- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.481
aglamak yok tevekkül var
yaa çalıştığımız için istediğimiz şeyi istediğimiz zaman yapamadığım için sinirleniyorum her izin almak istediğimde saçma sapan sebepler sunulmasına sinir oluyorum, artık resmen izin almak istemiyorum yaaa şimdi cumartesi için izin isteyeceğim mesela strese girdim resmen halbuki yarım gün ne var dimi ama işte bizimkiler burda beni sinir ettikleri için izin almaktan nefret ediyorum işte bunlar için ağlamak istiyorum planladığım şeyleri yapamadığım için sinir oluyorum,cesaret edip doktoru aramadığım için sinir oluyorum öyle işte nazan yaaa
Ben geldim kan degerim 69 cikti doktor adet gecikmesi olmadigi icin normal bu deger dedi hamilesin dedi ayin 5 inde tekrar gidiicem kese gozukurse kan sulandirici ignelere baslicam progestana devam agrilarim oldugu icin cok dikkat edicem İnsallah benim icin guzel bir baslangictir bu sonuda guzel biter mal gibiyim negatifi gorucegime okadar emindimki cok saskinim...
Ben geldim kan degerim 69 cikti doktor adet gecikmesi olmadigi icin normal bu deger dedi hamilesin dedi ayin 5 inde tekrar gidiicem kese gozukurse kan sulandirici ignelere baslicam progestana devam agrilarim oldugu icin cok dikkat edicem İnsallah benim icin guzel bir baslangictir bu sonuda guzel biter mal gibiyim negatifi gorucegime okadar emindimki cok saskinim...
sedoş ne düşüncelisin allah o güzel gönlüne göre versin işin gücün rast gitsin inş.
yaa çalıştığımız için istediğimiz şeyi istediğimiz zaman yapamadığım için sinirleniyorum her izin almak istediğimde saçma sapan sebepler sunulmasına sinir oluyorum, artık resmen izin almak istemiyorum yaaa şimdi cumartesi için izin isteyeceğim mesela strese girdim resmen halbuki yarım gün ne var dimi ama işte bizimkiler burda beni sinir ettikleri için izin almaktan nefret ediyorum işte bunlar için ağlamak istiyorum planladığım şeyleri yapamadığım için sinir oluyorum,cesaret edip doktoru aramadığım için sinir oluyorum öyle işte nazan yaaa
Tümaaayy ne diyorsun kız hamile misinn ay ne kadar sakin yazmışsın gidip kontrol olup gelmişsin gibi kızım şoktasın galiba..
Hamilesin sen bal gibii daha regline de varmış değer gayet iyi ayy tebrik ederim canım valla gol diye buna denir şaşkınım valla ben bile
canım inan anlıyorum seni gitmek isteyip gidememek ertelemek zorunda kalmak çok sinir bozucu ama napalım şükürler olsunki bi işimiz var...senin de pek yakında güzel haberlerini alıcaz bak görrryaa çalıştığımız için istediğimiz şeyi istediğimiz zaman yapamadığım için sinirleniyorum her izin almak istediğimde saçma sapan sebepler sunulmasına sinir oluyorum, artık resmen izin almak istemiyorum yaaa şimdi cumartesi için izin isteyeceğim mesela strese girdim resmen halbuki yarım gün ne var dimi ama işte bizimkiler burda beni sinir ettikleri için izin almaktan nefret ediyorum işte bunlar için ağlamak istiyorum planladığım şeyleri yapamadığım için sinir oluyorum,cesaret edip doktoru aramadığım için sinir oluyorum öyle işte nazan yaaa
amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn TümayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyBen geldim kan degerim 69 cikti doktor adet gecikmesi olmadigi icin normal bu deger dedi hamilesin dedi ayin 5 inde tekrar gidiicem kese gozukurse kan sulandirici ignelere baslicam progestana devam agrilarim oldugu icin cok dikkat edicem İnsallah benim icin guzel bir baslangictir bu sonuda guzel biter mal gibiyim negatifi gorucegime okadar emindimki cok saskinim...
hakkaten dimi ama yaa nasıl sakince yazmış parçalıycam şimdi bu kızı
kızlaaarrr bence özlem de hamiledir inşallah yaa, listenin başlarından biri hamiş olduğuna göre kesin ilk baştaki ve ondan sonrakilerden biride olur inşallah:18:
Kızlarr farkında mısınız topiğin resmen bir anda bahtı açıldı yaa sabah listeye baktım da son aylarda nasıl bir çıkış yapmışız öyle arkası da gelecek inşallahhh ayy çok seviniyorum böyle güzel haberler duyunca gerçekten.. Hem de umut doluyorum
bende burda yoksun diye msj attım sana sevinçten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?