- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.501
evet seda ya başka birinin ettiği dua kendin ettiğin duadan daha etkiliymiş, Rabbim dualarımızı kabul ediyor yaso iyiki açmış buluşturmuşsun bizleri Allah senden ve herkesten razı olsun....
ayyy canım benim Allah sizlerden de razı olsun, bu tamamen Allahın bizi buluşturmak istemesiyle ilgili canım benim, benide vesile etmiş, nekadar güzel birşey böyle birşeye vesile olmakRabbim hepimize bir bir ard arda tattırsın hayalimizdeki mutlulukları hayırlısıyla inşallah.
ben geldim kan degerim 69 cikti doktor adet gecikmesi olmadigi icin normal bu deger dedi hamilesin dedi ayin 5 inde tekrar gidiicem kese gozukurse kan sulandirici ignelere baslicam progestana devam agrilarim oldugu icin cok dikkat edicem insallah benim icin guzel bir baslangictir bu sonuda guzel biter mal gibiyim negatifi gorucegime okadar emindimki cok saskinim...
tumay kızz nere gittinn verdin çoşkuyu
Ben geldim kan degerim 69 cikti doktor adet gecikmesi olmadigi icin normal bu deger dedi hamilesin dedi ayin 5 inde tekrar gidiicem kese gozukurse kan sulandirici ignelere baslicam progestana devam agrilarim oldugu icin cok dikkat edicem İnsallah benim icin guzel bir baslangictir bu sonuda guzel biter mal gibiyim negatifi gorucegime okadar emindimki cok saskinim...
canım anlıyorum seni benim eski çalıştığım yerde öyleydi özel sektördü ve çok zordu izin almak c.tesi pazar çalışırdım haftaiçi izin vardı. Burada nispeten rahatım hele son zamanlarda amir hiç sormuyor bile neden izin alıyorsun diye yardımcılarını organize et git diyor alla alla kafasına bişi düştü heralde diyorum genelde süründürür. Biraz yüzsüz olmak lazım çata çat konuşmak üste çıkmak lazım ama biz yapamıyoruz onu işte dr işi bu sonuçta izin alıp gidemezsen ne zaman gideceksin şansını dene bence ve gerginliğini patrona yansıtma üste çıkıyorlar hemen soru soruyorlar falan mutlaka gitmem lazım de of çalışınca herşey zor valla.
Ben geldim kan degerim 69 cikti doktor adet gecikmesi olmadigi icin normal bu deger dedi hamilesin dedi ayin 5 inde tekrar gidiicem kese gozukurse kan sulandirici ignelere baslicam progestana devam agrilarim oldugu icin cok dikkat edicem İnsallah benim icin guzel bir baslangictir bu sonuda guzel biter mal gibiyim negatifi gorucegime okadar emindimki cok saskinim...
anammmm allah nasibederse tümay şuan 1 aylık hamiş sayılıyor, benden ve buketten 2,5 ay sonra doğurucak.
Bakalım birincilik kime ait, buket bence benden önce çıkartıverir, ama son anda bir atak yaparsam çocuğum akrep olsun diye bende çıkartabilirim evvelden
tumay kızz nere gittinn verdin çoşkuyu
ay benimki senden 2 hafta önde galiba..ama belli olmaz tabii..normal normal diye tutturmamak gerek:)) allah ne nasip eder bilinmez..normal doğuracam diye takılanlar takıntıdan sezeryan oluyomıuş:))haftasonları showw da bi program var ..doğum hikayeleri anlatılıyo orada..izleyinn..
Ay tümaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyy
tümayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaaaa bu güzel haber bukadar düz bukadar sade nasıl verilir kızımm yaaaa ayyyy HAMİLESİN DEMİŞ daha ne diyecek bu doktor sana ayyyyyyyy:13::13::13::13::13:
ay tümayım işim çok oldugu halde bir bakayım dedim bir ne göreyim senin yazını çok ama çok sevindim canım hayırlı ugurlu olsun Rabbim inşallah bebeğini kucağına alıp öpüp koklamayı nasip eder sana
canım inan anlıyorum seni gitmek isteyip gidememek ertelemek zorunda kalmak çok sinir bozucu ama napalım şükürler olsunki bi işimiz var...senin de pek yakında güzel haberlerini alıcaz bak görrr
amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Tümayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytebrik ederim kuşummmmmm ayyyy nasıl mutlu oldum anlatamammmmm hadi bakalım yatışa başla hemen ve çok dikkat et kendine lütfennnnnn ayyyyy çok mutlu oldum yawwwww
kızlaaarrr bence özlem de hamiledir inşallah yaa, listenin başlarından biri hamiş olduğuna göre kesin ilk baştaki ve ondan sonrakilerden biride olur inşallah:18:
canım inan anlıyorum seni gitmek isteyip gidememek ertelemek zorunda kalmak çok sinir bozucu ama napalım şükürler olsunki bi işimiz var...senin de pek yakında güzel haberlerini alıcaz bak görrr
ya canım varya benimde aklıma gelen ilk özlem oldu 1. sırada ya yazacaktım hadi sende sıra önümüz acılacak dicektim ama belki canı sıkılır diye demedim ama benimde içime doğuyor sıradaki özlemmmmm
anaaammm tirilaylalayloomm trilaylaylommşakamısın sen :))
sen kadar normal söylüyosun))))
ay tabi hamile kalmakta sorun yok ama bu sefer problemişn kaynağını biliyoruz..hem sulandırıcı..hemde bi iğne verecekti sana hani eşinden gelene karşı alerjimi bişey diyodu:)9
ay neyse boşver..çok sevindimm.hadi gözün aydınn:))inşallah olacak bu sefer..
Hakkaten önce grip oluyosun sonra hamile kalıyosun:)))gözümüz aydın:))
selamlar kızlar iyisiniz inşAllah
Benim dün aşı olduğum kolum bütün gece ağrıdı, şuanda da hiç kımıldatamıyorum midem bulanıyor uykum var.. bacağım çok ağrıyor..
ve hava çok sıcak.. haftasonuna yalova, çınarcık tarafına gidiyoruz kısmetse, biletleri aldım.. çınarcık belki bilmeyenler vardır denizi var, minik köyleri var ist yakın feribotla 1 saatde geçiliyor ayyy biraz silkelenirim belkide.. resmen lastik gibi sünüyorum sanki ben gevşemiişş, huzsuzlaşmıışşş, uykulu,burasıda çok ilerlememiş bugun çok mu işiniz var acep?
Zeynep Allah emeklerinin karşılığını versin inşAllah. Sabrına hayran kaldım, inşAllah ağustos ayı yüzünün güleceği ay olucak, güzel haberlerinin başladığı ay olsun hayırlısıyla..
Cok sag olun canlarim benim az once Cigdem le konustuk oda cok sakinsin diyor biraz soktayim birazda korkuyorum kotu tecrubelerden oturu ama siz bu kadar sevindiniz ya bende mutlu oldum hele Cigdem aradi cook ama cok mutlu oldum iyiki sizi tanimisim ...Rabbim Sedaya Ozleme Burcuya Bircana Zeynebe herkese nasip etsin hamilelik sevincini yasatsin....
Değiliiiimmm
inşallah canım hayırlısı olsun ne diyelim
sağol canım yaa bak şu tümaya ben geçen gün sıramı kimse almasın dedim nasılda öne geçti, valla birazdan kendimi hamile sanıcam ama olmadığımı düşünüyorum yinede sağolun
evet yaaa bu gripte bi hikmet var grip oldu ve hamile tümay senin kocan biliyo bu işi adam boşuna kızmamış bide dondurma yedim diyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?