- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.521
Bedis kolun bi kac gun agrir korkma ilk doz agir geciyor ikinci doz ddaha rahat
tümaaaay korkma canım herşey güzel olacak korkuyla yaşanmaz tadını çıkaar, ayyy çok güzel hamile olsım geldi birden
içini ferah tut canım hiçbişe olmucak Allah'ın izniyle hayırlısıyla alacaksın yavrunu kucağınaçiğdemi ben aradım haber verdim dedim gel hemen ama daha gelemedi
Evet canim makina cok canimi sikti ama sonucu guzel oldu insallah en yakin zamanda ozlemin senin herkesin haberini alalim...
Ayy Tümay sabahtan beri bakıyorum Tümay 'ın kan testi ne oldu diye, inan ki içime çok güel şeyler doğuyor, bugün özellikle senin için dua edeceğim bu sefer Rabbim inşallah, acısını göstermeden, sağlıkla sağsalim, sımsıkı tutunmasını nasip etsin, 9 ayın sonunda da sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ayy Tümayyyyyyyyyyyyyyy makinanın kısmeti bacımmmmmmmmm, bütün ay kafan makinadaydı
rabbim duy sesimizi bu sefer sağlıkla tutunsun sağlıkla doğsun inşallah inşallah, ohhh be valla açıkdık saçıldık, sırada Özlem mi var yoksa?
büyüde cebime gir nerden 2 hafta öndesin benden sen bikere yaaa, 3 gün var aramızda bikerem
, sırada Özlem mi var yoksa?
Ozlem ben sabahh doktora gitmek istemiyordum yok ben biliyorum deyip durdum doktora test karismis olmasin bile dedim doktor o filmlerde olur dedi bol bol agrim var baskada bisey yok...
hamile olasınmı geldi hem bellimi olur belki sende hamilesindir
selamlar kızlar iyisiniz inşAllah
Benim dün aşı olduğum kolum bütün gece ağrıdı, şuanda da hiç kımıldatamıyorum midem bulanıyor uykum var.. bacağım çok ağrıyor..
ve hava çok sıcak.. haftasonuna yalova, çınarcık tarafına gidiyoruz kısmetse, biletleri aldım.. çınarcık belki bilmeyenler vardır denizi var, minik köyleri var ist yakın feribotla 1 saatde geçiliyor ayyy biraz silkelenirim belkide.. resmen lastik gibi sünüyorum sanki ben gevşemiişş, huzsuzlaşmıışşş, uykulu,burasıda çok ilerlememiş bugun çok mu işiniz var acep?
Zeynep Allah emeklerinin karşılığını versin inşAllah. Sabrına hayran kaldım, inşAllah ağustos ayı yüzünün güleceği ay olucak, güzel haberlerinin başladığı ay olsun hayırlısıyla..
yaa çalıştığımız için istediğimiz şeyi istediğimiz zaman yapamadığım için sinirleniyorum her izin almak istediğimde saçma sapan sebepler sunulmasına sinir oluyorum, artık resmen izin almak istemiyorum yaaa şimdi cumartesi için izin isteyeceğim mesela strese girdim resmen halbuki yarım gün ne var dimi ama işte bizimkiler burda beni sinir ettikleri için izin almaktan nefret ediyorum işte bunlar için ağlamak istiyorum planladığım şeyleri yapamadığım için sinir oluyorum,cesaret edip doktoru aramadığım için sinir oluyorum öyle işte nazan yaaa
ozlem ben sabahh doktora gitmek istemiyordum yok ben biliyorum deyip durdum doktora test karismis olmasin bile dedim doktor o filmlerde olur dedi bol bol agrim var baskada bisey yok...
Evet canlarim bende kararliyim her anin tadini cikaricam sonunu degil bugunu dusunucem sizleerin destegiyle simdi daha mutluyum soktan ciktim mutluyum esim arayip durdu zaten soyleyincede ben biliyordum diyor
Ozlem ben sabahh doktora gitmek istemiyordum yok ben biliyorum deyip durdum doktora test karismis olmasin bile dedim doktor o filmlerde olur dedi bol bol agrim var baskada bisey yok...
Tabiki adam çok çalıştı bu ay , ona göre eminkız bide siz küsmüştünüz halvet günü di mi, anam bak sen küs küs adamı nasıl kandırdıysan
Tümay sana ne diyeceğim bu sefer bir hamilelik takvimi yap, Allah'a güven sığın, şimidlik seninle seninde karnında bebişin, hemde susam kadar, ama kalbi olan bir susam , onu kabul et, takvimini yap, yarını düşünme, bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler.....sanırım ağlıcam....
Tamam canim oyle yapicam en ksa zamanda sizlerdende guzel haberler alalim insallah..Sen aglama kiyamam ben sana canim benim...
yuhhh ,hadi bizim görmemiş hamileler bunu yapsa neyse, sen zaten tecrübelisinçok güldüm ya
Burcum mesajini aldım tatlim yok henuz doğurmadım sancı çekmemiş meşgulum suanda
Tumayim cok mutlu oldum Gül'üm Rabbim sana da yaşattı darısı diger arkadaşların basına olsun insallah
Hic bukadar erken test yapmadigim icin doktora bile kixiyordum niye beni erkenden cagirdi diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?