inşallah kolaylikla bizde atlatırızBurcucan eşin için Yasocum senin de annan için çok çok geçmiş olsun şükür basit operasyonlar ikisi de Burcucan benim babam olmuştu kapalı ammeliyat 5 yıl oluyor nerdeyse sanırım safrakesesi alındı gayet rahattı merak etme tatlım...
Bedriyecim duanı okudum canım...
Gunaydinlar ben doktorun kapisinda bekliyorum insallah guzel sonuclar alirim...
Allah razı olsun fıstiğim :))
Ayy Nazan belki bu vesile olur eşim korkarda sigarayı bırakır valla cok isterim
herkese günaydınlar
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
burcu canım benim sana da çok geçmiş olsun bol bol maydanoz suyu yap içir canım söktürür papatya da iyi geliyo die biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?