Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aglamak yok tevekkül var

yaa çalıştığımız için istediğimiz şeyi istediğimiz zaman yapamadığım için sinirleniyorum her izin almak istediğimde saçma sapan sebepler sunulmasına sinir oluyorum, artık resmen izin almak istemiyorum yaaa şimdi cumartesi için izin isteyeceğim mesela strese girdim resmen halbuki yarım gün ne var dimi ama işte bizimkiler burda beni sinir ettikleri için izin almaktan nefret ediyorum işte bunlar için ağlamak istiyorum planladığım şeyleri yapamadığım için sinir oluyorum,cesaret edip doktoru aramadığım için sinir oluyorum öyle işte nazan yaaa

şöyle düşündüm ben şimdi bekliyim bakalım pazar günü adet olacakmıyım belki şaşar gecikir bellimi olur ondan sonra birinden randevu alayım gideyim haa hiç olmadı eski doktoruma giderim,o adam ilgileniyo yapıyo gerekli testleri falan istiyor hem istediği testleri devlettede yaptırabiliyorum karışmıyo nerde yaptırırsan yaptır diyo

seni çok iyi anlıyorum inş. bu ay koşup gelmiştir kuzun konmuştur göbişine

Ben geldim kan degerim 69 cikti doktor adet gecikmesi olmadigi icin normal bu deger dedi hamilesin dedi ayin 5 inde tekrar gidiicem kese gozukurse kan sulandirici ignelere baslicam progestana devam agrilarim oldugu icin cok dikkat edicem İnsallah benim icin guzel bir baslangictir bu sonuda guzel biter mal gibiyim negatifi gorucegime okadar emindimki cok saskinim...

tümayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaaaa bu güzel haber bukadar düz bukadar sade nasıl verilir kızımm yaaaa ayyyy HAMİLESİN DEMİŞ daha ne diyecek bu doktor sana ayyyyyyyy:13::13::13::13::13:

ay tümayım işim çok oldugu halde bir bakayım dedim bir ne göreyim senin yazını çok ama çok sevindim canım hayırlı ugurlu olsun Rabbim inşallah bebeğini kucağına alıp öpüp koklamayı nasip eder sana

allahımmmmmmmmmmmmmmmmm tumayyyyyyyyyy çok şükür gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kuşum bak ağrıların varsa aman diyim ne olursun sürekli yat, bak beni biliyorsun, inanki hep yattım, 5 dakika bile oturmadım tam 2 ay boyunca, oturmaya aşerdim resmen, dr oturmayı bile yasakladığı için ağladım bazı zamanlar, çişten çişe kalkıyordum o da kaplumbağa gbi yani sarsmadan kendimi, ayy biliyorsun işte bunları hep, ama sen dikkat edersen tedbirini alırsan Rabbim korur inşallah kuşum. eve git herkese deki dr kesinlikle yatacaksın hiçbir iş yapmayacaksın dedi de. sadece bebeğin ve kendin için yaşa bugünden itibaren lütfen lütfen lütfennn

sedoş ne düşüncelisin allah o güzel gönlüne göre versin işin gücün rast gitsin inş.

canım sağol ailem sonuçta elimden geleni yapmaya çalışıyorum cümlemizin gönlüne göre versin..

canım anlıyorum seni benim eski çalıştığım yerde öyleydi özel sektördü ve çok zordu izin almak c.tesi pazar çalışırdım haftaiçi izin vardı. Burada nispeten rahatım hele son zamanlarda amir hiç sormuyor bile neden izin alıyorsun diye yardımcılarını organize et git diyor alla alla kafasına bişi düştü heralde diyorum genelde süründürür. Biraz yüzsüz olmak lazım çata çat konuşmak üste çıkmak lazım ama biz yapamıyoruz onu işte dr işi bu sonuçta izin alıp gidemezsen ne zaman gideceksin şansını dene bence ve gerginliğini patrona yansıtma üste çıkıyorlar hemen soru soruyorlar falan mutlaka gitmem lazım de of çalışınca herşey zor valla.

Tümaaayy ne diyorsun kız hamile misinn ay ne kadar sakin yazmışsın gidip kontrol olup gelmişsin gibi kızım şoktasın galiba..

Hamilesin sen bal gibii daha regline de varmış değer gayet iyi ayy tebrik ederim canım valla gol diye buna denir şaşkınım valla ben bile

kızlaaarrr bence özlem de hamiledir inşallah yaa, listenin başlarından biri hamiş olduğuna göre kesin ilk baştaki ve ondan sonrakilerden biride olur inşallah:18:

Kızlarr farkında mısınız topiğin resmen bir anda bahtı açıldı yaa sabah listeye baktım da son aylarda nasıl bir çıkış yapmışız öyle arkası da gelecek inşallahhh ayy çok seviniyorum böyle güzel haberler duyunca gerçekten.. Hem de umut doluyorum

hakkaten dimi ama yaa nasıl sakince yazmış parçalıycam şimdi bu kızı

canım inan anlıyorum seni gitmek isteyip gidememek ertelemek zorunda kalmak çok sinir bozucu ama napalım şükürler olsunki bi işimiz var...senin de pek yakında güzel haberlerini alıcaz bak görrr
amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Tümayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tebrik ederim kuşummmmmm ayyyy nasıl mutlu oldum anlatamammmmm hadi bakalım yatışa başla hemen ve çok dikkat et kendine lütfennnnnn ayyyyy çok mutlu oldum yawwwww

hakkaten dimi ama yaa nasıl sakince yazmış parçalıycam şimdi bu kızı

Ay ben hamile olsam burayı panayıra çeviririm be. Kocaman harflerle en renklisinden yazarım ahh o günleri görüce mi bilmem ama görürüz bir gün elbet sizin mutluluğunz benim mutluluğum vallahi öyle seviniyorum ki.

kızlaaarrr bence özlem de hamiledir inşallah yaa, listenin başlarından biri hamiş olduğuna göre kesin ilk baştaki ve ondan sonrakilerden biride olur inşallah:18:

ya canım varya benimde aklıma gelen ilk özlem oldu 1. sırada ya yazacaktım hadi sende sıra önümüz acılacak dicektim ama belki canı sıkılır diye demedim ama benimde içime doğuyor sıradaki özlemmmmm

ayyyyy çok sevinçliyim yaaa kalkıp göbek atasım var yaaa maşallah maşallah maşallah 41 kere maşallah
:118::118::118::118::118::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:

evet seda ya başka birinin ettiği dua kendin ettiğin duadan daha etkiliymiş, Rabbim dualarımızı kabul ediyor yaso iyiki açmış buluşturmuşsun bizleri Allah senden ve herkesten razı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…