- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.441
tamam o zman ne diyimmmm canım eşimde sorunlu bende mi diyim öle değilm ama amann tamam heçbişe demeyim ben turp gibiyiz biz maşallahhhh sadece bizimm velet biraz inat bekletiyor bizi oldumuuu??
oldu..vakit saat dolcak..
Büşram 66 tane okudum bu akşam tamamlıcam inşallah kusura bakma eşim göreve gidecek Çankırı'ya yarın haftasonu açıköğretim sınavı var ya gözetmenliğe gidiyor dün akşam ütüleri yaptım bir sürü sonra az uzanayım dedim uyumuşum. Bitiririm bu akşam fazlasını bile okurum kalan varsa
zamanını bekliyo annesi
anlaşıldı..vakti zamanı sabırla bekliyoruz..oldu..vakit saat dolcak..
buket ya allah aşkına ifade kullan ya hiç gulmuyoda somurtuyo gibi geliyo yazıların
kızlar demin eşima aradı dne yapıyosun diye
bu arada ben işim bu işi kurdugundand berı yuzunu gormuyorum.
hep geç geliyo çocuguyla bile ilgilenemiyo.
telde konusurken baya bıtkın geliyodu sesi ıyı mısın dedim.
bırakıcam bu işi diyo.
hem işler iyi değild hemde sizi göremiyorum diye yakındı biraz.
zararımı çıkarsam gene ıyı diyo.
çok moralim bozuluyo çook :26:
çocugun eksiklikleri bitmiyo sağolsun kaynanam yardımcı oluyo bezı maması falan ama nereye kadar.
ne yapcaz bilmiyorumm
buket ya allah aşkına ifade kullan ya hiç gulmuyoda somurtuyo gibi geliyo yazıların
bırakıcam bu işi diyo.
çocugun eksiklikleri bitmiyo sağolsun kaynanam yardımcı oluyo bezı maması falan ama nereye kadar.
ne yapcaz bilmiyorumm
bırakıcam bu işi diyo.
ne yapcaz bilmiyorumm
Allah yardımcınız olsun canım... Allah'ım inşallahhh hayırlı rızık kapıları açacak sizleree bu sıkıntılar geçecek sabırlı ol bolca dua et canımm
canım ya üzülme desem de boş biliyorum ama hayırlısı böyledir belki daha iyi bi kapı açılır karşınıza... Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin hep destekler maddi manevi bizimkiler de öyle sağolsunlar... gençsiniz illa toparlarsınız sağlığınız yerinde olsun da gerisinin çözümü var tatlım...
çalışan hamiş canlar sabah haberlerinde gördüm doğum izni 6 aya çıkacak ve çocuk 6 yaşına gelene kadar anneye esnek çalışma saatleri (yarımgün mesela öğlene kadar ) sağlanacakmış !!! haziranda diyorlar en geç. ekimde çıkacakmış (inanasam mı bilemiyorum gerçi...) yasa çıktığında doğum izninde olanları da etkileyecekmiş... ulan ekimde çıkarsa benim bitmiş veya bitmek üzere olabilir çok gıcık olurum ucundan kaçırırsam 32. haftada raporumu kullanmaya başlayacaktım ama sonraya atmak için çalışabilir raporu almayı düşündüm şimdi ekime sarkabilir böylece üffffffffff...........
bırakıcam bu işi diyo.
ne yapcaz bilmiyorumm
yaa yazı dili bu jest ve mimik ekleyemiyosun.. gülen surat da her zaman koyamıyorum..ama kızdım evet:)))))yaasurat koyunca iki saat bekliyorum eklemesini
allah bi kapıyı kapar digerini açar hersey olacagına varır üzülme canım
çalışan hamiş canlar sabah haberlerinde gördüm doğum izni 6 aya çıkacak ve çocuk 6 yaşına gelene kadar anneye esnek çalışma saatleri (yarımgün mesela öğlene kadar ) sağlanacakmış !!! haziranda diyorlar en geç. ekimde çıkacakmış (inanasam mı bilemiyorum gerçi...) yasa çıktığında doğum izninde olanları da etkileyecekmiş... ulan ekimde çıkarsa benim bitmiş veya bitmek üzere olabilir çok gıcık olurum ucundan kaçırırsam 32. haftada raporumu kullanmaya başlayacaktım ama sonraya atmak için çalışabilir raporu almayı düşündüm şimdi ekime sarkabilir böylece üffffffffff...........
ay ben o habere çok sevindim..ben bankacıyım biliyosun bizde şartlar ağır..çok istiyodum olmasını..inşallah sana da bana da herkese de rastlar..kaldıki sen kendi ofisisnizde çalışmıyomuydun..??dükkan senin değil mi zaten..
ama dert etme doğum iznindykende arttırabilirsin diyo işşte...takip edcez naapalim:))
ben özelde oldugum içi kullanamam bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?