Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yasemin canim gecmis olsun hic korkma edim iki sefer ameliyat oldu sinir sikismasindan
Kizlar insallah guzel sonuc alirim kan verdim bekliyorum ama cok agrim var karnimin ici sizliyor resmen cok degisiik agrilar yasiyorum...

Tümayım inşallah sonu iyi biten sağlıklı bie gebelik yaşıyorsundur şuan ,inşallah hadi hayırlı haberler gelsin, eğer olursa sağlıklı olsun

nazanım şimdi bisey demem ameliyat sonrasi eğer böyle birşey yaşarsa çok etkilenir ve sigarayı bırakabilir, çünkü kocam böyle şeyleri çok etkilenir ,ayy çok pis biriyim sanırım ama bırakmasını çok istiyorum Rabbim hayırlı güzel vesilelerle bırakmasını nasip etsin, sen şimdi tek tük içiyor musun nazo?

Bediş sabah duanı okudum, Rabbim hamileliğinin geri kalan kısmını rahat, güle oynaya, ağlıklı bir şekilde geçirmeni nasip etsi, korkularını alsın götürsün, he-man kadar cesur ol her zaman, minik Elif Mina sağlıkla doğsun, annesini hiç üzmesin, ahlaklı akıllı ve merhametli olsun, eli ayağı sağlam, bütün organları sağlıklı olsun inşallah :)

ayy burcu kokusuna bile tahammul edemiyorum eşime evde içirmiyorum hatta dışarda içip gelirse ayy çok fena

günaydın herkese..bugün çok güzel bi kahvaltı yaptım..bwen normalde kahvaltı sevmem yapmam yapamama..ama artık kızım beni erkenden uyandırıyo..kalkta kahvaltı yap yoksa kusarım diyo:))
bende işe gelirken ekmek peynir zeytin aldım..yedim bi güzel ohh miss:))

yasoooooo geçmiş olsun Allah şifa versin anene yel gibi girsi çıksın ameliyattan

ya kızlar akşam kuzey güneyde ne oldu..biri bana özet geçebilirmi?ben izleyemedim:))

Günaydın hanımlar umarım hepiniz iyisinizdir:) emir ve benden kucak dolusu öpücükler
Günaydın kuzular, bende sizi öptüm, emir'in dişi tamamen çıktımı, ağlamaları nasıl gectimi?

ayy burcu kokusuna bile tahammul edemiyorum eşime evde içirmiyorum hatta dışarda içip gelirse ayy çok fena
Ohhh süper bir haber inşallah hep öyle olur :))

Bide yanında bol bol ceviz ye, beyin gelişimi için...ay bende izlerken uyudum biri özet gecsin...bol cevizzzzzzzz

canım çok sağol bilgiler için ya nasıl zorluyolar öyle bu nasıl iştir zaten psikolojilerimiz normal değil insanı iyice çileden çıkarıolar canım inşallah çabucak halledersin işlerini yazdıklarını tek tek okudum en çok rahim filminin 6 ay önce çekilmiş olması dikkatimi çekti ve korktum valla:18::18::18: bide benim eşimde problem var bende problem var acaba bizi de çok zorlarlarmı o zaman gelince nese hayırlısı bakalım zamanı gelince yaşayıp öğrenecez artıkkk ((( Yasommm çok geçmiş olsun canım benim anneciğine acil şifalar diliyorum Tümayımmm canım güzel sonuçlar alırsın inşallahhhh

problem var diyip durma..Allah istedikten sonra no problem..

Bediş ve Nazo dularınızı okudum hayırlısıyla ve sağlıklı olarak yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin Allahım...Hayırlı ve kolay doğumlar olsun inşallahhh

günaydıııııııın kızlar işe geldiğimden beri sizleri okuyorum yeni bitirebildim ne kadar çok konuşmuşsunuz maşallah size ben okumayı bitirene kadar 3 sayfa daha ilerlemiş biraz ağır olun yaaaa
tamam canım senide yaşlandırdım hehehehehe bugün çok kötüyüm yaa herkesi 1 yaş yaşlandırdım özlem hariç

güzelim sen beni geçen seneden büyük yazmışsın ben ne yapayım

bana taş atıp durma gencim işte yaşlanmıyorum

canııım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin.

Canım benim için dua edenler hep ikiz beben olsun diye dua ediyorlar, demek ki bana tüp yolu göründü Ayy ben senin 6. hissine inanılmaz güveniyorum ÖZLEEEEEEEM duy bacım

duydum duymazmıyım sağolsun meralciğim ben hissediyormuş

yaseminciğim canım geçmiş olsun benim annemde 2 sefer oldu ilk olduğunda tekrar dolmuş dediler ağrıları hiç geçmedi sonra başka hastanede yine oldu şimdi iyi çok şükür,ameliyat çok kısa sürüyor basit bi işlem iyileşmesi biraz zaman alıyor söyle annene fazla iş güç yapmasın yormasın elini dikkat etsin

zeyneeeep canım seni okurken ben yoruldum ne kadar zor bi süreç o nedir allah aşkına bir sürü evrak,git gel Allah bu yolda olan herkese yardım etsin emeklerinizi karşılıksız bırakmasın inşallah

yaaa Sedacım çaattt diye 34 dedin ama bak olay bakış açısında....Yaseminim canım seninde ağzın bi de kızın bal yesin....

tamam canım düz 30 olsun seni mi kırıcam yani

Canım ikizim geçmişler olsun. İltihap olunca ameliyat yapamazlar evet ama olsun kurtulur canım biraz daha dayansın antibiyotik tedavisi uygularlar herhalde ameliyattan önce. Rabbim şifalar versin. Benim arkadaşımda kapalı ameliyat oldu ondan gayet iyi geçmişti 1 hafta yattı evde ayaklandı.

Canım eğer bayanın kendi çalışıyorsa maalesef eşinin sigortasından yararlanamıyor benim 900 gün dolmadı henüz ve çalıştığım içinde eşimin fazla fazla dolmasına rağmen ondan yararlanamyorum

Canım sevindim işlemlere başlamana. Doktorlar öyle illa işi yokuşa sürecekler halden anlarla mı hiç her şeyi detayına kadar isterler. Rahim filmi mesela neden 6 aylık olmazı lazım bir sorun varsa düzelecek mi kendi kendine seneler içinde saçmalık. Bence peşini bırakma al raporunu tüm şartları da sağlıyorsun öyle böyle verecekler çareleri yok. Sistem çok kötü rapor işinde maalesef kaç senelik evlilik istiyorlar, 900 gün prim istiyorlar ne alakaysa, ayrıca diyelim ki eşinin ilk karısından çocuğu var kesinlikle rapor çıkaramıyorsun bu adamın çocuğu var sorun yok demek ki diye eh be adam kadındaysa sorun nasıl çocuk olsun adamda olmasa bile. Bu zihniyeti anlamıyorum ne demek laparoskopi lazım filmde tıkalı olduğu zaten belli anacım. Bak ben rapor çıkaramıyorum neden çünkü çalışıyorum 900 günüm dolmadı ve işte ayrılıp eşimin üzerine geçmeden onun sgk sından yararlanamıyorum mecbur raporsuz yaptırıyoruz neyse ki maddi durum var olmasa el mahkum kredi çekeceksin falan bir de başbakan 3 çocuk diyor da iyileştirme yok ama. Rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah bebek müjdesini alırsın canımm

canımm afiyet olsun hep böyle kahvaltı yap ama aksatma kahvaltı en önemli öğün ceviz ye yanında birkaç tane kuru meyveler yiyebilirsin kuru kayısı, üzüm falan.

Tümay canım sağol tefriciyye için Rabbim razı olsun senden ne dileğin varsa kabul olsun. Başka bitiren var mi bi tek seni görebildim geçmişe bakamıyorum fazla telden giriyorum

Tümay canım sağol tefriciyye için Rabbim razı olsun senden ne dileğin varsa kabul olsun. Başka bitiren var mi bi tek seni görebildim geçmişe bakamıyorum fazla telden giriyorum

Büşram 66 tane okudum bu akşam tamamlıcam inşallah kusura bakma eşim göreve gidecek Çankırı'ya yarın haftasonu açıköğretim sınavı var ya gözetmenliğe gidiyor dün akşam ütüleri yaptım bir sürü sonra az uzanayım dedim uyumuşum. Bitiririm bu akşam fazlasını bile okurum kalan varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…