- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.421
Yasemin canim gecmis olsun hic korkma edim iki sefer ameliyat oldu sinir sikismasindan
Kizlar insallah guzel sonuc alirim kan verdim bekliyorum ama cok agrim var karnimin ici sizliyor resmen cok degisiik agrilar yasiyorum...
ay yazık burcu böyle anlatıp korkutma adamcagızı inş. sag saglim girsin çıksın ameliyat psikolojisi zaten kötu birde ay uyanınca nefessiz kalırım söle böle strese girer zaten az içiyosa bişey olmaz çok içiyosa 1 paket falan sıkıtılanabilir
nazanım şimdi bisey demem ameliyat sonrasi eğer böyle birşey yaşarsa çok etkilenir ve sigarayı bırakabilir, çünkü kocam böyle şeyleri çok etkilenir ,ayy çok pis biriyim sanırım ama bırakmasını çok istiyorum Rabbim hayırlı güzel vesilelerle bırakmasını nasip etsin, sen şimdi tek tük içiyor musun nazo?
Günaydın hanımlar umarım hepiniz iyisinizdir:) emir ve benden kucak dolusu öpücükler
Günaydın kuzular, bende sizi öptüm, emir'in dişi tamamen çıktımı, ağlamaları nasıl gectimi?Günaydın hanımlar umarım hepiniz iyisinizdir:) emir ve benden kucak dolusu öpücükler
Ohhh süper bir haber inşallah hep öyle olur :))ayy burcu kokusuna bile tahammul edemiyorum eşime evde içirmiyorum hatta dışarda içip gelirse ayy çok fena
günaydın herkese..bugün çok güzel bi kahvaltı yaptım..bwen normalde kahvaltı sevmem yapmam yapamama..ama artık kızım beni erkenden uyandırıyo..kalkta kahvaltı yap yoksa kusarım diyo:))
bende işe gelirken ekmek peynir zeytin aldım..yedim bi güzel ohh miss:))
yasoooooo geçmiş olsun Allah şifa versin anene yel gibi girsi çıksın ameliyattan
ya kızlar akşam kuzey güneyde ne oldu..biri bana özet geçebilirmi?ben izleyemedim:))
canım ben daha bugün hastanedeydim(devlette) rapor için.eğer rapor çıkartırsan 500 küsür hastaneye veriyorsun,bi okadarda ilaçlar tutuyor ilk denemede.raporsuz yaptırırsan 1200 hastaneye veriyorsun 1000 civarı ilaçlar tutuyor.özelde yaptırırsan raporsuz 5000-8000 arası değişiyor merkeze göre.raporlu yaptırırsan 2000 civarı merkeze veriyorsun gene 1000 civarı ilaçlar tutuyor.yalnız rapor kolay kolay çıkmıyor.haberin ola.tüplerin açıksa ve eşinde bi sorun yoksa önce 2 kez aşılama denemiş olman gerekiyor.özeldekini kabul etmiyolar ama devlette denemiş olmalısın.
canım çok sağol bilgiler için ya nasıl zorluyolar öyle bu nasıl iştir zaten psikolojilerimiz normal değil insanı iyice çileden çıkarıolar canım inşallah çabucak halledersin işlerini yazdıklarını tek tek okudum en çok rahim filminin 6 ay önce çekilmiş olması dikkatimi çekti ve korktum valla:18::18::18: bide benim eşimde problem var bende problem var acaba bizi de çok zorlarlarmı o zaman gelince nese hayırlısı bakalım zamanı gelince yaşayıp öğrenecez artıkkk((( Yasommm çok geçmiş olsun canım benim anneciğine acil şifalar diliyorum Tümayımmm canım güzel sonuçlar alırsın inşallahhhh
problem var diyip durma..Allah istedikten sonra no problem..
tamam canım senide yaşlandırdım hehehehehebugün çok kötüyüm yaa herkesi 1 yaş yaşlandırdım özlem hariç
hakkaten yaaa, sen kardeşin yüzünden çocukluğunu bile doya doya yaşayamamışsındır, bence ilk 7 yılı silelim direk kuşum
zaten listemizde yaş almayan ve hatta yaş veren tek kişi sensin.
yaş almayan kişi : özlem
yaş veren kişi : meral
Conconlar bugün izin günümdü ama gelemedim, sabah eşimin endoskopisi çekilecekti hastaneye gittik, önce alt karnının ultrasound'u çekildi, amaney meğer safrada taş varmış bide safra kesesi iltihaplanmış, 2 ay sonra falan ameliyat olacak, önce iltihabın kuruması gerekiyormuş, endoskopi çektirmeden eve geldik, ancak şimdi girebiliyorum
Canım benim için dua edenler hep ikiz beben olsun diye dua ediyorlar, demek ki bana tüp yolu göründüAyy ben senin 6. hissine inanılmaz güveniyorum ÖZLEEEEEEEM duy bacım
Günaydınnn herkese hayırlı sabahlar, yine topiği ilk ben açtımsanırım eski performansıma dönüyorum yavaş yavaş
Bugün annem el bileğinden ameliyat olacak, gerçi çok uzun süren bir operasyon değilmiş ama yinede dua edin birşeyler okuyup gönderin oldumu canlarımbileklerinde sinir sıkışması gibi bişey oluyormuş, tüm gece elinin ve kolunun uyuşmasından uyuyamıyordu, inşallah şifa bulur. Bende bu akşam eşim işten gelince oraya gideceğim, gündüz hastaneye gitsem ayakta bekliyorum filan diye stres olacaklar onun için istemediler beni, e bende pek sağlam değilim henüz biliyorsunuz:18:
yaaa Sedacım çaattt diye 34 dedin ama bak olay bakış açısında....Yaseminim canım seninde ağzın bi de kızın bal yesin....
Conconlar bugün izin günümdü ama gelemedim, sabah eşimin endoskopisi çekilecekti hastaneye gittik, önce alt karnının ultrasound'u çekildi, amaney meğer safrada taş varmış bide safra kesesi iltihaplanmış, 2 ay sonra falan ameliyat olacak, önce iltihabın kuruması gerekiyormuş, endoskopi çektirmeden eve geldik, ancak şimdi girebiliyorum
Buketim duanı okudum ,içim çok rahat okudum evladın sağlıkla gelsin, eviniz huzurlu ve bereketli olsun, en cici kıyafetler senin kuzunun olsun, ahlaklı, inançlı, akıllı olsun
canım eğer 900 prim gününü doldurduysan sayılıyor.değilse sayılmıyor.bide kendi sigortandan olacaksa son 90 gündür aktif çalışıyor olman gerekiyor.değilse eşinin sigortasından faydalanabilirsin.tabi onunda 900 gün şartı var
gelelim bana kızlar.bugün önce doktoruma gittim.ultrasonla baktı.çok şükür herşey yolundaymış.kist gözükmüyor,küçükte olsa bi yumurtam var.rahim kalınlığıda 8mm miş.11. gün için normal dedi.smear ve vajen kültür aldı(rapor için kullanıcam) geçen hafta yaptırdığım tahlilere baktı.hormonlar gayet iyi hepsi normal dedi.kan değerlerini ve kolestrolü sorun yapma.ikiside sınırda sorun olmaz dedi.amaaaaaaaaaaaaa tüp için biz ameliyattan sonra en az 3 ay geçmesini öneriyoruz.temmuz sonunda yapabilirsiniz dediyani bizim tedavi ağustosa kaldı gibi.eşime söz verdim bu sefer acele etmeyeceğime ama canımda sıkılmadı değil malum ben haziran adetiyle olsun istiyordum du bakalım tüp bebek merkezindeki doktorum ne dicek belki yapalım der bellimi olur :)
sonrada rapor için gittik eşimle.dosya bile açmadılar.haftaya tekrar gidicez.eşimdende kan tahlili istediler.smear ve kültür sonucuda çıkmış olacak.inşallah başka sorun çıkmaz.resmen işi yokuşa sürüyolar.zaten durum ortada başka yolla bebek sahibi olamayacağımız kesin.bir tüpüm var oda tıkalı ama yok öyle yok böyle.başına gelmeyen anlamıyor tabiama inat ettim çıkıcak o rapor Allah ın izniyle.hakkım olmayan bişeyi istemiyorum ya onlardan.madem daha tedaviye başlayamıyorum giderim her hafta bende.kadının dediği laflaı duysanız var ya sizde sinir olurdunuz.sanki ondan sadaka istiyorum,öyle ağız burun kıvırdıki anlatamam.'ben değil,sgk istiyor' diyip durdu.sgk senin verdiğin raporu istiyor işte kahretsin...adam gibi yapsana işini madem kırmadan!önce gücüme gitti başlıcam raporuna dedim sonrada sakin kafayla düşündüm bu benim hakkım dedim;onlar vermemekte inat ederlerse bende almakta inat edrim.Velhasıl gidip gelicem çıkana kadar Allah izin verirse
günaydın herkese..bugün çok güzel bi kahvaltı yaptım..bwen normalde kahvaltı sevmem yapmam yapamama..ama artık kızım beni erkenden uyandırıyo..kalkta kahvaltı yap yoksa kusarım diyo:))
bende işe gelirken ekmek peynir zeytin aldım..yedim bi güzel ohh miss:))
yasoooooo geçmiş olsun Allah şifa versin anene yel gibi girsi çıksın ameliyattan
ya kızlar akşam kuzey güneyde ne oldu..biri bana özet geçebilirmi?ben izleyemedim:))
yok bebeğim problem var derken hani rapor işi çabuklaşırmı acaba anlamın da dedim kızma hemennntabi ki Allah istedikten sonra hiçbişeyin önemi yok...yeterki ol desin...
Günaydınnn herkese hayırlı sabahlar, yine topiği ilk ben açtımsanırım eski performansıma dönüyorum yavaş yavaş
Bugün annem el bileğinden ameliyat olacak, gerçi çok uzun süren bir operasyon değilmiş ama yinede dua edin birşeyler okuyup gönderin oldumu canlarımbileklerinde sinir sıkışması gibi bişey oluyormuş, tüm gece elinin ve kolunun uyuşmasından uyuyamıyordu, inşallah şifa bulur. Bende bu akşam eşim işten gelince oraya gideceğim, gündüz hastaneye gitsem ayakta bekliyorum filan diye stres olacaklar onun için istemediler beni, e bende pek sağlam değilim henüz biliyorsunuz:18:
şimdi kendime bir tost yaptım, yanında da bir bardak süt koydum yedim geldim.
Bilgilerini güncelleyen tüm sevgili arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, bugünde güncellemelerin devamını bekliyorum inşallah.
/QUOTE]
canım geçmiş olsun annene hemen olup bitsin çıksın ameliyattan şifasını bulsun inşallah..
Benim annemde de boyun omuz ağrısı vardı gitti 1 ay önce mr çekildi.Omurilik skışması ve boyun fıtığı çıktı ilaç vermiş tekrar kontrole çağırmış şimdilerde gitmesi lazım ama ileri seviyede ameliyat gerekiyormuş korkuyorum çok hassas ve zor bir ameliyat anneme ameliyat dedi mi dedim yok demedi dedi ama sonuçları başka yere de göstericem dedi onunda koluna vuruyordu uyuşuyordu. :26:
Tümay canım sağol tefriciyye için Rabbim razı olsun senden ne dileğin varsa kabul olsun. Başka bitiren var mi bi tek seni görebildim geçmişe bakamıyorum fazla telden giriyorum
çok duydum ağzından o problemli ben problemli diye..deme öyle:))deme deme:))
tamam o zman ne diyimmmm canım eşimde sorunlu bende mi diyim öle değilm ama amann tamam heçbişe demeyim ben turp gibiyiz biz maşallahhhh sadece bizimm velet biraz inat bekletiyor bizi oldumuuu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?