- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.461
sedadcım sorun değil cumaya kadar bıtmesı lazım.
arta kalan yok gıbı sımdılık kuzum.
sağol çok öpüyorum seni
Emir çizgi film izliyooo
kızlar demin eşima aradı dne yapıyosun diye
bu arada ben işim bu işi kurdugundand berı yuzunu gormuyorum.
hep geç geliyo çocuguyla bile ilgilenemiyo.
telde konusurken baya bıtkın geliyodu sesi ıyı mısın dedim.
bırakıcam bu işi diyo.
hem işler iyi değild hemde sizi göremiyorum diye yakındı biraz.
zararımı çıkarsam gene ıyı diyo.
çok moralim bozuluyo çook :26:
çocugun eksiklikleri bitmiyo sağolsun kaynanam yardımcı oluyo bezı maması falan ama nereye kadar.
ne yapcaz bilmiyorumm
tamam bu akşam bitecek canımm
izler tabi annesi ilgisini çeker onun bir şey anlamaz ama izler. Benim teyzemin torunu kurbanda gittiğimizde 2.5 aylıkt annesi kısa süre koyuyordu tv karşısına nasıl hayretle bakıyordu renklere falan sonrada uyuyp kalıyordu zaten emiyor altı değişiyor gazı çıkıyor yarım saat, yarım saatte öyle uyanık kalıyor uyuyordu uslu bir bebekti herşeyi dakikti uyanma saati bile.
Canımm Allah yardımcınız olsun bir kapı açsın inşallah feraha çıkarsın valla aklıma çok takılıyor bu durum sizin bir arkadaş daha var öyle daha önce gebelik topiğine giriyordu face dan konuşuyoruz onunda eşinin durumu iyi değil yurtdışına gidecek son çare borçlar için ona da sana da dua ediyorum. Evlatlarınızın yüzü suyu hürmetine bir kapı açsın size sabret canım neyse ki eşinin ailesi iyi insanlarmış.
hım anladım..tabi haklısın..ama bırakırsın..sonra başlarsın..nasıl olsa patron her akşam evde..bi şekilde seni tekrar işe almasını sağlarsın..:)))artık o kadarını da becerebilirs,iin gibime geliyo:))işçiyim yaww ben kocam patron32. haftada çekemzsem bırakırım işi çalışmak değil benim derdim canım ya sigortadan alacağımız para... yıllardır ödüyoruz bi faydasını görelim di mi ama
6 ay yasası gelince doğum öncesi izin nasıl olacak acaba hani 3 hafta kala izne ayrılma olabiliyordu ya 5 haftasını çalışıp yine öyle kalacak mı. Mesela son bir ayda izne çıkılsa 5 ay doğum sonrasına kalsa çok iyi olur. Esnek çalışmada nasıl olur bilmem yani memur için iyi de ben işçiyim banae edip çıkarırlarsa bilemiyorum 4-5 saat izin zor ama bizim öğle tatilimiz var 1.5 saat sabah gitmesem öğle tatiliyle birlikte o kadar saat ediyor 13.30 da işbaşı yapsam iyi yani. 17.30 da da mesai bitiyor zaten 4 saatliğine bakıcıya bırakmış olurum.
sgk lı değil misin tatlım? farketmez özel kamu faydalanabilirsin...
Allah razı olsun canım, Rabbim herkese sağlık versin, tatlım fiyat hastaneye göre değişiyor
İnşallah canım ama ben iki embriyo koydurmucam büyük ihtimalle çünkü taşıyıp taşıyamayacağımı bilmiyorum. İlk gebelik bir de kıymetli işte o kadar masraf falan ama tek yuımurtanın kendisi ayrı hücreye de bölünebiliyormuş tek yumurta ikizi oluyor o zamanda. Tek olsum benim olsun yaa
evet canım paket fiyat tahlillerde içinde olur sanırım onu bilmiyorum reglinin 2. günü gidicem hatta 1. günü bile olabilir dedi hormon ve eşimin testi yapılacak muayene normalde 160 tl ilk başta versek bile sonra vermeyiz heralde. Sonra toplama, transfer, kan tahlili de içinde öğrenmek için sanırım bir de kalp atışı duyulana kadar ki kontrollerde içindeymiş galiba. Tabii ilaçlar hariç ona ayrıca para vericez canım..
çok teşekkür ederim kızlarcanım eğer 900 prim gününü doldurduysan sayılıyor.değilse sayılmıyor.bide kendi sigortandan olacaksa son 90 gündür aktif çalışıyor olman gerekiyor.değilse eşinin sigortasından faydalanabilirsin.tabi onunda 900 gün şartı var
zeynepcim vallahi Allah yardımcın osun inşallah allah btün kapıları açar ve kolayca çıkarsın raporunu ameliyat olmussun bir defa tüp yaptırmışsın daha neyin olmalıymış cıkarman için cok şaşırdım birde 2 defa aşılama yaptırmalıymıssın nekadar ilginç böyle saçmalık mı olur nekadar zormuş bir rapor cıkarmak Allah hepimizin yardımcısı olsunbuarada rahim filmini unuttum.son 6 ayda çekilmiş rahim filmini kabul ediyorlar(dışarıdada çekilebilir yani)eğer ameliyat olduysan ameliyat notunu istiyorlar ve kelime kelime inceliyorlar.benimkini baya inceledi bugün.anlatamadım derdimi.be kadın önünde 3 tane rahim filmi var ayrı ayrı zamanlarda çekilmiş.hepsinin raporunda yazıyor iki tüpte tıkalı diye ama SGK hsg yi değil ameliyat raporunu dikkate alırmış O DEĞİL SGK! onda yazmalıymış doktor birini aldık yazış ama öbürü tıkalı dememiş raporda!bu rapora göre biz sana laporoskopi yapmadan rapor vermeyiz dedi ya!resmen onlar açmış bakmış ama biz inanmayız bide biz bakcaz diyo ya!doktorumu aradım çıkınca.böyle böyle dedim.hani anlatmıştım ya mavi sıvıda verdiler ameliyatta diye(aysede yaptırmıştı) işte onu yaptıklarını ve diğer tüpünde tıkalı olduğunu belirten bi yazı daha verecek.hoş yeterki eksik arasınlar illa bulurlar bişey ama olsun.bende ne isterlerse onu yaparım.ya gerçekten sinir oldum.anlatırken gene yaşıyor gibi oldum.evleneli 7 yıl olmuş,yaş 30,1 başarısız tüp bebek denemem var,ameliyat oldum zaten alt üst olmuş durumdasın.Rabbim dayanma gücü ver diye diye okuya okuya gidip geliyosun.bide böyle evrak işlerinde sorun çıkarmıyorlarmı inanın Allah tan korkmasam ''madem empati kuramıyorsun,basına gelsinde anla bizleri'' diye beddua edesim geldi.ya sabır dedim.peki peki tamam biz haftaya geliriz dedim çıktım.benim bildiğim tüp bebek yönetmeliğinin değişme nedeni süistimallerin önüne geçip,gereksiz harcamalardan kurtulmak.ama merak ediyorum daha yeni ameliyat olmuş bi insana laporoskopi(yada 2 kez aşılama yapıp sonrada verebilirlermiş raporu :) yda tutmayacağını bildiğin bi hastaya 2 kez aşılama yapmak GEREKSİZ harcamanın daniskası değilde ne!Amaaaaaaaaaan Allah nasıl bilirse öyle yapsın ne diyeyim.neyse ben çok doldum ya bide hazır kimse yok rahat rahat içimi dökeyim dedim.sabah okur beğenmediğiniz yerleri de es geçersiniz artık :)
son bişey da binbirgece GAMZE den hiç ses çıkmıyor ya oldumiki transferi?haberi olan varmı? bide mesude den?
aslı bugün otobüsteki bikızı sana benzett,m uzun uzun baktım..erken gittim bugün işe..belki karşılaşmışızdır..orta kapının yanındaki koltukta cam kenarında oturuyodu..siyah ceketi sarımtrak krem fuları vardı:))
sn misin senmisin sen misin??
hayır ben değildimmmm zaten olamam da şekerim sabahları sen kızılay tarafına biniyosun ben k.konaklar tarafına nasıl karşılaşacağızkii ters yönlerrr
sen otobüse kızılay dan mı biniyosun??
neyze zaten kızı hiç gözüm tutmamıştı:))
doktordan randevu aldınmı sen bakimm???
almadııım sanırım gidemeyeceğim , çünkü yanımda çalışan stajer kız izin istiyor yerime bakacak kimse yok hayatta izin vermezler bana
almadııım sanırım gidemeyeceğim , çünkü yanımda çalışan stajer kız izin istiyor yerime bakacak kimse yok hayatta izin vermezler bana
özlem ne düşüüyorum biliyomusun bende tıpkı senin suan yaptıgın gibi doktora gitmemek için kılı kırk yarardım görünmeyen bir el sanki omuzlarımdan tutuyo bana mani oluyo gibi gelirdi elim bir turlü gitmezdi telefona inş. yavrun kendiliginden gelecektirde ondan turlu turlu mani çıkıyodur
hadi yaa kısmett vardır bunda da bir hayır canımm inşallah Nazanın da yazdığı gibi kendiliğinden gelir bebiş
hım anladım..tabi haklısın..ama bırakırsın..sonra başlarsın..nasıl olsa patron her akşam evde..bi şekilde seni tekrar işe almasını sağlarsın..:)))artık o kadarını da becerebilirs,iin gibime geliyo:))
ay evet..1 ay doğumdan önce ayrılsan sonra 5 ay izinli..süper olur..bende işciyim..süt iznide 1 saat..saat 5 te çıkıyo bizim kızlar..yani normal mesai gibi yaff..üzretsiz izin felanda alırmısın sen seda???
evet kızlar az önce burdaki arkadaşta dedi belki hamilesindir gitmene gerek kalmaz ama hiç sanmıyorum yaa, çok sıkıldım oturup ağlamak istiyorum
Ücretsiz de almak istiyorum aslında anneme yardm ediyorum ya eşim zaten primini ödüyor bene kira gönderiyorum şu an kenarımda birikmiş birşeyim yok. Hep kalan bir yerlere bir şekilde gidiyor bazen kardeşim yetiştiremiyor ona da gönderiyorum hamileyken 9 ay iyi biriktirirsem evdeyken ücretli izin bitince birkaç ayda oradan gönderip çalışmayabilirim 8-9 aylık olsun hiç olmazsa diyorum işe başlayınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?