Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bedis kolun bi kac gun agrir korkma ilk doz agir geciyor ikinci doz ddaha rahat

AMMAAANNN boşver kolumu.. aslı yazmış bende diyorum benimdegönlüm çok ferah hayırlısıyla çok çok güzel olucak Tümay herşey, insanöncesinde kötü tecrübelr yaşayınca herşeye korkarak yaklaşıyor ama Rabbim Güldürecek inşAllah yüzümüzü..

Eşine söyledin mi?

içini ferah tut canım hiçbişe olmucak Allah'ın izniyle hayırlısıyla alacaksın yavrunu kucağına çiğdemi ben aradım haber verdim dedim gel hemen ama daha gelemedi

Canim ya cok sag ol insallah canim bende cok umutluyum bu sefer ama yinede korkuyorum...

Evet canim makina cok canimi sikti ama sonucu guzel oldu insallah en yakin zamanda ozlemin senin herkesin haberini alalim...

büyüde cebime gir nerden 2 hafta öndesin benden sen bikere yaaa, 3 gün var aramızda bikerem

AYY HAKKATEN 3 GÜN VARMIŞ BEEE..BEN MUHTEMELEN 1 MARTTA HAMİLE KALMIŞIM..1-2 GİBİ..HATIRLIYORUM..O AY EŞİM YOKTU..GİTTİ GELDİ..BEN HASTAYDIM..SONRA AYIN 2 SİNDE UÇAĞI VARDI İYİ HATIRLIYORUM..HATTA BEN KAYIN VALİDEMLERDE KALIRKEN ,KALKIP GİDECEM DEDİM..GÖRÜMCEM DEDİKİ NEREYE GİDİYOSUN, DEDİMKİEVE GİDİYORU M İŞİM VAR BANYO FELAN YAPACAM..KALDIRDI BANA DEDİKİ NİYE YAPIYOSUNKİKOCAN GELİNCEYAPACAN NASIL OLSA:)))ŞOK OLDUK BİZ GÜLDÜK GÜLDÜK..KENDİDE KIZARDI..SÖYLEDİM ARTIK DEDİ..BENDE TAKILDIM ŞAKAYLA KARIŞIK UTANMAZ TERBİYESİZ DEDİM GÖRÜMCEME:)))(ONA SATAŞIRIM ÖYLE ARADA BİRÇ..ERZURUMDAYKEN DİDİŞİR DURURDUK..BANA KÖTÜ GELİN 2 DERDİ))
İŞTE KZUM BİZ O ARA MERCİMEĞİ FIRINA VERİDK FIRINDAN KIJIM ÇIKTI:))

, sırada Özlem mi var yoksa?

sendemi burcuuuuuuu yok değilim bence, yapmayın böyle

Ozlem ben sabahh doktora gitmek istemiyordum yok ben biliyorum deyip durdum doktora test karismis olmasin bile dedim doktor o filmlerde olur dedi bol bol agrim var baskada bisey yok...

haahaaaaa testlermi karıştı dedin bide doktora deliii, bal gibi hamilesin işte hamile hamile hamileeeeee

Evet canlarim bende kararliyim her anin tadini cikaricam sonunu degil bugunu dusunucem sizleerin destegiyle simdi daha mutluyum soktan ciktim mutluyum esim arayip durdu zaten soyleyincede ben biliyordum diyor

Bedişim aşının etksidir geçer inşallah, geçmezse doktorunu ararsın, artık koku yok hamileliğin geri kalanını mis gibi mutlu ve cesur geçir inşallah, ohhh tailinde tadını çıkar, hiç olumsuz bişey düşünme

özlemim izin senin hakkın, bunu bilerek git, gergin gittiğinde vereceği varsada vermeyeceği tutuyor bazen, çok çok ne işin var veremem derser kadın doğuma gitmeliyim, acil de, utansın sesi kesilsin, sende güzel canını sıkma, inşallah bu pazar hamile haberi alırsın canım

kızlarrrrr MESUDE'ye mesaj attım Tümay hamile diye, hiç ses çıkmadı yoksa.........

Evet canlarim bende kararliyim her anin tadini cikaricam sonunu degil bugunu dusunucem sizleerin destegiyle simdi daha mutluyum soktan ciktim mutluyum esim arayip durdu zaten soyleyincede ben biliyordum diyor

Tabiki adam çok çalıştı bu ay , ona göre emin kız bide siz küsmüştünüz halvet günü di mi, anam bak sen küs küs adamı nasıl kandırdıysan

Tümay sana ne diyeceğim bu sefer bir hamilelik takvimi yap, Allah'a güven sığın, şimidlik seninle seninde karnında bebişin, hemde susam kadar, ama kalbi olan bir susam , onu kabul et, takvimini yap, yarını düşünme, bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler.....sanırım ağlıcam....

Ozlem ben sabahh doktora gitmek istemiyordum yok ben biliyorum deyip durdum doktora test karismis olmasin bile dedim doktor o filmlerde olur dedi bol bol agrim var baskada bisey yok...

yuhhh ,hadi bizim görmemiş hamileler bunu yapsa neyse, sen zaten tecrübelisin çok güldüm ya

Tamam canim oyle yapicam en ksa zamanda sizlerdende guzel haberler alalim insallah..Sen aglama kiyamam ben sana canim benim...

Burcum mesajini aldım tatlim yok henuz doğurmadım sancı çekmemiş meşgulum suanda
Tumayim cok mutlu oldum Gül'üm Rabbim sana da yaşattı darısı diger arkadaşların basına olsun insallah

Burcum mesajini aldım tatlim yok henuz doğurmadım sancı çekmemiş meşgulum suanda
Tumayim cok mutlu oldum Gül'üm Rabbim sana da yaşattı darısı diger arkadaşların basına olsun insallah

Mesude bacım evde ne yapıyorsun biraz dinlenebiliyor musun, kayınbaban geldi mi? bir özet geç ,merak ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…