- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.941
tatlım hoşgeldin, çok şükür bende iyiyim aynı bıraktığın gibiyim. Allah şifa versin biran evvel inşallah canım. helal olsun ne demek tatlım, özlüyoruz sadece o sorunumuz var
tsk ederım canım cok saol :) Derya ben
Yarısmaya Ankaradan katılıorum hehehe :==) 2010 evlendım
evlendıkten 7 ay sonra falan hamılelıgı dusunduk bırascık kendımız ugrasdık
olmadı sonra dr gıttık neden olmuyor dıe dr bıseyımın olmadıgını sadece ufak kıstlerımın
oldugunu soyledı ve ben cok ıstedıgım ıcın sana klomen verelım dedı ve klomenı kullandıgım
ay hamıle kaldım ve cok erken ogrendım reglım gecmeden pembe bı akıntıyla anladım ılk ogrendıgımde 135hcg dr dusuk dedı 2 gune bır hcg dedı sona 252 oldu
beklıcez dendı ama heveslenme dedı ve sonra 99- 60 -50 -13- 00 hcg deger dustuve
kımyasal gebelık bu ılk gebelıklerde olur dendı bende bıras arastırdım sanırım klomenden oldu hormonlar deıstı ve kanda gebelık hormonu yaparmıs klomen o yuzden kanda hcg yukseldı sona kendılıgınden dustu ben test yapmasaydım hıc anlamasdım adet oluorum sanırdım dr her kadın adetı gecıktınde bebek dusurebılır ama bılmez dedı bılınmez tabı neyse tabı ben cok uzuldum cunku hamılelıgı cok ıstıordum gozlerım kapanana kadar agladım zorum neydı bılmıorumsonrada dr 2 ay falan korun ust uste olumsuz gebelık olabıulır dedı bızde korunduk ama 2 ılıskım korunmasız gectı ve bu olayın arkasından hıc adet olmadann tekrar hamıle oldugumu anladım gene pembe leke geldı tam adet zamanımda tekrar heveslendık 40 hcg ogrendım dr bana 1 gunlukken ogrenıosun sen nasılk bıseysın dedı pembe leke olmasa anlamazdım tabıkıde :=) 1hafta sonra yaptırdımda 3000 dı deger kendı dr gıttım ve kalp atısını gordum cok sevındık esımle hersey guzel gıdıodukı buarada ben spor hocasıyım leke geldı benden bır sabah kahverengı ve cok korktum obur gebelıgımdekı aynı leke hemen dr gıttık kalp atısını dınlettı dr ve evham yapma bısey yok olabılır demekkı senınkıde lekelı oluor dedı sevındım ve ıse gerı dondum ama 4 gun gectı ama ıcımdekı suphelerı durduramadım esıme dedım benı dr gotur evham yapıosun falan dedı esım dr ozlemıssındır falan dedım benı goturr sona bı gıttımkı bebegım canım olmus kalbı durmus ıcımde 3 gun oyle yasamısım ıcımdekı suphelerı ıykı dınlemısım dınlemesem benı zehırlerdı ve sonuc kurtajla alındı bebegım dr 3 ay korunma verdı bız 4 ay korunduk 2 aydır bıraktık ama tık yok benım hıkayemde bu artık bzıde ıstıorus kollarımızın hayırlı bır sekılde dolmasını beklıoruz :=)
adet tarıhıme gelınce cocuk ıstemeye basladıgım
anda stresden duzensızlesıo normalde dusunmeyınce duzgun 30 35 gunde bır reglı oluorum
bu ay bıraz gecıktı 28 agustosta oldum gecen ayda 10 temmuzdu 35 gunde bır olursam gene 2 ekıme denk gelıo bılmıorumkı yaf
baya ıcımı dokrum sanırım :=)
tsk ederım canım cok saol :) Derya ben
Yarısmaya Ankaradan katılıorum hehehe :==) 2010 evlendım
evlendıkten 7 ay sonra falan hamılelıgı dusunduk bırascık kendımız ugrasdık
olmadı sonra dr gıttık neden olmuyor dıe dr bıseyımın olmadıgını sadece ufak kıstlerımın
oldugunu soyledı ve ben cok ıstedıgım ıcın sana klomen verelım dedı ve klomenı kullandıgım
ay hamıle kaldım ve cok erken ogrendım reglım gecmeden pembe bı akıntıyla anladım ılk ogrendıgımde 135hcg dr dusuk dedı 2 gune bır hcg dedı sona 252 oldu
beklıcez dendı ama heveslenme dedı ve sonra 99- 60 -50 -13- 00 hcg deger dustuve
kımyasal gebelık bu ılk gebelıklerde olur dendı bende bıras arastırdım sanırım klomenden oldu hormonlar deıstı ve kanda gebelık hormonu yaparmıs klomen o yuzden kanda hcg yukseldı sona kendılıgınden dustu ben test yapmasaydım hıc anlamasdım adet oluorum sanırdım dr her kadın adetı gecıktınde bebek dusurebılır ama bılmez dedı bılınmez tabı neyse tabı ben cok uzuldum cunku hamılelıgı cok ıstıordum gozlerım kapanana kadar agladım zorum neydı bılmıorumsonrada dr 2 ay falan korun ust uste olumsuz gebelık olabıulır dedı bızde korunduk ama 2 ılıskım korunmasız gectı ve bu olayın arkasından hıc adet olmadann tekrar hamıle oldugumu anladım gene pembe leke geldı tam adet zamanımda tekrar heveslendık 40 hcg ogrendım dr bana 1 gunlukken ogrenıosun sen nasılk bıseysın dedı pembe leke olmasa anlamazdım tabıkıde :=) 1hafta sonra yaptırdımda 3000 dı deger kendı dr gıttım ve kalp atısını gordum cok sevındık esımle hersey guzel gıdıodukı buarada ben spor hocasıyım leke geldı benden bır sabah kahverengı ve cok korktum obur gebelıgımdekı aynı leke hemen dr gıttık kalp atısını dınlettı dr ve evham yapma bısey yok olabılır demekkı senınkıde lekelı oluor dedı sevındım ve ıse gerı dondum ama 4 gun gectı ama ıcımdekı suphelerı durduramadım esıme dedım benı dr gotur evham yapıosun falan dedı esım dr ozlemıssındır falan dedım benı goturr sona bı gıttımkı bebegım canım olmus kalbı durmus ıcımde 3 gun oyle yasamısım ıcımdekı suphelerı ıykı dınlemısım dınlemesem benı zehırlerdı ve sonuc kurtajla alındı bebegım dr 3 ay korunma verdı bız 4 ay korunduk 2 aydır bıraktık ama tık yok benım hıkayemde bu artık bzıde ıstıorus kollarımızın hayırlı bır sekılde dolmasını beklıoruz :=)
adet tarıhıme gelınce cocuk ıstemeye basladıgım
anda stresden duzensızlesıo normalde dusunmeyınce duzgun 30 35 gunde bır reglı oluorum
bu ay bıraz gecıktı 28 agustosta oldum gecen ayda 10 temmuzdu 35 gunde bır olursam gene 2 ekıme denk gelıo bılmıorumkı yaf
baya ıcımı dokrum sanırım :=)
Canim bende okadar alismisimki uzun zamandir taniyorum sanki sizi bi kac gun gorusmeyince ozluyorum bisey yazamasamda nasil oldugunuza bakip cikiyorum soyle hamile haberleri cogalsa buket bize supriz yapsa ne guzel olur
çokçok geçmiş olsun.. Allah bir daha sağlıklı gebelikler sağlı evlatlar nasip etsin inşAllah.. peki bunları neden yaşıyorsun araştıryor mu doktorun? Doğal olabilir mi dediler acaba?[/QUOTE
cok tsk ederım canım cok saol butun testler yapıldı delık desık oldum hıc bır sey cıkmadı sebebı yok anlıycanolabılır dedıler ılk gebelıkte dogal olabılır stresden olabılır senınkı dendı baska bır sonuc bulunamadı en son 1 ay once baska dr gıttım 8 tup kanda o aldı hatta kan kuyrugundakı teyzeler ahhh yavrumm cokmu sıkayetın var dedıler baktım gulumsedım sadece bısey dıemedım neyse sonuc olarak bu dr senın hıc bır seyın yok vucudun degerlerın saglam Allahın ıznıyle kalırsında tasırsında bebegını dedı ama sonuc boyle daha kalamadım tabı bunada sukur Allah dermansız dert vermesın vaktı var demekkı
kızlar iyi geceler.. çokca öptüm.. ben bir iki gün olamıyacağım.. yakınızın düğünü var.. başka bir memlekete gidiceğiz.. Allah ın izniyle dönünce haberdar ederim.. aa yarın girebilirim sanırım zaten.. bu arada Yaseminimmm ben 41 kere meryem süresini 41 gün yani anneme okuttum sağolsun.. o ay o bağışlarken ben gebe kaldım ama gitti işte bebeğim.. bu ay yine okudu ama adetim geldi ama olsun ben çok inanıyorum meryem süresine Allah ım niyetlerimizi kabul etsin inşAllah.
Deryacımmmm sen nekadar içten samimi yazmışsın varya sanki oturup karşılıklı konuşuyormuşuz gibi hissettim kuşum, hoşgeldin efalar getirdin tekrar tekrar.
Anlattıklaını okuyunca içimden şu geçti direk, bak il gebeliğin daha kalp atışı filan olmadan sonlamış , ikincisi ise daha çok tutunmuş sana ama rabbim nasibetmemiş, demekki vucudun git gide alışıyor bebeği tutmaya, şimdi baya bi ara vermişsiniz iyice kendisini toparlamıştır, bu sefer bir tutacak pir tutacak bence tatlım, bu işaretler onu göteriyor bana sorarsan inşallah.
son 3 ydır bende hayatımda olmadığım şeklde lekenmeli adet görüyorum, böyle senin gibi düşük yapanları okudukça heralde bende de öyle bişey oldu da farketmedim demekten kendimi alamıyorum, bakalım bu ay ne olacak çoğumuz beklemedeyiz henüz, dualarla tutunuyoruz hayata birbirimize ve umutlarımıza... sende hoşgeldin canım benm, senide dua listemize eklerim eğer istersen hergün 1 arkadaşımız için 100 tane "allahümme ya evvelü" tesbihi çekp dua ediyoruz onun için
tsk ederım dogru anlatabılmısım kendımı ne guzel :=)
ınsallah dedıgın gıbı olur
Allahım bırdaha korktuklarımla benı sınamaz kımseyı sınamasın korktuklarıyla ıns.
lekelı oluorsan olabılır dedıgın gıbı bı dr sor derım senınde Rabbım yardımcın olsun ıns.
dua lıstenıze tabıkıde ekle ama ne yapıcam anlamadım 100 tane tesbıh cekıcem okadarmı ?
çokçok geçmiş olsun.. Allah bir daha sağlıklı gebelikler sağlı evlatlar nasip etsin inşAllah.. peki bunları neden yaşıyorsun araştıryor mu doktorun? Doğal olabilir mi dediler acaba?[/QUOTE
cok tsk ederım canım cok saol butun testler yapıldı delık desık oldum hıc bır sey cıkmadı sebebı yok anlıycanolabılır dedıler ılk gebelıkte dogal olabılır stresden olabılır senınkı dendı baska bır sonuc bulunamadı en son 1 ay once baska dr gıttım 8 tup kanda o aldı hatta kan kuyrugundakı teyzeler ahhh yavrumm cokmu sıkayetın var dedıler baktım gulumsedım sadece bısey dıemedım neyse sonuc olarak bu dr senın hıc bır seyın yok vucudun degerlerın saglam Allahın ıznıyle kalırsında tasırsında bebegını dedı ama sonuc boyle daha kalamadım tabı bunada sukur Allah dermansız dert vermesın vaktı var demekkı
benimde 1 dış 2 düşüğüm var kan testlerimde bişey çıkmadı da genlere falan bakıcaklar ama sanırım bizim bu konunun temeli gerçekten stres ben mesela normalde gayet istekliyim gebe kalmaya fakat kaldığım anda düştü düşüyor oluyorum sürekli içimde kötü his diyorum dualar ediyorum kötü bişey varsa düşsün diye düşürüyorum işte.. oysa geçen bi kadınla ööle ayak üstü muhabbetde konu konu açtı bana dedi ki niye stres yapıyorsun ki sadece düşüklerim olduğunu söyledim hislerimi anlatmadım.. kürtajda o kadar da abartıcağın bişey yok bırak ne yaşarsan yaşa sen kurma kafanda dedi.. haklı ben sürekli kendimce midahale halinde oluyorum.. hamile kalınca hamile değilmişiz gibi davranmayı öğrenmeliyiz hepimiz.. hep normalde diyorum ki kendime hamilelik hastalık değil normal ol sürekli göğüslerim acımıyor kesin değerim düştü, göbeğimde şişlik yok, midem nasıl bulanmaz sürekli beni bunaltıyor ki bebek ne yapsın.. geçen görümcem diyor ki (ben aile içinde stresden düşürdüğümü kabul etmiyorum da) bak diyor rahatsız bir yatak al kendine 1 gece 2 gece yatarsın sonra aaa yeter deyip o yatağı atarsın öyle düşün hamileliği stres yok diyor.. haklı belkide.. gerçi dediğin gibi vaktimizz gelince hepimiz sağlıkla alıcağız inşAllah bebeklerimizi kucaklarımıza..
ayy öylemi süper ya bende çok ümitliyim hadi bismillah canım, inşallah hayırlısı ile güzel haberler verrim artık size yahu, hani bir laf vardır afedersinizimam osurursa, cemaat ..... yapar diye şimdi topiği ben açtım ya, sizin başınızı ben çekiyorum, ben bi hamiş kalıverirsem sizide arkamdan çağıracağım inşallah öyle umutlarım var hep
inşaAllah yaseminimmm o zaman bööle sevinelim
benimde 1 dış 2 düşüğüm var kan testlerimde bişey çıkmadı da genlere falan bakıcaklar ama sanırım bizim bu konunun temeli gerçekten stres ben mesela normalde gayet istekliyim gebe kalmaya fakat kaldığım anda düştü düşüyor oluyorum sürekli içimde kötü his diyorum dualar ediyorum kötü bişey varsa düşsün diye düşürüyorum işte.. oysa geçen bi kadınla ööle ayak üstü muhabbetde konu konu açtı bana dedi ki niye stres yapıyorsun ki sadece düşüklerim olduğunu söyledim hislerimi anlatmadım.. kürtajda o kadar da abartıcağın bişey yok bırak ne yaşarsan yaşa sen kurma kafanda dedi.. haklı ben sürekli kendimce midahale halinde oluyorum.. hamile kalınca hamile değilmişiz gibi davranmayı öğrenmeliyiz hepimiz.. hep normalde diyorum ki kendime hamilelik hastalık değil normal ol sürekli göğüslerim acımıyor kesin değerim düştü, göbeğimde şişlik yok, midem nasıl bulanmaz sürekli beni bunaltıyor ki bebek ne yapsın.. geçen görümcem diyor ki (ben aile içinde stresden düşürdüğümü kabul etmiyorum da) bak diyor rahatsız bir yatak al kendine 1 gece 2 gece yatarsın sonra aaa yeter deyip o yatağı atarsın öyle düşün hamileliği stres yok diyor.. haklı belkide.. gerçi dediğin gibi vaktimizz gelince hepimiz sağlıkla alıcağız inşAllah bebeklerimizi kucaklarımıza..
Gecmıs olsun sanırım senınde sebebsız aynı benım gıbısın bende cok dusunuorum strese gırıorum ıns becerebılırız :=) ınanmak lazım pozıtıf dusunmek lazım guzel dusunup guzel ıstemek lazım :=) ıns alırız kucaklarımıza amınnn
ayy öylemi süper ya bende çok ümitliyim hadi bismillah canım, inşallah hayırlısı ile güzel haberler verrim artık size yahu, hani bir laf vardır afedersinizimam osurursa, cemaat ..... yapar diye şimdi topiği ben açtım ya, sizin başınızı ben çekiyorum, ben bi hamiş kalıverirsem sizide arkamdan çağıracağım inşallah öyle umutlarım var hep
tamam benıde ekle dua etmeyı severım dua ıstıyeneamin deryacım.
evet ilk sayfaya gidip bir bakarsan 2 tane tablo göreceksin, üstteki tabo bizim arkadaş tablomuz, topiğimizdeki kızların bilgileri var, daha sammi sohbet edebilelim diye herkesin bilgisi orda var.
onun altındaki tabl ise dua listemiz, hergün bir arkadaşımızın ismi var, yanında ise tarih yazıyor, bak mesela bugün tb_fb nickli Tuba arkadaşımızın dua günü, alıyoruz elimize tesbihi 100 tane allahümme ya evvelü çekip, tubanın hamiş olması için dua ediyoruz bugün hepimiz, yarın bir başkası, ertesi gün bir başkası için böyle sürüyp gidiyor. kimin kime yapacağı dua kabul olur bilinmez onun için bud bir vesiledir
Canlarım bende çıkyorum, eşim gelecek 5 gündür yoktu ayyy özledim, azıcık toparliyim evi, çöp eve gelmiş gibi olmasın adamcağız, kendime çeki düzen verim filan
öpüyorum hepinizi, deryacım tanıştığımıza çok memnun oldum, inşallah sana uğurlu gelir topiğimiz ve dualarımız kabul olur.
iyi geceler...
canım ovulasyon testi bende yaptım 1-2 ay çok net kırmızı görmedim ama çift çizgi gördüğün oldu o günleri değerlendirdik batım olmuyo adet bitimi başlıyorum çalışmaya az çok anlıyorum yumurtlama günlerimi bel ve kasık ağrım oluyo sıvıda gelio 6.7.gün başlıyorum gün aşırı 15.16 günlere kadar öyle dene bak benim arkadaşım 1 cocuğu var 2.iistiodu hep 14.günü bekliodu dedim nie 14. günü beklion hastalığın bitsin 2 günde bir dene şimdi hamile 2 aylık önerim başkalarında işe yaradı darısı başımıza İNŞALLAHcanımmmm helal olsun ne demek, asıl sen helal et. okudum başladım bugün bismillah, hayırlı haberlerle dönerim inşallah sana en tez zamanda
takipteyim kuşum, bugün hem hamilelik emde ovulasyon testi yaptım iksi bir arada oldu, işten gelince dedim yapim bakim ne var ne yok, her ikiside tek çizgitırlatıcam kafayı en sonunda yav, bari ovulasyonda göreydim şu çift çizgiyi, onda bilem göremedim
günaydın tatlım ALLAH kabul etsin...ben üst üste olmasada perş . perşembeye okuyorum bizide unutmagünaydınnnnnn, herkese mutlu bir haftasonu olmasını diliyorum, sabahın köründe niye kalktıysam artık bilmiyorum ama hava çok güzel şuan itibari ile istanbulda, gökyüzü masmavi, kuşlar cik cik, dışarı atasım geldi kendimi sabah sabah. azıcık tıkırtı yapimde eşimi uyandırimmi acaba
bugün ayşeciğimizin dua günü, hemen okuycam şimdi Allah kabul etsin inşallah.
Bu arada ben "41 gün meryem suresi" okumaya başladım dün itibari ile arkadaşlar. Allah kabul etsin inşallah şimdiden dualarımı ve sizlerinde bütün dualarını inşallah.
canım ovulasyon testi bende yaptım 1-2 ay çok net kırmızı görmedim ama çift çizgi gördüğün oldu o günleri değerlendirdik batım olmuyo adet bitimi başlıyorum çalışmaya az çok anlıyorum yumurtlama günlerimi bel ve kasık ağrım oluyo sıvıda gelio 6.7.gün başlıyorum gün aşırı 15.16 günlere kadar öyle dene bak benim arkadaşım 1 cocuğu var 2.iistiodu hep 14.günü bekliodu dedim nie 14. günü beklion hastalığın bitsin 2 günde bir dene şimdi hamile 2 aylık önerim başkalarında işe yaradı darısı başımıza İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?