Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sedadcım sorun değil cumaya kadar bıtmesı lazım.
arta kalan yok gıbı sımdılık kuzum.
sağol çok öpüyorum seni

tamam bu akşam bitecek canımm

Emir çizgi film izliyooo

izler tabi annesi ilgisini çeker onun bir şey anlamaz ama izler. Benim teyzemin torunu kurbanda gittiğimizde 2.5 aylıkt annesi kısa süre koyuyordu tv karşısına nasıl hayretle bakıyordu renklere falan sonrada uyuyp kalıyordu zaten emiyor altı değişiyor gazı çıkıyor yarım saat, yarım saatte öyle uyanık kalıyor uyuyordu uslu bir bebekti herşeyi dakikti uyanma saati bile.

Canımm Allah yardımcınız olsun bir kapı açsın inşallah feraha çıkarsın valla aklıma çok takılıyor bu durum sizin bir arkadaş daha var öyle daha önce gebelik topiğine giriyordu face dan konuşuyoruz onunda eşinin durumu iyi değil yurtdışına gidecek son çare borçlar için ona da sana da dua ediyorum. Evlatlarınızın yüzü suyu hürmetine bir kapı açsın size sabret canım neyse ki eşinin ailesi iyi insanlarmış.

EŞim EMRAH'in işlerinin hayırlısıyla düzelmesi ve hayırlı rızk kazanması için TEFRİCİYYE

Aslı=1000---Okudu
Burcu=200---Okudu
Tümay=500--Okudu
Yasemin=200---Okudu
Bedriye=100
Çiğdem=100
Tuba=1000
Nazan=44--Okudu
Bircan=100--Okudu
Seda=100
Aylin=300---Okudu
Meral=50---Okudu
Özlem=50
Ebru=200
Büşra=500

TOPLAM=4444

Başka okuyan var mı kızlar geçmişe fazla bakamıyorum hızlı hızlı geçiyorum..
görmediğim varsa uyarır mısınız beniii

6 ay yasası gelince doğum öncesi izin nasıl olacak acaba hani 3 hafta kala izne ayrılma olabiliyordu ya 5 haftasını çalışıp yine öyle kalacak mı. Mesela son bir ayda izne çıkılsa 5 ay doğum sonrasına kalsa çok iyi olur. Esnek çalışmada nasıl olur bilmem yani memur için iyi de ben işçiyim banae edip çıkarırlarsa bilemiyorum 4-5 saat izin zor ama bizim öğle tatilimiz var 1.5 saat sabah gitmesem öğle tatiliyle birlikte o kadar saat ediyor 13.30 da işbaşı yapsam iyi yani. 17.30 da da mesai bitiyor zaten 4 saatliğine bakıcıya bırakmış olurum.

aynen kuzum renkler hosuna gdııo galiba maşallah o uslu bebeğe..
dualarını eksik etme kuzum ALLAH RAZI OLSUN.
yok iyiler sağolsunlar babanne emıre çok düşkün her geldiğinde bi şeyler getirir.
zararları yok yani.
inşallahh hayırlısı olur ne dıyelim valla eşime de üzülüyorum sürekli moral bozuklugu.
işten geliyo surat asık sinirli ne desem kızıyor
bişey de diyemiyorum anlıyorum sınırını bişeylerden almak istiyor ama nereye kadar böyle gidecek.
para istemeye cekınıyorum artık yoktur diye :26:

işçiyim yaww ben kocam patron 32. haftada çekemzsem bırakırım işi çalışmak değil benim derdim canım ya sigortadan alacağımız para... yıllardır ödüyoruz bi faydasını görelim di mi ama
hım anladım..tabi haklısın..ama bırakırsın..sonra başlarsın..nasıl olsa patron her akşam evde..bi şekilde seni tekrar işe almasını sağlarsın..:)))artık o kadarını da becerebilirs,iin gibime geliyo:))

ay evet..1 ay doğumdan önce ayrılsan sonra 5 ay izinli..süper olur..bende işciyim..süt iznide 1 saat..saat 5 te çıkıyo bizim kızlar..yani normal mesai gibi yaff..üzretsiz izin felanda alırmısın sen seda???

aslı bugün otobüsteki bikızı sana benzett,m uzun uzun baktım..erken gittim bugün işe..belki karşılaşmışızdır..orta kapının yanındaki koltukta cam kenarında oturuyodu..siyah ceketi sarımtrak krem fuları vardı:))

sn misin senmisin sen misin??

Allah razı olsun canım, Rabbim herkese sağlık versin, tatlım fiyat hastaneye göre değişiyor

çok teşekkür ederim kızlar
zeynepcim vallahi Allah yardımcın osun inşallah allah btün kapıları açar ve kolayca çıkarsın raporunu ameliyat olmussun bir defa tüp yaptırmışsın daha neyin olmalıymış cıkarman için cok şaşırdım birde 2 defa aşılama yaptırmalıymıssın nekadar ilginç böyle saçmalık mı olur nekadar zormuş bir rapor cıkarmak Allah hepimizin yardımcısı olsun(

hayır ben değildimmmm zaten olamam da şekerim sabahları sen kızılay tarafına biniyosun ben k.konaklar tarafına nasıl karşılaşacağızkiiters yönlerrr

almadııım sanırım gidemeyeceğim , çünkü yanımda çalışan stajer kız izin istiyor yerime bakacak kimse yok hayatta izin vermezler bana

özlem ne düşüüyorum biliyomusun bende tıpkı senin suan yaptıgın gibi doktora gitmemek için kılı kırk yarardım görünmeyen bir el sanki omuzlarımdan tutuyo bana mani oluyo gibi gelirdi elim bir turlü gitmezdi telefona inş. yavrun kendiliginden gelecektirde ondan turlu turlu mani çıkıyodur

hadi yaa kısmett vardır bunda da bir hayır canımm inşallah Nazanın da yazdığı gibi kendiliğinden gelir bebiş

evet kızlar az önce burdaki arkadaşta dedi belki hamilesindir gitmene gerek kalmaz ama hiç sanmıyorum yaa, çok sıkıldım oturup ağlamak istiyorum

Ücretsiz de almak istiyorum aslında anneme yardm ediyorum ya eşim zaten primini ödüyor bene kira gönderiyorum şu an kenarımda birikmiş birşeyim yok. Hep kalan bir yerlere bir şekilde gidiyor bazen kardeşim yetiştiremiyor ona da gönderiyorum hamileyken 9 ay iyi biriktirirsem evdeyken ücretli izin bitince birkaç ayda oradan gönderip çalışmayabilirim 8-9 aylık olsun hiç olmazsa diyorum işe başlayınca.

sedoş ne düşüncelisin allah o güzel gönlüne göre versin işin gücün rast gitsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…